Sziasztok!
Zsuzsa!
Boldog születésnapot!!!!
Én sem tudtam
Barbi!
Édes Vince!
Igazi gumiember, hogy hátra hajlítja magát
Milyen jó kastélya van
Nagyik: márcsak ilyenek...csupa-csupa jószándékból osztják az észt, mert ők már mindent tudnak a gyereknevelésről, de persze ők beleszólni nem akarnak, és csak azt nem veszik észre, ha ők csinálnak valamit rosszul...és persze mi, a fiatal anyukák ehhez nem értünk olyan jól mint ők, így hiába jártatjuk a szánkat.... nálunk legalábbis ez van
Niki!
Szuper, hogy rendben vannak a golyik
1 évesen kell vinni a fiúkat, vagy csak Nonót kontrollra?
Melyik kórházban voltatok és végül is kelllett a beutaló? Lassan nekünk is érik az urológia és nem vagyok biztos benne, hogy itt battán akarom majd.
Éédi vagy, jót mosolyogtam
Köszi, hogy gondolsz ránk, bár ha csak azért is hogy legyen kit terrorizálnia Nonónak, jól esett
Most a kullancsos oltást kapta, ezt 1 éves kortól adják. Majdnem 4000 ft volt a két vakcina, 1-1 hónap eltéréssel oltja a doki és plusz egy év mulva még egyet ad, utána 3 évente kell egy emlékeztető oltást adni.
Megkaptuk a prevenárt is, de még nem váltottuk ki. Ez valami újabb oltóanyag, és csak egy szuri kell, 13-14.000 ft.
A dokink nem szeret egyszerre többet oltani, így mi külön-külön adatjuk be a kullancsost meg a pneumot. A meningot nem adatatjuk, ti? És még akartok valamilyen plusz oltást?
Tesóka!
Na hogy aludtatok?
Teli hold is van
ettől is aludhatnak rosszul a babák
Na jön a Ricsi, gyorsan elküldöm, mielőtt megint kinyomja a gépet