Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Nem tudom mi van a vonalzómmal. :shock: Majd megpróbálom újra megcsinálni.

Kép
tulipán75

Marika!Köszönöm,hogy gondolsz rám és mindenkinek köszönöm!Nagyon aranyosak vagytok!Hát a gondolataimat próbálom nem a baba felé irányítani de tényleg nagyon nehéz!Nem tudom,hogy milyen lesz ez a ginsenges kapszula de remélem ha másra nem a koncentrációra jó lesz mivel arra is hat.Annyira csodállak,hogy ilyen jól bírod négy lurkóval nagyon türelmes természeted lehet.Bár mondjuk szerintem tényleg türelmes lehetsz hiszen már egy idelye elhalgatod a hülyeségeimet.Remélem a nagyobbaknak sikerül minden dolgozat!A legkissebb fiad még nem ovis?Gondolom azért a féltékenység még mindíg meg van,de ha már úgy van ahogy a multkor írtad,hogy néha egyedül is eljátszik akkor már javul a helyzet.Amúgy a sebed gyógyulgat?Emelhetsz már kissebb dolgokat?Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de tényleg úgy van,hogy a seb 6 hét alatt gyógyul be úgy,hogy már mindent csinálhatsz?Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!
rena85

Timejka!
Sajna, hogy megjött, de legközelebb jobb lesz. Ápr.-ban mi is kezdjük apával.

Üdv. mindenkinek.
encike 2

Marika!Látom a vonalzód megcsináltad!Nagyon aranyos!
rena85

Mi van, szünnap?
encike 2

Rena!
Nálam a türelem szakmai ártalom, ugyanis eredetileg pedagógus vagyok, oda pedig elkelnek a kötél idegek.

Milyen kukaságot mondasz, hogy hozzád sok türelem kell. Hát nem azért fórumozunk, hogy egymásnak lelki erőt adjunk, és magunk is erőt gyűjtsünk a mások tapasztalatából?

Köszi az érdeklődést, a sebem már gyógyul, de egyelőre még úgy érzem, hogy ez már soha nem lesz a régi. Nem tesz jót neki a séta, a hirtelen felállás, emelni nem merek még, szóval macera. Remélem, hogy tényleg csak 6 hét.

A hármaskám még nem ovis, úgyhogy délelőtt két gyerekem van, két picike. Nem könnyű, de amilyen nehéz, olyan szép is. Nagy boldogság látni ahogy a kisfiam szeretgeti a Hugicát. Ugyanis attól függetlenül, hogy még vannak jelei a féltékenységnek, nagyon imádja a kis királylányt.

Veled mi van? Hogy áll a projekt? Holnap az utolsó szuri?

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Marika!Örülök,hogy gyógyulgatsz!Pihenj sokat!Biztosan csodálatos érzés anyának lenni.Szeretném én is átélni ezeket az örömöket amikről olyan nagy szeretettel írsz.Velem nincs semmi különös.Holnap pé. arra gyúrunk.Igen holnap szuri,majd írok,hogy mi volt.Igazad van tényleg azért vagyunk itt,hogy segítsük egymást!!!!!!

Encike,Timi!Mi újság veletek?
rena85

Csajszik!
Jol vagyok. Probálom a hőmet vezetni. És meglátjuk mi lesz. Menszi eredteileg 8.-án kellene, de tuti késik a vetéls miatt.
encike 2

Encike a vetélés miatt lehet, hogy később lesz mensi.

Tiszta takony vagyok. Hétvégén már elkaphatom apát.
timejka

Timejka!
Jonásozol, LH-zol vagy csak semmi?
encike 2

Sziasztok!
Vége a Gynevacos kúrának,bennem van az összes szuri.Egy kicsit feszít de nem vészesen.Kicsit fáj tegnap óta a hasam alja de ez szerintem csak a pé.-t jelzi.

Timi!Jobbulást kívánok!

Encike!Hát lehet,hogy tényleg később lesz mensid.De szorítok,hogy minnél hamarabb megjöjjön és akkor hamar tudtok újra próbálkozni!
rena85

Dejo, akkor nincs több.

