Sziasztok!
Kicsit eltűntem, kaptam egy fordítást, azon dolgozgatok, meg anyós is itt volt (igaz csak 1 napot, na az bőven elég is volt, volt egy beszólása, amitől én is meg a párom is dobtunk egy hátast... No mind1.)
Kutyfül, Eperke: mi Dunakeszin konkrétan a Toldi lakóparkot néztük meg, ami egyelőre még csak egy nagy sártenger, épülő projektekkel, szóval ott 1-2 évig még sokminden lesz, csak csend, nyugalom, és madárcsicsergés nem.
Még két lakóparkba is bekukkantottunk, ezek már készen vannak (Alag és Tóváros, ha jól emlékszem), itt azt tűnt fel, hogy sehol egy fa, egy park, egy játszótér, minden négyzetcentimétert eladtak, ház ház hátán, ohne infrastruktúra - ovi, bölcsi, boltok nincsenek.
Eperke, a Gardenia lakóparkról mit lehessen tudni? (Akár priviben is..)
Hát keresgélünk tovább, Fót, Érd is szimpatikus még. Bár néha úgy elkeseredem, hogy a hirdetések 90%-a már másnap nem aktuális, hogy ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől. Pedig nagyon jó lenne elszabaduni innen, szerdán is szétcseszték a napunkat falfúrással...
Ildi, a sült alma tényleg jobban bejön Picurinak, szépen eszi a kiskanállal. De azért továbbra is az anyatej a favorit, úgyhogy fejek tovább szorgalmasan. Pedig bevallom őszintén, már nagyon unom...
Andi, milyen babkocsit vettél végül? Hű, azért én bepánikolnék rendesen, ha Eszti hányna... Szerencse, hogy nem lett nagyob baj, valszeg nem tetszett valami a kis pocijának, és tudta a dolgát...
Lamme, az a rohadt E coli!!!
Nekem is volt ilyen fertőzésem felnőttként, antibióval jól kezelhető, sajna semmit nem lehet csinálni vele, egyszercsak úgy dönt, hogy túlszaporodik oszt szevasz. Egymás után kétszer jött elő, de azóta (kb. 10 éve) nyugiban van a kis mocsok. Szóval jó döntés, hogy 10 nap múlva is megnézik, ha még mindig van belőle több a kelleténél, legyűrik antibióval, és nem okoz újabb fertőzést (mint nálam).
Kicsit nehezen gépelek, Cirmike rámmászott...