Új privát üzeneted érkezett!

Nem jött meg de szerintem csak a hormonzavar van a dologban tudjátok nekem a mult hónapban is csak gyógyszerrel jött meg és szerintem most is az lesz 10 napot kell várnom utánna menni a dokohoz nem akarok tesztet csinálni csak az utolsó nap ezt elterveztem.Nagyon félek hogy pcos vagyok de ezt a három hónapot még végig csinálom és ha nem lesz váétozás megyek kivizsgálásra de lehet babusom van de kétlen a mult hónapok miatt.
Ja BABAKOCSI KÉRDEZETEK NYUGOTTAN NEKEM BABABOLTOM VAN ÉS SZERINTEM TUDOK SEGITENI

Kép
bévi

Annyira jól esett hogy érdeklődtök irántam köszönöm mindenkinek nagyon aranyosak vagytok.
Erika neked is szurkolok nagyon én is.

Kép
bévi

bévi!
Azért reménykedni lehet!Én drukkolok ezerrel neked is és Erikának is!
JÓ ÉJT!
Vendég

Bévi

azért ne tudd be hormonzavarnak.Nekem is volt irtam Neked!ÉS láss csodát nem jött meg egyszercsak,én meg mentem Norcolutot iratni.Mondta doki,baba van a dologba!!! :wink: Szal ne add fel!!!!ÉS azért a tüneteid is babásak,nem??
Cicid érzed?
Köszi,hogy drukkolsz!!!!! :wink:

Kriszti

jó munkát!

Mindenkinek,JÓ ÉJT!!
Vendég

Köszi kriszti a drukkot olyan jól esik a biztatás.
Erika nem érzem a cicimen de nekem is norculuttal hozta meg a mult hónapba bárcsak én is ugy lennék mint te 10 nap mulva mennem kell ha nem jönn meg akkor már több közös is van bennünk főzés :lol: és babásodás :lol: bár ugylenne puszi

Kép
bévi

Bévi és Erika!

DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Jó éjt csajok mindenkinek jó huncutkodást és maj szép reggelt:)

Kép
bévi

Rik!

Hát gondolhatod,én is (meg a dokim is )a Toxémia miatt ilyedtem meg...de úgy néz ki minden OK.Azóta szinte óránként mérem a vérnyomim és rendeződött,visszament 110-120 közé.A szerdán leadott vizeletemben már nem volt fehérje,úgyhogy az is OK.A vizesedés az megvan a lábamon,de így az utcsó héten az már teljesen normális.

Rik+Bévi!

Drukkkkkkk nektek :wink:

Gona+Ditta!

Át tudom nagyon érzeni a helyzeteteket...nemrég még engem is a Rókakoma kínzott...
Kitartást lányok!! :wink:

Brigi!

Én is kertészkedtem ma...a családom hülyének nézett :shock: de annyira nem bírom ki hogy ne nyüzsögjek a kertben...
Vetettem répát.retket,petrezselymet...és holnap még fogok borsót is.Aztán egy kis fűszellőztetést,gerebléyzést is végrehajtottam aztán kellőképp elfáradtam...ja és még festettem is a kiskertem kerítéseit :wink:

Kriszti!

Akkor túl vagy már a húsvéti bevásárláson...de jó neked!!!

Ditta!

babakocsi:nekem Hauck van,nagyon jó állapotban van,még most is olyan mintha új lenne.Ez az első időkben szuper(tágas,a tolókar állaítható,bolygókerekes,lábzsákos)de elég nehéz és nem nagyon tudom egyedül ki-be pakolni a kocsiba..(bár azóta új kocsit vettünk és a Berlingóba még kinyitva is elfér :wink: )Ja és ez sem olcsó de sztem megéri az árát.
Szal én 4 hós koruktól Graco City-t használtam ha bárhova mentünk.Nagyon könnyű(össz-vissz 4-5kg)több fokozat van rajta-tud aludni benne,zárt-nem csak egy esernyő babakocsi,szal nekem nagyon bejött.Csak a srácok lestrapálták így ezt most nekem is kell venni.Annyira nem olcsó ,de megéri.

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni köszi a drukkot neked is sok drukk hogy ne legyen semmi baj mert nem sokára megérkezik a picurod :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi!

Most akkor neked megjött??Csak mert a vonalzód szerint 13 nap a peteérésig????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nem jött meg csak a vonalzóm igy maradt magátol szedte ezt a 13 napot

Kép
bévi

Jó reggelt :wink:

Bévi!

