Sziasztok!
Köszi, az összes gyógypuszit átadtam! Meg még repetát is!
Valami vírust szedtünk össze, ami először csak síma köhögéssel indult, aztán 2 nap alatt (hétvége) ráment a tüdejére, hörgőire. Most úgy sípol, mint valami asztmás....
Meg hörög, és persze fulladozik....
Holnap megyünk majd mellkasröntgenre is. De ma már sokkal jobb volt a közérzete, már mosolgyott is. Tegnap reggeltől estig csak sírt.
Szó szerint. Mondta a doki, hogy nyűgös lesz a gyógyszerektől, de amikor nem a gyógyszer volt a hibás, akkor meg szenvedett, hogy nem kap levegőt és fulladozik... Na meg a láz is közrejátszott.
Persze folyamatosan kézben van, és úgy egy kicsit elviselhető neki a betegség, csak én merülök ki teljesen. Éjszaka semmit nem aludt. Kb 1 óra volt, amit aktívan aludt, utána folyamatosan sírt, vagy éhes volt, vagy fájt neki, vagy köhögött.....
Én meg semmit nem aludtam. Közben meg már én is érzem, hogy fáj a torkom, eszem is a c vitamint bőszen, nehogy közben én is lerobbanjak....
Tudja valaki, milyen gyógyszer lehet szedni szoptatás alatt??? Algopyrinről hallottam, de valamit torokfájásra...?????????
Noémi, rossz, hogy nem tudtunk menni, pedig jó lett volna... MAjd egyszer biztos eljutunk.
Nóri, gyere, tényleg!!!!!! Már jó régen hallottunk Rólad, így várjuk a hosszú-hosszú élménybeszámolót!
Na meg hogy milyen volt a Frankenberger!
Na megyek, apa elfáradt. Leváltom.