Andi, te szegény! Hogy lehet ezt bírni???
Hát a doki ennyivel elintézett minket, még csak receptet sem írt, hogy ha esetleg eldurvulna a dolog, akkor tudjak neki adni valamit...
Csak annyit mondott, hogy lehet, hogy betaknyosodik, hőemelkedése lesz, hányhat is. Ha mégse, akkor 2 hét múlva vihetem oltásra.
Őszintén remélem, semmi baj nem lesz, Eszti továbbra is jókedvű, nevetős és jól is eszik. A múlt héten nekem volt egy torokfájós éjszakám, lehet, hogy az látszik nála is. Ebbe a hülye időben sosem tudom, hogy mit adjak rá! Valószínűleg alulöltöztettem kicsit, úgyhogy most visszatérünk a téli hacukához, március ide vagy oda, hideg van.
Hozzátápi: nálunk egy normál kaja úgy néz ki, hogy 130 ml anyatej + 40-50 ml tápszer. Ebédre kap Eszti fél üveg bébiételt, és utána megiszik 80-90 ml tápszert. Én havonta akarok egy-egy étkezést bébiétellel kiváltani teljesen, egy éves korára szeretnék odáig ejutni, hogy már tápszer sincs az étlapon, csak rendes kaja. Persze csak ha lesz foga!
Sajnos a tejem nem tápláló egyáltalán, ha ebédkor a bébiétel után megiszik egy 130 ml-es adagot, akkor már 2,5 óra múlva ordít kajáért!
Ezért inkább tápit kap. A tejem hozzáférhetősége amúgy is véges, nem tudom, meddig bírom még cérnával ezt a hülye fejést!
Ildi, ha szívesen szopizik, és tejed is van, szerintem se vond meg tőle. Egyszer úgyis vége lesz, és ilyen szoros kapcsolatban már nem lesztek sose! Én is úgy szeretném, ha Esztike inkább szopizna!
Kutyfül, ha össze-vissza ébred, akkor valszeg éhes. Napközben próbáltad növelni az adagját?
Ma Eszti is fél 6-kor kelt, de apa ágyban tartotta 7-ig... Jó éhes lehetett, 230 millit evett! Lehet, hogy ideje tápszert váltani.
Csajok, nagyon bátrak vagytok ezzel a kistesó-projekttel!