Aha értem :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JÓ REGGELT MINDENKINEK MAJD KÉSŐBB LESZEK CSAK MOST BENÉZTEM MINDENKI JÓL VAN E REMÉLEM IGEN PUSZI

Kép
bévi

Sziasztok!

Megjöttem, vegyes hírekkel... :?

A méhszáj változatlan, továbbra is 2100-as... :? :? :? :?
Persze tudom, hogy jobb már csak szülés után lesz.
Ditta!
Azt hiszem, te kérdezted. A 16/17-ik héten nyílt így ki, azóta magnéziumot szedek, és 2 hetente kontroll.

Nagyon be vagyok tojva miatta... :?
A doki szerint van esélyem arra, hogy kihordjam a 36-ik hétig, de kicsi.
Arra pedig pláne, hogy megússzam hosszas kórházi ellátás nélkül.
Azt mondta, amint egy apró változást is észlel, azonnal befektet.
hát, tudom, hogy ez még mindíg jobb, mint koraszülni, de félek.
Gyakorlatilag folyamatosan azzal telnek a napjaim, hogy magamat figyelgetem. Mert mást nem nagyon csinálhatok.

Tehát én ezért nem is takarítok. Csak kis családomnak osztom a tennivalót.

Panny!
Húha!
Hogy telik az idő! (Vagy csak az én vonalzóm áll?)
Teljesen a finisben vagy!
De irigyellek.... :oops: :oops: :oops: :lol:
Hamarosan babázhatsz!
Be szoktam térni a márciusi topicba benneteket olvasgatni, mert olyan jó!
Hihetetlen csajok vagytok ti ott!
Ha vacak napom van, akkor mindíg ott vagyok, és mindíg felvidítotok a mindenféle praktikáitokkal...!!!! :lol: :lol: :lol:
Na, meg persze a megszületett babák fotói csodaszépek!
Vendég

Mária!

Hát igen,sokan oda járnak hozzánk(márciusiakhoz)röhögni :lol: :lol: :lol: Hírhedt banda vagyunk... :lol:

Ne aggódj és ne parázz!!
Sokat pihizz,főleg vízsztintbe fel a lábakkal,szedd a magnéziumot és nem lesz gond!!!!

Anno nekem is a 17.hét környékén kezdődtek a paráim a folyamamtos méhkeményedésekkel...na akkor azt hittem a 30.hetet sem húzom ki...és most meg nézd meg...még a végén túl is hordom...elég sanszos ,hogy még a Húsvétot is bennt töltöm vagy még itthon 2IN1... :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

A mai adagom a munkahelyre: keksz, mogyoró, alma, pogi.......
szóval gyakorlatilag egész nap rágcsálok, hogy kicsit jobb legyen....

Gona!
Én is egész nap émelygek, de pl. tegnap este kifejezetten szarul voltam..... :cry:

Rik, Panny!
köszi a babakocsis infókat.....Hát ami nekem nagyon bejön(ne), az a Graco Quattro tour, ehhez hordozó is van, vagy pedig a Peg Perego Milano.....de sajna mindkettő 80.000 körüli.......majd még szétnézek a vaterán, vagy a tesz-veszen, ott is nagyon jókat lehet kifogni!

Ja, Rik, mi újság?????????? A péntek nagyon jó a tesztelésre, viszont te ma már a 31. napon vagy, és én ilyenkor teszteltem.......

Maria!
Kívánom, hogy minél tovább kihúzzátok egyben!!!!!!!!!!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Rik!

Én se várnék a helyedbe péntekig..... :wink:
Ugye még nem jött meg??!!??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot!

Mária!

Kitartás!A legjobbakat kivánom!

Panni!
Anyunak vásároltunk,én nem sok mindent veszek,mert végig csavarogjuk a húsvétot!
Reméllem jó idő lessz!

Erika,Éva!
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!

Üdv a többieknek!
Vendég

Sziasztok!

Panny!
Drukkolok, hogy úgy jöjjön Olivér, ahogyan szeretnéd!
De 23-a egy jó nap, akkor születtem én is, és a lányom is... :wink:
Jó kis praktikákat láttam nálatok odaát... :wink: :lol: 8)

Mennyi időt kell optimálisan szülés után kórházban töltened?

