Új privát üzeneted érkezett!

Ja, azt nem írtam ide, de ha gondoljátok, jöhet priviben is!!

Kép
oriandy

Naysa!

Töööööööööök jóóóóóóóóóóó!!! Gratula! Ez egyértelmű + !!!
Nálunk szeptemberi topikban is volt olyan, ahol lassan erősödött a 2. csik, pedig ikreket vár a csaj. Szóval nyugi!!!
Mindenki szervezet más. Van akinek gyorsan temeli a HCG-t, van akinek kevésbé. Ennyi. Te lehet, hogy utóbbiak közé tartozol. Meg főleg ha holnap kellene megjönnie, akkor meg pláne nincs ok az aggodalomra.

Gratula!!

Ági

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Naysa, azt hittem, már túl vagy a 28. napon. Nekem 32. napon volt ilyen a tesztem. Akkor csoda, hogy kimutatta!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok lányok!

Mi volt ma?
Egy legény sincs talpon.......

Én ma nagyon talpon voltam ugyanis ma már elmentem az egyetemre. Már nem is volt rossz egy kicsit kikapcsolódni, találkozni a csoporttársakkal. Kaptam egy csomó kötelező olvasmányt, úgyhogy már csak időt kell szorítanom a tanulásra. Egyelőre még nem tudom, hogy mikor.

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Köszönök minden bíztatást a két tökösöm ügyében.
Én már kezdem feldolgozni a hírt, de Apa ...
No de van még ideje augusztusig. De tudom, mindig ott lesz, hogy miért nem ...

Marcsi!
Hát igen... Azt hiszem tényleg az a nap volt a döntő.

Andi!
Ne add még fel a reményt! Szerintem is korai volt az a teszt, azért nem mutatott semmit. Drukkolok!

Akíra!
Simán lehet még tökös Zsebitek! (Bár bevallom így utólag bennem is ezek az érzések zajlottak le, csak ugye fordítottan a nem tekintetében, s lám beigazolódott. Figyeld majd meg az álmaidat! Én ahányszor csak álmodtam Zsebivel (szülés, uh) már akkor is mindig fiút láttam. :roll: ) Drukkolok, hogy a 20. hét környékén hasonló képetek legyen Zsebiről, mint most nekünk. Vagy majd legfeljebb képet cserélünk :)

Naysa!
Szerintem minden jel arra mutat, hogy Kengurumama lettél Te is és ott figyel Zsebi az erszényben! Drukkolok, hogy tényleg így legyen!!!

Puszi és drukk mindenkinek és köszönöm szépen még1x a bíztatásokat!

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk-ra van időm és energiám is, mert amellett, hogy Dani beteg, engem is elkapott elég rendesen!
Folyik az orrom, fáj a torkom, a hátam és a mellkasom is. Emellett a derekam majd leszakad és zúg a fülem, mert szerintem ráment a nátha. Szóval padlón vagyok. Mensi még nincs, tegnap ugyan görcsölgettem, de egyenlőre nem kopogtatott. Majd meglátjuk.
Köszi a bíztatást, holnap vagy legkésőbb holnapután minden kiderül, mert tesztelek, aztán meg megyek a dokrotbácsihoz!
Na, további szép hétvégét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Na, félig meddig megvan a tábla. Még nem mindenkitől kaptam meg az adatokat, így ha valakinél hiány van, esetleg változtatást kér, csak írjon!!

Kép

Kép
oriandy

Andy!
Miért írtál be a táblába??? :shock: :shock: :shock: :shock: Valami nagyon félreérthető volt!!??? Mi nem tervezünk még következő babát, azaz tervezünk, de később, és NEM TERVEZZÜK A NEMÉT! MINT AHOGY ZITÁNÁL SEM TERVEZTÜK! Én csak azért írtam ide, mert anno Reménykedő kérte minden topicban, ki mit tud ezekről a folyamatokról, s írtam, ill. szoktalak Titeket olvasgatni, mert eüs vagyok, és érdekel a biológia, és nagyon izginek tartom amit csináltok. De persze más topicocat is szoktam olvasgatni-a kis kukkoló :wink: :lol: :lol:
Mindenkinek jó babásodást! És légyszi akkor iktass ki a táblitokból!
Üdv. Ági :)

Kép
ági_bp

Ági!
Akkor bocsi!!! :oops:
És persze, kiveszlek a táblából! :wink:

Kép
oriandy

Sziasztok!

