Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: Ne már!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Franci gyönyörűűűű!! :lol:

Tündi: Szerencsére nem matat a fülénél, most nem lenne szerencsés, amíg be nem gyógyul a fülcsije...

Este még jövök, hoztam fotókat: Kép
Kép
jaimee1

Nóri,na ne már :( Az a baj,amit vmeliyk nap monstál msn-en?Vagy vmi egészen más?

Hajni,mi még nem foglaltuk le,nem is tudom mikor megyünk.Nagyon szép a fülbevaló :) Olyan aranyosan mosolyog Franci :)

Erika,Réká is tetszik :) Nekem is hasonló volt kiskoromban,csak más alakja volt,szivecskés :) Okos babóca,hogy nem piszkálja a fülecskéjét! :)

Ditke,bizony meglesz az öröm ha apa itthon lesz! :) Akkor most ti is ketetsben vagytok Zsanival?

Petri,gondolom a nénike nézett nagyokat :lol: Timinek most biztosan ilyen időszaka van,majd elmúlik!

Évi,én nem vagyok jártás szálloda ügyben,de amit mondasz nem hangzik rosszul :)

Köszike a dicséretet a képekre és a vonalzóra! :)

Kép
Kép
tundi24

RSSSSSSSSSSSS8ZOOGFGF58IÜÍ

Ezt Luca írta nektek,nem bírok vele,gépelni akar :P :oops:

Kép
Kép
tundi24

Luca!
Szerintem teljesen úgy van ahogy leírtad egyetértek! :lol: :lol: :lol: Ja és írogass sűrűbben! :wink: :D

Erika!
Nagyon édi Réka baba! :D Szép a fülbevaló.és nagyon jól áll neki! :D
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak olvasgatok. Annyi édes kis gyerkőc fotó :) annyira jó nézegetni őket! Luca, Zsani, Franci, Réka - mindenki kis cukorfalat :)

Kicsit ki vagyok purcanva fizikailag, pedig még 2 hónapot akarnék dolgozni :( fáradékony vagyok, pedig nem vagyok vérszegény, és nem is híztam sokat, ráadásul a bokám már duplája, mint ezelőtt volt, és reggelre sem lappad le :cry:

A húsvét most nem nagyon hoz lázba, inkább a lakással vagyunk elfoglalva. Nem is megyünk sehova a hétvégén, mondjuk nem is lenne kedvem, ha tényleg esni fog az eső (nagyon ígérik a meteorológusok :( ) inkább takarítok,már apránként rendezkedünk befelé :) :) :)

Kép
pimelinda

Hajni,átadom Lucusnak!:)

Linda,jó hogy írsz! :) Hát ez természetes,hogy fáradtabb vagy,többet kellene pihenend,de ha kész lesz a takarítás és beköltöztök akkor sokkal könnyebb lesz! :) Kitartás! :)

Vali,fogaddal mi a helyzet?Bejutottál a dokihoz?

Szilbee,akkor szerencsére téged nem viselt meg ez a tömés:) Takarítással,hogy állsz?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!
Hát csajok nem jutottam ma a fogorvoshoz be :( Délelőtt elmentem a volt munkahelyemre ,hogy jó lenne ha már valamit nyilatkozna a főnökasszony.....de még nem jutott el odáig sem,hogy kiszámolja hány nap szabi jár nekem a 3évre.... :shock: A válasz a miértre:elfelejtette jó nem???
Benéztem a rendelőbe délelőtt de kb.15en ültek a váróban így nem ültem le várakozni :(
Most még bírom a fájdalmat egy darabig sztem :(

Hajni,Erika!!!
Szépek a csajszik fülcsijei :) Egyébként Diusnak is ilyen lencséje van mint Rékának :) Még az enyém volt így akkor gondolhatjátok nem mai darab már :D

Nálam nincs most megcsinálva még a tavaszi nagytakarítás pedig ilyenkor már mindig csillog a lakás most nem volt hozzá kedvem valahogy :(

Nóri!!
Mi baj?????
Kép

KépKép
diÁcska

Vali,sajnálom,hogy nem jutottál be,de az jó,ha nem fáj annyira!

