Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Vidokata Ági! Szépen alakulnak a pocik!
Vidokata!Ügyesen megcsináltad az ágyNEMŰT! A miénket majd anyósom varrja, csak az anyagot kéne kiválasztani. Rolinak is ő készítette és nagyon jól sikerült. Baldachint is varrt.

Tegnap vettünk egy Webkamerát és msn-en ki is próbáltuk. Rolinak nagyon tetszett. Állandóan benne akart lenni, beszélgetett tesómmal. Ma reggel úgy ébredt, hogy anya kapka (kapcsold). Megint msnezni akart.

Ma megint megyünk Debrecenbe! Elhozzuk a babakocsit!

Kép
szly27

Jó reggelt!

Mai pocakfotó:

Kép
Vendég

Jó reggelt!
Mivel több topiktársam is itt van gondoltam írok ide is!
T Mária:szép nagy a hasad! :wink:
Vendég

Szia Bárány!

Néha átkukkantottam ám a másik topicba, de egy kicsit megnyugodtam, mert úgy érzem, jobb kedved van!
Jól vettem észre? :roll:
Mert nagyon örülnék neki!
Húúúú, már a 27. hétben vagy!!!
Lassan 30...-!
Vendég

Sziasztok!

Hajrá pocakosok! Lassan én is teszek fel már fotót... :D

Vidokata, hát persze hogy ismerjük egymást, miattad is jöttem ide. A pocakod ruha nélkül sokkal nagyobbnak látszik !

Mindekinek szép napot kívánok!

Kata

Kép
andkata

Szia Bárány!!! :lol:
Marcsi, szép nagy pocak!!! :lol:
Szly, várjuk a babakocsi fotót!

Kép
sziszka82

Marcsi! Növögetnek, növögetnek a pocakok! Nekem szerdán tűnt fel, hogy mekkorát nőtt az enyém. Egy boltban a próbafülkében öltöztem és valahogy abban az idegen tükörben olyan nagynak tűnt!

Bárány! Üdv. itt! Gyere gyakran, mesélj magadról! De egyébként én is át szoktam olvasni a júniusi topicba ha van időm!

Kép
szly27

Sziszka! Az előző oldalon van a fénykép a kocsiról! Ma hozzuk el, de fent van a neten is, onnan szedtem le.

Kép
szly27

Holnap vendégeink lesznek, és én már nagyon várom őket, mert amikor felhívtak, hogy jönnének, megkérdezték, hogy nem sértenének meg vele, ha hoznának nekünk a gyerekeikről kinőtt ruhákat!

Naná, hogy nem sértődöm meg ilyenen!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Már nagyon várom őket)

Ti mit csináltok ma?
Én most fogok nekilátni a főzésnek.
Meg úgy döntöttem, hogy végre kipakolom a babakocsiból a ruhákat, amiket eddíg vásároltam, és bepakolom őket a szekrénybe, amit nekik ürítettem ki!
Ez jó móka lesz! :lol:
Vendég

Wera, és Kike is rettenetesen eltűntek!!!!

Wera!
Amúgy postára adtam már a csomagot!
Megkaptad?
Vendég

Sziasztok!

Nálunk végre süt a nap!!
Látom mindenki szépen gömbölyödik. Én mivel alapból gömbölyű vagyok, ha akarom, még el tudnám rejteni a pocakomat. :D
de nem akarom.. :lol:

Írtátok,hogy itt szúr ott fáj, szerintem amíg elviselhető, addig normális.
Nekem szerdán a suliban elkezdett fájni a lábam, a végén olyan szinten fájt és zsibbadt, hogy már nem tudtam állni, meg menni, hanem le kellett ülnöm. Mondjuk megoldottam, nem mentünk ki az udvarra (amúgy is fújt a szél), hanem mesét olvastam, így a gyerekek nem vették észre, hogy nem vagyok jól. De megijedtem, hogy mitől zsibbad és fáj a lábam. Aztán szerencsére jött egy anyuka (négy gyereke van, tehát tapasztalt :) ) és mondta, hogy neki is volt többször is ilyen, és a dokija mondta, hogy valami ideget nyom a baba. Estére elmúlt, de nem szeretném, hogy máskor ilyen legyen, mert menni sem tudtam egy ideig.

