Tjuca, sajnos nem vicc, annyira nem, hogy a lányok a pcos topicban javasolták, hogy kérjem ki a műtéti jegyzőkönyvet!
Nyah, megpróbálom összeszedni a Forgácos neg. tapasztalataimat mert rájöttem, hogy a blogomban több helyen is írok róla, így elég nehéz kívülállónak megtalálni (még1x hozzáteszem sokáig nem láttam okát a váltásnak, lassan érlelődött bennem, most a Kaáliba fogunk járni Sajgó dokihoz) szóval:
- volt egyszer a 4-ik lombikom előtt egy halvány pozitív tesztem, nagyon halvány de Sipos doki is látta! A mensim megjött ugyan egy kis késéssel de nagyon gyér volt, felhívtam a dokit, kértem hcg vérvételt azt mondták ők nem tudnak menjek a kórházba! Bementem ott azt mondták csak vizeletből csinálnak tesztet én leadtam és telefonáltam azt mondták negatív, később a papíromon láttam, hogy ez egy 100-as! érzékenységű teszt volt szóval ennél még a gyógyszertári is érzékenyebb lett volna, de én akkor már direkt nem akartam otthon tesztelni, a hivatalos erdményt elfogadtam, de egyre több terhes tünetem volt, mindegy végül is megjött, ezért azt mondta a doki, hogy szedjem a fogigátlót a köv. lombik miatt, 2 hete szedtem már a bogyót amikor iszonyatosan begörcsöltem és barnáztam ekkor bementünk UH-ra, láttak valamit a méhemben, de azt mondták tuti nem baba, ha az is volt akkor elment...még ekkor sem csináltak a kérésem ellenére vérvételt, csak egy pisi tesztet amint írtam az halványan jelzett, aztán párnap múlva megjött...
- mindig kérdeztem, hogy normális-e hogy mensi előtt akár 1 hétig is barnázok, azt mondta nem baj majd a progi segít, hát nem segített (a barnázás nem is a progi hiány miat van)!
- ha nem stimuláltak volt normális peteérésem, ha igen akkor minden felborult, kérdeztem az okát, de semmi válasz csak a hormon adagok emelése (48 kg vagyok és az utsó stimunál már napi 6 gonal F-et kaptam meg mellé még nem tom már miket!)
-a pcos-ra teljesen magamtól jöttem rá és az IR-t is magam vizsgáltattam ki ami meglehetősen rossz eredményt hozott...ahhoz képest, hogy F-ék szerint velem is és a párommal is teljesen rendben van minden!
- nekem nagyon hiányzott a vérvétel a beülti utáni 2 héttel, mert többször volt olyan, hogy látni véltem a 2-ik csíkot a teszten aztán megjött, ha másért nem jó lett volna tudni, hogy egyáltalán beindult-e valami...biztos van még más is, de nem szeretném eluralni a topicot!;-)