Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Bien drága:fóka és vidra nem volt és pandamackó sem....de talán a nyíregyháziba lesz!De csináltam a topiknak egy jó kis képet, mindenki imádni fogja!!! :wink:
Vendég

Nóri: Köszi! Gesztenyés muffin mellett döntöttem időközben...de a tipped a mákosra jónak tűnik.
jaimee1

Jaimee:és milyen lesz a fülbevaló?Kis pötty-kő vagy karika vagy milyen?Remélem kapunk képet!
Vendég

Nóri: Lencse. Ha ez mond valamit...Dobok majd képet a babásba.
Pont most írtam "amoda", hogy hogy FOFOK..... :? :? :? :D :D
jaimee1

Apa mondta, hogy rá nem számítsak, ő el nem jön velem a védőnőhöz...Hú, össze is ugrott a gyomrom most.... :?
Vinnem kell a fülbevalót alkoholban, tetrán kencét és egy tetra pelust. Gondolom, ez utóbbiba tekerik szegény porontyot. Én nem tudom, hol leszek, remélem nem dobom el magam a rendelőben....nem szép lenne összeájulni magam....
jaimee1

Na végre, újra para mamink van!Héjj, semmi baj nem lesz és szerintem a lövés hangjától jobban fog félni, mint magától a lukasztástól.Nem fáj neki, csak a hangtól fog megijedni és sírni...de Réka fasza csatár, hősiesen fogja állni!!! :wink: :lol:
És olyan szép lesz, hogy csak na.Szóval ne parázz! :wink:
Vendég

Nóri:
Na köszi... :oops: :oops: :oops: :oops:

Hmm...nem lőnek. Szúrnak...olyan tűvel, ami egyből áthúzza a fülbevalót is. Állítólag pici a tűűű...
jaimee1

Na már megint rosszat mondtam? :oops: Nekem nagykoromban újralőtték és a hang rosszabb volt, mint maga a szitu...szóval ezért írtam...de bocsi... :oops:
Akkor sem lesz semmi baj és Rékacica még gyönyörűbb lesz.Oszt kész. :roll:
Vendég

Babszi: De jó akkor sűrűbben tudsz majd jönni:)

Kép
csucsu05

Nóri: Nem mondtál rosszat, dehogy mondtál. A kozmetikusok "lőnek", a védőnő az szúr. Legalábbis errefelé...

Oké, értettem, befogtam, minden szupi lesz! :wink:
jaimee1

Szúrnak, lőnek...szép, mint valami háborúban...de ezek szerint engem meglőttek! :shock: Én amúgy felnőtt koromra megőrültem és aztán a köldökömet is kilövettem és volt a kezemben is piercig...de egy ideje már egyik sincs.Megkomolyodtam.(persze ez nem igaz...csak mióta tavaly áprilisban leraktam a cigit, felszaladt egy pár kiló a hasamra is és azóta nem találom annyira szexinek...) :oops:
Vendég

Sziasztok!
Még most sem jött meg de szerintem nem baba csak még a hormon zavar! :cry: Ez biztos mivel a doki azt mondta ebbe a hónapba nem lehetek terhes mert nem lesz tüsző érés.de 10 nap mulva ha nem jönn meg akkor mennem kell hozzá adig nem akarok tesztet csinálni mert csak fáj a szivem hogy még mindig gyógyszer kell hogy megjöjön

Kép
bévi

Szerintem pcos vagyok :cry: :cry: de ezt a hórom hónapot végig csinálom clostival és utánna megyek vizsgálatokra nagyon el vagyok keseredve és félek puszi mindenkinek

Kép
bévi

Bévi:mióta próbálkoztok?
Vendég

Szeptemberben hagytam abba a gyógyszert!És azóta

Kép
bévi

Bévi: meglátod minden megoldódik. Ne keseredj el hisz nagyon fiatal vagy és szervezeted csodákra képes. Fel a fejjel.

