Sziasztok!
Na, jól feltöltöttem tegnap a képeket....Rena! Úgy, ahogy írtad, felébredtek a gyerekek.
Tegnap délelőtt sétáltunk egy nagyot, de hogy milyen bolond szél fújt!
Rendesen téli cuccban voltak a gyerekek, olyan hideg volt.
Zsombi legújabb tudománya, hogy megmutatja hol a fütyije
Ja, és tegnap estére tiszta pötty lett, szerintem valami allergia. Egyik barátnőmnél ettünk juharszirupos palacsintát, biztos attól. Kíváncsi vagyok, hogy elmúlt-e neki, még nem ébredt fel.
Autónevek: volt egy piros Opelunk, ő volt Piroska
, most van egy fekete Mitsubishink, ő meg Micu
Hát, Jázi kezdetben nagyon várta az ovit, de mivel mondtuk neki, hogy majd ott szépen kell enni, meg reggel ha megyünk, meg kell fésülködni (utálja, ha fésülöm), azóta visszavett, sőt, tegnap reggel, amikor fésültem, azt mondta, hogy nem akar oviba menni...Szóval nem is emlegetem neki, meg a családtagokat is megkérem, hogy oviról ne is beszéljenek neki. Szóval lehet, hogy az ovi miatt pisil be, lehet, hogy más miatt.... Szerintetek most adjak rá pelust? Mert azt nem akarom, hogy esetleg így még jobban visszaessen, de már nem győzöm, mert napi kb 5 nadrág+bugyi tiszta pisi, meg ugye vagy az ágy, vagy a szék, vagy a padlószőnyeg (vagy pl. 3 napja a párnám pisilte össze - hagy ne mondjam, hogy most kimostam, és vagy 1 hétig száradni fog....)Szóval iszonyat munka van utána, meg ha sétálni megyünk, és akkor is bepisil, akkor meg ugye fel is fázhat. Tegnap is séta közben vagy 5× megkérdeztem, hogy kell e pisilni, meg utóljára pisiltetni akartam, és ordított, mint egy sakál, hogy neki nem kell pisilni
Aztán csak bepisilt....
Kniki!
Zöldborsó főzelékre nincs tippem, de miért is baj, ha a zöldborsó főzelék zöld?
Alexa!
Szerintem is rendben van Martinka 9kg-ja. Az oltásnál nekünk nem volt semmi baj, de talán a 10. nap körül lehet láz és pöttyök először a fül mögött, aztán a testen. Elvileg ez normális.
Nálunk a gyerekek szobája viszonylag nagy, 5×5m. Egy szekrénysor van benne, 2 ágy, a többi játék
Még fogalmam sincs, hogy hogyan lesz később a szobájuk, van még 2 plusz szoba, szóval biztos külön lesznek majd, de hogy mikortól....? Szerintem most még nem gáz, ha együtt vannak, aztán ha majd már komolyra fordul a hercegnők és a katonák harca (és püénzünk is lesz), akkor külön szobájuk lesz.
Képek:iszonyat, milyen keveset csináltam mostanában. Kb. 20-t 2 hónap alatt
Jáziról nem is találtam semmi értelmeset
Brigó