Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Babszik
Okes de aztan siess vissza ugy nez ki ma is lesz idom csetelgetni 8) neked is kuldok 1 kisegitot Kép

Arikon
Jaaah en csak teged akartalak kimelni...azt nem tudtam,hogy meber is otthon van aztan musorszamban megy :wink: 8) :lol:

Nori
Koszonom,hogy irtal minnya megnezem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="babszika"]m írta:babszikaost lehet, h hülyének fogtok nézni, de én úgy gondolom, h sokszor nem szemétségből kérdezgetnek minket az emberek.
én úgy érzem, h tőlem is sokan azért kérdeznek ilyet, mert látják, h imádjuk a gyerekeket, látják, h egymást is imádjuk, az is egyértelmű, h jól alakítjuk az életünket, hiszen házunk van, meg 2 autónk (az lényegtelen, h 19 évig fizetek havi 130-at érte) és nem is gondolják, h vmelyikőnkkel baj lehetne.

Babszi: ebben igazad van. Nekem is majdnem kicsúszott már a számon nem egy barátnőm esetében, hogy ÉS nálatok mikor lesz? De idejében eszembe jutott, hogy világgá tudtam volna ettől szaladni...sírógörcs a budiban...ilyenek...

Ábel Anita meg...jóóól van....én is aszontam, hogy a 2. hónapban összejött....Van ám olyan bunkó, aki erre rákérdez....Haverok, család tudja, akinek meg kiköze hozzá, az meg boldog a válasszal. :oops: :oops: :oops:
jaimee1

tyű csajok! ti aztán termeltek! alig lehet visszaolvasni :D

témával egyet értek! nagyon sok a gonosz ember, akik nem foglalkoznak a mi lelkivilágunkkal és belénk rúgnak egy-egy ilyen kérdésükkel.

Én a sógornőmmel egyszerre voltam terhes, egy hónapra voltunk kiírva, csak ugyebár nekünk a 23. hétig tartott. MIndenki tudja, hogy utál engem, mert irigy mindenre , amink van. Amikor volt a műtétem, első héten senki nem akartam látni, főleg nem terheseket, vagy kisbabákat, gondolom ezzel mind így lettetek volna, na ő meg rohant hozzám látogató nagy pocakkal, pedig utál. Tehát nem azért jött, mert aggódott értem, hanem azért, hogy megmutassa, neki még ott a pocija. :evil:

Mondanom se kell, hogy azóta még egyszer láttuk a picit, mert elég nehéz lenne őt nekünk látni, hisz Hanna is egyidős lenne vele, stb. gondolom ezt is megértitek, na ő nem, rinyál anyósnak, hogy azóta nem is láttuk a gyerekét. Gondolom itt se az esik szarul neki, hogy nem látogatjuk a gyereket, hanem az, hogy nem tud gonoszkodni azzal,hogy nekünk meg nincs.
Vendég

ja és még hozzáteszem, hogy amikor látogatóba jött, nem az volt a mondandója, hogy : " nagyon sajnálom"...... és a többi bátorító,együtt érző szó. Hanem flegmám hozzám vágta: " jaj nem kell itt sírni, majd egy év múlva megpróbáljátok mégegyszer" :?
Vendég

Tyu baba van am egy stilusa neki :evil:

Nori
Laptetu...bar egyel elottem irtal... :lol: de az elozon en vgyok laptetu... 8) :roll: jelenthetne mar tenyleg ez valamit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Baba:ez a nő egy gusztustalan féreg....borzasztó, hogy ilyen emberek élnek és bezzeg nekik van gyerekük!!!(bár az a gyerek nem tehet róla)
Na én az ilyenre mondom mindig a barátnőmnek, hogy "ütném bottal..." :oops:
A rosszindulat és gonoszság nagyon fel tud dühíteni.Bocsánat. :?

Igenis sikerülni fog és csodaszép Hannád lesz, nekem meg csodaszép Olivérem! :wink:
Vendég

Bocsi de nem talalom a topikot amit emlitettel :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóri. Olivér lesz a fiad? :) Jó név nekem is tetszik.

Igaz a Hanna is szép név. És igenis mindenki megkapja az élettől a maga büntetését ha gonosz.

Baba: undoritó a nő igy hallomásból is.
De nem csüggedni mert neked is lesz nagyon szép babád. És akkor majd bekaphatja ez az álnok nőszemély.