Kép
csucsu05

De a mensim elsőperctől vacakol mióta abba hagytam a gyógyszert meg volt szep-ben nov-ben és most feb-ban gyógyszerel meghozta a doki meg kaptam clostit 5 -naptól 2x1 és jártam uh-ra is da azt mondta a doki nincs esélyebbe a hónapba de nem kizárt és most itt tartok amit már leirtam nem tudom mi van de nem akarok tesztezni mert az csak rosszabb szerintem megint gyógyszer lesz belőle hogy megjöjjön :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Akkor szerintem még nagyon korai lenne félni és elkeseredni.../amúgy én is clostyval kezdtem./ Szóval nem kell aggódni.Itt sajnos van aki, már több éve próbálkozik...és nem keseredett el.Ugye?!Csak pozitívan!!!
Vendég

Igy igaz. Nóri a pozítivítás Évi nagyon fontos. Bizz a dokidban és meglátod jön az a gólya is hamarosan. Nagyon fiatal vagy hidd el nem maradsz baba nélkül.

Kép
csucsu05

Köszönöm a biztatást és értem azt is hogy itt vannak akik már elég régóta próbálkoznak és mi megértjük egymást és nem könnyü egyikőnknek sem csak atól félek hogy nem jönn meg magától és sajnos én nem tudok éveket várni valami miatt a picurra ezt nem akarom itt leirni mi miatt van ez igy.Nem türelmetlenségről van szó hanem más miatt.

Kép
bévi

Évi: Megértelek a legnehezebb dolog a várakozás. Ne add fel. Dokiddal nem beszéltél , hogy ő mit ajánl esetleg?

Kép
csucsu05

Nem akarok tolakodni, de így viszont nem értelek... :oops: :?
Vendég

Na én meg irni nem is tudok. szóval azt irtam az előbb, hogy Nórinak igaza van mert a pozítívitás fél siker.

Kép
csucsu05

Nóri van egy dolog ami miatt nem akarunk várni sok időt és e miatt izgulok hogy beleférjen ebbe az időbe mert ha nem leszek rendbe szerintem nem fog.

Kép
bévi

Évi:én sem akarok várni sokáig, például a korom miatt sem...de sajna ez nem így működik...görcsöléssel nem megy...de amélkül sem mindig, látod a kis topikunkat...szóval nem szabad sietteni a dolgot.
Próbáltál már gyógyteákat, homeopátiás szereket, Aviva tornát?
Vendég

Haliho lányok!

bévi: szerintem Nóri arra gondolt, hogy nem érti, h. miről van szó, és így nem tudunk hozzászólni nagyon.

Bien: szuper csapat vagytok a férjeddel, és minden tiszteletem a Tiétek! Az örökbefogadás szerintem nagyon szép dolog, és ha valóban ekkora szeretet-csomagotok van, akkor azt jobb továbbadni. És lehet, hogy csak egy tesóra vár a gólyátok ;)

Bridget: azért ha olvasol minket, üzenem neked, hogy kitartást, és remélem sikerül megbeszélni a dolgokat a pároddal, és hamarosan beköltözik egy kis babóca a pocakodba. És ne felejtsd el, hogy itt senki sem akar ám rosszat!

Judit
Kép
sonny

Úgy látszik, félreérthető vagyok mostanság... :oops:
Még jó, hogy azért van aki érti, amit makogni akarok itt...köszi Sonny, valóban azért nem tudok mit hozzászólni, mert nem értem mi az a bizonyos ok...így nehéz segíteni-beszélgetni. :roll:
Vendég

Én megértem ezeket a dolgokat nóri és elég hülyén is érzem magam hogy ilyet kell leirnom hogy nem tudok várni tudom hogy görcsösen nem megy és szégyelem is magam e miatt hogy ugymondom sietetem mert tisztába vagyok azzal is hogy sok ember van igy és tisztelem is őket mert ennyire ketartóak és türelmesek nem próbáltam még teát és tornát sem ha van ajánlatod akkor elfogadom nagyon szivesen és mégegyszer én nem megbántani akartam ezzel a kijelentésemmel senkit hogy én nem tudok várni mert tudom hogy mindenkinek ugyan olyan fontos mint nekem

Kép
bévi

Évi: azért biztos tudsz tenni valamit, hogy kicsit lazább legyél.

Amúgy lányok, nem tudom hogy ti hogy vagytok az ilyen önismereti-terápiákkal (nekem elég vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban), de az tuti, hogy a baba-projekthez kell egy jó adag önismeret.

