Monyo!
na, akkor meg is kaptam a priviben feltett kérdésemre a választ
részben.
megtapadás titka: Nem tudjuk. Sokszor írtam már: legtöbbször sose derül ki a "miért", a "mikor"? És a "miért akkor"? Miért elsőre, avagy sokadikra úgy hogy nincs is meg a "hiba"? Vagy , megvan...kiküszöböltük, és mégsem sikerül.....
Leírok 3 dolgot, mindhárom mai, velem.
-Telefonált egy nagyon régi és kedves páciensünk, már szinte az egész team barátnője, félig családtag. Megszületett kedden a kisfia. 13. lombikra lett./a 8. lombikra lett ikerterhességet jóval félidő után elvesztette/
Nem adták fel, nem keresték az okot, nem gondolták, hogy nincs értelme folytatni. Sosem.
-Első kukucs, hat hetes, dobogó szív. Hatodik lombik. Okok, magyarázatok nincsenek, de
most akart jönni a manó és jön is.
-Negyven feletti hölgy
/jóval kisebb esélyek/ két lombikon túl vagyunk Nem sikeres, nem stimulálható, rosszul termékenyülős, nem megtapadó.
Ma 8 hetes uh, két centis baba, gyönyörű, dobogó szivecske.
Spontán terhesség! otthoni együttlétből , "váratlanul". Tizen-éve próbálkoznak ugyanezen technikával.
ő is most akart jönni.
Ez csak egynapi "termés".
Ez a válaszom Monyó kérdésére, de azért nem priviben írtam, mert szeretném , ha sokan erőt merítenétek belőle. És elhinnétek, hogy nincsenek magyarázatok, csak menni kell, és
nem szabad elhinni magunknak, hogy nem fog sikerülni!!! Bármennyire is ez dobog a fejünkben néha.
/sokszor/