Angel!
Értelek. Soha ne mondd, hogy valamire nem vagy képes!!!
(már ezt is leírtam, de-> amellett, hogy véreztem, rohadtul nem éreztem semmit kettessel. Sem cickót, sem semmit. A tesztet csak dühből csináltam, mert egyrészt fingom nem volt, hogy akkor most honnan kell 5-öt számolni a clostyhoz, másrészt egy csaj mondta, hogy én akkor pisilek pozitívat, amikor csak akarok, na mondom vazze, most nem, és de... utána persze paráztam a vértől, hogy nem feszült, hogy nem görcsölt. Kellett két hét mire elkezdtem hányni, és akkor már sínen voltam. Jó akkor meg azon paráztam, hogy mi van, ha a szervezetem ki akarta lökni azt a gyereket, csak az utró nem engedte... nos ezzel semmit nem akarok írni, csak azt hogy a tünetmentesség és a tünetek megléte nálam már az égegyadta világon semmit sem jelent!!! Adj egy kicsi esélyt annak az embriónak, és kisebb esélyt a lószarnak, még akkor is, ha tudom, hogy egy háború és békényi előéleted van már!
Reméelm értesz, és nem értesz félre... puszi és drukk)
Kókusz!
A hő kissé labilis. Ha nem alszol, csak izgulsz, ha ingázol a budi meg az ágy között, ha többet eszel, ha kevesebbet, ha bolyong benned nátha, ha nem... szóval valamit jelez, de nem az atomóra.