Új privát üzeneted érkezett!

Én se látom a vonalzókat :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

A babafotók nagyon édik!
Ma felrakok még egy javított táblit, ha valakinek még valamit írni kell, szóljon!

Holnap lesz a National Geographicen reggel 9-12-ig Az élet az anyaméhben összes része! Az állatos, a sima és az ikres! Én még nem láttam, csak mindenki mondta, hogy milyen jó, úgyhogy most remélem nem felejtem el megnézni.

Kép
szly27

Sziasztok!

Én nem kerültem ráa táblázatra...
:(

Biztos még nagyon kezdő vagyok...

Szép napot mindenkinek, vasárnap jövök!

Kép
andkata

Andkata! Megírtad már az adataidat? Ha igen akkor bocsi hogy nem raktalak be! :oops:
Írd már meg légyszi mégegyszer, mert már nem tudom visszakeresni és akkor beraklak.

Kép
szly27

Sziasztok!

A tegnapi hóesésnek nyoma sincs, szerencsére!
Hétágra süt a nap!!! :lol:

Wera!
Ha kemény a pocakod, az egyszer-egyszer nem baj, de jobb, ha olyankor bekapsz egy magnéziumot.
A te terhességi korodban teljesen normális, persze ha nem túl gyakori... Már készülődik a méhed a nagy napra!! :wink:
Igen, beújítottam a vonalzómat, mert a meez-emmel mindíg szinte egy teljes oldalt foglaltam el.
Nekem is tetszik...

Én szerencsére még mindíg tudok aludni, már ha egyszer sikerül elyludni, mert nekem azzal van bajom. Utána már megy...
A kisasszony csak ritkán küld ki éjjel ...
De még olyankor is megy a visszaalvás...
Tegnap viszont komolyan megijedtem...
Annyira szorított bal oldalon a mellkasom, és olyan rossz volt minden levegővétel...
Jó sokáig tartott ez a fura állapot...
Még a karom is olyan furcsának éreztem.

Ma vettem magamnak a pocakomra krémet.
Mert ha eddíg még nem nyúlt meg a bőröm, talán már nem kellene...
Horror ára volt...
5490.- ft. 125ml. :shock:
Hát, 10 éve nem tudom, mennyi volt, de kevesebb szerintem... :roll:
holnap megyek az Auchanba, van most arrafelé valami érdekes?

Beleléptem a 24. hétbe!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

desviki, mi graco-t vettünk. Nem olcsó, de nagyon szuper járgány. Eddig mindenkitől csak jót hallottam róla, meg masszív darab. És a legjobb, hogy van hozzá mózes meg bébihordozó is, amihez ráadásul van egy talp amit fixen a kocsiba kell rakni és a hordozót nem kell mindig kötögetni, csak bepattintod. Szóval szerintem szupi. Azt hiszem még ketten vettek ugyanolyat. Magdolnam biztos, a másikra nem emlékszem, csak tudom hogy volt...
Amúgy graco quattro deluxe. :)

méhszáj-nézés... nekem azt mondta a doki, hogy ha nincs semmi panaszom ő nem piszkálja, mert teljesen felesleges. 28 hetesen megnézi hogy minden rendben van-e aztán csókolom. Gondolom onnantól kezdve azért majd sűrűbben megtekinti, de most egyenlőre így lesz. :)

szkagi, azt én is olvastam, hogy terhesség alatt sokkal érzékenyebb az íny... Úgyhogy én nem is foglalkozom vele hogy fogmosásnál néha vérzik. Persze azt is írják, hogy célszerű puhább fogkefével mosni. De én meg attól nem érzem igazán tisztának... Ja és a bodyt azt tescoban meg auchanban meg ilyen helyeken nézd meg. Ott vannak csomagban is, és mondjuk 5 db 2700 meg ilyenek. És vannak nagyon édesek. (most látom hogy desviki is írta)(most meg jeneik) :)stb. :)