Ma ünnepség lesz, remélem nem kell végig állni, mert állni meg már egyáltalán nem tudok :cry:

Szly, sok sikert a babakocsi vásárláshoz!

Kép
Kép
patr

Szly, ahha! OK! Kicsit összefolynak a dolgok! :oops:

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Persze tudom Kata csak szórakoztam!

Ági és Marcsi nektek mekkor a pocitok van???!!!
Az az egy nyugtat meg, hogy a kicsi a hasamban mindig megfelelt a korának, szóval Ő legalább szépen fejlődik, ez a lényeg!

Marcsi: úgy látom ma kicsit jobb kedved van! :) :) :)

Szly: sok sikert a babakocsihoz!

Szia Bárány! Én is szoktalak titeket olvasni a júniusiban (ha picit elöbb jön a baba még a miénk is lehet júniusi :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Micsoda pocakok! Csak ámulok!
Lassan mi is növögetünk.

Néhány napja konkrétan babakocsi ügyben nézegetem a netet. Mivel nemsok támpontom van ezügyben, egyelőre szimpátia az első látásra alapon kutatok tovább.
Aztán amikor az árakhoz értem, sorban kaptam a szívrohamokat. Majd hazajött a párom és kiderült, hogy teljesen más elképzelésünk van az árak felső határát illetően. Ennek én csak örülök.
A mostani "kedvencem" a Tako Natalia babakocsi:
Kép
Hát ez az, persze több színben létezik, de most hirtelen csak ezt találtam.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok Kismamik!

Tegnap sok dolgom volt és jól el is fáradtam,így este már nem néztem be!
Többet ilyet nem csinálok!!!!!!!!! :twisted:
Annyit írtatok,hogy már a felét elfelejtettem,hogy mit is akartam,pedig hősiesen bevallom még jegyzeteltem is!
Na akkor megpróbálom,ha valakit mégis összekevernék 1000 bocsi!!! :oops:

Szkagi! Nekem is szokott szúrkálni a jobb oldalon a bordáim alatt,elég rossz érzés!
Ráadásul egy nagyobb adag hamma után úgy érzem elfogyott az oxigén!!
Nemtudom mi lesz később!
A fotócsere elég gáz,persze nekik mind egyforma,de nekünk......

T.maria! Néha hisztisek vagyunk és néha Apáknak is tele a t.k.k!!!!
Velünk is,meg úgy mindennel!
Nincs arany középút!
De látod megemlítetted és milyen rendi volt,biztos rájött ő is,hogy nem úgy viselkedett ahogy kellett volna!
Remélem már minden rendeződött!
A fejbeásós dolog tetszett néha én is így érzem!!!!!!!!
Hülye hormonok!!!!!!!!
Szép a pocakod!

Linda! Hát ez szörnyű amit leírtál,tényleg fel kellett volna rúgni!
4d-n nem gondolkodtál?
Húsvét után még odébb van?
Az egyik ismerősöm is kiakadt a agenetikán,mert 2 perc alatt kidobták és mikor megkérdezte,hogy legalább fotót kaphat-e?
Közölték,hogy mit képzel? Ez nem babamozi!!!!
Jó mi?

Kriszti! A méretek miatt ne aggódj,ha nem lenne jó szóltak volna!
És még rengeteg ideje van!
4D-re szerintem minél előbb menj ha igazi élményt akarsz!
Én a 18. és a 25. héten voltam,dea 18. heti sokkal jobban bejött!

Csillala! Örülök a 3000-es méhnek,azért vigyázz magadra!