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Sehogyse.... a ütőpucolás után kipurcantam.... :oops: :oops:
Ja és nagyon tetszik a vonalzód!!

Nóri! Főnökkel beszéltél?

Hú most csak ennyi, mert lefáradtam a du-i sétában.... :oops:

Jó éjt!
szilbee

Hajni: Francinak nagyon szép fülbevalója van. Imádnivaló lány. Sokat most nem írok, mert dög fáradt vagyok.
Tündi: Apa itthon van, mert C -s tanfolyamra jár.Luca nagyon szép.

Örülök, hogy tetszik sokmindenkinek a lányom, köszönet érte.

Jaime: A kislányodnak irigylésre méltó hosszú haja van. Már be is copfolhatnád.
Pimelinda: Pihenj sokat, rádférne, mondom én, aki szintén sohasem tud pihenni.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
ditke78

No, mire ideérek mindenki visszavonul. :cry:

SZilvi: Milyen ütő volt? Baseball? :lol:

Vali: Ez a fülbevaló is az enyém volt. Vagyis ez sem mai darab. :D
Kérdezte is a védőnő: Ugye ez használt fülbevaló? Mondom, így is lehet mondani, én úgy fogalmaznék, hogy öröklődik anyáról lányára.

Hát nem sikerült befejezni a takarítást... :oops: :oops: Réka ma alig aludt, így örültem, hogy megsütöttem két tepsi csokis cookie-t, vacsit varázsoltam...másra nem is jutott idő... :cry: No, majd holnap folyt. köv. House alatt majd petyókat vasalok.

Nóri: Lécci írjál....

Melinda: 25. hét után alig vártam, hogy 4 óra legyen és mehessek haza az irodából. VOnszoltam magam olyan fáradt voltam. Előfordult, hogy 10 métert kellett volna menni a fénymásolóig, de nem volt hozzá erőm, megvártam, amíg gyűlt az anyag...Úgyhogy a 28. héten feladtam a melót.

Petri: Szia!!! Izgi az élet a lyánykáddal. Hol beszól valakinek, hol kenyérre lehet kenni... :D Igazi nőci lesz belőle. Fejleszti az idegrendszered. :wink:
jaimee1

Linda!
Ha úgy érzed pihenned kell akkor biza pihenj,nehogy nekem megerőltesd magad. :) Most csak te,és a baba számítotok!
Nekem annak idején nem volt gondom a pihenéssel,úgy kb.félidős lehettem amikor egyik napról a másikra elkezdett fájni a lábam,de
olyan szinten,hogy a wc-ig is alig bírtam elmenni,lépcsőre egyedül nem tudtam fellépni,és olyan is volt,hogy fel sem tudtam egyedül kelni az ágyból,na a fürdőkádba be és kiszállásról inkább nem is beszélek :( szörnyű volt,nagyon el voltam kenődve!De aztán az utolsó hónapban el is múlt,úgy ahogy jött! :roll: Úgyhogy én kényszerpihenőn voltam,de nem kívánom senkinek azt az érzést! :cry:

Erika!
Hogy van neked még erőd ilyenkor vasalni! :roll: Hát csodállak ezért,engem általába ilyenkor legyőz a lustaság,nem mintha annyira küzdenék ellene! :oops: Mondjuk a vasalás sem tartozik a kedvenceim közé!
Egyre szebb ez a Réka lány :lol: :lol: azon az első képen hát zabálni való!TÜNDÉR!!!!! :D :D :D

Vali!
Sajnálom,hogy nem kerültél sorra a fogorvosnál! :(

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!
Vendég

Jaimee, hát bizony ismerős az érzés: a hosszú viziteken én is csak vonszolom magam főorvosnő után, aki mindig megjegyzi, hogy ő végig dolgozott, pedig már 39 éves volt 8) ezek után nem is szólok odabent egy szót sem, csak anyunak panaszkodok itthon :roll: meg nektek :lol:

Mano, a csípőd fájt? Nekem bal oldalon fájt úgyt 2 hete, ez már biztos a kötőszöveti fellazulás jele, a szüléshez készül a szervezet :wink:

Hát elég szörnyű, hogy ilyen nehéz nálatok bejutni a fogorvoshoz :( itt Abonyban én már azt is rossz néven vettem, hogy 3-an voltak előttem, és 1 órát kellett néznem a NatGeo-t a váróban :P

Kép
pimelinda

Klaudiának nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép
kbernadett

Diusnak boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!

