ibm, nálam is sajtos-tejfölös tésztát rendelt apa
szkagi a bukta receptet a horváth ilonából néztem. Ha megvan, akkor ott megtalálod (251. oldal ha jól emlékszem), ha nincs akkor leírom.
ház árak... a múltkor voltunk szombathelyen és láttunk egy ingatlanos hirdetőtáblát és én teljesen le voltam döbbenve, hogy egy panellakás ugyanannyi mint pesten. Szerintem ez felháborító. Mert oké hogy az is nagyváros, de mégis... Meg oké, hogy itt mondjuk egy olcsóbb kerületben kapsz annyiért lakást, de akkor is! Én világ életemben azt gondoltam, hogy 'vidéken' mennyivel olcsóbb venni valamit. Hát most jól rá kellett jönnöm hogy nem. Talán csak annyi a különbség, hogy itt ahhoz hogy meg tudd fizetni nem elég 10-20 km-t kimenni, a vidéki nagyvárosoknál meg igen. Dehát franc se tudja...
timi, jövök én is!
sterilizálót meg mikrósat fogunk venni. a sütéssel kapcsolatban meg pont fordítva gondolkodunk. én sokkal szívesebben sütök mint főzök.
Bár a főzés sincs ellenemre de a sütés az igazi
Akkor majd beosztjuk én sütöm a sütiket te meg főzöd a kaját.
az övelhúzó 9000 Ft körül van. De tuti használtan megkapod olcsóbban. De én úgy vagyok vele, hogy ahol már jelentőssége lenne, ott már nem az a legnagyobb baj... Persze ha nincs légzsákod vagy nem olyan új az autó, akkor érthető, de a sajátomból kiindulva én úgy érzem hogy elég nagyot kellene ahhoz ütköznöm hogy jelentsen valamit. És remélem ezt sikerül elkerülni. Bár ha már itt tartunk... Ma akkora baromságot csináltam mint még soha! Levezettem már kb. 150.000 km-t de behajtani tilosba még egyszer se sikerült bemennem. Hát ma igen. Ráadásul elég forgalmas helyen. Mázli hogy nem lett baj. Ráadásul ismerem is a környéket de szerintem nagyon szarul van kitáblázva és egyáltalán nem egyértelmű... Úgyhogy utána legszívesebben elbújtam volna az ülés alá hogy ne is lássanak... Pedig tényleg nem csináltam soha baromságot... Hát a mai felért az eddigi pár évvel...
teó, ilyenkor elég az is ha visszanyilat nyomsz, elvileg akkor is ott kell legyen... és akkor ki tudod másolni és beilleszteni mégegyszer.
wera, jót vigyorogtam a "majdcsak eltelik ez a három hónap és elfelejthetjük ezeket a folyós dolgokat" beszóláson. Akkor meg nemsokkal utána visszatérnek az egyéb folyós dolgok... És én maradnék inkább ennél...
Persze hozzátartozik hogy én baromira szoktam görcsölni... a 4d-vel kapcsolatban meg nem is mertem semmit mondani, amíg nem írtad amit írtál. Szóval mi is ott voltunk először és tényleg nagyon kedvesek voltak meg minden, de nekünk pont az hiányzott hogy egy csomó mindent orvosilag magyarázzon meg, és amikor pl. megkérdezte a férjem hogy a tarkóredő vizsgálatnál mit mérnek nem igazán tudott válaszolni. Meg amikor volt ilyen kijelentése, hogy a múltkor talált a gépen egy olyan funkciót... és ott keresgélte... SZóval tényleg nagyon-nagyon kedvesek voltak, szimpi volt a hely és ahogy wera mondja babamozinak jó volt, de mi most a bolgárkerék utcába megyünk és valami nagyfej doki fogja megnézni a bébit. Nagyon kíváncsi vagyok, már csak két nap. Utána beszámolok majd a különbségekről.
És hogy hogy áll a házbontás... teszek fel mindjárt képet, csak pont most jött meg apa és köszönök neki gyorsan.