Új privát üzeneted érkezett!

Szia Jpne!

Hu de jo végre megint egy ligeti került közénk! Az én lányom is odajár suliba, de mi a nagyba mert már 4.-es. Szeptembertől átadjuk a helyünket a lányodéknak mert az alsosok mindig a földszintre kerülnek. Nekem ez nagyon jo volt mert betudtam hozzá menni babakocsival.
Legutobb Gabibival a régi strandos játszon találkoztunk.

Várom a képeket.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Üdv köztünk jpne!
Az Én nagyobbik lányom meg abba suliba jár táncolni!

Nem kell valakinek egy iwiw meghívó?
Priviben írjon akinek kell! :wink:
arivirág

Sziasztok!

Hadd kérdezzem meg, hogy honnan szerzitek ezeket a nagyon cuki képeket amik az üzik alján vannak?
Én is nagyon szeretnék ilyet...

A nagysulitól egy kicsit tartok. Nem fogják a nagyok taszigálni, ugráltatni, bántani Őket?

Kép
jpne

Jpne, a vonalzókra gondolsz?
Ha rákattintasz arra a vonalzóra amelyik tetszik, akkor bejön az az oldal, ahol vannak a vonalzók!
arivirág

http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=tickers

itt nem kell regisztráli, a vanalzó készítéshez!
arivirág

Szia Jpne!

Ha kész a vonalzo akkor a http kodot átmásolod a profilodba az aláiráshoz, és be is ×-led hogy mindig csatolja az aláirásodat.

Az iskolába azért vannak lent a kicsik, hogy ne lökjék fel őket szünetbe a nagyok. Az a baj hogy a lányom másolja a felsősők ruháját, frizuráját.

A kisfiam a Kutyavári oviba fog járni. A tied is?

Egy pár szot magamrol: 4gyerekem van, és a vizes utcáknál lakunk, légvonalban pont szembe egymással csak a vasuti töltés köztünk van.

Szia Kép
Vendég

Most, mikor voltam életem első szavazásán, akkor láttam a kutyavári ovit belülről, szerintem jól néz ki!
arivirág

Arivirág!

Ahova a gyerekeim jártak az csak a Kutyavári "al" ovija. Ugy láttam hogy ez az ovi többet kap mindenből. És tágasabb is.

Ugy látom nemsokára szülinapoztok!

Szia
Vendég

SZiasztok!

Zsand: Igen Lenkei Gábor írta a Cenzúrázott Egészséget is.:-)
Peni

KépKép
peni

Köszönöm a segítséget. A lányom az övét saját maga szerkesztette, úgy örült neki. :D

Igen mi is a Kutyavári-ba fogunk járni, ha minden jól megy. Egy kicsit gondban vagyok, mert Ő decemberi születésű és én már 2009 szeptemberében oviba szeretném adni, és nov-től visszamenni dolgozni. Viszont úgy hallottam, hogy csak a 3. évet betöltve mehet oviba. Nem tudjátok tényleg így van ez?
4 gyerek, de jó!
Én nagyon szeretnék még egyet, de a férjem befejezettnek tekinti a családalapítást. :(

Kép
jpne

Szia Jpne!

De jo lenne, ha a fiaink addig összebarátkoznának és egy csoportba járhatnának. Majd utána kérdezek neked hogy mikor veszik fel, majd eggyütt sirunk a vezetőnőnek. :lol:

Ügyes a lányod. Szokot ő is számitogépezni?

Nekem azért lett harmadik gyerekem mert 2fiu után a férjem is szeretett vona egy lányt. A 4. a második házasságombol született.

Szia
Vendég

Az Én lányom járt pár hónapot Pesten oviba (mert Érden nem vették fel) na ő szeptembert végégén töltötte be a 3.évét, és nem kezdhetett el az ovit szeptember elsején a többi gyerekkel!
arivirág

Így mikor kezdhette az ovit? Izgulok a dolog miatt, mert jó lett volna az én fizum is a karácsonyi készülődéshez.
Az én lányom is Pestre járt oviba. A XI. ker Menyecske útiba. Ti hova?