Velünk semmi különös nem történt. Minden rendben, nem menstruálok. :lol:

A hőgörbémet elküldtem a Leónak a babatervezők lapra. Szerinte a Hcg teszt teljesen normális, és peteérésem a 13. naopn volt, február 29.-n...........Ahogy nézem van esélyünk a kis kukacosra.

Andy, jó a tábla. Veled mi a helyzet, mensi?

D.
naysa

Naysa!
Velem a helyzet változatlan, mensi még sehol, de ugye én ennek még felhőtlenül nem tudok örülni, majd esetleg egy poz teszt társaságában. Nagyon félek, hogy a mensim nem baba miatt késik, hanem egyébb okokból!!
Ma a cicijeim érzékenyek lettek, vagyis nem feszülnek és nem fájnak baromira, csak úgy kicsit érzékenyebbek pl. ha hason fekszek. Elvileg Huncutka tesztjei ideérnek holnap, csak az a baj, ugye, hogy ez kb. fél 10-10 körül lesz, addig meg nem bírom tartani magam, hogy első pisi legyen. :roll: :lol:
Nem tudod/tudjátok, hogy ha egy kis edényben felfogom, akkor hol és mennyi ideig lehet tárolni?? Vagy inkább ne variáljak, hanem csináljak kedden reggel???

Andy

Kép
oriandy

Detti!
Úgy legyen! :D
Én 30-ára tippeltem a peteérésedet a hőd és a teszted alapján, de ha 29-én volt az csak jó. A hüv.váladék inkább a 29-ére utal. Nagyon izgi hogy ki lakik bent, én nagyon szurkolok, hogy fiúcska legyen.

Most már csak nagyon vigyáznod kell magatokra.

Andi!

Én nagyon örülök, hogy felkerültem a táblicskuba. Pedig azt hittem, hogy én már nem vagyok oda aktuális.
Reméljük a görcs nem a pirid jele lesz. Várjuk rólad minden nap a híreket.

Én fejfájássa küzdök már dél óta :evil: Utálok fejfájósan pörögni, :twisted: de mindjárt kezdődik az esti hajrá, vacsora, ganézás, fürdés...... :?
Szép estét mindenkinek.

Kép
tulipán75

Ja és még valami Naysa!
Mondtad, hogy azért napközben is mérhetem a hőmet. Hát, épp most mértem, és 37.1 volt. Nem hiszem, hogy a betegségem miatt lenne, mert már 1 hete kínlódok és még nem voltam lázas!!! Remélem!!! :roll:

Marcsi!
Hát, természetesen te is a táblára kerültél! Hiszen itt Te vagy mindenki példaképe!!!
A drukkot pedig köszi!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Köszi Andi, hogy bevettél a táblázatba, szorítok érted, de még csak fél éve próbálkoztok, kitartás! Menjetek el nyaralni valahová :wink: A hiányzó adataim: kor:30, babagyártás kezdete: 2009??? És én bizony most már csakis kislányra hajtok, összedőlne a világ bennem még 1 fiútól. Többek között ezért is vacilálunk még.
Szerintem van még pár ilyen olvasótok, akik a Fogjunk össze... topicból jöttünk át.
Marcsi a lányzót otthon Hugicának fogjátok hívni? Sajnos engem így szólított a család és rajtam ragadt, sok ismerős így szólít és néha társaságban ez már ciki. Pl. a férjem is Huginak szólít és idegenek előtt alíg bírja kinyögni, hogy Évi. Én sem hallom a szájából szívesen. Mi ezért nem becézzük a gyerekeinket.

Üvd!

Éva

KépKépKép
agmano

Az nagyon jó, ha 37 körüli a hőd. Sokat olvastam, hogy mit kell érezni, mik a jelek.
A napközbeni magasabb hő és a páfránykák nap mint nap. Nekem is így volt, és láss csodát..... + teszt. A mellem már nem annyira fáj, de a pocakom időnként megszurkál, de nagyon enyhén. Most már hivatalosan is tutko elmaradt a mensim.

Nagyon szorítok neked!!!
naysa

Kicsit eltűntem, mert nem voltunk itthon.

