Új privát üzeneted érkezett!

Ugylátom mindenki elment pudingozni na megyek én is mert kezdek éhes lenni holnap szép napot midenkinek majd jövök!!!!!
jó éjt és puszi!!!!!!!!!!! :lol: puding :lol: puding :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: holnaptól minek hivjuk legyen SALÁTA mert kell egy fogyis nap is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Sziasztok Csajok!

Micsoda szupi témáról maradtam le!!! De mentségemre legyen mondva épp....pudingoztunk! :oops: :lol: :lol: Olyan álmosak vagyunk! 8)

Bévi,
én is kitartást kívánok Neked! Ha megjönne (reméljük azért nem jött eddig mert már babód van) akkor meg kezd el inni a cickát. Nekem tényleg segített, immáron 5 hónapja. Ja és januárban úgy alakult, h. nem ittam és akkor is a 34. napra megjött! :wink: (a 42,60 napokhoz képest ez szuper eredmény)
Vendég

Jó reggelt!

Az ígért kép nektek!Remélem szerencsét hoz!

Kép

Kép

Kukucs... :D

Kép

Cicus...

Kép

Családi pihi...

Kép

Ez sajnos üveg falon keresztüli...de egy újszülött szopizik, a kezével meg kalimpál! :D

Kép

és persze még sokan mások...! :wink:
Vendég

Nóri: jajj de ari vagy. Még az állatkertben is gondoltál ránk. Az első , hogy egy zebrát fotóztál nekünk:) Köszönjük a képeket élmény volt. Jók , élesek lettek nagyon. Már alig várom komolyan mondom, hogy mehessünk mi is. A képeken islátszik , hogy jó idő volt. Maradhatna már így is. Nemkell eső vagy elég ha éjjel esik nappal pedig legyen ilyen szép idő.
Tényleg Nóri hova mentetek utána kajálni?

Kép
csucsu05

Húúú, talán a Vígadó nevezetű étterembe, rögtön a túloldalon az első étterem.Csak az volt a baj, hogy azon a hétvégén halnapok voltak...és mi nem vagyunk nagy halevők...mondjuk a halászlé jó volt, de a második nekem nagyon tréé.(ízetlen-se sós, se fokhagymás...se semmi)Ja, egészben sült piszrtáng héjában sült krumplival meg görög saliva.Mi egy évben egyszer eszünk halat, na ezt most letudtuk. :lol:
Vendég

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
KÖSZÖNÖM ARIKON MÁR ALIG VÁROM ÉN IS HOGY ALAKULJAK VALAHOVA REMÉLEM SIKERÜL ÉS PERSZE MEGFOGADOM A TANÁCSODAT.NÓRI NAGYON JÓK A KÉPEK KÖSZI A ZEBRÁT REMÉLJÜK TÉNYLEG SZERENCSÉT HOZ PUSZI

Kép
bévi

Babszi:oszt milyen volt az este???? :oops: :D :oops: :wink:
Vendég

Jo reggelt csak gondoltam irok legalabb annyit,hogy igy most par napra ra visszaolvasva en sem latok kivetnivalot abban amit Nori irt... :roll: de akkor azokkal az erzesekkel amik bennem kavarogtak mashogy ereztem :roll: nem allt szandekomban senkit megbantani...es a topikot sem allt szandekomban elrontani :roll: reszemre legyen irva ...legalabb egy paran visszajottek a topikba aminek ngyon orulok :roll: Ezuton is bocsanatot kerek mindenkitol akit akkor megbantottam akar nem is akarattal :roll:

Sonny draga olvasok igen es koszonom szepen,jol esett amit irtal :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóri: Pudingos:)
Babszi ma fogyózik a sok pudingtól. :)

Nóri én szeeretem a halat de mondjuk nekem is elég évente 1X max2 enni.
Összeségében jól telt akkor a napotok és ez a lényeg:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Remélem, mindenkinél jól telt az esti pudingozás :wink:
Mi csak pudingot ettünk, de azért az is jó volt :roll:

Alig bírtam ma felkelni.
6:20-tól egyre csak állítgattam az órát, h még 5 percet aludhassak.

babszika

SZIASZTO MENNEM KELL DE ESTE LESZEK JÓ DUMCSIT ÉS JÓ PIHIT MINDENKINEK NAGY NAGY PUSZI.ÜDV BRIDGET!
NÓRI TE HOVÁ VALÓ VAGY HA LEHET TUDNI PUSZI MAJD ESTE :lol: :lol:

Kép
bévi

Szia Hétalvó!