Judit! Nehéz lehetett három gyerek után elválni...A nagyobbak mennyi idősek? Bocsi, ha már egyszer írtad a többieknek, ígérem visszaolvasok, hogy ne kérdezzek olyat, amiről már beszéltetek.
Igen, néha a lányom is szokott gépezni, de inkább a játékokat bújja.
sziasztok

Kép
jpne

Sziasztok!

Jpne, amikor betöltötte a 3életévét a lányom, másnaptól már mehetett oviba!
Mi az V. kerületi oviba jártunk, szép ovi, csak nem volt udvara, mielőtt ide nem kerültünk, nem hittem, hogy létezik ovi, udvar nélkül!

Gabibi, mit mondtak az ortopédián?
arivirág

sziasztok!

Zsand,most néztem az időjárs jelentést és mondták,hogy már du.-tól sz.r idő lesz.ha holnap is akkor nemtudok lemenni,mert babakocsival mennék.Nemtudom mi lesz.ha rossz lesz az idő akkor nem megyek,de ha minden igaz akkor péntektől szabin van a férjem jövőhéten is ésakkor talizhatunk valamelyik nap,mert ha rossz az idő akkor is eltud vinni kocsival.

Arivirág,nagyon ari volt és célzott a dokinkra,hogy szülés után mondhatta volna,hogy maszirozzam a lábát.(Ő is látta és nem mondta).Észre vette,hogy másik két ujja se áll jól,de nem gáz.Mondta,hogy maszirozzam,tornáztassam és meglátjuk majd ha rendesen megy már a Béb,hogy zavarja -e fáj-e neki,mert akkor egy korrekciós műtétet lehet csinálni,de azt mondta,hogy erre kicsi az esély.Mondta,hogy vaszleg nem lesz gáz.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

A multkor mondtam nektek hogy mi a Tescos pelust használjuk, mert mindig beszerezhető és olcso.
Tegnap az Auchanba 2599ft-ért vettem Pamperset, azt amit most reklámoznak. Eddig a Tescos pelust meglehetett venni 1500ft-ért most meg 2500ft-ért árulják. Kiváncsi vagyok mikor fogják fel hogy akciozniuk kéne.
Gondolom a Pampers most csak beetetős áron van.

Gabibi!
Ne is mond az esőt, már nagyon elegem van a rossz időből. Du-tán 5kor megyünk táncra. Jo lenne meguszni még eső nélkül. Már felkészitettem a bicajomat a turákra, tervbe vettem hogy megnézzem a Sárd utcai játszot, az neked is közelebb van.

Jpne!
A nagyfiam most 20és fél éves, májusban teszi le a technikusi vizsgát. Főiskolára is jelentkezett. A kisebbik 15éves most kezdte a középiskolát. A lányom msnm-en log mindig, fogalmam sincs mennyi lenne neki a normális idő. Neked napközis a lányod?

Arivirág!
Kép Sziasztok
Vendég

Judit,melyik játszórol beszélsz?

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Ha bejössz a mentőállomás utcájába, és nem kanyarodsz be a Duna utcára, hanem lemész egyenesen a dombon. Pont a domb tövébe van.

Szia
Vendég

ja!!!!!!!szoktam ott menni,de még nem láttam.

Kész vagyok mostanában:a fiam 7 körül kell kb 2 hete és persze tök fáradt és nyűgős.A napi alvása is össze-vissza van.Egész nap mást se csinál szó szerint csak csimpaszkodik rám,nem játszik semmivel.Lehet,hogy most fog változni a napirendje.vagy a foga,bár nem látom,hogy ott lenne valami.A hiszti is megvan persze :lol: :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Már volt többször, hogy beszélgettetek, hog ymi hol van de én a betelepült lány azt sem tudtam mi kb hol van Érden. Most elsőzör vagyok képben a játszóval, a Duna utcát kivételesen tudom hol van mert ott van a gyerekorvosunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

Szia Peni!

Tök jo már hárman oda járunk! Gabi is.
Nekünk a Dr. Balogh Éva a doktornénik. Neked?

