Sziasztok!
Bocsi, hogy nem voltam, de Szili szülinapját ünnepeltük tegnap anyuéknál, előtte szombaton óriástakarítás volt itthon, ma is még van mit tenni (igaz, mikor nem?), szóval juj.
De azért olvasom a dolgokat, bár mindenre nem emlékszem!
És elnézést, de neveket sem fogok írni, mert időm, mint a tenger, csak mínuszba.
Előre is bocsi, de legalább nem sértek meg senkit (remélem)!
Szóval ez a bogyó, ami a puncakörnyékén van lehet bármi, de szerintem sem szörnyű csapás, bár fene tudja. Na ezt azért írom, mert természetesen nekem is van/volt hasonló.
Most pl. van egy rettentően fájdalmas, kifakadt akármi, olyan hólyagszerű, csak hosszúkás, és természetesen a bugyivonalnál, nehogy meg tudjon gyorsan gyógyulni. Így alig bírok még menni is.
Förtelem! Valszeg vmi szőrtüszőféle, ami begyulladt, mégpedig múltkori alsótájéki borotválkozásom miatt (ez csak feltételezés).
Másik még terhességem alatt jött elő, egy kis fehér pöttyszerűség, amely szépen felterebélyesedett idővel, ezt megmutiztam a dokibácsimnak, aki azt mondta, ez egy szemölcs. Klassz. Általában ez HPV vírussal fertőzötteknél jön ki, de mivel terhesség alatt szűrnek, mint a tésztát, ez valszeg nem annak az eredménye, csak miért ne engem gyötörne...
Anna nagyon tüneményes ezzel a macikával! És naná, hogy nem látszik rajta, hogy egy kisördög.
Az én fiamon sem látszik, h büdös kutya, mégis az. Nagyanyjáéknál egy angyal, amikor velem van, megszállja az ördög, és képtelenség értelmesen beszélni vele. Néha már ott tartok, hogy felkötöm magam egy fára.
Kötöszködik, visszabeszél, hisztizik, és természetesen most már sárgul az irigységtől, ha a tesójának oda kell adni vmi játékot.
Pedig aztán egyátalán nem így neveltem, sőt, még mindig mindent megteszek, hogy ne legyen ilyen, de nagggggyyyyon nehééééz!
Szóval aki kis korkülönbséggel vállal kistesót, az vagy kötélidegzettel bírjon, vagy nem normális (mint én)
.
Remélem, ezt nem rosszindulatúnak veszitek, mert imádom a kölkeimet, de a legjobb akkor, amikor bevágják a szunyát.
Ja, és szeretném majd mégegy csemetét, csak még nem tudom biztosan, túlélném-e, úgyhogy még vacillálok.
Azért nekünk ez a Gynevacos dolog sokkal egyszerűbben ment, bár itt is volt, aki kötekedett, de akkor azt megkerültem, és máshonnan intézkedtem. Szóval vannak kiskapuk, igaz?
Az agyvérzés sajnos igen súlyos betegség, és nehéz a felépülés, bár nem lehetetlen. Nagyon drukkolok tehát, hogy gyors jobbulás legyen!
Hosszantartó mensire nem tudok mit írni, csak annyit, hogy lehet hormonális alapja, de akár stressz, vagy bármi más is. Doki tudja, de még az is lehet, h ő sem. Mindenesetre nem árt, ha ezalatt pótolja az ember lánya a vérveszteséget vaskészítménnyel + Ferrum Metalicum nevű homeos készítménnyel.
Bocsi, ha vmit kihagytam, ennyi telik most tőlem, puszi mindenkinek!