tegnap sütöttem lekváros buktát... :) Fincsi lett. Aztán úgy belejöttem hogy csináltam még egy kis madártejet is. :) Azt mindenképp akartam, de a férjem meg buktát kért úgyhogy lett mind a kettő. Ja, pasik... Épp a habokat csináltam a madártejhez, amikor ki kellett mennem pisilni. MOndom nem szólok külön a férjemnek, ott ült kb. egy méterre a főzőlaptól (persze az internetbe belefelejtkezve) erre kinn vagyok a vécén és hallom a fura hangot, erre kikiabálok neki, hogy nem hallod, valami történik. Erre berohan hozzám a vécére hogy mi a baj... Azt hittem felrobbanok. MOndom nem itt, a tej fut... és nem értette hogy mit akarok. Erre gyorsan kirohantam és persze hogy kifutott. Hogy lehet valaki ennyire pasi? Azt mondja nem hallotta mert ment a tévé. Mondom igen, én meg benn a vécén hallottam... Na mindegy. Jól kiakadtam hogy fél percre nem lehet semmit itt hagyni mert a pasik tényleg nem tudnak semmi másra odafigyelni mint amire akarnak... AZért a madártej fincsi lett... :)

hene tényleg megérte szenvedni azért a képért. :) Nagyon édes!

patr, az őssejlevételről nekem az a véleményem, hogy nincs sok értelme. Eleve azt hiszem csak 15 vagy 20 évig használható fel. Addig elég kevés rá az esély, hogy olyan baja legyen amihez szükség lenne rá. A másik, már régebben meséltem, de azóta mások is vannak, hogy a nagybátyámnál tavaly ősszel csontvelő rákot diagnosztizáltak. Na most az eleve inoperábilis, úgyhogy maradt az egyéb lehetőség. Kemó meg ilyenek aztán a dokija pont részt vett egy őssejtbeültetéses programban és felajánlotta neki, hogy még van egy hely, és megpróbálhatják nála is. Úgyhogy utolsóként befért a programba és úgy csinálták, hogy teljesen leépítették az immunrendszerét, levették a saját őssejtjét, aztán pár hét múlva (gondolom tenyésztés vagy valami ilyesmi után) visszakapta. Akkor megint lenullázták az immunrendszerét és steril szobában volt három hétig aztán otthon is karantén 100 napig (már csak egy hónap van hátra...) Szóval a lényeg, hogy ha egy ilyen betegség mellett le tudják venni az őssejtedet, akkor innentől nem hiszem hogy van értelme. Persze a születéskori a legjobb... De akkor is. A másik fele, meg ami szerintem a legnagyobb átverés az egészben, hogy fizeted a tárolási díjat, de az pont semmit nem számít, mert maga az eljárás több mint tízmillió ft és hiába van őssejted vagy hiába akkor veszik le, az már tök mindegy. Úgyhogy tegyük fel van őssejted, aminek a tárolására már egy csomó pénzt kifizettél, és utána ugyanúgy ki kell fizetned majdnem mindent (gondolom az őssejtlevételt leszámítva, de azt már a szülésnél úgyis kifizetted) Na mindegy, szóval nekem ez a véleményem erről. Mi tuti nem vetetjük le. Ja, és amin én nagyon ledöbbentem, hogy Magyarországon 1992 óta végeznek őssejtbeültetést! Mi meg tudunk róla kb. öt éve... Na erről ennyit. Bocsi ha kicsit hosszú lett...

amúgy ma én is fél hétkor keltem. Jött a konténeres és azt mondta hogy 7-8 között ér ide. Mondom mégse az ágyból kelve fogadjam... Erre ideért nyolcra. AMikorra meg a tanítványom kellett volna hogy jöjjön. De nem jött. Aztán kilenckor felhívtam, hogy akkor jön-e erre kérdezi, hogy nagy gond lenne ha ma nem mennék? Nem voltam túl vidám... Egy órát itt ültem és vártam hogy bármelyik percben itt lehet... Na erről is ennyit...