Szia
Vendég

Hali,

Arivirág,
Boldog szülinapot Dominikának. Mit kap ajándékba? Úgy tűnik mi végleg befejeztük a táncot, Veronika nem akar menni én pedig nem erőltetem.

Gabi,
Ez jó hír h a tornával és a masszírozással tudsz javítani a helyzeten.
Mi holnapután megyünk, kíváncsi leszek mit mondanak.

Pénteken már elkezdődik a tavaszi szünet az oviban, megyünk délelött a Stop Shopos játszóházba. Csatlakozik valaki? :D

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Judit: Nekünk a Benkó Márti a doktornénink. :) Nagyon szeretem őt, jó fej. Nem hozzá kerültünk hanem valami Judithoz a Bajcsyn, de borzasztó volt.......egy igazi idióta szerintem. Aztán átvittem a kicsit a Benkó Mártához, jó messze van tőlünk de szerencsére túl sokat nem kell mennünk:-)

KépKép
peni

Sziasztok!

Peni, Veres Judit akiről beszél, ő a mi gyerekorvosunk!

Judit, Kostyika, köszönjük a köszöntést!
Dominika csúszdát kapott!

Ma voltunk a 2 éves státusz vizsgálaton, Dominika 10500g, Bianka 4 kilóval volt nehezebb, most Dominika sovány, vagy Bius volt kövér?

Kostyika, hülyeség erőltetni a táncot, ha nem akarja, ne is vidd!
Lehet pénteken jövünk játszóba mi is, mert úgy néz ki, akkor táppénzen lesz a férjem és lesz kocsink!
arivirág

2 éve....

Kép
arivirág

Sziasztok!

Arivirág!
Már akkor is szép kislány volt a lányod! Megkapta már a csuzdát?

Peni!
Mi is hozzá tartoznánk, de a gyerekeimnek nem jött be. Ezért jo a szabad orvos válsztás, mert igy mindenki a neki megfelelő doktornénihez mehet. A mi dokinénink nagyon jo a homeopátiás kezelésekbe.

Sziasztok
Vendég

Arivirág,nagyon-nagyon bocsi,hogy még nem köszöntöttem a lányod :oops: :oops: :oops:
BOLDOG SZÜLINAPOT!
És nagyon jó a kép van még? :lol:

Zsand,remélem olvasol ma,hogy tud mi van.Holnap 9-ig ha megírom mi van az neked jó?????Mindenképpen megyek,ha olyan időlesz.

Kostyika,pénteken kb mikor?

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Így van a Veres Judit volt a dokink.....nekem ő nem jött be....még ez a jó, hogy ennyi orvos van és ennyi gyerek mindenkinek jut bőven:-)

KépKép
peni

Köszi gabibi! :D
Vannak még képek, de az már olyan, hogy elvágják a köldökzsinórt, és olyan véres Dominika, azzal nem akartam sokkolni senkit! :shock:

Én is gondoltam már orvos váltásra :roll: :roll: , csak nem tudom, hová mehetnék, mert több dokit itt nem ismerek!

Nem tudjátok, van valahol tanfolyam GYES-en lévő anyukáknak!
Jó lenne tanulni valamit, csak nem tudom mit?
arivirág

Köszi gabibi! :D
Vannak még képek, de az már olyan, hogy elvágják a köldökzsinórt, és olyan véres Dominika, azzal nem akartam sokkolni senkit! :shock:

Én is gondoltam már orvos váltásra :roll: :roll: , csak nem tudom, hová mehetnék, mert több dokit itt nem ismerek!

Nem tudjátok, van valahol tanfolyam GYES-en lévő anyukáknak!
Jó lenne tanulni valamit, csak nem tudom mit?

Judit, igen megkapta már Dominika a csúszdát, hétvégén tartottuk a "bulit" mert férjem meg 16.-án lett 33 éves!
arivirág

Ja nem is írtam a tök bepánikoltunk,hogy beteg a gyerek dokihoz kell menni,de milyen jó,hogy nem mentünk :lol: :ugyanis kisfiam bulinak tartja ha direkt köhög.Gondolom probálgatja a "hangját".Csak az a gáz ha társaságba jön rá mindenki azt hiszi,hogy tök beteg.