Nagyon boldon névnapot Diusnak! Kap valami szépet?

Melinda: Ó, én is megkaptam. Az összes kolleganőm végig dolgozott, sőt munkahelyről mentek szülni, nem volt privi dokijuk, mert a szupernő magától megszül, se oxitocin, se szülésznő, se doki....NÉmelyiknek még a fájást is csak a CTG mutatta. :lol:
Kitartás a melóhoz!

Nekem a szeméremcsontom fájt, de valami pokolian. Bőgni tudtam volna néha. Végülis könnyen szültem.... :roll: :roll: ...oxitocin után....csak 3 óra kín volt.

Szilvi: Ti beadattátok Dávidnak a védőoltást/cseppeket rotára, pneumo-ra?

Szép napot! Takarítás folyt köv.
jaimee1

DIÁCSKÁNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Szép jó reggelt!

Vali,Diusnak bolddog névnapot! :)
Kép

Hajni,akkor nem volt egyszerű terhességed!

Linda,hát abban az időben más volt,gondolom a főorvosnő nem fiatala már!És ha azt érzed,hogy nem bírod,akkor maradj itthon,emrt most a babuci és te vagytok a legfontosabbank!Itt nyugodtan panaszkodhatsz :)

Erika,hát ez igen,hogy még este van erőd vasalni :) Én barátok közt utána beszunyálok :o :oops:

Mongi,hogy vagytok?Következő uh mikor lesz?

Szilbee,nem baj,akkor ma már majd végzel :)

Ditke,akkor ő most megússza a gyakorlatokat! :) Zsanival jól kijönnek? :)

Rólunk,volt egy jó éjszakánk,ilyen még nem volt amióta megszületett :wink: 3/4 12kor evett a kisasszony és regegl fél 6kor ébredt a hasán feküdve :) Éjszaka ki is mentem többször megnézni,mert nem vok én ehez hozzászokva :) Olyan kis édes volt! :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee,ja és köszike a dicséretet! :)

Kép
Kép
tundi24

DIÁCSKA!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED SOK SZERETETTEL!! :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Diuska, nagyon boldog névnapot kívánok!
Vali, ezek szerint nem mentél sokra a főnöknőddel. De ígért valamit?

Tündi, ezt néztem ki:http://www.danubiushotels.com/hu/magyarorszagi-szallodak/hotel-marina-balatonfured

Nóri????

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Nem adattuk be. Így is csúszik a kötelezője... a sok bölcsis vírus miatt, amit Levente ráragasztott... :?

Diácska! :)
Boldog Névnapot!!!
Kép
szilbee

Sziasztok!!!
Mindenkinek köszönöm Diuska nevében is a köszöntést majd délután megmutatom neki milyen sok szép képeslapot kapott tőletek :)

Megvettem neki éppen az előbb az ajándékot :) Végül is maradtam a gyöngynél amit már régóta szerettem volna meg vettünk egy Barbbies pénztárgépet neki sztem nagyon szép :)

Kép

KépKép
diÁcska

DIUSNAK

SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

KépKép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lányok! Egy pár kérdés, ha nem gond...

1. Hány éves kortól lehet, ill. érdemes lovaglásra beíratni a kölköket? vagy inkább magasság- és súlyfűggő? :roll:

2. Tud ill. ismer vki Szolnokon vagy Rákóczifalván olyan emberkét, aki foglalkozik lovaglás oktatással (gyerekekkel persze).

Előre is köszi! 8)
szilbee

Szilvi.

Sajna konkrétumot nem tudok,hogy hol lehet.

Szerintem egész kicsi kortól lehet lovagoltatni (kb 3éves),de ahhoz ált.póni szükségeltetik :lol: -mert nagy lovon bizti nem engedik a kicsiket,hisz nagyon nagy a felelősség.úgyhogy lovarda-függő...mekkora lovaik vannak stb.Nekünk Berényben ajánlottak lovardát...de hát az nem itt van.. :wink:

Vali.huuu...nagyon csajszis ajándékok..lesz ám nagy öröm.majd írd le,hogy mit szólt hozzá. :)

Letti.mikor is mész dokihoz pontosan?