Kép
csucsu05

várandóság/2008 novemberi kismamik
Vendég

:) :) :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
csucsu05

Csucsu:szerintem különleges és szép. :wink:
A lánynév nálam Tamara, de a drágám nem nagyon támogatja... :roll:
Vendég

Koszi megnezem....tuti csak vak vgyok azert nem lattam 8) :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

nóri, csucsu

és ez még a század része se annak a sok gonoszságnak, ami jön belőle mindig! jobb távol maradni tőle! Én csak szegény gyerekét sajnálom. Amikor terhes lett, azt mondta, hogy neki csak fiú kell, mert ő utálja a kislányokat. Hát lánya lett...... A terhessége végén már úgy beszélt, hogy neki már mindegy, csak bújjon már ki belőle!

Most meg minden szar pelenkát alá tesz, a fenekét nem popsitörlővel törli, ha cseréli, hanem vizes ronggyal, amit utána visszamárt a vízzel teli kis edénybe, majd leteszi száradni, és újra használja :x
Vendég

Nekem a második nevem Tamara. A férjem azt monta ha lányunk lesz Tamara lesz vagy Szonja

Bridget: Köszia bejáronőt de lassan ér ide:)

Kép
csucsu05

ja és mindig azt mondogatja, hogy "mikor fog már mászni ez a gyerek, mikor lesz már önálló".

Férjek is azt mondták, akik mentek látogatóba, hogy ennek a nőnek nem való gyerek, semmi türelme sincs hozzá!
Vendég

Baba:ezt még hallani is szörnyű! :evil:
De hiszek abban, hogy előbb utóbb mindenki elnyeri a méltó büntetését!!!

Kép
Vendég

Nori
Jah hogy nem a fogamzos reszleg...ok..en meg mashol nem jartam de megvan 8)

Csucsu
Nincs mit :lol: :wink: miii :shock: hogy meg nem ert oda :roll: na azonnali hatallyal felmondok neki :lol:

Baba
Ne is mergesitsd magad ilyenen... :roll:

Nekem az a story jutott eszembe amikor tavaly decemberben sulit szerettem volna cserelni es mentem proba orara az egyik suliba...ami hagy ne mondjam ngyon is tetszett...2tagu csoportba kerultem be 2lanyhoz...2orat tartottak meg es az elso ora utan ugye elkeztunk beszelgetni a szunetben ki mit keres itt tokyoban(japan nyelvtanulasrol van szo)es akkor mondja a lany hat en itt voltam a nyaron a barinommel 2hetet nyaralni...aztan volt egy futo kapcsolatom...aztan teherbe estem igy osszehazasodtunk es most itt vgyok 5honapos terhesen :arrow: de mindezt olyan kozonnyel,hogy na wazze ezt en nem igy akartam ez lett...a hatam kozepere sem kivantam.... :evil: 23volt a lany es asszem ukran.Amugy ha nem mondja meg se mondom pedig mellette ultem....csak valami fekete lebegos felso volt rajta...en ugy meglepodtem....es wazze en akkor mar javaban jartam a kivizsgalasokra...sot ha jol emlexem mar eredmenyeim is voltak :roll: es akkor itt van ez a no es nem tudja ertekelni amit kapott :evil: na hat mondom en ebbe az osztalyba ugyan nem fogok jarni mert ez a negativitas nap,mint nap...tuti kiborulok...szal akkor arrol a sulirol le is mondtam es most ide jarok ami 2utcara van tolunk :roll: es tenyleg wazze az ilyeneknek osszejon mindig :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóriii,
:oops: :lol: :lol: bizony legalább ennyi örömöm legyen a takarításban! 8)

Baba,
látom Téged is megáldott a sors egy jó sógornővel! Mondjuk ez azért tényleg durva! :twisted:

Csajok, de jó, h. nektek már van nevetek! Én eddig bármit mondtam Férjecskének egyik sem nyerte el a tetszését. Bár a Hanna és a Blanka neki is tetszett. De nekem még tetszik a Noémi is. Fiú nevünk még nincs... :)
Vendég

Bridget: össze jön az ilyen nőkenk de nem boldogok. Viszont ha majd neked vagy valakinek jön össze a topicból akkor mi örülni fogunk annak a kicsinek és szerintem nem lesz fontos, hogy fiú vagy lány.

