Sziasztok,
Beszti, Gabi, jó, hogy jöttetek!
Tényleg, Beszti, mit kaptál egy hónapja? Én is kiváncsi vagyok ám!
Akkor a fogyi most nem is megy igazán nálad? Mondjuk még te is szoptatsz! Istenem, hogy irigyellek benneteket, akik még mindig szoptattok!
Ildi, igen jó drága volt a lemosóért meg a szemkrémért otthagytam 50 eurot.
Viszont szerintem tényleg jo, gondolom te is átnézted az oldalt. Miccólsz hozzá?
Gabi, hát nem tudom, hogy mikor akarunk hazamenni, de egyszer tuti biztosan, hiszen egyke vagyok, anyuék pedig nem lesznek fiatalabbak...
Viszont most em nagyon aktuális a téma, mert apa most kezdett egy új munkahelyen, ami nagyon nagyon jó, egy világcég nagyon jó lehetöségekkel, innen nagyon nem szeretne eljönni, ök viszont nincsenek Magyarországon. Lehetöség lenne, hogy pár éven belül megpályázna egy helyet Ausztriában, Linz mellett, hiszen úgyis régóta gondolkodunk rajta, hogy átköltözünk oda, pont arra a vidékre, mert rengeteg ismerösünk van ott és imádjuk a helyet. Szóval a munka is megmaradna, a távolság pedig felére csökkenne, a szülök is ki tudnának ruccanni, akár hétközben is pár óra alatt, meg mi is haza. Ez egy jó és ésszerü hosszú távú megoldásnak tünik majd.
Ja,ja, a kilók! Megmondom öszintén, már jobban szeretnék mondjuk -8-nál tartani, de majd eljön az is! Na akkor kipróbálom a pilateset is, bár ma este callanetics-ezni fogok azért.
Szirom, igen, én is meglepödtem Áronon, most néztem Ábel naplóját, hogy ö majd hét és fél hónapos volt, mikor elöször négykézlábra állt, Áron meg még hat sincs.
De hát minden gyerek más, nála meg ugye már ott a konkurencia is. Majd meglátod Ede is milyen kis ügyes lesz!
Kilóidra én sem tudok semmi okosat mondani, de ha kaja ügyben tényleg odafigyelsz, akkor csak a mozgás maradhat. Tényleg jó ötlet a több séta, esetleg délelött, mikor Miksa oviban van, mehetnél Edével sétálni tempósabban úgy, hogy magadra kötöd.
Na mennem kell, mert Áron üvölt.
Mind a két gyerköc takis egy kicsit meg köhögnek, remélem nem lesz belöle semmi komoly hétvégére.