panna, én most 2x is voltam 4d-n, de nem mozizás hanem egyebek miatt, így elég korán, és nem is annyira izgatott a 4d része, a győrfi miatt mentem a praxisba, a tudása miatt, több szem többet lát alapon voltam nála is. egyébként a győrfi elég sokat vizsgál 2d-ben, igazából sokmindent azon látnak jól tudtommal, a 4d tényleg csak mozi és szórakozás.
a kisebbik fiammal a 24. héten voltunk, szintén győrfi, és az szuper volt. már nem olyan kis ufo feje van ilyenkor, jól is lehet látni.
a margitban amúgy nem 2-3 perc az uh, sokkal több volt eddig mindig nekem, és szavam sincs rájuk, szerintem nagyon alaposak, és hát van is elég gyakorlatuk, szóval bennük is megbízom.
mondjuk nekem mostanában nagyon nagy szerencsém volt, mivel kevés kismama volt nem volt tumultus, ráértek elég rendesen, várni se kellett, régebben előfordult torlódás. ha látnak valami aggasztót (ami ne forduljon elő!) rögtön hívnak dokit is, például a pálfy dr urat, na benne aztán főképp megbízhatsz.
(kicsifiamnál a 18. heti uh-on plexus cisztát láttak az agyában, akkor is ő jött megnézni, aztán hálistennek felszívódott, kutya baja a kölkemnek, hacsak az nem, hogy rossz mint egy kisördög, de ez más lapra tartozik.
)
a nemét nekem eddig mindig megmondták a margitban, elég hamar, ügyik ám ott a szonográfusok.
első babánál kaptam edát, több, mint 11 éve, akkor úgy volt, hogy előre alá kellett írni egy papírt, hogy majd esetleg kérem, így később csak szóltam, hogy na most kellene az a fájdalomcsillapító, akkor jött a ruzsvánszky doki és megszúrt, onnantól egész jól elvoltam.
sajna aztán nekem csaszim lett, de ennek az edához nincs köze. az eda bizonyos helyzetekben igenis megváltás tud lenni...
fogalmam sincs hogyan lesz nálad, gondolom mindenkinél más, és más a fájdalomküszöbe is mindenkinek. ha úgy indulsz neki lehet, hogy kéred, abból baj nem lehet, aztán majd úgyis meglátod.
lehet nem is fogod majd kérni mert fogja magát a baba és kipottyan (így legyen!.
) lehet kérni fogod. ezt úgyse tudod pontosan előretervezni, ott fog kiderülni.