Viri
A dokim szerint a súlybecslés egy humbuk, mert akkora különbségek vannak a becsült és a valós súly között, hogy nincs is értelme
Most nincs itt az UH lelet, viszont visszakerestem a Te értékeidet és nagyjából annyik voltak, mint Neked, így súlyra is kb. annyi, tehát 500 grammosak lehetnek. +/-50 g. (De tudod, Te 23+0-n voltál, én meg 22+2-n
) Tehát méretileg nagyjából ugyanott tartunk
Viszont mivel a vizsgálat pár perc volt csak (15), valószínűleg elmegyünk egy 4D-re a jövő hét végén. Akkor súly is lesz
Egyik babám keresztben fekszik egészen felül, na nyilván tőle van a szapora pulzusom
, a másik pedig fejjel lefelé tanyázik. Pillanatnyilag ő a nyugisabb, holott eddig ő volt a kukacbaba
A védőnő nekem beígért egy szoptatós párnát 2 ezer Ft-ért, amit egy másik ikres mami használt és kérdezte tőle, nincs-e ikres a körzetben, akinek eladhatná. Remélem, nem rózsaszín, mert lány ikrei vannak, állítólag 1 utcányira tőlünk. Igaz, már 1,5 évesek...
Mindenestre jó lenne, ha jelentkezne, mert ekkora befektetést mindenképp megérne
A Focus kívülről gyönyörű, mi 2002-2003-asakat néztünk. A csomitartó is szuper, csak a hátsó ülések... de lehet, hogy csak Apa túl nagy és nagyon hátratette az első ülést. Fogunk még kísérletezni!
Véda
A fiúk is nagyon belejöttek a rugdosásba. 1 hete hihetetlen, mekkorákat rúgnak. De nagyon élvezem