Nekem az volt a szörnyű, hogy nem görcsöltem, csak minden jel nélkül kinyílt. :?
Ma beszélgettem a dokival, viccelődött, hogy majd a 4. baba kisfiú lesz, mire mondtam neki, hogy csak nem gondolja, hogy annyi időt kibírok kézen állva?!
Szerinte sem fér bele már több.
Persze meg is elégszem hárommal, csak ezt a picit tudjam kihordani!
Nem is terveztünk többet!
Kellenek a lányok a ti fiaitoknak! :lol:

Britta!
Hahó!
Veled mi van?

Rik?
Többiek?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jól érzem magam. Minden rendben. Holnap megyek megint dokihoz uh-ra, meg nst-re. Kivi vagyok. Velem folyamatosan mérgelődik a családom, hogy nem ülök el a fenekemen. De mit csináljak, ha ilyen a természetem, és ettől csak jobb?

Csajok! Akik még nem teszteltek, azoknak megy a drukk.

Mária! Vigyázz magadra.

Panni! Látom, hasonlítunk egymásra. Te sem bírsz nyugton lenni.

Ditta! Az émelygés hamarosan megszűnik, és jobban fogod magad érezni.

Kriszti! Szabin vagy a héten, vagy dolizol? Merre csavarogtok húsvétkor? Kicsit feledékeny vagyok, ha már mondtad.

Gona! Neked köv-ben írok, mert vissza kell olvasnom.

Kép
Kép
Kép
britta

Gona! A lakás nagy része már ki van takarítva. Csak a konyha és az étkező marad. De gyorsan kész lesz. Úgy néz ki, csütörtökön végeznek, és akkor nekiállhatok rendet tenni. Most egy rezsón főzök nem túl nagy kajákat. De nem gond, mert a gyerekek az oviban esznek, Attila pedig mindig este főz valamit magának, ha esetleg én nem főznék. Még szemrehányást sem kapok. Működik a munkamegosztás.

Panni! Előbb elfelejtettem írni, hogy nekem is lenne a kiskertemben festeni való, mert új a kerítés. Még nem tudom, én csinálom-e vagy sem. Kedvem lenne, de holnap sem érek rá, mert egész délelőtt a kórházban megy majd az idő.

Bocsi attól, akinek nem írtam névreszólóan.

Szép napot!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!Kivel mi újság van kriszti?erika?panni?na meg többiek?
Képzeljétek ma látam egy gólyát idén elősször lehet jelent valamit :lol: bár ugy lenne a mensi még nem jelentkezet de még nem tudom mi lehet a dologban annyit eszek mint egy disznó azt tudom na de majd kiderül még van egy hét és megyek a dokihoz.Puszi mindenkinek és irjatok hogy mi ujság veletek?

Kép
bévi

Mária,
nekem meg görcsölt a hasam rengeteget, 1. gyereknél 5. hónaptól, 2. gyereknél elejétől fogva, aztán szerencsém volt, mert csak az utolsó héten nyílt ki a méhszáj, sőt az első gyereknél indítani kellett a szülést, mert nem tágultam. Most is vártam már a méhgörcsöket, de nem jelentkeztek még. Emlékszem alig bírtam egy vasalást végigcsinálni, már görcsben is volt a hasam... :( Most "csak" a hányingerrel vagyok elfoglalva, óránként eszek pár falatot. :lol: Hogy bírod megszervezni az életed így "pihenve"? Mekkorák is a lányok? Már önellátók?

Brigi,
tetszik amilyen kis optimistán írsz ezekről a dolgokról, olyan könnyedén veszed. Helyes! Mindig irigykedek, amikor valaki írja, hogy oviban van a gyereke, nálunk már sajna kimaradt a márc. 15.-ei ünnepség is (oviban szerveztek valamit), meg hát nem tudom mi lesz ezzel a húsvéti locsolkodással, szegény fiam tavaly sem tudott ott lenni... Meg lesz egy kis húsvéti ünnepség-készülődés is az oviban. És sajna azt látom, hogy így nemcsak kimarad belőle, hanem elmarad a többiektől. Többieknek már sokkal több a tapasztalata, az enyém meg nem is tudja megszokni az ovibajárást, már megint beteg.

Bévi,
drukk hegyek!

Erika,
ha csinálnál tesztet, akkor már Te is írhatnád hogy az 5. héten vagy! :D Bizony, én meg már a 8. héten. Hi-hi, három hét lesz a babáink között! Remélem igaz lesz! :wink: Majdnem egyszerre kezdtük a babaprojektet is...