élet az anyaméhben... Én megrendeltem a sorozatot, és meg is jött, csak ki van adva a lakásunk és nem tudtuk hogy mikor jött az értesítő, és most amikor mentünk a lakbérért, akkor meg mondták a postán hogy ezt már rég visszaküldték... Na mindegy, mert az egyes terhesség úgysem lett volna benne... Csak már örültem neki hogy meglesz (2700 volt az ikres, az állatos meg valami csodálatos baba elme vagy valami ilyesmi. Tuti nem az, csak hasonló...)

Na most én is eldugulok, megnézem mit alkotnak a munkások mert elég érdekes hangok jönnek a kertből... :)

KépKép
muffin

Szly, Én is kérnék egy kis változtatást!

Először is, már a 20. hétben vagyok, azóta kiderült hogy egy héttel idősebb, mint amit a tábliba írtál. Szóval most a vonalzóm írja jól.

Meg az Én koromat is megváltoztathatod, mert holnap leszek 21 éves.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziasztok lányok!

őssejt: hát nem tudom van-e értelme. ha van pénzed akkor vetesd le. ha anyagilag megterhelő, akkor nem hiszem hogy érdemes vele foglalkozni.
az orvostudomány mai állása szerint, amit lehet vele gyógyítani, azt tudják máshogy is. ugy tudom csak azt tudják gyógyítani, amit lehet testvér-szülő-nagyszülő-rokon gerincvelőjéből is.
és nem olcsó mulatság levetetni, tároltatni!
legalábbis én ezt hallottam... ha nem jol tudom javítsatok ki!

és ha nem veszitek zokon... kaptam e-mailben barinőmtől tök jókat. ha nem haragszotok beollóznám. kicsit hosszu lesz, de nekem jobb hangulatot csinált :D persze csak, ha nem veszitek tul komolyan, és nem elrettentésnek szánom ;)

Kép

Kép
timi1982

Kriszti! Ok! De nem kukacoskodni akarok, de a 21. hétben vagy akkor. A 20-at már betöltötted! :P

Kép
szly27

Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked.

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.

- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak.
A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár
itallal-na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére.

A későbbiek folyamán

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával.
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.

Kép

Kép
timi1982

Kriszti, mivel nem garantálom a holnapi jelenlétemet, ezért most szeretnék Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánni! Jó egészséget, sok boldogságot!!!!!! :) :) :) :) :)

KépKép
hene

Timi! Ennek a fele megvolt nekem is,akkor is jókat derültem rajta!
A gyerek feje ahova befér oda tényleg bejut!
A nővérem kisfia mikor kicsi volt kidugta nálunk a teraszon a fejét a 2 bábú között,de persze vissza nem jött!
Gondolhatjátok!
Még jó,hogy nem egyedül voltam!
Egy vígasztalta az ordító gyereket amint a beszorult fejével bámul ki az utcára,onnan meg vissza a járókelők,hogy úristen mitörtént,a másik meg rohant a villáskulcsért vagy hogy hívják!
Mivel csak úgy tudtuk kiszabadítani,hogy leszedtük a bábút!
Hát ne tudjátok meg,még most is folyik a könnyem!
Persze akkor nem volt vicces,de utánna.....................

Kriszti!

Ezt neked küldöm előre is!

Kép

Kép

Kép
ibm

Köszi mindenkinek a jókívánságokat! nagyon aranyosak vagytok!

Timi, hatalmasakat derültem ezen a szövegen! :D Ha a párom végre felébred, neki is megmutatom.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ami - szegény gyerek... :lol:

Őssejt: én nagyon le akartam vetetni, de azóta már csomó helyről hallottam az ellenérveket is, úgyhogy nálunk még függőben van ez a kérdés.
Bár a nem szakvéleményre nem nagyon szabadna adni, és olyan sok itt az okos ember... csak sajna a szaktenintélyek közül meg soknak anyagi érdekük is azt kívánja hogy támogassák a dolgot... ezért nagyon nehéz a döntés számomra.
Vendég

Az őssejt levétel nekünk eszünkbe sem jutott. Nekünk ez elég drága mulatság lenne. Meg ugye ott vannak az ellenérvek is.

Ma van pesztrám, ill. pesztráim. Tavaszi szünet van a suliban és unokatesóm lányai itt vannak. Ilyenkor jól elvannak Rolival, még tisztába is teszik.