Curse,Mimi??????????????

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi!
Ezt Robika is csinálta. Nekem se tetszett gondolhatod.

Arivirág!
Ez engem is érdekelne. Minél tobb papirja van az embernek annál jobb.

Mimi kismamánk nagyon eltünt!
Curse hol vagy?
Irjatok lányok!

Sziasztok Kép
Vendég

Dominikát Isten éltesse sokáig! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

[color=red]Dominikának nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!![/color]

Jól vagyunk, kertezünk egész nap, gondolom, holnaptól több időm lesz jönni, jön a rossz idő :cry: :cry: :cry:
Pedig olyan gyönyörű, ahogy éled a természet, naponta simogatom végig a rügyeket, virágokat :) Imádom, hogy végre van kertünk!!!!

Nincs valakinek ötlete, hol lehetne a neten kerteket nézegetni, ötleteket meríteni, hogy hogy alakítsuk át a kertünket? Vettünk kerttervező CD-t, de azon csak tervezni lehet, ötletek nincsenek.

Lenkei még: igen, nekem is azért szimpi a dolog, mert olvastam a Cenzúrázott egészség egy részét.
Ha bemegyek az Életerő Centrumba, ott megmondják, nekünk mit javasolnak szedésre? És mennyire extrém drága a többi vitaminhoz képest?

Kocsim még mindig nincs, férjem a múlt héten Csehországban volt, így állt a project :( Most viszont nekiugrunk!

Írnátok ötleteket, hogy ki mit főz, süt Húsvétkor? Ez lesz az első olyan húsvétunk, amikor nem utazunk a családhoz, így nekem kell főznöm. és egyáltalán nem tudok visszaemlékezni, miket szoktunk otthon ebédelni :oops: / nyilván a sonka-kalács-tojás megvan :) /

Egy kis tavasz a kertből:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

A köszöntés piros akart lenni :evil:

Szülinapi képeket nem kapunk? Igaz, az újszülött-kép is nagyon szupi!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!
Jucc: nem drágább mint más vitamin. Főleg ha ár-érték arányt nézel, vagyis az árát és a benne található hatóanyag mennyiséget. A férjem a folyékony alapvitamint szedi, abból egy üveget most vettem 5.500 forintért ez kb 4-5 heti adag. A C vitamin is ugyan valamivel többe kerül mint a patikában de a C vitamin tartalom a többszöröse, tehát ha így nézed, hogy kevesebb elég belőle akkor nem drágább. AZ életerő centrumban megmondják persze, hogy mit ajánlanak, bár ha végigolvasdo a cenzúrázott egészséget akkor te is tudni fogod, meg van a Lenkeinek honlapja is, ahol van erre vonatkozó útmutatás.
ÜDv
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Jucc, tekiroll Nektek is köszönjük a szülinapi köszöntést, igazán jól esett!
:D
arivirág

Jó reggelt.

nemtom most mi van Zsand,de mi megyünk.Fél 10-kor indulunk remélem addig nem lesz nagyon szar idő.

Judit,tudtatok tegnap du menni?Jó rossz idő volt.Hülyét kapok ,hogy nincs autom.Neked van jogsid?

A lenkei dolgot megemlítem a páromnak ,mert Ő mindig szed vitaminokat és akkor már legalább jobbra adjuk ki a pénzt :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Jucc!
Jok a képeid, én már észre sem veszem ezeket a dolgokat. 12éve lakunk kertesházban, lehet hogy azért.
Jo hogy mondod a főzést semmi ötletem, én is kiváncsi vagyok ki mit csinál.

Arivirág!
Képek a szülinaprol? Torta milyen volt? Mit szolt a csuszdához?

Gabibi!
Pont kieste magát az eső mire elindultunk. 5-kor mentünk és az utcai tracspartibol fél 7-re értünk haza. Már a tejét se birta meginni, ugy elragadták az álom manók. :lol:

Kép Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Gabibi!

Sajna csak azt olvastam, hogy nem biztos, hogy mentek!
Mi jövőhéten Pesten leszünk, ha megírod priviben hol laktok bedobom valamikor!