Mennem kell uzsiztatni, pá!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Nyáriorgona!
A görcsöt ne várd!!!
Csak pozitívan. Ne is gondolj ilyenekre, mert behozod magadnak!
Nem lesznek most görcsök. Problémamentes terhességed lesz!
ezt kívánom!

a lányok már nagyok. 14 és 10 évesek.
Viszonylag önellátóak, de az életünket nem egyszerű még így sem megszervezni, mert a férjem 3 munkahelyen dolgozik, sajna keveset tud nekem segíteni, a lányoknak meg ott a suli...
De ez van megértették, hogy anyának most ezt kell csinálnia..
Vendég

Köszi a drukkot nyáriordona!!! :lol: :lol: :lol:
erika kriszti mi ujság hol vagytok?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
bévi

Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek hogy ennyit gondoltok rám.
Nem jött meg.
Ma már a 31.napom.De a hasam de. olyan szurkálos volt.Aztán most du.-ra elmult(meló végére)és fája drekam.Mi az IStentől van ez?
ELfáradtam vagy mi???
Holnap veszek tesztet csajok,szerda reggel tesztelek,nem birom ki én sem!! :wink:
Feltenni sajna nem fogom tudni,mert nincs hozzá fényképezőm. :?
MAjd hisztek nekem(ha negativ lesz annak is)
De pozitiv vagyok ám,pocaksimi megy. :wink: :oops:
ÉS azt is néztem már ha most tényleg babát várok,akkor fiut ir a kinai születésnaptár. :wink:

Márti
azért jó hogy ilyen nagy lányaid vannak,megértik a helyzetedet! :roll:
Pihizz amennyit csak tudsz!ÉS beszélj ZSófival,hogy minden menjen rendben! :wink:

Panny
nem semmi keritést is festesz???!!! :lol:
Szülni nem szeretnél???????? :lol: :lol:

Bévi
nem tesztelsz??

Gona
várjunk két napot és talán készül az a vonalzó! :wink:
Hányinger :twisted: Folyamatos rágcsálással elmulik???? :shock:

Ditta
Sajnállak Téged is!! :( Meddig fogsz még dolgozni??Voltál dokinál?

Britta

ügyi vagy!!:)

Kriszti
:?:
Vendég

HELLO ERIKA
ÖRÖLÜK HOGY NEM JÖTT MEG REMÉLEM BABA VAN A DOLOGBAN ÉS TESZT EREDMÉNY KÉRÜNK FELTÉTLEN ÉN NEM TESZTELEK MERT SZERINTEM NEKEM NINCS BABA MERT NEKEM A MULT HÓNAPBAN IS GYÓGYSZERREL JÖTT MEG TUDOD

Kép
bévi

DE AZT MONDTA A DOKI NEKEM HOGY 10 NAPOT VÁRJAK ÉS UTÁNNA MENJEK HOZZÁ AMUGY NEKEM IS GÖRCSÖL A HASAM PUSZI

Kép
bévi

Brigi!

Dolgozok a héten! Sajnos!A lányom hétvére megbetegedett ma voltunk vele orvosnál,köhög,lázas,stb!Húsvétkor az öcsémék a hugonmék jönnek haza,egyik nap Szlovákiába készülünk,egy nap anyósékhoz egy nap anyuékhoz!Egyenlőre igy tervezzük,reméllem a lányom addig meggyógyul!

Erika és bévi!
Drukkkk özön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Rik!

Nagyon drukkkk!!!!!+++++++++++++++++

Kriszti!

Jó sűrű programotok lesz Húsvétkor :wink: Amúgy én is menős típus vagyok,szeretek rokonozni :wink:

Brigi!

Rendi férjed van,még főz is?? :wink:

Mária!

Hát ismerős a szitu,az én férjemnek is 2-3 állása van...

Bévi!

Kivi vagyok végül mi lesz...

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na mizu Csajok?!! :wink:

Én zártam tegnap a napot,ma meg én nyitom..??

Hol vagytok ebben "szép"időben??Nálunk speciel esik a hó :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én azért nem tudok többször irni,mert itthon most 1 gépünk van a másik javitás alatt!

Panni!
Én is menős vagyok,szeretek csavarogni!

Ma megyek nődokihoz,délután 16-ra!
Tiszta feszültségben vagyok miatta!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja!Nálunk is havas eső esett és fúj a szél!
Vendég

Kriszti:
kivánom, hogy csak jókat mondjon a doki :wink:
gyere és mesélj!

Panny:
még birod?
Éjszaka hogy tudsz aludni?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kriszti,
izgulok érted, hogy mit mond a doki!
Majd gyere mielőbb és oszd meg velünk!

