Sziasztok Anyucik!
Olvasó üzemmódban vagyok,mert valahogy semmire sincs időm.
Tegnap délután ,egész estig vendégeink voltak. Rend rakás,kaja készités ,+Marci torna ,és egyéb anyai teendők....stb.
Na nem panaszkép irtam,csak magyarázat a passzivitásomra.
Olvasom,hogy sokan vagytok betegek,-MINDENKINEK JOBBULÁST KIVÁNOK!!!!!!!!
Marciról néhány szót:
Jól van nagyon sokat vigyorog,szerintem nagyon kis kiegyensulyozott kisbaba.
Jól eszik,rengeteg főzeléket,-és igy kicsit nehezebb már a tápszerrel kábitanom szegénykémet,a főzelék sokféle ize után a tápszer nagyon nem izlik neki
Vettünk egy új matracot az ágyába ,mert a régi túl puhának tűnt,otthon meg ehez képest sokkal keményebb van-kókusz,ami nagyon jó-és valahogy nem volt az igazi.
Most egy latex anyagut- (azt hiszem?) kókusz boritással- vettünk.Ez már jó,és igy sokkal jobban tud feltámaszkodni benne,bár túl sokat nem tartózkodunk a kiságyban mert napközben a nappaliban egy asztalon tanyázunk-közel az anyához.
Urszila
Kérdezted,hogy hogy birja ezt a sok utazgatást,hát a Marci jól!
Én már kevésbé,bár az igazság az hogy én igy soha sem fogok otthon ülő depressziós anyukának érezni magam.Mire belesüppednék az otthoni monotóniába ,már megint utazunk.És otthon mindig sok elintézni való van meg rengeteg barát,szóval feltöltődök.
Maci2
A Huggies pelus az elején nekünk sem jött be de most legutóbb vettem megint (mert hogy akcióban volt az Auchan-ban) és most jónak tűnik.(biztos csak kábitom magam az ár miatt
)
Egyébként vettem múltkor az Achan -nak valami saját gyártmányú pelusát és az viszont tuti nagyon bevállt.Ja és annak is jó az ára.
de az is lehet hogy én nem vagyok mérvadó,mert nekem a Liberó is bevállt.
A jövő hétvégétől vendégeink lesznek,és Anyósom is itt lesz,és majd együtt megyünk haza 28.-án.(igy kicsit könnyebb lesz utazni
)
És ha minden igaz,Apa elviszi anyát Londonba egy hosszú hétvégére,mig itt lesz a Nagyi!!!!!
Hát kiváncsi vagyok ,hogy végre sikerül e ,mert hogy ezt már 2és fél éve tervezgetjük.
Hát velünk most kb. ennyi van.
Mindenkinek további jó hétvégét kivánok és bocsi hogy nem irtam mindenkinek külön.
Puszi
Mariann&Marci