Évi.köszi a hiányolást...most tanulás van ezerrel..ezért néha elvesztem itt a fonalat..akkor meg nehéz hozzászólni :wink: .Csongi megy locsolkodni sok helyre?

Többiek: ki hol lesz húsétkor?készülődés?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee,már ovodáskortól lehet,hogy előbb lehet-e azt nem tudom,de ovis kortól igen.Ha gondolod én tudok neked szerezni tel számot,szandán van a lovardája a pasinak.Ha érdekel megkérdezem a számát az ismerősömtől!

Évi,még nem volt időm megnézni,de megnézem :)

Vali,Dius biztosan nagyon fog örülni az ajándékoknak :) Mi fincsit főztél?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilbee, ha jól tudom, arra felétek is van ilyen lovasoktatás, talán a Milléren? De az tuti, hogy Besenyszög felé.
Egy szomszéd csaj meg Abony-felé egy lovardában dolgozott, ha gondolod megérdeklődöm.
Egyébként fogalmam sincs, hány éves kortól lehet...

Cleo, azért néha jelentkezz! Lassan jöhettek hozzánk, kellene majd a légkondi...
Csongi megy locsolkodni! Úgy örülök, hogy fiam van! Mindig úgy irigyeltem a haverokat húsvétkor, mikor dicsekedtek mennyi pénzt locsoltak össze! Én meg csak "illatoztam". Na, az én kicsi-nagyfiam ilyenkor dőzsöl :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi,megnéztem,nagyon klassz hely :) Én is elmennék oda szivesen :)

Andi,mi Szilvásváradra megyünk hétfőn.Különösebben nem készülődök,majd főzünk,sonkát, kocsonyát,meg sütök valami sütikét! :) Hozzánk nem igen jönnének amugy sem locvsolkodni,már nincs is kisgyerek aki jöjjön,aki meg jönne,ők is elmennek máshova,de majd vasárnap eljön meglocsol bennünket,és megkapja akis tojást,meg egy kis ajándékot! :)
Ti mentek valamerre,vagy otthon lesztek?

Kép
Kép
tundi24

Ó Lányok! Nagyon köszönöm az infókat! :D
Kép

Tündi! & Évi!
Nagyon megköszönném a telszámokat! :D Meg a "megérdeklődést"! Kép
szilbee

Sziasztok!!

Sajna, nem nagyon volt időm irogatni, se olvasni mostanában. Még netezni se nagyon. :( Hétvégére lebetegedtem, otthon feküdtem, amennyit lehetett. Jó kis megfázásos vírusos navalya, mindenkin végigment az irodában. De most már jobb, dolgozom is, csak az orrfolyás maradt. Én amúgy szinte soha nem vagyok náthás, évekkel ezelőtt voltam utoljára.
Melóhely után nagyon elfáradok esétre :(
De most már jön a Húsvét, bár jobb idő is lehetne!!
Mi utazunk, persze, Anyuékhoz. Én úgy képzelem, hogy húsvétkor kirakjuk Marcinak az ajándékokat a kertbe, hogy keresse meg. viszont esőt mondanak úgyhogy lehet, hogy elázik a nyúl 8)

Szilbee! Leventét akarjátok lovagoltatni? Az tök jó. Valaha én is lovagoltam, jó lenne újrakezdeni, de hát...

Vali! Diusnak sok-sok boldog névnapot kívánok!

Petri! Jó kis szövege van Timinek is! :D Hát igen, az fárasztó, mikor nem alszanak délután... Nekünk még inkább. Marci is eljátszotta a hét végén valamelyik nap. Nála akkor biztos a délutáni alvás, ha reggel korán kel, és délelőtt gyalogol vagy 5 km-t.

Na folytatom a munkát, puszi mindenkinek
judit_79

Hali,

Évi.okés.akkor végülis maradtok és nem lesz új lakás?
van már elképzelés hogy "mekkora" és milyen klímát akartok?

