Ami!
Nekünk múlt héten vasárnap kezdődött, még hétfőn jött ki rajta és utána szépen múlt elfele.
Nekem egyből kérdezte a védőnő, hogy mit ettem előtte való nap, amit eddig még nem, mert lehet az lesz a bűnös. Nos én akkor kolbit meg hurkát ettem. Azóta nem ettem ilyesmit és nem is jött ki rajta. Nem ettél olyasmit, amit eddig még nem? Én akkor leültem és szépen végig gondoltam a napi hamit
Hm... cumi. Nos ez a délutáni szopi utáni nyafi megmaradt, valamiért ezt a napszakot nem szeretjük
Kicsit kellett nyugtatnom cickóval, de utána cseles voltam és cumit adtam neki. Kicsit ki akarta tolni, de végül rácuppant és most alszik is mint a tej
Azt hiszem meg fogom úgy próbálni, hogy a védőnő azt mondta egy átlagos szopi 30-40 perc, persze babától függ. Az első 15 perc alatt eszik meg a 80%-ot, utána kis játszadozás közben a többit. Szóval, hogyha érzem, hogy ez már totál játék, akkor egy ásítás után szépen beleteszem a szájába a cumit. Aztán mejd meglátjuk, hogy milyen eredmény lesz. Ma délelőtt, mikor vásárolni voltunk, akkor is cumizott, az ebéd után is, meg most is. Hátha sikerül megszerettetni vele. Olyan kis édes, a fél arcát eltakarja
Manka! Nekem, hogyha jól tudom, felszívodó varrat folt és össze volt kapcsolva. Még a kórházban a távozás napján kiszedték a kapcsokat. Igazából fájni még mikor hazajöttünk pár napig fájdogált, mostmár csak úgy érzem, főleg, amikor kevesebbet pihenek, vagy sokat cipelem Kincső popsiját. Hozzá kell még szoknom a súlyhoz
Én már csak éppen pecsételek, szombaton voltunk 5 hetesek
Ma mondjuk már pecsét nélkül cserltem tisztaságit, remélem itt a vége egy jó darabig