Andi!
Én úgy tudom, hogy max. 24 órát lehet tárolni a hűtőben a pisit, de mielőtt felhasználnád tesztelésre, előtte szobahőmérsékletre fel kell "melegíteni".
Amúgy meg tényleg tök jó, ha napközben is 37 körüli a hőd, mert az jót jelent. Na meg persze az is, hogy piri sehol. Megy a drukk, hogy ez így is maradjon!!

Én meg voltam UH-on , mert a héten egy rakás gyógyszert kellett szednem, meg ugye 3 napig nem bírtam levinni a lázam. Így megnyugtatásomra elmentem. A doki nem talált semmit. 1 cm-t nőtt a baba, de elképzelni se tudom hogy csinálta, mert jóformán a gyógyszereken kívül nem ettem. Én fogytam, ő meg nőtt. De ez csak jó persze. Azért még nagyon csúnyán köhögök, nem tudom, mikor gyógyulok meg rendesen.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Andi!
Hajrá!
Hiányzó adataim: 30 év, 2007. szeptember

Szerencse!
Jobbulást! Sajna én is végigbetegeskedtem az első trimesztert és hála Istennek egyenlőre úgy tűnik, semmi baja Zsebinek. (Azért a para a gyógyszerek miatt még bennem van :? )

Puszi mindenkinek és drukkok!

Timi

Kép

Kép
timtom

Halihóóó!

Szerencse: Sajnálom, hogy ilyen betegség söpört a családodon. Nem jó a sok gyógyszer. Nálam szerencsére csak egy kis nátha ütötte fel a fejét a középidő után. Szerencsém volt, mert 3 nap alatt lezajlott.
A mostani időváltozásokat nehezen viselem, egyik nap megsülünk, a másikon megfagyunk, ezért sokszor fáj a fejem, gyógyszert csak a legvégső esetben veszem be.

Timtom: Hogy érzed magad, megnyugodtál, hogy kisfiatok lesz? Egyelőre úgy gondolom, hogy a pocakomban, csak kisfiú lehet. Ha mégis kislányom lesz, akkor a szülésig lesz időm megbékélni.

Evvel remélem senkit nem sértek meg, Imádom a kiscsajszimat, de vágyom most egy kisfiúra is......

D.
naysa

Sziasztok!

Andi!
Nagyon jó a táblázat!!!
Drukk a poziitív tesztért!!!

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Andi, nagyon jó a tábla! Ügyi vagy :)

Naysa, hidd el evvel én is így vagyok! Bár én már elkönyveltem, hogy kislány, és már jobban állok hozzá mint multhéten, de kell az a fennmaradó 8 hónap, hogy megemésszem, nem lesz kukis a családba az apján kívűl :? :cry: Ez van!
És ezért azt hiszem senki nem ért félre, főleg itt nem ahol mindenki kűzd valamelyik nemért :lol:
Ja, és most már, hogy te is elhitted, hogy babás vagy nem jössz a Váradnóság/2008 novemberi kismamik topikba is? Én is ott vagyok :wink:

Szerencs, jobbulást neked!

Andy, és drukk a teszthez! És ha neked is pozitív lesz akkor téged is várlak a novemberiek között! Jajj ez olyan izgi lányok :D

KépKép
KépKép
akíra

Köszi, hogy drukkoltok a gyógyulásomért.

Andi! Van teszt eredmény? Már nagyon kíváncsi vagyok ám!!! :wink: nehogy magadban tartsd azt a + eredményt! Világgá kell kürtölni!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

ja, megint lemaradt. Én még 29 vagyok 2 hónapig.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tábladícseket! Igyekszek....
Megérkezett a teszt így gyorsan meg is csináltam (mert ugye a hétvégén sem jött meg piri), de sajna ma is negatív lett!!!
Voltam a városban, gyorsan meg is néztem hogy rendel a doki, tehát szerda este megyek hozzá!! Hát ez van csajok!!
Majd legközelebb.
Velem amúgy még ezen felül sem fényes a helyzet. Reggel voltam a dokinál és arcüreg gyulladásom van, ami ha a hét második feléig nem javul, el kell mennem a gégészetre és fel kell szúrni.
Egy pozitív dolog is történt ma: meghosszabbítattam a jogsimat, így 10 év után elkezdhetek "újra" vezetni! :lol:
Andy

Kép
oriandy

Szerencse!
Vagyis májusi vagy?? Én is és nálunk az egész család!
Férjem + én május 24, a gyerek meg május 29! :lol:
Te?

