Sziasztok!
Vikics! Nincs viszonyítási alapom, mert más fogászati magánrendelőben nem jártam, úgyhogy nem tudom, drága volt-e. Sajnos nem is emlékszem, hogy mennyiket fizettem, de nem voltam elájulva tőle, az biztos. Most bejelentkeztem okt.30.-ra egy ellenőrzésre, meg meg akarom kérdezni én is, hogy az amalgám tömések kicserélése fehérre, és a hiányzó fog pótlása mennyibe kerülne, utána döntöm el, hogy kell-e az nekem.
A soproni lányok a H&M-et, a C&A-t, a BabyOne-t és a Mexxx-et dícsérik Ausztriában gyerekruha témában. A H&M-et kiemelkedően, arról többen is írtak csupa jót, mikor a soproni topikban érdeklődtem. A férjem szülei ott laknak, így mi gyakran járunk arra.
A CORA-ra én nagyon ki vagyok akadva babaruha ügyben. A bébi osztályon végetér a számozás 74-80 körül, nagy ritkaság, ha 86-92 akad. (Az Influx nekünk is bevált
) A gyermekruha osztályon viszont nem igen akad 104-esnél kisebb cucc.
Pl. az egész CORA-ban nem találtam 86-os méretű nadrágot. Semmilyet.
De ma volt egy jó kis sztorint a CORA-val. Nézem a honlapot, a Pampers és a Libero pelus akciós.
A francba, mi Huggiest használunk. Erősen gondban voltam, hogy vegyek-e valamelyik akciósból, mert az ára miatt megérné, de olyan sokat bosszankodtunk már pelenka miatt, hogy talán mégse... Erre a polcsor végén akciós felírat alatt bazi nagy halom Huggies pelenka van kirakva!
Ráadásul nagyon-nagyon jó áron! Nosza, vagy 4 nagy csomagot bedobunk a kocsiba. Benn a polcsoron meg látom ám, hogy ki van írva ugyanarra a pelenkára sokkal magasabb ár. Mondom Lacinak, hogy ne vegyünk mégse, mert tuti a magas áron fogják adni. Ő meg a jogaiban jártas vevő fogta a 4 csomag pelenkát, és elmesírozott vele külön a pénztárhoz. Ott persze a magasabb árat olvasták le a vonalkódról, ő reklamált, görkoris elhúzott megnézni, tényleg, az óriási nagy számokkal kiírt ár alacsonyabb. Jött a főpénztáros, mosolygott, közölte, hogy ja, ennyiért ő is betankolna, és simán megkaptuk a kiírt alacsonyabb áron. De ha nem lesz gyanús, engem megint simán átvágtak volna, mind általában.
Hédi! Szerintem is elég vacak a CORA, különösen az átalakítás alatt volt rémes. Azóta kicsit tűrhetőbb. Mondjuk nekem nem nagyon van választási lehetőségem, csak akkor jutok el TESCO-ba, ha nagyizni vagyunk Sopronban. Most az új Auchan-ban bízok, remélem, az szuper jó hely lesz.
BMárti