Csajok! Sziasztok! Köszi a hiányolást, sajnos a pech széria folytatódik!
Szerdán megkívántam a mangót, aminek szörnyű következményei lettek. Kb. fél óra múlva elkezdett bedagadni a szemem, egyfől vettem is sátorfámat, indultak a kórházba, mert tudtam mi fog kikövetkezni ebből. Mire felértem már az egész fejem be volt durranva a karom végig tiszta piros kiütés volt, fel volt dagadva viszketett. Természetesen egy lélek nem volt az ügyeleten, várni kellett mig visszajön. Ezektől megis lehet dögleni. Végül megjött és kaptam egy szurit elküldtek haza, de aztán még rosszabbul lettem, mert akkor már fulladtam, az orromon semmi levegő, a torkom is kezdett elszorulni. Csak hörögtem, és úgy éreztem, ha most nem csinálnak valamit velem beadom a kulcsot. Felrepített (szó szerint) megint a párom az ügyeletre (egyébként nagyon bunkók voltak a doki mega nővér is) ! Megláttak, egyből hívták a mentőket, és én közben el is ájultam, úgyhogy infuzió, mentők szirénázva vittek a kórházba. Ott teleszúrkálták a karom kb. 6 szurit kaptam, ömlött mindkét karomból a vér. Intenzíven feküdtem egész éjjel, reggelre elmúltak a kiütések, kicsit apadt a fejem, így hazaküldtek. Azt mondták a mentősök, hogy egyből hívnia kellett volna őket a dokinak, mert ez nem játék, volt már olyan aki ebbe belehalt. A párom jött értem reggel, robogtunk Fehérvárra a kórházba ahol megcsinálták az uhut. Kb. 2,5 órát vártam bedagadt fejjel, ráadásul egész éjjel nem aludtam, mivel levegőt nem nagyon kaptam, meg különben sem tudok kórházban aludni. Végül az eredmény annyi lett, hogy:
jobb olv-ban 32 mm-es foly. tart. képlet. jobb o-n egy 8 mm és egy 10 mm tüsző. Az előzőt nem tudom, hogy mit jelent. Viszont valami nagyon felturbózta a méhnyh. mivel a múltkor a 15. napon 7 mm volt, most a 13. - on voltam és 11 mm
Sajnos a doki szabin volt, az asszisztens azt mondta, hogy szerinte megreped már a tüszőm. Az hogy lehet 34 napos a ciklusom, múltkor a 20. repedt meg. A hőm mondjuk 36,8, de egész héten és a múlt héten is ennyi volt.
Egyébként a legszebb az egészben, hogy most 1-2 hónapig nem is lehet se spontán, se inszemes babám, mert meg kell várni míg a méreg kiürül a szervezetemből. Egy valag gyógyszert kaptam, szterodisat, ami mellett pl. nem ehetek sót. abszolút. Illetve nem ehetek fehérjét. De most végülis mindegy is, mivel a babára most nem is gondolhatok.
Nagyon peches vagyok. A csomót a mellemben hétfőn fogom megnézetni. Emiatt is izgulhatok. Nem is sorolom tovább.
Tegnap 1/2 4-kor végeztem a dokikkal. Nagyon elég is volt belőlük.
Kiirtak tp-re, mert nagyon sok gyógyszert kaptam, amit fél óránként kell szedni. szemcseppet 3-4 x. A szemem még mindig elég gáz. Azért tudok írni most nektek, mert bejöttem dolgozni, reggel hívtak, hogy bolondokháza van, nem tudnék bejönni. Sajnos itt még meghalni sem lehet, a kolléganőm nem bírja egyedül, és tudom, hogy igaza van, mert ketten is alig bírjuk néha, nemhogy egyedül. Hát ez van, úgyhogy a munka hőse címet én nyertem el szerintem.
Bocs, de nagyon sokat írtatok, és képtelenség lenne reagálni mindenre. Egyébként tegnap Vicusról sem hallottam jó híreket. Nem találkoztam vele, de hallottam, hogy a nővérkék beszéltek róla.