Hali!
Megjöttem a doktorbácsitól! Eredmény: újabb egy hét betegszabi. Még nem nyilvánított gyógyultnak.
Annyira azért nem bánkódom, mert jól jön egy kis pihi. Azért remélem már jövő héten minden OK. lesz. Természetesen megint kifogtam egy medikát! Mondom neki, hogy mi a gond, erre az a válasza: "le kellene adni néhány kilót, mert biztosan azért fullad!" Mire én közöltem vele, hogy az már egyáltalán ne zavarja, hogy ha nincs semmi bajom gond nélkül felmegyek a negyedik emeletre egy öt kilós bevásárló szatyorral. (Sőt a régmúltban amikor még vigyáztam a szomszédom gyerekeire még többel is, és ennél legalább 9 kilóval voltam nehezebb!) Bocsi hogy így kifakadtam, de annyira útálom, amikor mindenki a súlyomra fogja az összes bajomat! Jó, igen nem vagyok nádszál karcsú, ha megnézitek az IWIW-en látszik is. És igen tudom, hogy le kellene adni néhány kilót, csak azt felejti el mindenki, hogy eddig még senki nem látott el tanáccsal, hogy mit is kellene tennem. A gond az, hogy nem azért vagyok túlsúlyos, mert sokat eszem, hanem azért mert a hormonháztartásom KO. Ezért rohadt könnyen hízom, viszont vért izzadok, mire egy-két kilo lemegy! UFF! Útálom a dokikat, kivéve a nőgyógyászomat, mert az egy tök jó fej pasi és nagyon alapos!