Új privát üzeneted érkezett!

jól vagyok, semmi extra hányinger vagy ilyesmi. Cicifájás van, meg iszonyat álmos vagyok. Jövő hét pénteken megyek dokihoz. Addig nem is mondom el senkinek, és próbálom nem beleélni magam, mert múltkor is hasonló volt.

Judit
Kép
sonny

Kép
Vendég

:) köszi

Judit
Kép
sonny

szoritunk neked sonny sok sikert és legyen rendben minden

Kép
bévi

Szupeer képzeljétek ma elmehetünk délben :) Legalább több időm lesz a másik melóhelyen, mert ott iszonyat sok dolgom van!
Jó hétvégét nektek, és rosszalkodjatok sokat! :wink:

Judit
Kép
sonny

Sonny,
nekem pont tegnap jutottál eszembe, h. vajon hogy lehetsz és nem emlékeztem pontosan, h. mikor is mész dokihoz! Természetesen hiányzol! Nekem is csuriban van mindenem és tuti minden rendben lesz! :wink:

Nóri,
én is imádom a tulcsikat, de minden más (főleg) tavaszi virágot imádok. Nárcisz, barkát vettem a szobába és egy "óriás" rózsaszín pillangót. Lefotózom és beteszem, h. Ti is gyönyörködhesstek benne. :)

A teraszomra primulákat, margarétát vettem egyenlőre.
Vendég

Na akkor engem megtaníthatsz a virágok neveire, mert én így hívom őket:de szép...hűű de szép...aztaaa az még szebb....ollyaaaan is kell...stb... :lol:
Vendég

Csajok kéne egy kis segítség, már mindne ötletből kifogytam...mit főzzek hétvégén? :shock: (leves+második+süti)
Vendég

Látom, jó a téma :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is nagyon szeretek mindenféle növénykét :lol: :lol: :lol: Vágottat, cserepeset egyaránt :lol: :lol: :lol: :lol: Ilyenkor főleg tulipán, nárcisz, jácint és FRÉZIA..... imádom az illatát :lol: :lol: :lol:

Már nagyon várom, hoagy szép idő legyen és lehessen kiültetni az erkélyre a muskátlikat :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajok!
Úgy örülök, hogy mindenki aktívabb most és jó a kedv a topicban:)
A virágokat én is imádom nagyon:) Mindegy milyen csak legyen. Tavasszal az embernek az életkedve is más.
Én sajnos nem kertészkedtem hanem konténert pakoltam a párommal. Kibobtunk mindent ami nem kell a pincéből és fel hoztam a muskátlikat is. Majd holnap rendbe teszem őket, hadd készüljenek fel a kinti életre.

Nóri: Sajna nekem sincs semmi ötletem mit főzzek! Mostmár én is örülnék egy jó kis ötletnek! Csajok írjatok mit főztök??
A férjemnek is volt szőrtűssző gyulladása csak neki befele nőtt és a popoján volt. Kellemetlen helyen. Neki is megműtőtték szegény nem tudott ülni sem jó pár napig.

Sonny: Igenis hiányoztál!!

Kép
csucsu05

Csucsu:nálunk múlthétvégén paradicsomleves volt, meg rakott krumpli és joghurtos túrófánk.Most valószínű papacsintát sütök, de hogy mellé mit...na arról fogalmam nincs...valami töltött husit.Pacalt akartam csülökkel, de nem voltunk húsboltba, így ma este kétlem, hogy bárhol is kapunk...pedig azt imádom!!!nyaminyami....
Igen, a kedv (em) máris jobb, főleg, ha nem sérteget senki. :D
Vendég

csnóri

kaja tipp: csirkemellet vágd ketté jó vékony szeletre, füszerezd be egy kicsit (delikát, egy kis grillfüszer), aztán tekerj bele őszibarack befőttet, tüzd össze pálcikával (én fogpiszkáloval szoktam), majd tedd be a sütőbe, és ha már majdnem megsült, kend le tejföllel, szórj rá egy kis szárított petrezsejmet, és tedd még vissza pár percre, aztán kész is! nagyon fincsi:) :D
Vendég

Baba: Jól hangzika recept.

Nóri: remélem még jobb is lesz a kedved. Holnap ne dolgozz mert nagyon jó időt mondanak. napsütést és meleget! Irány a természet. :)

Kép
csucsu05

baba8:befőttel???na ilyet még nem csináltam...tök jó ötlet, köszi! :wink:
Gondolom lehet sertés husiból is...nézzétek el nekem, két disznótorunk is volt a télen, teli a hűtő malachusival. :oops: Nameg vidéki műtyúk vagyok!(Babszival egyetemben) :lol:
Vendég

Era:ÁLLATKERTBE MEGYÜNK!!! :lol: (nem voltam kölyökkorom óta, nagyon várom már! )
Vendég

csnóri

igen befőttel, mert a boltban az volt :D (és konzerveset szoktam venni). disznóhússal még nem próbáltam, de bizti jó lehet :D
Vendég

Baba: nem a befőttre csodálkoztam, a gyümölcsöt imádom magában, de a kajákban valahogy nem...főleg nem sóssal...szóval ami nálam nincs:gyümileves, gyümiszósz, hawai pizza...meg ilyenek.De ezt nem próbáltam még...na este megkérdezem a drágámat, hogy mit szól hozzá, ugyanis ő dönt, hogy mi legyen.Van egy tök jó képes "bögrés süti" könyvem, oda szoktam neki adni, hogy bökjön rá arra, amelyiket meg akarja enni.Na nálunk így néz ki a kajaválasztás... :lol:
Vendég

csnóri
ja :oops: értem :D nálunk úgy megy a kaja választás, hogy megkérdezem mi legyen a kaja, erre ő: mindegy , csak hús legyen krumplival :lol: :lol: :lol: én meg törjem a fejem, hogy mindig más legyen, de az alap maradjon :lol:
Vendég

