Sziasztok lanyok!
Koszi a haz-gratulakat. Mi is orulunk am nagyon...
Petra ugyszinten koszoni a nevnapi jokivansagokat.
A jarokat kapta ajandekba, bar az ifju tulajdonos mar vasarnap "birtokbalepett" (huhh, egy szerzodesiras soran micsoda uj szakkifejezeseket tanultam, ugyvedunk egybe irta, nemtom, miert) most epp abban hentereg, es egy kek elefanttal birkozik. Az elefant ijedteben neha zenelni kezd.
Es csodak csodaja, most este is elvan magaban Petra, ami nala nagy szo! Jo befektetes vol a jaroka!
Zulu,
Azert azt nem gondolod komolyan, hogy irigykedsz a hazunkra, ugye?
Ha jol lattam itt, ti is epitkeztek, sajat igencsak tokeletesre sikeredett tervek alapjan...
Szulinaposnak fule erjen bokaig!
Macnak is gratula a fogacskahoz!
Kadban vihancolas olllyan edes lehet!
Na majd egyszer a mi gyerekeink is, remelem!
Tina,
Ajjaj, 2 eves koraig nem aludt ejjel rendesen a lanyod? Szep kilatasok... Petra 2 es 4,5 honapos kora kozott aludt mint a kisangyal, csak azota vannak gondok.
Heni,
hogy van Dorina nyelve? Kepzelem, hogy megijedtel...
Csipi neki?
Mano,
Ooo, szegeny kis tengeresz...
Sajnalom.
Urszila,
Titoktartas
pedig nem is beszeltuk meg. Amugy tenyleg nem lett volna baj, ha elmondod, csak EN nem akartam meg. Pletyizo gyerkocokn aranyosak lehetnek.
Ejszakai musor remelem nalunk sem lesz rendszer, legalabbis az azota eltelt 2 napban nem volt ilyen. Gratula az ataludt ejszakahoz!
Azota mi a helyzet?
Emesztetlen anyatejgobok nalunk nem voltak, csak ez a suru, viszonylag nagyob mennyisegu kaksi. Most az almatol is hasonlot produkal, de most nem ijedek meg tole.
Kozben eljott a furdetes, eltelt az ejszaka, es lon reggel, kovetkezo nap.
Lanyok, nekem tegnap megjott.
Petra nem panaszkodik a tejci ize miatt, tegnap a mennyiseg is okes volt, de ma mar az elso 2 szopinal (amikor a legtobb a tej) is szorgalmasan szivornyazott, miutan elfogyott a tej...
Nemtom, mi lesz este... Lehet, hogy tejpep vagy ilyesmi, br azt meg nem kapott soha. Na kozben este lett, es nem volt eleg a tejci.
Siras utan megcsinaltam eletem elso tapijat, de Petra koszonte, nem kert belole. Mondjuk budos volt elegge, meg keseru is.
Aztan vegul valahogy meg kipreseltem neki nemi tejcit, es elaludt
Kerdes meddig...
Ja, hajhullas nekem is eleg durva, de talan mintha csokkenne mar. De azert hullik rendesen.
Beu,
Szegeny Lorinc, nem semmi ez a betegseg, gondolom, mar elegetek van... Jobbulast neki!
Dunaharaszti Pesttol delre van, a Soroksarin kell menni kifele. (Torzsvasarlok leszunk a Megatoysban.
) Egyebkent kozel van nagyon Pesthez, a Bp. vege tabla utan kb. 200 m-rel kezdodik D.haraszti. Majd tavaszig azert nezd meg terkepen, mert akkor ugyis csinalunk valami babas talalkozot!
Elli,
Orulok, hogy jo az ovi!
Virag,
De jo, Ti is koltoztok?
Hova? (Bar mar biztos irtad, csak en nem jartam akkor erre...) Nekunk is sporolni kell elegge, ugyan az ertekbecsles es a hitelbiralati dij nalunk csak kesobb lesz aktualis, de eleg sokat ra kell majd koltenunk a hazra a kialkudott aron felul is. Redony, konyhabutor, es ilyen aprosagok. Csak tudnam, mibol?
Toffi,
Mi is kaptunk a Brendonban kanalat. Meg katalogust is, meg torzsvasarloi kartyat is. Ti is?
Apa pulcsija mar majdnem jo Zsombira.
Kirandulas jo lehetett.
Sofka,
Gratula a fogacskahoz.
Ugy alltok, mint mi.
PIldi,
Ajjaj, olvashato pelus...
vagyis
Zsurlo,
Bezzeganyuka es fulbevalos kissrac nem semmi...
Franyo,
Ejszakak miatt egyutterzek.
Nem rohangaszos projektre meg varni kell, de remelem, nem olyan sokat... Na es Ti?
Pluss birka
Csucsuka,
A haziko a Tulipan tertol nem messze van, a Rozsa utcaban. (Nem nagyon ismerek meg ott semmit, ugyhogy nem tudom, mi alapjan tudnal tajekozodni.) Keresztszulokhoz kozel van ez?
Mi amugy mar alairtuk az eloszerzodest. A veglegest pedig csak tavasszal fogjuk.
Kangi,
Gratula az alvastanitashoz!
Azota mi ujsag?
Veres torok ismeros, bar mi asszem szerencsesek vagyunk, ez volt az 1. azaz elso(!) haz amit megneztunk, es teccett. Aztan meg lelkiismeretmegnyugtatasi celzattal megneztunk 1-2-t, de igazan nem is talaltunk olyan hirdetest, ami versenykepes lett volna. Ti merre keresgeltek?
Evi,
Boldog nevnapot Petranak!
Jobban van mar?
Psandi,
Az elmult par nap nalunk is ilyen volt, Petra nem maradt meg egymagaban sehol, aztan tegnap ota mintha javulna a helyzet. Nalatok? Kitartas!
Jobbulast!
Momo,
Rossz hirek...
De maszo Zsebike biztos karpotol.
Jajj, meg szerencse, hogy hamar meglelted a titkom nyitjat. Nem orultem volna, ha miattam gyengulsz elfele...
Jobbulast nektek!
Nalunk hiaba marad elol a vasalatlan, meg keresni sem kell, megsem veti ra magat Gabor... De nem panaszkodom, mert vannak helyette mas elonyos tulajdonsagai.
Nna, nem jutotam a vegere, de elkuldom igy. Puszi:
Leszter
Ja, es nehany kep:
Ma este nyugos volt, felvettem, es egyszer csak ezt vettuk eszre:
Es nehany a nevnapra kapott jarokarol:
Itt kicsit gyurott a fule, de azert aranyos szerintem
: