Látom mindenkinek van valami dolga! Akkor megyek én is! Majd még benézek.
Lányok! Én tisztára megkergültem. Olyan mérhetetlen szomorúság szállt rám! Nem tudom mitől! De most legszívesebben bőgnék egyet! Lehet tényleg elment az eszem?
anda: lehet babás leszel:):):):)ne aggódj én a szülés után is maradtam 100 kg szóval én már nem aggódom hiszen Gergővel 103 kg-val estem teherbe szerintem nem gond a súly a teherbeesésnél lehet neheziti de nem lehetettlen:):):):):) fel a fejjel:)
Gröni.
Szupi lenne együtt babát várni Te milyen tesztel csináltad? Mert én hiper érzékenyel azaz 10-essel. És ha te meg 20-assal vagy a felettivel akkor nem csoda ah gyengébb a tied.
Nita ez lehet még a vetélés miatt? vagy nem beszéltél dokival? de monjuk legyünk ++++++++++++++és hátha + lesz az ateszt reggel várjuk az eredményt :):):)
No, azt hiszem, hogy ez a jó éjt versike pont a mai estéhez illik:
A napsugár búcsút intett régen, a kerek Hold kacag már fönnt az égen. Álommanók hoznak békés álmot szemedre, s odakinnt a csillagos égre emelkedik az emberek tekintete. Egy elrebegett kívánság, egy titkos vágy, egy álom, teljesüljön mind reggelre, mindenkinek ezt kívánom.
Anda: A baba egyik jele, hogy olyan érzése van az embernek mintha meg akarna jönni.
csajok ma nekem émelyeg a gyomrom reggel óta. A múlt hónapban 3napig voltmeg gyengén. Hát nem tudom de HCG nem merek csinálni. Az LH csikos volt majd meglátjuk várok és várok.
Az LH teszt hány naposan muatná ki a babát ha jóstesztként használnám? Mondjuk van itthon HCG teszt is de azt még nem akarom ellöni.
Természetesen Nitának szólt! Bocsi, de annyira hasonlít a nevetek,hogy mostanában gyakran összetévesztem! Remélem nincs harag belőle! Én már csak ilyen hülye vagyok! Se név, se arc memóriám nincs!
Akkor addig izgulhatunk! Én bízom benne, hogy baba van a dologban! Annyira szeretné már ő is! Remélem ez hónap szerencsét hozott neki!
Mindenesetre küldöm a ++++++++++++++++++++++++++++++++ jeleket!
Vera!
Nagyon-nagyon szorítok neked! Holnap sokat fogok rátok gondolni!
Nita!
Ez csak természetes! Tényleg örülök! Bízom benne, hogy minden rendben lesz a babóval, és remélem, hogy ti is ennyire fogtok örülni, amikor én tehetem fel a pozitív teszt képét!
Nita: hurrááááááá! Nagyon szuper! Gratula!!!! Ugye-ugye, hogy nem vagy te szerencsétlen. (most mondjam magamra, hogy én az vagyok és akkor babás leszek? )
Csucsu: elvileg a 11-12. dpo felé már kimutatja az lh teszt jóstesztként a babát. Sajna én még ezt nem tapasztaltam, de másoktól már hallottam. Lehet te is babás? Nagyon drukk!!!!
Viri!
nekem is ez jutott eszembe. Múltkor Nita nagyon el volt keseredve, aztán meg itt a jó hír. Tegnap én voltam elkeseredve, lehet, hogy pár nap múlva én is jó hírrel szolgálhatok?! Te is be fogsz velem együtt állni a kismamák sorába, és akkor lassan kezdhetjük szervezni a piri búcsúztató bulit!
Lehet, hogy a gólyák és a zebrák meghozták hatásukat, amiket a múltkor küldtem? Mert ha igen, akkor még keresek képeket!
Jééé most vettem észre, hogy a 100. hozzászólásomnál tartok! Hiába veletek repülnek a számok!
Ja és van egy nagyon hülye kérdésem! Az egyik topicban olvastam: az egyik lány a másiktól azt kérdezte, hogy inszemre, vagy lombikra készülnek-e. A kettő nem ugyan az?
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de még nem vagyok annyira járatos ezekben a kifejezésekben!
Ti tapasztaltabbak vagytok nálam!
Barnázgatok! Egyértelműen barna, és pár csepp, most vettem észre! Ez most mit jelent? Még hat napom van a mensiig! Félek ez valami rossznak az előjele! Nekem ilyen, amióta Clostit szedek nem volt! Mi lehet ennek az oka?
Bizonyám! Egy ciklus alatt több pete is megérhet különböző időpontokban. Amúgy a closti nekem is megkavarta kicsit a pé.-emet mikor szedtem. Nem kell mindjárt rosszra gondolni. Van akinek terhesség alatt is jön egy kis barna. Az a fontos, hogy figyeld, hogy mennyi jön, ha nem sok, akkor lehet, hogy tényleg volt egy kósza tüszőrepedésed, ha esetleg több is jön, akkor lehet a menzi előjele. Reméljün nem az lesz!!!