Sziasztok!
Mindig le vagyok maradva, mint a borravaló, de a férjem munkahelyet váltott, és egyenlőre a saját laptop-ját kell használnia. Ezért csak ritkán kerülök gépközelbe, amíg vissza nem megyek dolgozni. Még kb. két hétig ritkábban jövök, de azért próbálok képben lenni.
Fanni!
Soha nem iszom, így elképzelhető, hogy engem a két konyakosmeggy is ellazítana.
Egyébként azóta nem volt mensis fájdalmam. Tegnap óta viszont tiszta zizi vagyok, mert a könyvben odaértem a késői vetélés fejezethez, és annyira felzaklatott a dolog, hogy azóta mindig arra gondolok.
Most, ahogy olvastam amit Boniko írt, még rosszabb lett a helyzet.
Nekem olyan érzéseim szoktak lenni a hüvelyemben, mintha buzogányt forgatnának benne. Mindenhol szúr, aztán elmúlik. Mostanában egyre ritkábban fordul elő.
Boniko!
Arra nem irígykedem, hogy fogytál, mert biztosan eléggé megviseltek a rosszullétek, de arra igen, hogy még most is tartod a súlyod. Nincs időnként farkasétvágyad? Nálam a héten elkezdődött.
Úgy megkönnyebbültem, ahogy oda értem a megnyugtató hozzászólásodhoz! Addig tisztára frászba voltam. Remélem neked is sikerült megnyugodnod.
Viri!
A fehér édesbor is jó? Én csak azt vagyok hajlandó meginni úgy egyébként is, mondjuk két korty erejéig. Bár ittam már olyan bort, ami tényleg ízlett, de nem vittem túlzásba akkor sem. Gratulálok a csajszikhoz!
Fendike!
A barátnőm is azt mondta, hogy anno, amikor az anyukája vele volt terhes, az orvos konyakot itatott vele, amikor keményedett a hasa. Na akkor inkább a bor.
Donika!
Egyre jobb ötleteket adtok! Egy idegen aki először jár itt, azt gondolhatná, hogy piálási tanácsokat adunk egymásnak.
Nyuszi!
Köszönöm!
És téged nem riogattak azzal, hogy a gravidától óriásbabát fogsz szülni? Nekem sokan mondják, csak épp az orvosom, és a védőnőm nem mondta eddig. Két hét múlva megyek mindkettőhöz, akkor majd rákérdezek, ők mit mondanak.
Krisztián egyszerűen tündéri ezeken a képeken!
Kisfóka!
Akkor ezek szerint, Ti sem alszotok együtt a babával. Én is úgy tervezem, hogy külön fog aludni a szobájában, de mostanában annyi negatívumot olvastam róla, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Legtöbbször a bölcsőhalált hozzák fel elrettentő példaként, és ez elbizonytalanított.
Panda!
Gyönyörű ez a kislány! Mit kislány, már kész nő!
Aranykavics!
Gratulálok!
Csiperke!
A te kislányod is nagyon aranyos!
Katica_30!
Kimaradtam a táblából.
Legközelebb én is hagy kerüljek bele, légyszi. Olyan jó lenne ott látni magamat.
Priviben elküldtem a múltkor az adatokat. Köszönöm!