Sziasztok!
Felköszöntöttük a kisasszonyt! Persze közben lemerült a fényképező
, de pár kép így is készült.
Talán még a gépen van jó kép, csak fel kell tölteni az elemeket
.
Egész jól sikerült a szülinapi buli, bár nem sok kedvem volt hozzá. Anyósom is kiborított, hogy ki hallott már ilyet, hogy előbb tartjuk a buli, mint a születésnap. Megőrjít a babonájával
. Anyu meg éjszaka hányt, így nem tudott bejönni. Mindegy, ettünk ittunk, kölyök pezsivel koccintottunk, tortáztunk. Kapott Toncsó tologathatós, pakolhatós kocsit, rajztáblát, könyveket, labdát, főzőkészletet, Miki Egeret és egy halom ruhát.
Úgy volt, hogy húsvét hétvégéjén megyünk a Mátrába, de olyan drága, hogy maradunk itthon. Pedig már úgy ráhangolódtam. Mentünk volna vagy 10 család ebből 15 gyerkőc 1-8 év közöt. Biztos jó lett volna
. Így majd itthon járunk össze, hús sütés (remélem az idő se lesz nagyon rossz, bár ahogy láttam, elég siralmas lesz
).
Eszem ágában sincs fogyókúrázni, gyümölcsnapozni és ilyenek! Előzőleg is sok feljött, de gyorsan lement, úgy hogy nem aggódom.
Szly, nekünk sajna anyósomék nem akarnak venni babakocsit, így marad a régi
.
Szorítok keddre, remélem minden rendben lesz!
Patrícia, a fog nagyon tud fájni, el kell menni és slusz-passz
. Nekem még egy fogamat kell megcsináltatni
, de már voltam 3x, nagyon büszke vagyok magamra
.
Toncsinak mindenképpen kell új ágy, mert nem hajlandó elaludni az ágyában, se nappal se éjszaka. Így most vagy nálunk alszik vagy a saját szobájában a nagy ágyon apával
. Ez azért nem állapot.
Hú, de késő van, jó éjt
Csilla