Sziasztok!!
Eri, csak szóban csempézek, vagyis igyekszem nem feltartani apát benne!
Nagyon nem merem törni magam, pedig most jön a java. A háló, meg a kisfürdő kész, és nekiálltam ablakot pucolni, meg efféle női munkák, és hát éreztem másnak hogy a pocim kicsit le akar szakadni. Lehet nem kéne már létráznom, de akkor ki csinálja meg? Meg aztán nem is bíznám nagyon másra, mikor alig várom hogy kész legyen és csinálhassam! Szeretnénk a pocilakó érkezéséig beköltözni, de nem tudom sikerül-e? Ha a "kedves" otp nem ül a pénzünkön 3 hónapig, akkor már kész lennénk, vagy legalábbis a bútorozásnál tartanánk, de így kicsit elcsúsztunk. Meg aztán apa is melózik, csak hétvégenként tud haladni, mert mindent Ő csinál. Bár most Ő is érzi az idő sürgető szavát, és ha időben hazaér hétköznap, akkor kimegy még tenni venni. Hát majd meglátjuk, de nagyon szeretnék már átköltözni. Ebben a pici házban már mandinerbe járok, szinte pattogok faltól-falig.
Angel1 igen csaj után, fickó jön, bár nálunk 3 év lesz a korkülönbség, de Én is reménykedem Viki anyáskodó magatartásában. Igazából az sem baj ha nem lesz az, csak szétgyilkolni ne akarja!
Most még szépen mondogatja hogy így tesó, meg úgy tesó, meg melyik lesz a szobája, és ha sír majd cumit ad neki......
Aztán majd akkor derül ki ha igazán itt lesz, de most úgy érzem nem lesz gond vele.
Te hogy kerültél Kiskőrösre, Tárnoki voltál? Vagy hogy találtál ide ebbe a topicba?
Zsuzsinnyó hát köszi az információt! Világos a dolog, erre nem is gondoltam. Azért megkérdezem a dokit hétfőn hogy nem nagyobb-e az átlagnál, mert Én tök nagynak érzem! Hogy mozgékonyabb az meg 1000%. Viki reggelenként meg itt ott adott jelt magáról, Ő meg állandóan rúg vág!
Jobbulást Mirának!! Ha már kaptatok antibiot akkor az már valami. Reméljük kigyógyúl hamar. Melindáéknak nem adott, csak egy kis megfázást mondott, aztán most járkálnak szegény gyerekkel a kórházba, de biztos olvastad a sztoriját.
Ha valaki félre értett volna Nekem sincs semmi bajom a Janóczkival, nagyon kedves dokinéni, tényleg le a kalappal, csak valahogy Én az a típus vagyok hogy sok mindent megoldok magam, és akkor fordulok orvoshoz ha már kétségbe esek mert az Én terápiám nem működik. Akkor azt várnám hogy Ő a felmentőm, felír valamit, és pikk pakk meg gyógyul a lánykám. Nem azt hogy: anyuka jól csinálja, adja tovább ezeket a recept nélküli dolgokat...... Aztán az ügyelet lett a vége.
Hozzáteszem Viki nem beteges hál istennek, talán a 2,5 év alatt 5x voltunk dokinéninél, és nagyon remélem a pöcsös is ilyen lesz. Az 5 alkalomban benne van 1-2 olyan is amikor még kis kezdő anyuka voltam, és pittyre pottyra vittem.
Na az ügyeletről meg ne is beszéljünk. Az érdi gyermekorvosi ügyelet! Azt hiszem többet nem megyünk. Az hagyján hogy nem volt bent a doki, és 2 óra várakozás után, behívtak egy kisegítő orvost, de a 2 óra alatt amit láttam, hogy az Érdi alkesz csövesek oda járnak klotyóra az ügyeletre, hát azt hittem elájulok! Ilyet??!!! Kiakadtam. Nem hiába mindenki a beteg gyerekét a tél közepén kivitte megpisiltetni a hóba inkább.
Ja és a macska megoldásos ötlet érdekelne Judittól! Nálunk is van macska akna bőven! Nincs kutyánk, nem is szeretnénk egyenlőre, és a környék macskái szeretettel járnak hozzánk.
Én is utálom, főleg hogy mennyi kórokozó van a macska ürülékben, ami a gyerekre, és kismamára is egyaránt nagyon veszélyes!
Bevallom Nekünk volt légpuskánk ellenük, de nem használtuk, mert vagy nem láttuk, vagy elszaladt, vagy nem találtuk el, így feladtuk.
A tó körül villanypásztor van, mert kiszedték a halakat is.
Valami humánus megoldás kellene, csak nem tudom mi lehet az! Ha megfogjuk, mit kezdjünk vele? Vigyük vissza a szomszéd néninek, hogy zárja be?
És sajnos csak több lesz, mert múlt héten kérdezte nem kell-e kiscica? Tehát ellett valamelyik.
Bizti van valami macskariasztó módszer!!!
Na jól kíírtam magam, bocsi a regényért!!!
Szép Napot Mindenkinek!!!!!!