Kép
oriandy

Ja és még valami!
Írhaton nekem a babagyártás kezdetére, hogy 2007.12? Mert végül is akkor is jött össze, nem??

Marcsi!
Azért te is írd meg az adatokat légyszi!!!!

Mókusmama!
Hol bújkálsz?? A te adataid is kellenének!!!

Kép
oriandy

Jaj, az egész oldal velem lesz tele, de nem tudok már írni sem, szóval Szerencse! Írhatom neked a babagyártás kezdetéhez, hogy 2007.12??

Kép
oriandy

Andi!
Kár, hogy az a fránya teszt negatív. :cry: Várjuk a dokibácsi véleményét, kíváncsi vagyok talál-e valamit.

A babagyártás kezdete: 2007. 02.
33 éves leszek nemsokára :cry: Én vagyok a legbanyább. :cry: Én az ilyen nagy számokat szeretem, ezért van négy gyerekem.

Amikor megkérdezik tőlem, hogy hány gyerek van, akkor a reakció: :shock:

Ági!
Gyógyulj meg minél hamarabb.

Éva!
Persze, hogy van ennek a leányzónak rendes neve, és azon is hívjuk őt, a hármaskám kezdte el hugicázni már rögtön a születése után. Ő is még picike, és mindenkitől csak azt hallotta, hogy örül-e a kis hugicának...... Aztán így ő szinte mindig hugicának hívja. Mi nem, mi hol a nevét mondjuk, hol hugicázzuk.

Akíra!
Látom nem tudtam beléd hitet önteni. Persze sokkal jobb kellemesen csalódni. Olyan fura, hogy úgy beszélsz róla, mintha már kibújt volna kukac nélkül. Te mindig ilyen pesszimista vagy? Emlékszem én amikor uh-on mondták a fiúknál, hogy kukacos, akkor is reménykedtem még a szülőágyon is, hogy átha az nem is a zacsi volt, mintha valami csodára vártam volna. Én meg túl optimista vagyok. Egyik sem jó. Talán a középutat kellene megtalálni.

Kép
tulipán75

Andi!

Igen, májusi vagyok, 12. Itt a szeptemberi topikban nagyon sok a 78-as.
Írhatod a 2007. 12. hót, hisz végülis akkor kezdtük el a gyártást. Az csak részletkérdés, hogy akkor össze is jött.

Egyébként meg addig, amíg meg nem jön, addig reménykedhetsz. Holnap már nem akarsz tesztelni?
A dokitól mit vársz tul.képpen? Hogy mit mond?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Marcsi, én Kyránál olyan optimista voltam mint te! Végig mondták, hogy nincs kukac, kislány! Császár kezdetén írta a csaj a karszallagot és kérdezte, hogy mi lesz a név, és még akkor se akartam Kyrát mondani! Sőt, mint te én is mikor a doki kivette elmondtam egy imát, hogy csak mondja azt, hogy kukacos....és sajna azt is mondta, énnekem kiugrott a szívem a helyéről, aztán kacarászott egyet és közölte,hogy csak viccelt, hisz ő megmondta, hogy kislány :cry:

Szóval most már inkább pesszimistán álok hozzá, és érjen örömhír! De inkább készülök fel lelkiekben arra, hogy kislány! Így könnyebb lesz! Így van még 8 hónapom, hogy elfogadjam, nekem nem lesz kukacosom! :cry:

Egyébként meg az életbe is örök pesszimista vagyok! :lol:

Andy, kiváncsi vagyok, hogy mi van akkor nálad! Bár még lehet akármi is, nekem is - lett az első tesztem Kyrával :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Én, tulajdonképpen már szinte biztosra tudom, hogy nem vagyok terhes, mert nem ez az első alkalom, hogy ennyit késik! Tavaly volt egy olyan hónap, hogy kimaradt, és csak azért indított meg a dokim gyógyszeresen, mert mondtam, hogy lassan babaát szeretnénk, így ne várjunk addig amíg magától meg nem jön!!
Mint írtam korábban nekem volt még endometriózisom is, tehát van bőven előzményem, ami miatt nagyon gyorsan fel kell keresnem a dokit, ha tényleg szeretnénk babát!
Valószínű kérek tőle vérvételre beutalót és meg fog nézni Uh-al is. Ezt tette a legutóbbi mensi rendetlenkedésnél is, de nem volt nagyobb baj, mint egy nagyon vastag nyálkahártya, ami elég nehézkesen tudott leválni. Ennyi. Szóval akkor cisztám nem volt. Én amit várok, hogy azt mondja most sincs cisztám. Ez a legfontosabb. Azt hogy nem vagyok terhes, most már üsse kavics, csak nagyobb baj se legyen!!!
De meglátjuk szerdán este! Max. megint meghozzuk gyógyszeresen és vérvétel után irány a Clostylbegit= petesejt érlelő gyógyi!!