Sziasztok! Örülök,hogy újra jó a hangulat,így öröm olvasni a topikot! :wink:

Segítene nekem valaki abban,hogy hogyan kell vonalzót csinálni,és ide feltölteni? Sajna nem tudom. :oops:

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! :lol:

Edina
edus76

Nálunk is igy megy a kaja választás: megkérdem mit főzzek? erre a párom: mindegy. Erre azt szoktam mondani immár 4éve az a 111:)
Aztán valamit kitalálok:)

Nóri: Állatkertbe én is rég voltam. Mi a lányunkat húsvétkor akarjuk oda elvinni. Úgis tele vagyunk dobozokkal lesz időnk egész nap ott lenni. Itthon úgyse lenne valami bensőséges a húsvét!

Kép
csucsu05

Baba:Ja, a süti megy képekről csak...a leves meg a főkaja meg így:" háááát, nem is tudom....hús...meg...nem is tudom, csak finom legyen...meg fokhagymás...de te úgyis tudod..."

(mondjuk esetleges békülés esetére bevetem a receptedet az tuti!!! :wink: )
Vendég

Sziasztok a főzésről:
én tyúkhús levest csinálok meg krumplipürét és hozzá sülthúst disznóhúst ki klofolom megtöltöm gombával fel tekerem be a sütőbe és nagyon finom de szoktam tölteni kavart tojással is az is szupi nagyon és párolt káposzta hozzá isteni.

Kép
bévi

Era:majd csinálok képeket és felrakom! :wink:
Vendég

Ja a párolt káposztát lehet vöröskáposztából az is fini nagyon olajon cukrot megkaramelizálni és bele a felszeletelt káposzta puhára párolni a saját levében nagyon fincsi

Kép
bévi

És a süti szerintem én krémest sütök vagy maffint még nem tudom

Kép
bévi

Ja, a húsvétról meg ennyit:

Kép
Vendég

Bévi:van egy tuti muffin receptem, de csak otthon tudom elküldeni.Sima muffin, csokidarabokkal.Isteni és tök egyszerű.A káposztát bárhogy megeszem, imádom!
Vendég

Nóri te haláli vagy :lol:

Kép
bévi

Oké majd küld el priviben a muffin receptet a káposztát meg próbáld ki nem fogsz csalódni :lol:

Kép
bévi

csnóri

nálunk is békülős kajaként szerepelt tegnap :lol: :lol: ő meg mindig megkérdezi, hogy ugye fokhagyma van benne? :lol: :lol:
Vendég

Nóri: Honnan szeded ezeketa képeket?? :) haláli a mai is:)

Várom majd az állatkertis képeket:) Legalább megmondod van e értelem elmenni nekünk is:)

Kép
csucsu05

Kép
Vendég

Baba:olvaslak titeket amott és azért írtam... :wink:
Csucsu:van amelyiket simán ellopom máshonnan :oops: , van amelyiket a neten találom...minden az időjárástól függ, remélem holnap jó lesz, mert csak akkor megyünk.Vasárnapra mondja az esőt...kapja be... :twisted: :evil:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Nóri: De holnapra 20fokot és verőfényes napsütést mond. Szoritok, hogy jó idő legyen. te leszel holnap a tavasz hírnőke az állatkertben:)
Romantikus lesz biztos sokan mennek ki szerelmesek is:)

Kép
csucsu05

csnóri
így már értem :lol: :lol:

van még képem nekem is, majd rakok néha fel én is :lol: :lol:
Vendég

Kép [/url]

Kép
bévi

csucsu:remélem haza is hoz és nem cserél le valami kismajomra... :lol:
Merthogy azokat imádja...meg a lajhárokat!Úgyhogy ha vasárnap nem írok, akkor gyertek az állatkertbe, ott leszek! :wink:

baba:ez is megvan... tök jó! :lol:
Vendég

ez se lehet rossz!!!!!!!!!!!!a nóriéhoz képest :lol: :lol:

Kép
bévi

Nóri: nem hiszem, hogy lecserélne a párod egy kismajomra. aki ilyeneket főzz és süt na meg még esze is van azt féltik nagyon:)

Kép
csucsu05

Era: :oops: :wink:
Mi inkább csinálunk egy "kismajmot"!
Eszembe jutott egy kaja:baconszalonnába göngyölt csirkemáj+krumplipüré...hamar megvan és hidegen is jóóó!
Vendég

Nóri: A baconba csavart csirkemájat mi is szeretjük szoktunk is csinálni :)

Kép
csucsu05

Nóri: ti az babát kismajomnak hivjátok? :)

Kép
csucsu05

Edus:privit írtam vonalzó ügyben

Era:igen, kismajomnak (is) ... :oops: 8)
Vendég

Nem voltam mer egesz nap futottam...de most egy ideig nem is leszek...csak szerettem volna ha nem csak ugy lelepek hanem azert bejelentem...jo csacsogast csajok :wink: es babasodjatok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Miért nem jössz? Azért mert volt itt a topicon félre értés azért nem szabad megfutamodni.

Kép
csucsu05

Köszönöm Nóri,aranyos vagy! Megprobálom,remélem sikerül.

Edina
edus76

Edus:vonalzó?megy?
Vendég

Hú, termeltetek rendesen :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaja: Én holnap csinálok egy kis húsos tepsis krunplit, vasárnap meg rakott krunplit és karamellás muffint..... mennyei....nem lehet abba hagyni :lol: :lol: :lol: :lol:

Én specialitásaom a sajttal-aszalt szilvával rakott hús baconba csomagolva :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?