Most rohannom kell!
Üdv mindenkinek!!!

zsand
Vendég

Beadtam a kérelmemet a GYES-re, de jó lesz, már várom ezt a nagy összeget! :evil:

Judit, Robika szép nagyfiú már!

Jucc, pont ilyen motort vettünk Dominikának Húsvétra mint nektek is van, Bianka meg egy 16’-os bicajt kap, mert meggyőződése, hogy a 12’-es már nagyon pici neki!

Kép Kép Kép
arivirág

Arivirág,nagyon aranysak :lol: látom egyből fejjel lefelé próbálta ki a hintát :lol:

Zsand ,nekem az is jó ám ha leírod a címűket. :lol:

Nagyon ari volt ma Curse kislánya,Adélka. Látszik,hogy csajsziból van :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Csúszdát tényleg mindenhogy használják, csak úgy nem ahogy kellene! :shock:
Már a fejjel lefelé lecsúszás teljesen rutinosan megy, most állva akarnak lecsúszni…
:roll:
arivirág

Sziasztok!

Babibi!
www.deakestarsakiado.hu
Ami a hisztiről szól! Nem akarom!
Nézegesd meg szerintem nagyon jó könyveik vannak!

Húsvét:
Még én is tanácstalan vagyok, hogy mit főzzek.
Ami biztos: sütök egy aszalt barackos kalácsot és még valamilyen sütit!

Amin még tanakodok: esetleg ránott borjú szelet,

Gondolom ebből nem sok ötletet tudtatok meríteni!

Már nézegettem a www.mindmegette.hu-t hogy valami ötletet merítsek!!!Nagyon jó receptek szoktak lenni!

Fölébredt a kislányom, úgyhogy mennem kell, mert megyünk apa barátaihoz palacsintát enni!!!

Üdv mindenkinek zsand
Vendég

Sziasztok!

Noémi sajos (mimi12) kórházba került, kérte, hogy írja meg mi van vele.
Csütörtökön elkezdett nagyon vérezni, mert rálóg a lepény a méhszájra. A Barosban van. A baba jól van de, feküdnie kell.
Azt írta még, hogy minden nap bemegy valaki hozzá, és még vasárnap is elöntötte a vér, és azt mondták a dokik, hogy ez még előfordulhat és ezért valószinű még egy darabig bent kell maradnia!

Majd még írok fellőle ...

Anikó

Kép
h anikó

SZegény Noémi! Borzasztó lehet.......remélem hamar rendbejön és minden oké lesz vele is meg a babóval is.

Én minden Húsvétkor ugyanazt főzöm. Fehérboros báránysültet, krumplipürével, hozzá valami tavaszi salátát, általában reteksalátát vagy paradicsomot.
Muffint mindig sütök, csokis-meggyes a sláger nálunk és van egy házi krémes receptem ami nagyon egyszerű és isteni azt is elő szoktam ilyenkor vezetni.....
Húsvét után meg rakott krumpli minden mennyiségben, hogy elkopjon az a rahedli tojás amit a fiammal festünk ......... :lol:

KépKép
peni

Borzasztóan sajnálom szegényt.

Lányok most hány hetes is Mimi?

Kép

Gabi
gabibi

Tudom,hogy ott a vonalzó,de nekem ma nem akarja behozni csak a szöveget.Még a sajátomat se látom. :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Sejtettem, hogy baj van….sajnálom, :( de remélem semmi gond nem lesz!
Pár napja írta mimi nekem, hogy vérezget, és most meg nem írt vissza a privimre már, ebből gondoltam!
Olyan fél idős most mimi babája!

Nekem van egy ismerősöm aki szintén ezért volt kórházba mint most mimi, most egy idősek a lányaink!
:D
arivirág

Anikó,
Add át Noéminek jókívánságainkat és hogy pihenjen sokat.

Gabibi,
Egy másik ismerősöm is jönne a játszóházba, vele úgy beszéltük meg hogy olyan 9 körül találkozunk ott. Mi ráérünk olyan fél 12-ig.

Úgy irigyellek titeket a kertért, annyira szeretnék már én is virágokat ültetni. De egyenlőre csak szép álom marad :D

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?