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Képzeljétek!
Ma Bálintom már délre hazajött és volt időnk egymásra!!!! :wink: Sokat sétáltunk, csavarogtunk és egy meghívót is célba jutattunk. :roll:

Ja és még 9 órára megyünk egy barátunkhoz pudingozni.... te jó ég! még jó, h ezt nem írom a pcos topikba :oops: mert a csajok megölnének, h én bűnözök 8) :lol:

Keti!
bármi előfordulhat. simán lehet hibás a teszt is.
szóval, tényleg jó lenne tesztelned! :wink:

babszika

Mi nem bántódunk olyan könnyen, nyugi...csak így nem értjük a történetedet...de nem erőltetem, abszolut tiszteletben tartom, ha nem akarod elmondani.(csak így nem értünk)
Én a cickafark teára esküszöm ciklus beállítás címén, ezt drága Arikon barátnőm meg is tudja erősíteni.Neki nagyon hosszúak voltak a ciklusai és szépen beállt a teától.Persze ez nem tuti tipp a babára, de legalább a ciklusodat beállítja és úgy már mindjárt könnyebb a dolog.Próbálj hőmérőzni a pé megállapításához (ebben rajtam kívül mindenki profi), használhatsz ovu tesztet is...és a lényeg, a topik mottója:csak szex és más semmi!És pozitívanpozitívanpozitívan... :D
De majd amikor ezeket mind megunod és abszolut nem gondolsz a babára, mert baromi más dolgaid lesznek épp...na akkor fog spontán jönni a bébi.Na, jobb a kedved? :wink:
Vendég

Remélem hogy tudok tenni érte valamit de ezzel mindenki ugy van hogy nagyon szeretnénk valamit akkor akörül jár minden gondulatunk a nap 24 órájában na mindegy majd remélem rendeződik :?

Kép
bévi

Szia Babszi!

De jóóó, mentek pudingozni? :shock: Ez valami fedőnév? :lol:
(és ki az a Keti....?....)
Vendég

Jobb a kedvem igen mert pont azért jöttem ide hozátok hogy ha gondom van legyen akitől tanácsot kérjek vagy esetleg adjak olvasd el a prividet remélem megértesz :D Arikon nekem is ajánlota csak ahogy leirta meg kell hogy jöjjön hogy elkezdjem inni de eddig nem jelentkezet és ezért nem tudom még inni mégegyszer köszönöm a megértést és a segitséget :lol: :roll:

Kép
bévi

Keti az előző oldalon kért segítséget. :D

Na jó, Nóri! lebuktattál.
akkor bevallom, h egy óriási orgiát tervezünk hármasban :lol: :lol:

babszika

tudtam én...kis perverz... :lol: 8)
18-as karikát kérném kirakni!
Vendég

Babszi: apudingra én is kiváncsi voltam minekis lehet a fedőneve? Este 9-kor pudingozni majd egy jót orgiázni:) nincs is annál jobb :)

Kép
csucsu05

Bévi!
ha pcos-ra gyanakszol, akkor ne nagyon húzd a clostit!!! elmondod, h honnan veszed, h az vagy?
mert én az vagyok, és amint látod, mi már 27 hónapja várunk... és valójában a helyzet úgy hozta, h most nem is alkalmas a bébi....

szóval, ne várj a kivizsgálással! :wink:

babszika

Akkor bevallhatom, mi ma már pudingoztunk kettecskén! :lol: 8)
Vendég

Nóri: Na szép ma már mindenki pudingozott:) Na akkor szólók énis a kis desszertemnek:)

Kép
csucsu05

csucsu és nóri!
látom, jönnétek ti is.... egye fene! :wink:
csak siessetek :roll: :lol: 8)

babszika

MI IS PUDINGOZTUNK HAJNAL ÖTKOR JÓ VOLT:)

Kép
bévi

Évi: hajnal 5-kor? Én akkor még aludtam:)

Kép
csucsu05

babszi:én már csurig vagyok pudinggal... :oops: 8)
(úgyhogy csak fejben...) :lol: :lol: :lol:
De nektek jó szórakozást! :wink:
Vendég

Babszi:Nem akarjuk megenni a pudingot előletek:)

Kép
csucsu05

csajok!
most, h ezt megbeszéltük, le is kell lépnem, mert csepelre megyünk.

ezerrel puszázlak titeket!!!!!
Kép

babszika

babszi: csepel után lakunk. Hozzd ide a pudingot :)

Kép
csucsu05

rendben csucsu, bár a párod nem biztos, h örülne :lol: :lol: :lol:

babszika

Az én párom végtelenül nyugodt ember. csak a puding ne csokis legyen.:) a többit szereti:)

Kép
csucsu05

Köszi nóri!Hova tüntél?Csak nem puding???? :lol: :lol:

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?