Tündi.de jó lesz nektek,az nagyon szép vidék...igaz már ezer éve nem voltam arra.
Nálunk a progi:délelőtt elmegyünk (együtt 4-en :P )locsolkodni anyumékhoz+barinőmhöz..meg a 2fiú egy-két szomszédunkhoz.dél felé anyósjárat.ott is azokhoz a rokonokhoz elmegyünk mindannyian akikkel rég taliztunk.....meg illatozunk Sziszivel. :twisted:

Még Zsolinak sem találtam megfelelő locsi-verset pedig böngésztem a neten...de vagy hosszú...vagy uncsi...vagy hülyeség :twisted: ...és még meg is tanítani vele..

Szerencsére hogy úton leszünk nagy készülődés itthon nem lesz -csinálok 2féle sütit-viszek anyósékhoz belőle...ennyi.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Mi se állunk sehogyse versekkel... de idén nem is fog még remekelni. Nem állunk úgy szókincsel! :oops: :lol:

Egyetlen mondók-dalocska vagy mifene van, amit próbál mondani... az is a Csiga-Biga told ki... etc. :lol: (Egyébként ez a jele a bölcsiben.)... de ez is úgy hangzik, hogy "Csiba-Csiba-Csiba-Csiba.... etc." :lol:

Húsvét?... hát nem igen készülődök én se... Majd esetleg anyumékhoz sütök vmi fínomságot... de az se biztos.

Ja és én is örülök, hogy fiaim vannak!! Két év és Húsvét hétfő szabadnap lesz nekem!!! :lol: 8) Egész nap csak henyélni fogok, míg a fiúk locsolkodnak! ;)
szilbee

Cleo, nem tudom milyen légkondi kellene. Ezért lenne jó, ha felmérné a terepet a férjed, és ajánlana valamit. Két külön álló szoba van, közte konyha, fürdőszoba, szal nem tudom.

Igen, úgy néz ki maradunk. Nincs igazán érdeklődő a lakásra, meg az eladó is nyavajog, hülyeségbe nem akarok belemenni. De légkondit már évek óta tervezünk, most van pénzünk rá...

Évi és
Kép
csongianya

Andi! A csemeték egyébként jól vannak? Házzal ti hogy álltok? Képet esetleg?

Erika??
szilbee

Mano?? Modnjuk érthető a szűkszavúság! :wink: :lol:
szilbee

Szilvi: Lovacskáztok? Az szupi! Bátor vagy...én piszokul félteném.Pedig apa is tud lovagolni.

Tündi: De jó lesz nektek....irigykedni csúnya dolog, de azt teszem... :D

Lányok! Isteni lett a zabpelyhes-csoki cookie-m. Komolyan, a tökélyt súrolja, hogy szerény legyek. :oops: :oops: :oops: Csak kérdés, mennyi marad így Húsvétig...Kicsit korán sütöttem, asszem fel fogom falni mindet. Így jártunk a csokinyusszikkal is. Imádom a Smarties-os nyuszikat. Kicsit, nagyot egyaránt. Oké, a nagyot jobban... :D

Nézitek ezt az Igazság Ára című remek produkciót? Tegnap kiakadtam, hogy miféle emberek jelentkeznek. A múltkor kiderült a srácról, hogy szexuálisan molesztálták, állami gondozott, homoszexuális és lelkileg full sérült a szerencsétlen...Tegnap meg a két gyermekes családanyáról kisült rövid úton, hogy örömlány volt....egyéb finomságok....Komolyan.... :roll: :roll: :twisted:

Hm....kicsit piros Rékacica egyik fülecskéje....Apa szíjjat hasít a hátamból, ha begyullad.... :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Nóri: Talán olvasol mindket, nagyon hiányzol! :cry:
jaimee1

vagy tökéj?
jaimee1

Nem, maradok a tökélynél...Bocsi, hogy bénázok. :oops:
jaimee1

Szilbee!
Itt vagyok,csak olvasásig jutok folyton mert olyan de olyan lustaság tört rám :roll:Még jó,hogy nem fáj,mert akkor biztos üvöltenék! :) Apa nincs itthon felmentek Pestre orvosi vizsgálatra,úgyhogy hármasban vagyunk a gyerkőcökkel!
Lovaglással kapcsolatban nem tudok mit mondani! :oops:

Vali!
Klasz játékokat kap a csajszi,biztos nagy lesz az öröm! :D Majd teszel képeket?Fogad,hogy van?