Hát remélem visszaáll minden a régi kerékvágásba.
encike 2

Encike én nem csinálok semmit, csak a szokásosat: várom a csodát. Jövő héten pénteken megyek másik dokihoz, akkor leszek a 12. ciklusnapon. Most gyógyszert se szedek, teát se iszom. Lehet, hogy kellene, de úgy most nagyon tele van a hócipőm a gyógyszerekkel és úgy döntöttem nem szedk. A Jónás elmehet a sunyiba. LH tesztet nem vettem, egyébként még csak ma vagy holnap fog elmúlni a bajom.

Rena akkor mindent bele! Ezt már írtam egy párszor azt hiszem. Köszi, de úgy néz ki, hogy nem akar múlni a taknyom. Bencét fel akartam vinni anyuhoz, hogy pihenhessek, de nem akar mamázni. Mondtam már, hogy a temetőbe kipihenem magam. Ez nem panaszkodás, csak tény.

Marika milyen pedagógus vagy? Kicsiket vagy nagyokat okítasz?
timejka

Timi!
Nem tudtok elmenni a pároddal egy hosszuhétvégére. Szerintem jo lenne, ha kikapcsolodnál. Aztán tiszta lappal indul minden.
Szerinted?
encike 2

Sziasztok!

Timi!Remélem,hogy azért hamar meggyógyulsz.Ne is mondj ilyet,hogy majd a temetőben pihensz!A hosszuhétvége tényleg jó ötlet Encikétől,ha van lehetőségetek menjetek el.
rena85

Rena!
Szerintem nagyon hamar túlestetek a szurikon. Vagy csak én érzem így, mert nem az én popómat kellett odatartani? Remélem jó hatása lesz, és hamarosan dicsekedhetsz a + teszttel.

Timi!
Hányszor próbálkoztatok Jónáskával, hogy szegénykét elküldöd a fenébe? A kérdésedre a válasz: középiskolában tanítok nagy lovakat. Azért kell járnom az egyetemet, mert különben a főiskolai diplomámmal csak néhány évet lehet elvegetálni egy középiskolában, úgyhogy szerződést kellett kötnöm, hogy el fogom végezni az egyetemet. :twisted:

Encike!
Nőnapra várod a pirit? És megjött?

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Marika!5 hét alatt kaptuk meg a szurikat,de tényleg hamar elment az idő.Remélem én is,hogy hamarosan dicsekedhetek!
rena85

Hát igen jön a tavasz, rászállhatna a mi kéményünkre is!!
Igen nőnapi ajándék lett volna, de nem jött. Ugyhogy várom. a Jonás pont 9.-ére teszi a pét, mikor is meg lett volna. De csak igaz, mert reggel a hőm felment 37-re. Most nem tudom mikor lesz pém. A menszihez viszonyitva csak lesz vmi.
Szebb napot nektek. süthetne már a nap, olyan szomoru az idő!!!
encike 2

El tudnánk menni hosszú hétvégére, csak a gyereket nem akarom 2 éjszakára mamához vinni, nem érezném jól magam. Nem gyógyulok meg, úgy köhögök, hogy nem tudok aludni más vagy 2-3 napja.

Igazából 1x Jónásoztunk, talán most is Jónás napon voltunk együtt. Remélem pénteken a doki mond valami jót, meg csinál valamit velem.

Encike tök szép idő volt, akkorát sétáltunk délután. Hol volt szomorú az idő?
timejka

Sziasztok!

Timi!Jobbulást kívánok!Remélem a doki majd segít!
rena85

Itt nálunk, keleten. Ma már süt a nap. Csináltam lh-t tegnap és tök 2 csikos lett. Sőt Jonás ma van,de nem lehetünk ugy együtt ebben a hoban. Menszi még sehol. Várok, várok, várok.
encike 2

Sziasztok!

Encike kitartás!
rena85

Fáj a hasam alja, de akkor ez a pé. Mostmár tudom milyen érzés. Ilyen régebben is volt.

Mi van veletek?
encike 2

Sziasztok!
Mi újság?Nagyon elhagyatott lett a fórum.