Panni,
nálunk próbál sütögetni a nap, de olyan hideg lett, és a változatosság kedvéért fúj a szél!!! :(
Semmi jel? Nincsenek jóslófájásaid? Vagy igaziak? Nálam a második gyereknél az utolsó héten már mindennap számolgattam a perceket a fájások között, de még az ötperceseket is sikerült "leállítanom". Szerintem féltem az egésztől, hogy odaérnek-e a nagyszülők hozzánk, utána beérek-e a kórházba, aztán még apa is odaérjen valahogy. Nálatok apás szülés lesz? Anyukád vigyáz a gyerkőcökre addig?

Erika,
megvan a teszt? :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Kriszti!

Remélem csak jókat hallasz a dokidtól!! :wink:

Márti!

Még bírom-bírom :wink: ...muszály :wink:
Éjszaka sehogyse nagyon tudok aludni :( A megfordulás meg egyenesen egy katasztrófa... :(

Gona!

Jóslóim vannak már vagy2-3 hete, meg fájdalmas méhkeményedések,de mind rendszertelen még... :?
Természetesen apás szülés lesz,apa meg is sértődne ha nem jöhetne be!!
És igen,anyu vigyáz majd a srácokra,már teljes készenlétben van minden nap :wink: Már a napokban is ott alszik egyik-másik,vagy mindkettő...a vérnyomi para alatt is ott voltak...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok köszi mindenkinek a biztatást!
Kriszti tesék jönni a hirekkel és sok sikert és jobbulást a lányodnak
Panni neked meg sok pihenést kiméld ki magad már nem sokára babázhatsz hála az istennek :lol: :lol:
Erika hol vagy mi újság?
Ja nekem nem jött még meg de egyre jobban azt érzem hogy nem baba nagyon kinoz mintha nem tudna megfelé jönni.Na majd meglátjuk :roll: Ma sütök főzök a párom sándor és vendégek jönnek de majd még be nézek :roll: :shock: puszi mindenkinek

Kép
bévi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat!Jól vagyok,nincs mensi!ÉS végre hasfájás se. :D Pici derék,de már ezerszer jobb mint a napokban.Épp számoltam ez olyan volt mintha mensiztem volna.Pont 5 napig tartott.Remélem most aztán holnap tényleg jó hirekkel jöhetek!!
Ha nem baj,már hajnalban! :wink:

Kriszti
IRJ!MIT MONDOTT A DOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Lányod jobban van?

Panny
én is menős vagyok...(még munkában is,látod :wink: )
4 napod van vissza! :lol:

Gira,meg Andi,meg ki még???Hol vagytok??????????
Vendég

Bévi

ezt nem értem:"mintha nem tudna megfelé jönni" ???? :shock:
DOKilátogatást nem tervezel??? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hát nem épp jókat mondott!Teljesen leirt,hogy azért jött meg hamarább,mert hormon proléma van,vagy ne volt pé-m abba a cilusba!Már abban a korban vagyok,hogy van pé nincs pé,vagy van mensi nincs mensi!Hát jó nyugdt vagyok, teljesen úgy beszélt mintha 60 éves lennék!Sőtt azt mondtam,neki,hogy már a babáról lemodtunk,arra pedig azt mondta,hogy úgy sem sikerül ebben a korban,csak a koromat hitte!!!!Amúgy a petefészek nyálkahártya rendben,csak a korommal volt kiakadva!Most teljesen magam alatt vagyok,Nem elég hogy nem jött össze a baba edig még ilyen lelki gondokkal is küzdjek meg!

Későb még irok!
Vendég

Szia erika!Tudod azért érzem ugy hogy olyan mintha nem tudna megjönni mert olyan fájdalmaim vannak mintha mensim jönne megfelé mivel nekem a mult hónapba is gyógyszerrel jött meg és akkor is hasonlóan éreztem ezért irtam ezt de én már annak is örültem volna ha most megjönn és be áll a mensim rendszeresre.
Kriszti hány éves vagy?De amugy ne foglalkoz ilyen dokival mert ez nem komplett ha a koroddal van elfoglalva az én anyukám 38 éves volt mikor teherbe esett a hugommal aki most 8 éves.