Kép
szly27

Ja, őssejt: szerintem jó dolog. Ha tehetném Én levetetném, de sajnos nincs még 300ezrem plusszban, mert valahogy ennyibe kerül 20(!) éves megőrzéssel.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nálunk sem lesz őssejt levétel. Nálunk is az anyagi vonzata miatt marad el. :?

KépKép
hene

Sziasztok!

Én nem mondhatom el, h nem tudok aludni reggel! :D Ma is 8kor megreggeliztünk és utána elaludtunk 10.30-ig :oops: Nem tudom mi van velünk! Pedig Benu is 9-kor legkésőbb felszokott kelni!

Őssejt mi nem vettetjük le, sajna elég drága! :cry:
bencuri

Sziasztok!

Na én kiraktam a maradék húsvéti díszeket meg felmostam végre!
Főztem ki tésztát,szerencsére Apa nem nagy igényű,azt mondta együnk ma sajtos-tejfölös makarónit!
Kész vagyok mindennel,viszont akartam menni vásárolni!
Meglátom!
Nem sok kedvem van!
Tiszta para vagyok,tegnap párszor éreztem mintha elzsibbadna a bal lábfejem!
Erre ma egy csomószor ez van,szinte megállás nélkül és a bal kezem is!
Szerintetek?
Megpróbálok rákeresni a neten!

Wera! Hogy vagy?

Kép

Kép
ibm

Ibm- én ilyet még nem éreztem, tanácstalan vagyok! :( Kiváncsi vagyok találsz-e róla valamit? Remélem hamar elmúlik!
bencuri

Hahó, szerintetek lehetséges, hogy a magzatvíz egy kicsit folyjon? Nem túlságosan, csak egy kicsit. Valami színtelen nedves izé jön belőlem, és nem pisiltem be!!!!
Ma már rohangáltam egy csomót, fel is tettem a hastartó övemet, de fél óra múlva levettem, mert teljesen úgy éreztem, hogy összenyomom ezzel a gyereket. Azóta meg azon aggódom, hogy ez lehet-e magzatvíz...
Minek egy ilyen flúgosnak kismamaöv, igaz???
de sajna a köldöksérvem romlani látszik, úgyhogy az meg a másik parám. Így legalább mindig van min aggódnom.

desviki, köszi a szájöblögető tippet! Kipróbálom!

bondi! Megkapjuk a vaníliás finomság leírását? A lányom és a férjem nagyon vevő lenne rá!
muffin! A lekváros bukta is nagyon érdekelne!!!

Marcsi, hát itt van az a 24. hét!!! Nagyon jól haladsz!!! A húsvét hipp-hopp elrepül, a következő hetet észre sem fogjuk venni - remélem!

KépKép
szkagi

Na, ide figyeljetek!
ezeket most csináltam!

Kép Kép Kép
Ez a fa szinte teljesen kivirágzott már! :cry: Kép
És azt látjátok, hogy közben süt a nap??! :shock:
Vendég

ibm! Biztos valami ideget nyom a kisbaba, azért zsibbad a bal kezed és lábad. De ez csak tipp, és persze fogalmam sincs, hogy akkor mit is lehetne ezzel csinálni... Talán elhelyezkedik máshogy, és akkor megszűnik.
Mit ír a net? Mit mond a dokid?

KépKép
szkagi

sziasztok

Nem vesztem el itt vagyok,látom mindenki megy fogdokihoz((((((
én nagyon megjártam vele pedig magánrendelésre járok--
nos arcüregem hááááááááááttttt
még mindig nyitva de már csak kicsit mint kiderült azért mert eltörött az állkapcsom a foghuzáskor (((((((((((((((

azota középfül gyulladásom van kissé morbid de már bocs a szoért KURVÁRA
elegem van az egészböl.

Az utobbi 2 honapban semmi jo nem történt és én annyit szenvedtem hogy már nagyon elég.

Csak remélni tudom hogy a babynek nem lesz baja ettöl a sok nyvajátol.

cukorterhelés nálunk édes lötty van de én nem tudom mikor megyek.

