Én részben szeretem csak a húsvétot. A gyerekek miatt jó, mert nagyon szeretem őket boldognak látni. Ilyenkor pedig annyira tudnak örülni. A készülődésben is részt vesznek. Tavaly még a nagyfiam is segítkezett tojásokat festeni, lakást dekorálni, és sütni. Idén szerintem a hármaskám fogja felváltani, mert neki tavaly óta ügyesedett a keze, biztosan nem bírja ki, hogy ne fessen ecsettel
(hogy fog minden kinézni?)
A nagyfiam meg szerintem már csak a sütésben fog segíteni, mert szerintem őt már nem pörgeti a tojásfestés. Ketteske biztosan tevékeny lesz. Hugica segítségére is számítok
Neki az lesz a dolga, hogy jó kislány legyen, és hagyjon minket dolgozni
Ma megyek velük a kultúrházba, mert húsvéti munkadélelőtt lesz a gyerekeknek, és mindenféléket fogunk készíteni. Remélem jó idő lesz, és el tudunk sétálni, mert kocsink sajna jelenleg nincs.
Ja! és azért nem szeretem, mert a locsolkodást kicsit erőltetettnek érzem. Sajna már elvesztette az eredeti jó hangulatát. Persze itt nem a vödör vízre gondolok, hanem arra, hogy már nem elég egy főtt tojást adni a locsolónak......
Más: már készültem rá, hogy priviben küldjek nektek képet magamról, most megkísérelem mindenkinek bemutatni magunkat. Egyelőre csak a csajokat, aztán majd a fiúkról is küldök. Ha véletlenül valaki kimaradna, akkor bocsi, nem szándékosan, szóljon és szívesen küldök neki is. És: Ha és lécci ha tudtok ti is küldjetek magatokról. Nagyon kíváncsi vagyok.