Kép
oriandy

Itt volt a barátnőm is egyébként a teszteléskor és "próbáltunk magyarázatokat keresni a negatív tesztre"!
Pl.: ugye a hűtőből vettem elő, és elfelejtettem elötte szobahőmérsékletűre felmelegíteni, meg hasonlók. de nem hinném hogy ez lett volna a baj, szóval szerintem ha terhes lennék, akkor nem számított volna, hogy a pisi egy kicsit hideg! Vagy tévedek??
Van még 1 tesztem, megcsinálhatom holnap reggel, bár sajnálom ellőni feleslegesen!!

Kép
oriandy

Akíra!
Csak neked (na és persze annak, aki kukacora vágyik!) Minent bele kukacosok!!!!!! Kép

Kép
oriandy

Gyönyörű gyerek!

Éva
agmano

Andy: Sajnálom, hogy negatív lett a teszted.
Még nem vagyok 30!! :roll: majd csak augusztusban.
naysa

Nagyon édes kisfiad van....... irigy, irigy :lol: :lol: :lol: :lol:
naysa

Sziasztok!

Hát irigykedek én is rendesen! De én majd örökbefogadok egy olyat, az már tuti, hogy fiú, nem kell számolgani :lol: :lol: :lol:

Esetleg cserélhetünk :wink:

Naysa te még kiváló esélyekkel indulsz egy olyan kis kukacos bébiért :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Ma beszélek az orvosommal, hogy mikor tudok menni hozzá. 1 hete GYES-en vagyok, és ha kapok igazolást akkor rögtön megyek táppénzre.
Szerintetek ilyen pici terhesen is kiirnak, vagy meg kell várni a 12 vagy 16 hetet?

Naysa
naysa

Naysa, kiírnak! Legalábbis ha az orvosod normális akkor kiír! Engem Kyrával rögtön kiírt volna! Szóval ha a te dokid nem ír ki megadom az enyém számát :lol: :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Tegnap meleg volt, ma meg esik az eső......Bizakodok, hogy nem fog fájni a fejem. Nem akarok gyógyszert beszedni.
naysa

Naysa!

Akár 5-6 hetesen uh alapján már kiírhat a dokid lényeg, hogy legyen egy teli petezsákod, és mond, hogy nem tudnád ellátni a munkádat. Aztán irány a körzeti. Mindenképpen kell egy uh -én úgy tudom.
Mi mikor papírt kértünk, hogy ne kelljen gyesre mennem és kezdhessem előbb a tgyást, még aznap megszültem, így tárgytalanná vált az igazolás.

Éva

KépKépKép
agmano

Sikerült beszélnem az orvossal, a héten sajnos nem lesz rendelése, de a jövő héten szerdán mehetek soronkívül. 4-kor kezd, de 3-ra már ott kell lennem.
Javaslatot kell irnia és a körzeti orvos táposra vesz.
A továbbiakat majd, csak akkor tudok mondani.
naysa

Naysa!
Nem baj, hogy csak akkor tudsz menni, mert addigra már nagyobb lesz a baba is. Talán már rendes emberke formája is lesz! :D :D :D
De jóóó neked!

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!
Nem hiszitek el, de épp suliban vagyok!! :-)
Még nincs órám, ezért gondoltam, gyorsan írok nektek egy kis helyzetjelentést!
Mensinek még se híre se hamva, viszont a cickóim majd leszakadnak, úgy feszülnek és meg vannak duzzadva.
Nem tudom, mi lesz ennek a vége, de holnap a doki majd mindent megmond. Mármint ő Uh-al látni foja, mi újság odabennt!
Na, de nem is szaporítom tovább a szót, holnap este doki után jövök a beszámolóval!!!!

Addig is legyetek jók!
Pussz!
Andy

Kép
oriandy

Naysa, várjuk a szerdai beszámolót izgatottan :)

Andy a tiedet is holnap este! Már tényleg jó lenne tudni mi újság veled! Lehet a november lesz a te hónapod is? :) Akkor mindhárman novemberbe babázunk? :P De jó lenne!