Dobj egy kávét, bár tudom, hogy nem élsz vele! :wink:
Megyek ma FÁBRY estre bibibíííííí!!!! :D
Vendég

sziasztok lányok!olyan jó volt a tegnapi napom!!!!!!!!!!!!!
Egész nap lovagoltam :lol: a Kis pöcsösöm meg itthon volt apukájával.
De most viszont olyan izomlázam van :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nóri: de jó:) Én már nagyon régóta készülők oda. De valahogy még nem jött össze. Volt egy barátnőm és azt mondta haláli jó volt. Fábry majdnem bepisiltette. Majd élmény beszámolót kérünk:)

Bridget: De jó, hogy jöttél. Látom pár nap és már hiányoztunk neked. Itt mindenki babát akar egy a célunk. És ha a cél egy akkor össze kell tartanunk.
:):) :)

Kép
csucsu05

Nóri!
előtte, vagy utánna jer hozzánk ... pudingozni :lol: :lol: :lol:
majd főzetek kávét a csajokkal :wink:

Nita!
lovagolni.... :lol: :oops: :lol:

babszika

NÓRI DE JÓ NEKED ÉN IS IMÁDO MFÁBRYT MAJD GONDOLJ RÁNK ÉS MAJD BESZÁMOLSZ.
NATI PIHENJ AZ IZOM LÁZADRA MAJD ESTE JÖVÖK
JA ÉS PERSZE CSUCSU KÖSZI AZ ESTI BESZÉLGETÉST NAGYON SOKAT SEGITET MOST IRÁNY DEBRECEN MAJD ESTE JÖVÖK PUSZI NEKTEK ADIG IS!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Évi: Örülök ha jó a kedved. Meglátod ha valaki pozítv és jó kedvű akkor minden könyebben megy. :)

Kép
csucsu05

babszika igen lovagolni voltam :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszi már a pudingra gondolt szerintem:)

Kép
csucsu05

ja az lehet.kicsit le vagyok maradva!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jó is az a pudingozás..... hívják akárhogy :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

pusza nektek!
léptem!

babszika

Igy igaz bárhogy hívjuk egy biztos jó dolog.:)

Szia babszi!

Kép
csucsu05

szia babszi jó légy!!!!!!!!!!
Többiek merre vagytok csak csucsu van meg én?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Mi vagyunk gyesen azért érünk rá:) A többiek dolgoznak.
Lassan énis megyek mert jön haza ma korán a főnőkőm és ha nincs ebéd még felmond nekem:)

Kép
csucsu05

Nóri,
én már kétszer voltam a Fábry show felvételén, és állati jó volt. A lényeg, h. időben menjetek oda, mert érkezési sorrendben engednek be. Az első alkalommal tök mázlink volt, mert kiválasztottak minket is és külön előre bemehettünk és oda ülhettünk ahová akartunk. Fábry nagyon jó fej, szimpatikus és a közönségért van. Szerintem rosszul vágják össze a showdert mert élőben sokkal többet "engedi" beszélni a vendégeit.
Nagyon jó szórakozást!

Bridget,
üdv újra itt! :)

Babszi,
de jó Neked, mert mi 1/2 6-kor szoktunk kelni. Brrrr :evil:
Vendég

Arikon: Igen én is ezt hallottam, hogy a showban nem is a legjobb poénokat vágják össze és úgy nézz ki mintha nem hagyná beszélni a vendégeit.
Biztos jó élmény lesz Nóri.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nem voltam hétvégén, és most úgy látom Bridget nem ír. Remélem visszajön!!!

Ő kérte, hogy tegyek fel képet a tesztről!

Sziasztok! Kati Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: Ez milyen teszt?? LH vagy HCG?? Bridgeté??
Volt már ma itt a topicban.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Kati: remélem HCG tesztet mutogatsz nekünk 8)
Ha esetleg LH lenne, akkor pedig: éljen a szex! 8) 8) 8)

Judit
Kép
sonny

Csucsu
Nem az enyem :oops: csak en kertem anno 2oldallal elorebb,hogy majd fotot kerunk/ek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ja én meg már azt hittem a tiéd.Mindenesetre a teszt akérkié is nagyon szép:)

Kép
csucsu05

Azert ekkora oromot vilagga kurtolnek :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:El is hiszem:) De nem feladni nemsokára te is jössz ilyen zebrás teszttel:)

Kati: Gartula szép a teszted :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

HCG!!!! Még a múlt hét közepén teszteltem, és írtam nektek, hogy valószínűleg jön a kistesó.