Bab: Hú akkor a nő nagyon gázos. Szerintem kerüld el őt nagy ívben.Az ilyen nőt levegőnek kell nézni.

Kép
csucsu05

Igen igy igaz... :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bár tudom, hogy passzol a témához, de voltam dokinál (nem bírtam tovább).
13 mm-es a petezsák, szívhang még nincs. Szóval még izgulhatok egy darabig.

Csak gondoltam írok, hátha valaki örül a hírnek. :wink:

Puszi nektek.

Judit
Kép
sonny

Sonny: Mi az , hogy hátha valaki örül a hírnek?? Ez csodálatos hír!! Persze, hogy örülünk :)
GRATULÁLOK :) :)
Mikor kell vissza menmed a dokihoz? Ne izgulj szívhangislesz. csakmég korai volt de legalább tudod, hogy jó helyen van a picurod.Most hány hetes vagy ?

Kép
csucsu05

CSak hát azért elég sok szomorkodásról volt szó :(
Amit persze megértek, csak most nagyon könnyen elszomorodok mindenen.

Amúgy 5-6 hetes vagyok a doki szerint. Csak tele vagyok félelmekkel, nem bírnám ki, ha lenne valami baj :(

Judit
Kép
sonny

Sonny: Akkor 1-hét múlva vagy egy kicsivel több és lesz szivhang is.
Ne gondolj a rosszra csak a jóra. nemlesz baj mert miért is lenne?
Tudod csak pozítívan:)
Valamilyen szinten egészséges félelem izgalom kell de hidd el nem lesz baj.
Párodis volt veled a dokinál? Örült ő is ?:) Persze, hogy örült milyenhülye kérdést teszek fel.

Kép
csucsu05

na, ok. tényleg bunkóság volt, bocsi mindenkitől :( én aztán senkit sem akarok megbántani, csak tényleg hiperérzékeny vagyok

Judit
Kép
sonny

Sonny: Most kitől kérsz elnézést??

Kép
csucsu05

nem volt velem, de persze, nagyon örült a hírnek. Bár mivel ez a 7. hét már, azt hittük lesz szívhang. De igazad van, csak pozitívan. :wink:

Judit
Kép
sonny

jaa.. csak írtam, hogy hát "ha valaki örül"... - arra vonatkozott. :) csak így elolvasva utólag kicsit bunkónak hangzik :) azt meg nem akartam

Judit
Kép
sonny

Különben meg a kismamiknak elnézünk mindent:) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az érzékenység is tipikus kismamis tünet. :)
Tudod a lányomnál mennyit sírtam?? Ha olyat mondott a férjem ami nem tetszett már sírtam is. Pedig sosem mondott olyat de ha szépen mondta én akkor is sírtam. Hidd el el fog ez az érzékenység is múlni. :)

Kép
csucsu05

Jaj sonny en ngyon orulok :lol: :lol: :lol: tyuuu milyen izgi es mar napok ota erezted...de tod maskor is johetsz am meg irogassal mert en hianyollak :roll: ez meg nektek: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mara asszem ennyi..kimerultem...senki se ir...minnya ejfel es reggel 9kor megyek a sarokra :lol: kittyvel talizom megyunk edzeni :? meg valszinu kesobb visszanezek ha nem akkor holnap :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Sonny!

Gratulálok!!!!!!!

Én holnap megyek dokihoz, de még csak 5. hetet töltöttem be.
Megnézi mi van odabenn és jó helyen van-e.

Én is ideges vagyok, a férjem meg is jegyezte. De most csak erre tudok gondolni. Még nagyon terhességi tünetem sincs.

Akkor izguljunk együtt!!!!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Bridget!!!

Jó éjszakát neked ott messze Japánban!!!!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sonny,
Tiszta szívből gratulálok! Most már tessék lecserélni a vonalzót babásra! :wink:

Egy kis tavaszi csokor: Kép
Vendég

Kismamik!!!!!!!!!!!!!!

veletek együtt örülünk! :wink: :D és reméljük, hogy hamar csatlakozhatunk hozzátok! :D :D :D
Vendég

Arikon és mindenki: nagyon drágák vagytok! :)
Még nem szeretném lecserélni a vonalzót, mert tudod, múltkor is látszódott valami az uh-n, és szörnyű volt átélni, szóval várom nagyon a szívhangocskát :)

Ezer puszi nektek. És higyjétek el, mindjárt annyian leszünk hogy átnevezzük 2008-as kismamik topicknak a mostanit :wink: :wink:

Judit
Kép
sonny

SZIASZTOK MOST OLVASTALAK BENETEKET VÉGIG HUU ELÉG VOLT TERMELTETEK RENDESEN!