Gyurmi, veled mi újság? Te most hol tartasz? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Andi!

Látod, nem kell pesszimistának lenni és hinni a negatív tesztnek! Lehet, hogy van odabent valaki!! Úgy legyen.

Tényleg tök jó lenne, ha mindhárman novemberben szülnétek, arról nem beszélve, hogy akkor tapasztalatot is tudnánk cserélni. Babásodjatok csak. :lol:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Hát ez a hónap nem igazán volt a mi hónapunk, mert apa össze-vissza dolgozott és nem tudtunk akkor együtt lenni, mikor kellett volna pé. szempontjából. Tudom ez nem jelenti semmit, mert volt már rá példa, hogy valaki nem középidőben esett teherbe, hanem előtte vagy utána. Na majd meglátjuk, már csak 10 nap és kiderül. Egyszer úgyis jönni fog az én babám is!

Kép
Kép
gyurmi

Szijjasztok!

Szép napot mindenkinek!

Gyurmi sajnálom, hogy nem tudtatok együtt lenni a pároddal. Ki tudja lehet túlélték a napokat, és a petesetet egy kislány termékenyaíti meg. Lásd Akírát.

Andy: Ha megjöttél az orvostól, akkor ird meg mit mondott.

Akíra: Lehet csatlakozok a novemberi babásokhoz, de szerintem még korai. Legyem meg az első vizsgálat ill. tudjak valami konkrétat.

Naysa
naysa

Hát igen gyurmi, azért a lánnyal könnyebb! Nálunk Fanni nagyon kitartóan várakozott minimum 5-6 napot, ugyhogy lehet lesz ott nálad is valaki :wink:

Naysa, persze megértelek! Mikor mész dokihoz? Kiváncsi vagyok nagyon! És a novemberi topik megvár :wink:

KépKép
KépKép
akíra

sziasztok lányok!

Andi!
Nagyon várom az esti jelentést!!!! Remélem gratulálhatunk neked este. :D A cicifeszülés nagyon jót jelent.

Gyurmi!
Nálad is bármi lehet. Majd meglátjuk. :D

Detti!
Nyugi, biztosan ki fog írni a doki. Sok orvos már eleve megkérdezi, hogy kell-e betegállományba kiírni, el tudja-e végezni a munkáját. Szerintem az a normális, ha ezt a kérdést a doki felteszi a kismamának, hiszen nagyon sok olyan munkakör van, ami nem várandósnak való.

Akíra!
Vannak terhességi tüneteid? Hányás, aluszékonyság és egyebek? Az első terhességed milyen volt?

Nálunk: Kezdem megszokni, hogy több dolgom van. Szinte már pihinek érzem, ha a kicsi alszik, és "csak" 3 gyerek van. Eddig pedig a 3-at nem éreztem pihinek. :roll: Elkezdtem az egyetemen is a 2. szemesztert. Már voltam is előadáson, és elkezdtem olvasni a kötelezőket.
:?
Látjátok nem is olyan nehéz gyerekekeket nevelni, még olvasgatni is van időm. Nem beszélve arról, hogy topikozok is. :wink:

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Hát, lányok, köszönöm a bíztatásokat és a drukkokat, de mára minden bizodalmam elszállt! ma reggel is csináltam egy tesztet, mondván a dokinak tutira tudom mondani, hogy mi a helyzet, és olyan negatív lett, mint még soha!!
Mellete a pocim is elkezdett görcsölgetni..., tehát biztosan nincs baba.
De konkrétumot majd este tudok írni, ha megjöttem az orvostól.
Amúgy nálunk "nyomor a köbön van"! Nem elég, hogy nekem arcüreggyulladásom van, tegnap este Dani belázasodott és azóta folyamatosan magas láza van (39-40 fokos). Épp az előbb hűtőfürdőztem, adtam neki kúpot és most alszik anygalom. Nem mertem neki Nurofent adni, mert ma még szinte nem evett semmit.
Nagyon remélem, azért a hétvégéig meggyógyul, hiszen utazunk haza anyósékhoz (az anyukámékkal együtt) nyuszizni! szép kis húsvétunk lenne, ha....
De nem is gondolok rá, mert remélem addig lezajlaik mindkettőnknek.

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?