Szerdán behívott a doki, akkor lesz meg az 5. hét. Remélem annyit tud mondani, hogy létezik, és jó helyen van.

Bocsi, nem tudtam végigolvasni, azt hittem nem ír Bridget. De már látom, hogy írt!

Sziasztok! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: Igen már emlélszem is, hoyg írtad de közben meg annyi mindent irunk , hogy el is felejtettem. Bocsi érte.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Anyám, mire végig olvastalak benneteket, még a nap is eltűnt és heyébe csúnya szürke felhő jött :cry: :cry:

De azért örömmel látom, hogy rég nem látott emberkék is visza jöttek :lol: :lol: :lol:

Bien: Üdv ismér köztünk, remélem, most nem tűnsz el ilyen hosszú időre :wink: És minden tiszteletem a tiétek, hogy örökbe fogadtok!!!!

Hú, mingyá reagálok a többiekre is!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KRISZTINKA79 mizu veled?Ezer éve nem láttalak! :shock: :roll:
És ez MERCURE-ra is vonatkozik...
Vendég

Arikon: Most úgy néz ki, talán maradhatok. A héten minden képpen megtudom, mi lesz velem!!!!

Bévi:
Szívesen receptet :wink: De szerintem azt elfelejtettem írni, hoagy ki ell vajazni, amiben sütöd :oops: Bocsika :oops:

Bien: Tesóbabához is gratula, sok tejcsit nekik :!: :!:

Jaimee: Hajrá füllukasztás :!: :!: :!: És kicsi sírást hozzá :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Nóri Kedves vagyok! Csak inkább olyan olvasó üzemmmódban, mert sok a dolgom itthon, meg nem történik velem semmi, csedben várom, hogy hasson a Barátcserje kapszula és hozza a pé-met.
És újra mehessek a dokihoz és remélhetőleg már nem talál majd semmit.
Tudod így 18 hónap sikertelenség után már nem olyan lelkes az ember.

Mindenkinek nagyon drukkolok, néha azért bekuksizok!

Pusza
Vendég

Krisz:nekem mondod, hogy mennyire le lehet ereszteni?Tudom...de a szemed előtt az lebegjen, hogy neked már van egy csibész fiad!!!És úgyis sikerülni fog!puszi

Kép
Vendég

KRisztinka: Kitartást neked :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hali csajok!

itt vannak a hétvégi tesztjeim!
csak tudnám, hogy mikor akar halványodni? szobatig még a bal oldalam szúrt, aztán neki kezdett a jobb is, majd mára elmúlt az is. :roll: lehet hogy két pete ért? ma este is csinálok egyet.

Kép

Kép

csucsu

lh-s , hcg-s teszt topik alattunk pár fórummal, huncutka ott található, tőle tudsz rendelni.

amúgy remélem hogy nem baj, hogy becsatlakoztam csak úgy hozzátok.

Rövidke történetem: 2006. novemberben kezdtük igazán a projektet, és májusban pozitívat teszteltem (bromo kellett), 23. héten meg kellett szakítani a terhességet, mert Hanna lányomnak kromoszómarendellenessége volt, ami élettel összeegyeztethetetlen (14.triszómia), ez októberben történt, azóta eltelt pár hónap, és szeretnénk kisbabát! reméljük ezuttal nagyon sikerrel!
Vendég

Baba: Nekem két napig volt egyforma csíkom :roll: Ja már másodszorra ebben a hónapban :lol: :lol:

Mai viccem:

Fickó a borbélynál ülve átszól a manikűröslánynak:
- Te, szépségem, nem vacsoráznál velem ma este? Gyertyafény, halk zene, a többi meg majd kialakul.
- Nem lehet, férjnél vagyok.
- Hát mondd azt neki, hogy egy barátnőddel mész moziba!
- Mondd meg neki te! Épp téged borotvál!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Baba:én úgy tudom, hogy max 2 napot lehet pozitív az lh...de várj, másolok egy linket! :wink:
Vendég