Valamikor husvét után aktuális lenne egy doki is meg hát már apa is nagyon szeretné tudni a nemét-

jo azoknak akik tudják.

a teszveszen vettem egy cumisüveg sterillizálot 6200 ft volt és kapatam hozzá 9 db cumis üveget ma mag is jött...
tök jo

apával most annyi a helyzet hogy egyenlöre maszekban nyomja mert ugye jön a tavasz és ilyenkor van munka dögivel...reggel 7 körül elmegy és 4 kor haza ugrik aztán mühely este 9ig mert asztalos is a drágám

Tegnap elött végre kész lett a bejárati ajtonk amit ö csinált már be is rakta VÉGREEEEE

ugyhogy csajok ez van ugy rám férne egy kis

B O L D O G S Á G H O R M O N K U R A

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ági!
szerintem folyásod lehet...
Egészen biztos, hogy nem a magzatvíz szivárog!!!
Én is voltam így pár hete, ill. ilyen érzésem volt, de a doki megnézett, és mondta, hogy ez csak a norm. folyás, ami ilyenkor sokkkkkkal több.
Én tisztasági betétet használok azóta, fura, nem lehet hozzászokni, de ez is elmúlik júliusban.. :lol:

Ha aggódsz, nézesd meg magad a dokiddal, de mivel semmi más jellegzetessége nincs, no para!
Vendég

Maria!

Ez szörnyű! Nálunk tegnap este volt ilyen idő,ma szépen süt a nap de baromi hideg van!

Szkagi! Sajna nemtudom,de szerintem ha nagyon aggasztó a helyzet hívd fel a dr-t!

Engem is idegesít ez a hülye zsibbadás!
Csak annyit találtam,hogy a kéz az normális,lehet a hormonok miatt,belső vizenyő,cukor!
Hát nyugodt nem lettem!
Miért van mindig valami???????????????? :twisted:
Még jó hogy mindent rálehet fogni a hormonokra! :cry:

Szomorú vagyok és depis úgyhogy én most lelépek!
Minden bajom van!

Jók legyetek és szebb napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

marcsi, te ilyen gyönyörű környezetben laksz? És nekem tetszik a hóesés, főleg, ha süt közbena nap!!! Nem sokáig lesz már hideg, szerintem visszasírjuk még ezt az időt!
Bár a kabáttól már szívesen megszabadulnék én is :)

KépKép
szkagi

Ági!
Igen, ez az én kiskertem.... :oops:
Egyszer-egyszer bűnöztem már az idén, és ültetgettem ezt-azt.. :oops:

(Csak a kutyuli mindent megcsócsál.... :shock: )

Nekem nincs is kabátom!
Kinőttem deréktájon, pedig már akkor sem veszek!
Vendég

Hú, Marcsi, de jó neked! Mindenkit irigylek, akinek kertje van!

Itt hétágra süt a nap, de a havazás még ideérhet... :? :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ha már így fényképezgetek, kaptok egy friss pocakfotót is.
szerintem hatalmasat nőtt...
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, Levente nagyon jól van, csak én vagyok meggyötörve lelkileg. Sajna még nem tudok róla írni, de majd megosztom veletek. Senkinek nem kívánom ezt az érzést. Nem tudom valaha is meg tudom e emészteni ami történt, de az idő talán segít és persze a párom. Igazából neki kell helyretennie a lelkemet. :cry: :roll:
Igyekszik igaz, de sokat kell még "tepernie". Nem olyan nagy dolog mint ahogy én ezt megélem, de terhesen ezt nehezebb feldolgozni.
Bocsi, hogy révuszokba beszélek, de most az egészet nem tudnám leírni, de valamit mégis kellett írnom.