Encike!Az jó,hogy van a pé.-d csak kár,hogy most nem tudtok próbálkozni.De remélem köv. hónapban összejön a baba!

Velem nincs semmi különös,eléggé labilis az idegi állapotom nem lehet velem bírni.Mindenkivel csak összeveszek,olyan vagyok mint egy hisztis liba.Nem tudom mi van velem szét tudnék robbanni a feszültségtől! :evil:
rena85

Rena én azt hiszem múlt héten voltam ilyen állapotban, de én azért voltam ilyen, mert nem tudtam, hogy megjön vagy nem jön. Most egyenlőre nyugodt vagyok. Csak néha eszembe jut, hogy mire a Bence tesója megszületik a Bence már nagy lesz és nem fogja élvezni a babát, mert most akar kistesózni, és ez elszomorít, hogy nem tudok kistesót produkálni a Benikémnek.

Szerintem Rena addig leszünk hisztis libák, amíg nem lesz bébi. Tényleg hogy álltok? Mikor nem kell megjönnie a bajodnak?

Tulipán meg babázgat.

encike már voltál apával, amiót volt a vetélésed nem? Akkor miért nem lehettek együtt? Jó, tudom, hogy ilyenkor 3 hónap pihenő, de nálatok nem volt pihenő, nem?
timejka

Timi!21.-én várható a mensim,lehet,hogy azért vagyok hisztis mert a lelkem mélyén érzem most sem sikerült.Na de mindegy.Szerintem is addig leszünk hisztisek,de remélem,hogy most majd végre te jösz pozitív hírekkel!Mikor lesz pé.-d?
rena85

Rena most nem tudom, hogy mikor lesz, mert késett 6 napot. Pénteken megyek dokihoz, akkor leszek a 12. napon. Majd meglátjuk, hogy lesznek-e tüszőcskéim. Remélem igen. Igazából a mnyh-ra vagyok kíváncsi, hogy mekkora.
Ne érezzél ilyeneket, hogy nem sikerül, még messze van a 21-e. Én pofázok, ugyanilyen vagyok én is.
timejka

Arra értettem, hogy nem lehetünk együtt, hogy gyerekgyártás nincs. Szex ovatosan.
encike 2

SZIASZTOK!
RENA:ÁTT NÉZTEM AKKOR TUDNÁL SEGITENI?HA KÉRDEZEL IRD PRIVIBE ÉS VÁLASZOLOK KÖSZI A SEGITSÉGET.
OLVASGATAM KÖZTETEK HÁT CSAJOK MINDENKI EL VAN KESEREDVE VÁRJUK A BABÓKAT REMÉLHETŐLEG SIKERREL ÉN IS MAGAM ALATT VAGYOK DE NEM TUDOM MI OKA VAN.HA VALAKI TUDNA ABBA SEGITENI HOGY HOGY CSINÁLJAM MEG A VONALZÓMAT A NOIVONALON IRJA MÁR MEG KÖSZI PUSZI
bévi

Sziasztok!

Mindenkinek ajánlom, hogy a

http://gportal.hu/portal/igenyesgyermekrucik/

oldalon a menüben olvassátok el a Hogyan működünk menüpont alatt található cikkeket!!!!

Mielőbbi zebrás teszteket!!!!
Kérlek benneteket, hogy tegyétek fel ide a zebrásokat had adjunk lendületet a többieknek!

Köszi nektek!
huncutka35

Sziasztok!Évivel együtt szeretnék én is vonalzót csinálni le tudná valamelyikőtök írni,hogy hogyan kell.
rena85

Rena milyen vonalzót akartok csinálni? Én is hadd. Senki nem babás még?
Asszem fogok rendelni kíváncsiságból LH vagy mi a fene tesztet.

Hogy vagytok csajok??
timejka

Hello csajok!Encike vagy Tulipán segitsetek nekünk a vonalzó csinálásban addig eljutottam hogy a noivonal homlapján van de hogy kell ott elmenteni?Timejka nézd meg a www.noivonal.hu honlapon lehet csinálni vonalzókat sok féle van nekünk olyan kell ha valaki tud segitsen köszi puszi
bévi

Sziasztok!