Az LH teszt lényege a következő... (infok a http:babatervezok.otthona.net oldalról)

Az LH-teszt arra jó, hogy 1-2 nappal elöre tudjuk, mikor lesz a tüszörepedésünk. Az ovulációsteszt és a hüvelyi nyálka együtt nagyon jó indikátorok az elörejelzésben. Ezzel ellentétben a megemelkedett ébredési hömérséklet azt mondja csak meg nekünk, hogy mikor VOLT a tüszörepedés és nem azt, mikor LESZ. Mint mindannyian tudjuk, jobb tudni, hogy mikor lesz, mint hogy mikor volt ;-)

Kép

Kép

Pozitív:
két csík látható, és a teszt (T) hasonló erösségü, mint a kontrol (C) vagy erösebb
Negatív:
csak a kontrolcsík (C) jelenik meg vagy a tesztcsík (T) halványabb a kontrolnál
Nem érvényes:
nem jelenik meg egy csík sem.

Az ovulációs teszt rendeltetésszerü használata

* Egy 28 napos ciklusnál érdemes a 10-12. napon elkezdeni a tesztelést. 1-2 nappal a tüszörepedés elött a szervezet hirtelen és rövid ideig nagy mennyiséget termel ebböl a hormonból, amit az ovulációsteszt kimutat. A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell.

* Az elsö pozitív napon nem szabad abbahagyni a tesztelést, mert elöfordulhat, hogy a teszt a második napon is pozitív, és így a tüszörepedés egy nappal eltolódik. A további tesztelés zavarokra is fényt deríthet (lásd késöbb).

* Az pozitív ovulációsteszt után két nappal is lehet a tüszörepedés, de csak abban az esetben, ha közvetlenül az elsö után még egy második pete is kiszabadul. Így jönnen létre a kétpetéjü ikrek. A ciklus második felében viszont a progeszteron minden további pete kiszabadulását meg fogja akadályozni.

* Ha spórolni akarsz az ovulációsteszttel, akkor elég elkezdened a tesztelést, ha már tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkád van (vagy ha az soha sincsen, akkor ha már krémes a nyálka). A tüszörepedés soha sem elözi meg a legjobb minöségü nyálka termelödését, így nem fogsz lemaradni semmiröl.

Az ovulációs teszt mint orákel

Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni. Nem én találtam ki, számtalan tudományos kutatási eredmény bizonyítja, hogy az LH és a hCG molekula immunológiai teszteknél (amely az otthon végezhetö teszteknek is a müködési elve) keresztreakciót adhat. Ez abból adódik, hogy az LH, FSH, TSH és hCG molekulák két alegysége közül az egyik mindegyiknél teljesen megegyezik, a másik mutat csak bizonyos eltéréseket. Az immunreakció specifitása attól függ, hogy melyik molekulacsoport ellen fejlesztették ki az adott ellenanyagot, amelyet a tesztben is használnak.

Az orákel tulajdonképpen "jós"-t jelent, mivel az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (LH és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt a digitálison kívül bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal), mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt. Erre itt láttok példát. Az elsö példa tesztjei a Babatervezök shop-ból származnak. Az ovuteszt (orákel LH) már 11 dpo-nál pozitív, míg a terhességi 13 dpo-nál.

Kép
Vendég

csnóri

tudom, bújom azt a honlapot is! azért csodálkozom,hogy még nem halvány, de majd este lövök még egyet. remélem nincs baj, inkább bízom abban, hogy két pete ért most! bár amennyi méhpempőt zabáltam mostanában,nem is csodálnám :lol:
Vendég

Baba:Legyen úgy, hajrá ikrek!!! :D
Vendég

Baba,
még szép, h. csatlakozhatsz hozzánk!! Nagyon drukk Neked is, h. minél előbb babás legyél! :wink:
Én még nem nagyon értek az LH tesztekhez, de ha ebben a ciklusban nem jön össze, akkor a következőben tuti, h. veszek egyet. Ezen ne múljon a dolog! 8)

Krisz,
kitartás, és bizti minden rendben lesz a dokinál!

Bien,
mizu, nem eltűnni! :wink:

Zsuzska,
szerdán (remélem jól emlékszem) gondolok Rád! Nyugi!
Vendég

Arikon: Köszike, szerdán reggel megyek. Köszike :lol: :lol: Relaxálok :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?