Kép
bévi

Kriszti

mindenre számitottam,csak erre nem...
Miért nem mész más dokihoz???
Ahhoz aki nem ismer,és kérj hormonkezelést!!Kriszti!!Ne haggyd annyiba kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennyi 40 évesnek van babája!Ez nem ok!!Nincs ilyen már!Nem az őskorban vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Fel a fejjel,és válts dokit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszillak!
Vendég

bévi
de eggyütt irtunk!
nekem is ilyen érzésem volt,de megnyugtatlak,én azért hiszek a babában nálam,mert a Petrával pont ilyen megjön a mensim mindjárt érzésem volt...
TAlán most is ez van a dologban:Nálad is,nálam is!Tesztelj egyet!!!!!!!!!!
Vendég

Nem akarok még majd ha megyek a dokihoz mert azt mondta ha nem jönne meg 1 0nap mulva menjek de lehet nem birom ki jövőhét keddig hogy ne teszteljek de ha csinálok akkor tájékoztatlak beneteket ez természetes ja és várjuk az infodat hogy neked mi lesz nagyon szoritok és legyen +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ezt kivánom tiszta szivből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Kriszti nem tudom hogy mikor jött meg neked és mennyi idős volt a ciklusod mert nem találtam de biztos csak béna vagyok.Szerintem is keres másik dokit mert ökörség amit mondott ilyen nincs hogy a korodra hivatkozik.

Kép
bévi

Rik!!!!!!!!!!!
Jaj, de izgi!! reggel benézek, mi van!!! Majdnem megjön, derékfájás nekem is volt!
Dokihoz jövő héten megyek.

Kriszti!!!
Ez az orvos egy tapló!!!!!!!!! Már miért ne szülhetnél 40 évesen?? Egyik kolléganőmnek, 20 és 16 éves fiai vannak, és 42 évesen nemrég szült egy kislányt!!

Panny!!!!!
kitartás!

Gona!!!
Én is folyton eszegetek, mert akkor átmenetileg jobb. Pár napja már az almára álltam rá, az legalább vitamin, meg nem is hizlal...(mintha pl. folyton kekszet rágnék...)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Köszönöm a biztató szavakat!De újat már úgy sem tud mondani másik orvos sem,csak annyit,hogy meddőségibe küld,amit mi már letárgyaltunk a párommal,hogy nem!Nem bojgatom meg ezt a kérdést!Elég ha nem védekezünk ez is esély!Nem adom fel,eszembe sincs!De csak nagyon a lelkem közepébe vágott!Túl teszem magam rajta,mint ahogy eddig is tettem!

bévi!
Anyukám is 40 volt a legkisebb hugommmal mikor terhes lett!Nem is védekeztek,mert igy volt ő is hol volt hol nem mensije azt gondolta,hogy már nem is eshet teherbe,az én hugom most lessz 20 éves!

Erika!
Az a meglátásom,hogy révbe értél!Teszt nélkül is megmondom!Szivből kivánom,hogy igy legyen,már nagyon megérdemled te is!

Nagyon drukkolok nektek!

Panni!
Nagyon szoritok,hogy minden rendbe legyen!Mint ahogy régebben is irtad lélekben veled leszünk!

Mária!
Hogy vagy?????

Nyáriorgona!
Hogy viseled van hányinger????

Bocs akit kihagytzam,de most szétszórt vagyok!Lelkileg a mélybe,de akkor sem adom,fel az orvos váltással úgy vagyok,hogy tudom mit mondana,én már clostyt nem akarok szedni,semmi hormont!Egy labor azért nem fog megártani,majd az ünnepek után!

JÓ ÉJT!
Vendég

Edit!

Orvossal kapcsolatban igazad van!Hát pont azért nem esett jól,mert elég sokan szülnek ilyen korban is!
Te hogy vagy????

bévi!
Amúgy 40 leszek májusban!

JÓ ÉJT!
Vendég

Kriszti ne add fel igazad van meglátod nem sokára babusos vonalzód lesz én nagyon szurkolok neked mert van esélyed én tudom és nem kell foglalkoznod ilyen hülye dokikkal mondjuk azért is érdemes lenne egy másik orvoshoz elmenni mert nagyon jó egy olyan emberhez járni aki támogat és veled van nem elened ezt azért gondold meg mert neked is könnyebb lenne hidd el nagyon sok sikert kivánok neked tiszta szivből.

Kép
bévi

bévi!
Köszi és igazad van!
DRUKKOLOK NAGYON NEKED IS!!!!!
Vendég

Erika!
Most jön az,--hogy mi ez az új vonalzó??? :lol:
Csak szórakozok,megtetszett! :lol:

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás