Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzska!
látom, nem unatkozol :lol: :lol: :lol:

babszika

ajaj!
vkitől elvettem a tetűt :oops: :roll: :shock: :?

babszika

Bridget! ha nem lesz cisztám és most ebben a hónapban sem babásodom be kapok pé serkentő bogyeszt. Már most is kaptam volna csak addig nem lehet míg nem derül ki mi a kutyafüle van a petefészkemben.
Vendég

Sziasztok!Ma megvolt a nagy tavaszi takaritás nagyon elfáradtam de végére értem :lol: :lol:
Nóri:tudtam én hogy valami pudingos dolog volt tegnap de nagyon hiányoztál :lol: és gratulálok az esküvőhöz majd irj hogy mire jutotatok!
Csucsu most te tüntél el ez nagyon furcsa nekem :lol:
Zsuzsa jók a viccek :lol:
Gratulálok minden kismamának és szép fejlődést nektek!!!!!!!!
Sok sok puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Ja és képzeljétek még most se jött meg már pénteken egy hete lesz hogy megkellett volna jönni de nem merek tesztelni mert félek a csalódástól a multhónapba is csak gyógyszerel jött meg ezért gondolom hogy nincs babus na majd jövőhét kedden meg tudom akkor megyek az orvoshoz puszi mindenkinek és bocsi hogy ennyit irtam magamról de lekelet hogy mondjam nektek amit érzek :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Babaszi: Gondolhatod, mennyien vannak nálunk :roll: :roll:

Bévi: Fel a fejjel, hátha kellemes meglepi lesz kedden :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bévi!
Sztem igenis tesztelj! Ha nega, akkor legalább felkészülsz az újabb hónapra. Ha meg pozitív, akkor örülés van ezerrel!!!!!!!!!

babszika

Bévi: Igen, tesztelj!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azért nem akarok tesztelni mert mindig teszteltem eddig és negativ lett akkor mindig nagy volt a csalódás de lehet pénteken dobok egy tesztet még átt gondolom mert igazad van babszi mert akkor eltudnám kezdeni inni a cickafark teát is hát ha megjönne tőle na majd meglátjuk de persze majd ha meglesz az erdmény akkor irok

Kép
bévi

Bévi: Tűkön ülünk addig .

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bévi! Én is nagyon csurizok ám Neked. Remélem pozi lesz az a teszt!!!! :wink:
Vendég

Hát csajok ha nem lesz az akkor sem fogok elcsügedni mert mindent megteszek azért hogy nemsokára pozitiv legyen de ha rajtunk mulna mondjuk akkor nem lennének negativ tesztek :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
bévi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ez tuti :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

De majd eljönn a mi erdményünk is meglátjátok:)
ennyi puding után :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

hát, csajok!
jó, h én beszéltem pudingról nektek.... nálunk meg alig van belőle itthon :?

babszika

Babszi: Na ezt nem hiszem. Hisz új ház megvan ott a pasi is mi kell még. Már csak egy jó puding hiányzik:) :) :) Hajrá Babszi pudingra fel

Kép
csucsu05

Babszi ne hagyd magad legyen akármi kifogás nincs :lol: :lol: :lol: pudingból sosem elég :lol: Na de NÓRI nekem megint gyanus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Hát, csucsu!
ez az!!!! alig van itthon szegénykém. akkor meg mindig késő estig pletyizünk, h kivel mi történt.... mire ágybe jutunk, már csak összebújni van kedvünk :oops: :roll:

babszika

babszi nagyon egyszere irtunk!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Babszi: nem baj lesz majd könyebb időszakotok is. amikor lesz jó sok idő a pudingra:)

Kép
csucsu05

Csajok, ez a pudingolás nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hétvégén nálunk is volt rendesen :wink: :oops: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Persze fene a gyomrotokat a pudingot az szeretitek Mi?
Hát ittmindenki édesség mániás?:)

Kép
csucsu05

Megyek de majd még jövök mert főznöm kell mert igy nem lesz puding ha nincs finom vacsi meg azután még jobban esik :lol: egy kis deszert :lol: :lol: jó dumcsit majd jövök :lol:

Kép
bévi

Simán :lol: :lol: :lol: :lol: Jöhet minden, ami édes ......és sós is :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bévi: Jó fűzőcskézést neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!

én is lelépek.

az a baj, h nekem meg semmit nincs kedvem csinálni.... nem szeretek egyedül lenni. :cry:

na mindegy. remélem, előbb-utóbb nekem is sok elfoglaltságom lesz :wink:

Puszka

babszika

BAbszi: Pszi neked is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok lányok,olyan sokat írtok alig győzöm visszaolvasni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszi: Puszi neked jóéjt.

Kép
csucsu05

Na megjöttem bedobtam a sütőbe a tepsis husos krumplit tejszines szószal és már itt is vagyok ő meg sül magába imádom az ilyen kajákat főzni :lol: :lol:
Nita mi ujság veletek?
Nóri hol vagy????????????????????????????
Na és ti többiek???????????????????????????????????????

Kép
bévi

bévi nincs semmi kűl...nézzük a házakat!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megyek msn-re és beszélünk:)

Kép
bévi

ok gyere!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

BABA NÓRI HOL VAGYTOK?????????????????????

Kép
bévi

Évi: Eltűntél msnről:(

Kép
csucsu05

VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

bévi

vagyok! egész nap oda voltam, vagyis jobban délután, Foreveres nyíltnapon, előadáson voltam, ugyanis ezzel foglalkozom. (aloeverás termékek forgalmazása!)
holnap is oda leszek, majd csak este jövök!

tessék tesztelni! :wink:
Vendég

Jó reggelt lányok:)
Nálunk punding volt este és nálatok?:)

Kép
csucsu05

nálunk alvás legalábbis a részemről a párom hokimeccset nézett :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: neked már nemis kellet pudingozni mert a gyümölcs is megvan:)

Kép
csucsu05

valyon milyen a gyümölcs???? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ez még titok:)

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajok!

Micsoda egy édesszájú banda! :lol:

Mi viszont külön töltöttük az estét. No nem megrémülni semmi különös nincs, csak 2 hetente Anyumhoz szoktam átmenni és olyankor ott is alszom. Jókat dumcsizunk, kajálunk és rendesen el is kényeztet ilyenkor a Drágám. :D Férjecske ilyenkor meg netezhet amennyit csak bír! :wink:

Nóri,
mesélj, sikerült elintézni mindent! Időpont stb.

Babszi,
totál megértelek! Férjecském is elég strapás életet él mostanság és ezért nálunk is ritkultak a pudingos esték. :( No, de jön a húsvét, hosszú hétvége, úgyh. remélem szerelmetesen fog telni. :oops: :)

Csajok, holnap megyek ECDL vizsgára légyszi megint drukkoljatok!! A múltkori is bejött! :wink:
Vendég

Nóri: Tényleg tegnap mit intéztetek??,

Kép
csucsu05

Arikon:már reggel írtam privit!!! :wink:
Holnapra:
Kép
Vendég

Látjátok feleim szümtükkel?....hogy mi a csel? :D
Vendég

Nóri: Mik vogymuk:) Na 134 nap van hátra??, akkor vehetsz centit mint a katonák és vághatod:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

nekem nem indult túl jól a napom....... és ma olyan nega vagyok, h talán nem is tudom kikaparni magam az önsajnálatból.
úgyhogy nem is sírok itt nektek.

Szép napot és puszi nektek!

babszika

Igen kérem szépen, 2008 augusztus 1.-én 15 órakkor bekötik a fejemet és feleség leszek! :D
Vendég

Babszi:MI VAN???????????? :shock: Engem érdekel! :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?