Nagy nagy gratula Anikónak!
Vas: nekem is vashiányom lett.Én a Maltofert kaptam és szedek hozzá C vitamint is-a jobb felszívódás miatt(no meg vérzett az orrom meg az ínyem és arra is jó).
Ma akartam menni a dokihoz,mert a múlthéten csípett a pisim.De végűl a vizelet eredményem jó lett,nincs fehérje benne és a bacik 700,2500-től magas.Gondoltam elmegyek a dokihoz azért,mert kicsit bővebb a folyásom-de egész héten továbbképzésen van.Holnap érne rá,de holnap meg nem tudom megoldani,hogy felmenjek Pestre.Így várok jövő keddig.Végűl is 3 hete volt kenet vételem,az jó lett.
Vettem pár dolgot is: pelus,melltartó betét,fültisztító,wc ülőke papír,kézfertőtlenítő....
Venczekone: drukkolok,hogy minél előbb kibújjon a bébike!
Angelke: mi baj,miért nem vagy jól?
Ivett: szép súlyú a babóca! A most is egy ágyban alszotok a a kutyával? Mert engem kategórikusan eltiltottak a macskáktól,kutyáktól az orvosok! Emiatt elajándékoztuk a 6 éves cicimát,mert féltem a fetőzéstől.Főleg a kutya,sok bacit bevisz a lakásba!
Én is valami hasonlót tudnék tanácsolni,hogy szépen-fokozatosan kell a kutyát szoktatni-pl.ahogy Manati is javasolta.
Egyébként nálunk a baba biztosan velünk-velem lesz az elején.Mivel a párom sokat dolgozik,így valószínű,hogy ha nagyon nem fogja bírni,akkor kimegy a nappaliba.Legalábbb is ezt beszéltük a múltkor.
Aztán a babát idővel mindenképp külön szeretném szoktatni.Az egyik,hogy én is külön voltam téve.A másik,hogy a páromnak van már egy 7 éves kislánya.2 hetente ha jön hozzánk,mindig kínszenvedés az alvás.A párom 2 hetente szabad csak hétvégén-amúgy éjjel-nappal dolgozik és akkor tud-na pihenni,amikor jön a kislány,A múltkor ezért ki is ment a nappaliba,én aludtam a lánnyal,de egyik éjjel kiment az apjához-emiatt nem tudott aludni,mert egész éjjel rajta feküdt,lehúzta róla a takarót.másik éjjel már felkeltem amikor megindúlt volna,de óránként felkelt,hogy kimegy,ő fél...stb.Ráadásúl megvolt fázva és horkolt is,úgyhogy semmit nem aludtam tőle.Meg ő az ágyon alszik,én meg a földön a matracon,ami mostmár elég kényelmetlen....Szóval ezek miatt szeretném külön szoktatni,mert nálunk katasztrófa a helyzet...
Csütörtökön megyek 4D-s uh-ra,már nagyon várom!