Kép
bévi

ARIKON:NE FOGLALKOZ A HÜLYE MEGJEGYZÉSEKKEL MERT NEM ÉRDEMES AZ NEM IGAZ BARÁT VAGY ISMERŐS AKI ILYEN PARASZT
BABA:NEM VAGY EGYEDÜL AZ ÉN SOGÓRNŐM IS ILYEN MÁR NEKI VAN 2 GYEREKE ÉS TUDTA HOGY MI SZERETNÉNK ÉS HOGY MILYEN NEHEZEN MEGY ÉS AZT IS TUDJA HOGY MOST MI VAN VELEM ÉS FELHIVOT HOGY NA MEGJÖTT MÁR VAGY MI VAN BIZTOS NINCS SEMMI BAJ MAJD NEKED IS LESZ EGYSZER MEG ILYENEK ANYÓSOM MEG MÉG JOBB VOLT MIKOR ABBA HAGYTAM A GYÓGYSZERT ÉS NEM JÖTT MEG ELMENTEM A DOKIHOZ PERSZE Ő IS JÖTT ÉS MIKOR KIJÖTTEM ÉS MONDTAM HOGY NEM BABA HANEM HORMONZAVAR EZ VOLT A VÁLASZ :HÁLA ISTENNEK!!NA EZ IS JÓ BESZÓLÁS VOLT. :cry: SZÁMOMRA

Kép
bévi

SONNY NAGYON GRATULA MI MINDIG ÖRÜLÜNK AZ ILYEN HIREKNEK NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!!!
NÓRI ÉS CSUCSU:TI MEG NAGYON ÉDESEK VAGYTOK TI MINDIG FELVIDITJÁTOK AZ EMBERT NAGYON KÖSZI NEKETEK ÉS NAGY ÖLELÉST JA ÉS MAJD REMÉLHETŐLEG TÉNYLEG LESZ ILYEN TOPIKOS BABA TALÁLKOZÓ SOK PUSZI MINDENKINEK

Kép
bévi

bévi

akkor neked is kijut! :x amúgy ne haragudj, hogy megszóllak, de engem nagyon zavar, hogy egymás mellett van a két vonalzód! :oops: direkt van így, vagy véletlenül? Mert ha nyomsz egy entert a kettő közzé a profilnál, akkor elvileg egymás alá hozzá! Ismétlem, ne haragudj érte, nem bántásnak szánom :oops:
Vendég

Baba direkt van igy és amugy az ovus vonalzóm nem is jó mert még nem jött meg és megkellett volna jönnie pénteken de nem akarom kitörölni csak ha van változás.Nekem igy teszik :roll:

Kép
bévi

Na majd még benézek de megyek főzök mert Sándor nap van és apárom Sándor és jön a mélyentisztelt sógornőm és családja ugy hogy ma este megint duma lesz de majd be kukantok :shock: puszi mindenkinek :lol:
Csucsu néztem a választ a tegnapi kérdésemre de még nincs meg majd megirom :lol: :lol: remélem jó lesz :lol:

Kép
bévi

bévi

akkor oké! :wink: és ne haragudj! :oops: majd megszokom! :D
Vendég

sziasztok lányok,kicsit rég voltam itt :(
most nem tudok visszaolvasni,de történt valami rendkívűli,vagy valami jó valakivel? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok mindenki eltünt csucsu nóri hol vagytok kicsit furcsa csak nem puding :lol: :lol: :lol:
Baba majd reméljük lecserélem hamarosan babásra és akkor nyumok egy ENTERT a te kedvedért :lol:

Kép
bévi

bévi

amúgy képzeld közel lakunk egymáshoz, vagyis viszonylag közel. Én is megyebeli vagyok! :D
Vendég

bévi

amúgy ha neked így tetszik , akkor ne foglalkozz velem! :wink: :D
Vendég

hol laksz baba?

Kép
bévi

Kiváncsivá tettél de nagyon lehet ismerjük is egymást mondjuk ez a megye azért nem olyan kicsi de nem is olyan nagy :lol: :wink:

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?