Cleo!
Akkor nektek menőkés lesz a húsvét! :D Mi nem megyünk sehova :( lehet anyumék jönnek majd hozzánk!

Tündi!
Szilvásvárad tuti jó lesz,csak legyen az idő is szép! :D Apa hazajött tegnap? Akkor Lucus mostmár külön szobában alszik?Tök jó! :D Megszoktad már?Franci egyszer aludta végig az éjszakát teljesen,mondanom se kell én is keltem fel automatikusan,hogy miért nem ébreszt! :D

Tegnap lementünk még délután sétálni,és azt hallottam az egyik anyukától,hogy rózsahimlő járvány is van! :shock: Ti hallotatok valami ilyesmit?

Judit!
Jó,hogy írtál! :D Beteg voltál az bizony nem jó! :( Marci jól van,szereti a bölcsit?

Évi!
Gyerekkoromban én is nagyon irigyeltem a fiúkat,hogy milyen sok pénzt összelocsoltak!Na meg akkor még illatozni is szerettem a kölnitől! :D De mára már elmúlt ez a lelkesedésem!
Mikor idultok anyósék?

Ditke!
Hát te merre vagy elveszve!Zsani babácskám hogy van?

Melinda!
A jobb lábam fájt nagyon!De senki nem tudta megmondani miért! :roll: Én arra gondoltam,hogy talán Franci nyomhatott egy idegszálat,de ezt senki nem hagyta jóvá! :?
Ne foglalkozz azzal ki mit mond,ha pihenésre van szükséged csak pihenj!

Na pusszantás mindenkinek!
Vendég

Erika!
Na azt hiszem az a cookie akkor nem bírja ki húsvétig,én biztos felfalnám az összeset! A nyuszikról nem is beszélve,én csokimániás vagyok,ha nem eszem egy két napig,komolyan mondom rosszul érzem magam! :oops: :roll: Valahogy úgy vagyok mint Gombóc Artúr a mesében! :) A barka felkerült már a lakásba?
Francinak is bepirosodott az egyik füle mikor kilövettük,én tetrannal kenegettem és gyorsan helyrejött!Azt mondták a védőnénik ,hogy forgatgatni kell a fülbevalót a fülébe egy darabig?
Ja és tökély! :lol: :lol: Ügyes vagy nem bénáztál helyesen írtad! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Hajni! Máris el kellett mennie? :shock: :( :(
szilbee

Szilbee,akkor este utána járok a dolgoknak! :) Bizony 2év és henyélhetsz húsvétkor,a fiúk meg viszik haza pénzt :) :wink:

Erika,nem lesz semmi gond Réka fülével,csak borogasd kammilásteával,és kicist mozgasd mega fülében,és úgy is töröld át!
Húsvétra majd sütsz másik "kukit" :) Én nem nézem azt aműsort,addigra bealszok :)

Hajni,igen hazajött apa,csak az 5órai indulásból fél8 lett :evil: De a lényeg,hogy hazajött,de ma vizsgázni ment,holnap meg munka.Jövőhéten is gyakszi lenne,de nem tudom,hogy kimegy-e.Remélem jó idő lesz húsvétkor,ha nem hát kocsikázunk egyet,megebédelünk és hazajövünkd,de legalább kimozdulunk egy kicsit :)

Judit,jó,hogy meggyógyultál!Ha tudsz jönni,gyere sűrűbben.Jó ötlet elrejteni az ajándékokat,hátha nem fog esni az eső!Marci biztos örülni fog neki,és miket kap?
Andi,akkor ti sem fogtok unatkozni húsvétkor! :) Ez a vers dolog elég nehézkes,ami tényleg szép az hosszú,ami meg rövid kis idióták,.úgy ahogy mondod!

Kép
Kép
tundi24

DIUSNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Erika! Tünemény a lányod! Én csak néztem és néztem.....még a képet is kinagyítottam, úgy néztem. :lol: Nagyon szép!
Bepanthened nincsen? Az is jó sebekre, gyulladásokra.
Kuki...hmmm....én most ILYET akarok sütni.