Megyek próbálok aludni egy kicsit, amig Olivér alszik.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

azta maria! mekkora pocak! nekem is ideje lenne egy ujat csinálni. a másik már tök régi.
kert... nagyon jo akinek van. itt a 10-en elég uncsi az élet ;)
ho nem esik (már csak az kéne...) de a szél az fuj rendesen. persze mellette csodaszép napsütés van. de igy elrontja az egészet :(
mi gyakran járunk szülőkhöz (lassan nagyszülők). mind a kettőnk szülei vidéken laknak.
mi is mennénk szívesen, de itt a városban őrült árak vannak. aztán a városhoz közeli falvakban is irtózatos. messze meg nem akarunk menni.

"magzatvíz folyás". hát remélem csak sima folyás. nekem is van néha rendesen. a multkor képzeljétek azon gondolkodtam hogy most bepisiletem vagy nem. kicsit furán hangzik, de ott nézegettem, fogdostam a bugyimat hogy mi lehet. aztán elhatároztam hogy 2-3 napot várok, és ha nem mulik akor irány a doki. azóta nem vettem észre hogy lett volna ilyen mennyiség. szégyen, nem szégyen... a nadrágomra is átütött akkor egy kicsit.

utánaolvastam, és annyit sikerült kideríteni, hogy előfordulhat folyás. és ilyen higabb, szintelen formában is.

ugyhogy a dokit elhasztottam. de azért ha megyek hozzá, majd megemlítem. egyébként én ugy tudom, hogy akkor kell parázni a folyás miatt, ha csunyán besárgul, vagy darabos lesz.

de a magzatvíz meg szerintem nem szivároghat, ha átlagosat írnak a papirra. persze kivétel mindig van. szerintem dokinak érdemes megemlítni az ilyeneket. ők okosabbak mint mi, legalábbis remélem :D

Kép

Kép
timi1982

jesszus lányok! nem vagyok normális... ilyen idióta is csak egy valaki lehet, ÉN!!!!

nah ilyenkor tudok ám pipa lenni magamra!!! tiszta nemnormális vagyok.
bepánikoltam rendesen... kimentem, hogy a frankfurti levesbe veszek elő virslit a fagyóból. 20 db-os kiszerlésben vettem. az kicsit sok, igy gondoltam késsel veszek le belőle.
ahogy azt kell... kés hegye beleállít 2 közé és megüt. nem ment... mégegyszer megüt. a kés elfordult és irányt vett a pocakom felé...
az oldalam mellett ment el. jo nagyon ütöttem és leszaladt a virslikről.

hát inkább kiolvasztom egy kicsit és veszek le belőle. a többi meg jo lesz holnap reggelire....

hát mondjátok hogy nem vagyok normális!!!! tiszta idióta!

Kép

Kép
timi1982

ja, a kabát rajtam sem ér már össze...

Mindenki, köszi a biztatást a folyással kapcsolatban, hát lehet, hogy csak az, tényleg. Nem túl sok, de most úgy meglepett. Na, majd résen leszek, és jól figyelem, mi folyik ott lenn :D !!!

Ibm, nem eltűnni a szomorkodóknak meg depizőknek!!!! És ha közben nekem is zsibbadni kezd a lábam, ki fog tanácsot adni??? Különben is, délután biztos jönnek majd a saját "orvosaink", és megmondják, mi lehet ez!

ronix, eltört az állkapcsod foghúzás közben? Hát az meg hogy történhetett? Kalapáccsal ütötte ki a doki, vagy mi?
Azért az jó hír, hogy már majdnem összezárult!!!
Kapunk az új kapuról képet? Csak hogy hadd irigykedjünk... :D

KépKép
szkagi

Marika!
Azta a micsoda pocid van! Én még kezdő kisdobos vagyok hozzád képest.

Timi!

Óvatosan a késekkel!

Én is (mi is) elég rosszul aludtunk ma. Már hajnali 4kor fent kuvikkoltunk.
20150601134430

Én is abban reménykedem, hogy minél hamarabb véget ér a tél, mert kb. 2 hét és én is kinövöm a téli kabátot. :oops:
20150601134430

timi, mit csinálsz??? Óvatosan azzal a késsel, nem gyerekjáték!!!

Marcsi, mekkorát nőtt a hasad! Majdnem akkora már, mint az enyém... 8)

Esik a hóóóóóó!!!! De randán, ferdén, ahogy fúj a szél! Rémes.