Timi!Hogy vagy?Meggyógyultál teljesen?Olyan vonalzót szeretnék amit az Évi leírt.Nem hiszem,hogy babás lennék de majd jövő héten kiderül vagy beborul!
rena85

vonalzókészítés:

regisztráció után kiválasztod a vonalzót, beírod az adatokat a két üres helyre felülre, aztán: vonalzó készítése, - küldés mailben - ekkor megérkezik a címedre, onnan kell bemásolni az első sort a profilba az aláíráshoz, aztán pedig alul rákattintasz a küldésre, és már kész is. Ügyeskedjetek!!!!!!!

Én teljesen el vagyok havazva, ezért jövök ritkán. Nehéz a 4 gyerekkel, mindig van valami, ami lefoglal. A nagyokkal sokat tanulok, a kicsiket pedig sokat pátyolgatom. Óriási kupi van, rengeteg a mosogatnivaló :? A főzésről és a mosásról nem is beszélve :twisted: Megyek is mert senki nem csinálja meg helyettem. Azért még ma jövök, megnézem, hogy sikerültek-e a vonalzók.

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Marika!Köszönöm szépen,hogy leírtad!Megpróbálkozom vele!Biztosan nehéz lehet otthon!Magadra már nem is jut időd.Szivesen besegítenék neked a házimunkában csak sajna elég messze lakunk egymástól.

Timi Encike!Veletek miújság?
rena85

Marika!Nagyon béna vagyok nem tudom bemásolni a profilomba.Segíts légyszives ha tudsz!
rena85

Rena!
Megy a segítség privátban!

Kép
tulipán75

Köszönöm a segítséget!Megcsináltam.

Kép
rena85

Nagyon szépet választottál. Remélem megjegyezted, hogy hogyan kell csinálni, mert lehet, hogy hamarosan újra lesz szükséged :wink: Terhes vonalzóra :D

Kép
tulipán75

Marika!Tényleg nagyon egyszerű ahogy leírtad.Mégegyszer köszönöm!

Kép
rena85

Bárcsak már ott tartanék,hogy terhes vonalzót keljen csinálnom!

Kép
rena85

NA CSAJOK MOST ÉN JÖVÖK A VONALZÓVAL HA KELL SEGITSÉG SZÓLOK.PUSZI
bévi

MEG PRÓBÁLTAM

Kép
bévi

DE NEM JÖTT ÖSSZE

Kép
bévi

Sziasztok!

Rena remélem, hogy kiderül és nem beborul. Annyira szurkolok már magunknak, hogy legyen baba. Lehet, hogy nem kéne annyira? Holnap megyek uh-ra az új doktor bácsihoz. Most fájdogál a hasam és puffadt vagyok. Ma vagyok a 11. napon. Azt hitte az unokatesóm, hogy már babás vagyok, mert szokott ekkora lenni a hasam.

Encike hol jársz báránykám? Hogy vagy?

A Marika hol lakik? Kíváncsi vagyo? Ez van!
timejka

Rena már úgy néz ki, hogy megmaradok, de nagyon szar volt. Ahogy elaludtam elkezdtem köhögni és nem tudtam aludni. Most már minden tutkeráj. (Madagaszkárba mondja ezt a zebra.) Elég sok mesét nézek a gyermekkel.
timejka

MEGCSINÁLTAM SZUPI BÁR BABUS VONALZÓ LENNE.

Kép
bévi

Timi!
Kíváncsi vagyok mit mond a dokibácsi. Már csak neked kell vonalzót csinálni. Rajta!!!!!!!

Írok neked privit.

Bévi!
A te vonalzód is nagyon szép. Neked is csak azt kívánom, mint a Renának, hogy hamarosan cseréld le babásra. Végül utánanéztél a fiú-lány projektnek? A másik topikba írtam neked, hogy hol találod az infókat.

Kép
tulipán75

KÖSZI TULIPÁN A GRATULÁCIÓT ÉS A BIZTATÁST IGE TUDOM A FIU LÁNY PROJEKTET MOSTMÁR REMÉLEM SIKERÜL IS KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET JÓ HOGY VAGYTOK PUSZI MINDENKINEK

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?