Szilvi! Kérdésedre: is-is :? ...folyt.köv.
Nekem azért a szívem csücske a Liget úti ovi, mert ott van póni, és nem félnek használni :wink: De ez még a jövő zenéje.

Amúgy takarítottam reggel óta egészen idáig, és még holnap is ezt teszem. Lelkileg zérósoknak egyfajta terápia :lol: :wink:

Na, csá csumi!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee!
Hát igen,máris! :cry: És még a jövőhét is ilyen lesz előre láthatóan! :cry: De legalább délután itthon van,mégsem olyan mint mikor kint volt! :D
Vendég

Nóri,de jó,hogy írsz! :) Megnéztem ezt a sütit,szólj ha kész,szeretem a vaníliás karikát nagyon :)
Küldd majd el fénypostán :)

Kép
Kép
tundi24

Na RÉka felébredt, megyek játszani, csak pár sort:

Nóri: De jó, hogy írtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aszta, nagy fogyasztója vagyok a van. karikának. Tuti kipróbálom. Persze csak utánad! :wink:

Tetránnal kenem plusz kamillával öntözgetem plusz este alkohollal. Ha holnap nem írok, apa így is kinyírt. :lol:

Hajni: Megint meg kell jegyeznem, hogy milyen memóriád van. :shock: :shock: :shock: :shock: Barka vázában. Még víz is van alatta megtévesztésképp. :D

Köszönöm a reagálásokat Réka szépségével kapcsolatban. :oops: :oops: :oops: Nem rám ütött, kiköpött apja . Még a fintora is. Hűűű, beherrrgelte magát a játékán, megyek...Holnap jövök!
jaimee1

Addig fogaztatok itt,hogy most már nekem is fájdogál (érzékeny) :evil: -kibírható...de holnap én is kérek idpőpontot.áááááááááá

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!
Petri,Judit,Nóri!
Köszönjük a névnapi jókívánságokat nektek is :)

Szilvi!
Nálunk a csoportból jár 1-2 gyerkőc lovas terápiára ha gondolod hétfőn elkérem a telószámot ha jól tudom talán Szajolban van??? De megkérdezem ha még aktuális, és nem 3 éves kortól lehet menni jóval előbb,még azok a gyerkőcök akik járnak sztem még nem tötötték be a 3.évet.

Andi!
Húú az nem jó ha fáj a fogad neked is :( Most én egy speciális öblögetővel öblögetek mert nagyon gyulladt az ínyem de ez úgy néz ki talán kicsit jót tesz neki :)
Az ajándékot még nem adtam oda Diusnak mert apa nincs itthon majd holnap, a pénztárgépet meg majd csak hétfőn kapja mert azt meg mama vette neki :) De csinálok képet persze a boltos kisasszonyról :D

Tündi!!!
Bocsi,hogy gyorsan kiléptem délután de 2 pasi rágta a fülem,hogy leszeretnének ülni a géphez :evil:

Húsvétról csak annyit,hogy UTÁLOM. Annyira nem tartom semmibe,hogy azt el nem tudom mondani.....én még semmit de szó szerint semmit nem vettem az ünnep tiszteletére. Pedig lehet nem ártana azért 1-2 kindert venni azért lehet befut 1-2 fiú Diushoz.
Nagy sütés főzést én nem rendezek mert apa sem lesz itthon szombaton elmegy dolgozni és csak hétfőn jön valamikor haza :( Így én vasárnap kimegyek a 2 gyerkőccel vidékre anyuékhoz valószínű,hétfőn meg elmegyünk anyóshoz .....ez a terv aztán majd kiderül ,hogy is lesz :)
Kép

KépKép
diÁcska

Nóri! Nagyon tuti ez a sutis oldal!! Vaníliás karika mmmmm.... Éhes vagyok :) Na de mindjárt megyek haza, és melegszendviccsel várnak otthon!

Hajni! Örülök, hogy hazaért rendben a párod! Gondolom sokat mesél a tapasztalatairól! Franci mit szólt, hogy újra otthon van az apukája?
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?