KépKép
szkagi

Lányok a Genesis 4D ultrhangos tuti hely hol van? Hogyan lehet megközelíteni? Asszem titokban elmegyek, és jól meglepem a családomat néhány képpel (a férjem nem nagy híve a 4D-nek, nem akar bronzgyereket nézni...), én viszont nagggyon szeretnék elmenni! Mennyi idővel előtte kell bejelentkezni? Ja, és ha telszámot is tudtok, légyszi, segítsetek!

vagy ha tudtok Budán, vagy a II. kerületben, vagy a III. kerületben valami jó 4D-s helyet, az is jó lenne.

KépKép
szkagi

Timi!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Óvatosan!
Tudod, kés, villa, olló... :wink:
Még jó, hogy nem lett semmi baj!!
Vendég

Ági!
A 4D Genesist csak ajánlani tudom!!!
Szuper hely!
Úgy még az anyukám sem kényeztetett, mint ott.
Én a vizsgálat közben már azon tűnődtem, hogy a szonográfus hogy tud ennyire lelkesedni egy vadidegen ember gyerekéért... :roll:
(Naponta x alkalommal.)
:roll:
De nem tudok segíteni a navigációban... :oops:
Én gyakran elveszek... :oops: :roll:
Vendég

Hú mekkora pocak!

Timi, vigyázz azzal a késsel!

Na, ideért.. szakad a hó!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szkagi!

4dgenesis: www.4dgenesis.hu

én ennyit tudok róla :D
de amiket hallottam, meg olvastam itt-ott, az csak pozitiv volt. ismerőseim voltak ott, meg olvasataim alapján csak jókat irtak, mondtak. nem is tudom hogy volt-e valakinek negatív élménye. persze azt leszámítva, hogy pl. aludt, vagy nem mutatta meg az arcát. de hát az nem szonográfus függő szerintem.

de ha neten valami térképkereső programban beirod az utcát szerintem elnavigál oda. vagy legalábbis nagyjából meg tudod nézni merre indulj. meg szerintem ha telefonon őket felhivod, szívesen adnak tájékoztatót.

Kép

Kép
timi1982

Nemtudok nélkületek létezni látjátok???????
Itt is szakadt a hó az előbb,most meg süt a nap!
Jelentem jelenleg nem zsibbadok,viszont lefagy a lábam,úgyhogy felvettem a cuki rózsaszín szőrős mamuszomat!!!!

Szkagi!

www.4ggenesis.hu

Itt mindent megtalálsz róla,egyébként II. kerület! :lol:
Szerintem kb egy héttel előtte érdemes bejelentkezni,de ha szerencséd van már másnap mehetsz!
Én úgy voltam először!

Timi! Vigyázz magadra!

Titi! :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon örülök,hogy jelentkeztél,de nagyon szomorúnak tűnsz!!!
Ha már úgy érzed gyere és mond el!
Remélem minden megoldódik ahogy szeretnéd!!!
Vigyázz magatokra!!

Kép

Kép

Kép
ibm

Megint elírtam!

www.4dgenesis.hu

Kép

Kép
ibm

köszi-köszi,
meg is nézem!!!

KépKép
szkagi

Maria!

Hú nagyon nagy a pocakod. Nem is tudom hogy irigyeljelek e vagy ne. :) Biztos nagyon nagy lesz a babócád. :wink:

Kép
linda24

hát, lányok, ez konkrétan a szomszéd utcában van a munkahelyemhez képest.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Óriási a kísértés, hogy már holnap elrohanjak oda, de asszem, egy kicsit még várok. Vagy két hetet... ha kibírom!

KépKép
szkagi

jajjjj, este 8-ig nyitva van!!! Menjek be már ma???

KépKép
szkagi

Ági!
Türelem, várj még 2-3 hetet, és akkor sokkal nagyobb élmény lesz, mert már egy szinte kész bbócát fogsz látni.
20150601134430

köszi, Viki,
épp most jelentkeztem be!!! Április 1-jén megyek 11-re :D
Az már a 24. héten lesz....

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?