Maverick! Előtej nekem még nincs,de úgy tudom teljessen normális!
Uh-al azért tényleg megnézhetnék többször őket,pláne,hogy többen vannak és még kéred is!
Én is veszélyeztetett vagyok és 2 hetente járok kontrollra,mostanában havi 1X nézi,de előtte minden alkalommal ránézett ha csak 1 percre is!
Dr. váltáson nem gondolkodtál?

Vidokata! Nagyon ügyes vagy,szépet varrtál!
És szépen nő a pocakod is,meg persze a lakója!

Bondi! Örülök,hogy minden rendben!
Ügyes voltál a telefonnal!
Sok sikert a névkereséshez!

Vidokat!

Kép

Kép
ibm

Képzeljétek múltkor írtam,hogy minden este felhúzom Áron babaának a kiságyhra szerelhető zenélőt!
Tegnap este rátettem a hasamra,netudjátok meg,hihetetlen volt!
Pontossan alatta megjelent és rúgkapált!
Aztán elvettem-szünet-majd még1X megpróbáltam és ugyanazt csinálta!
Apa csak lesett,mondta,hogy vegyem már el onnan szegénynek biztos hangos!!!!!!!!!
Annyira cuki volt,de most egy darabig tényleg nem teszem ilyen közel szegénynek!
Megnéztem volna,hogy milyen arcot vág!!!

Kép

Kép
ibm

sziasztok lányok!

mennyit irtatok már megint :D nemgyőztem olvasni. de persze ez tök jó. néztem a pocakfotókat... nem tudom de vagy nekem csal a szemem vagy nem látok :) de ezek a pocakok óriásiak. nekem nincs ekkora. kezdek aggódni... mi van ha valami baj van nálam???? párom nyugtat, hogy én oldalra is növök (kislányunk lesz???), és ezért nem feltűnő. de nyugodjak meg ő látja hogy növök... :oops:
de tényleg lányok, nektek az enyémhez képest óriási pocakjaitok vannak.

patr! ha állni kellene, kérj széket!!!! nehogy végig álljad!!!! ennyire lehetnek tekintettel egy kismamára hogy keríatenk neki széket.

babakocsi... nekem ami nagyon tetszik, az kicsit huzós. akciósan is 110 körül mozog. de remélem ha eljutunk boltba ott készségsen segít majd az eladó. az az igazság hogy eddig ahogy nézegettem nem igazán tudom eldönteni milyet is kellene venni. nehéz dolog szerinetm a legmegfelelőbbet kiválasztani.

dobok egy linket hol nézhetitek meg, képet nem tudok ugy lementeni hogy egyben látszódjon. :(
http://www.minimano.hu/termekeink/1/5/n ... i_703.html

és ez a szin is tetszik. ez a sárgás szürke. eddig amit tudok a babakocsikkal kapcsolatban hogy valami narancsos, barnás, bézses színnek kell lennie :D jo kiinduló pont.... :(

Kép

Kép
timi1982

Hahó, bocsánat, tegnap csak bedobtam gyorsan a két pocakosfotót, aztán húztam hajat mosni. Köszi a gratulákat, hát tényleg elég nagy a hasam, szó se róla. A köldököm meg a sérv miatt nem kráter (sajnos), hanem inkább egy kis fél dió. Úgyhogy nem is mutogatom pucéran!!!

Maria, a doki szerint a bébim kicsit nagyobb az átlagnál (400g helyett 460). Asszem, a kisfiúk általában nagyobbak szoktak lenni - a lányom abszolút átlagos méretű volt a megszületéséig. Azóta is csak magasságban múlja felül a többieket...

Csillala, nagyon szép nevet választottatok, nagyon tetszik a Bogáta! Az milyen eredetű név? És mit jelent?
Bencuri, a Szonja név meg pláne a szívem csücske! :D

Vidokata: szép a pocakod! Mintha az enyém is kb. ekkora lenne, csak én nem a 24. héten tartok... :oops: Ja, és a fejvédő nagyon jó lett!!! Teszel bele szivacsot?

T.maria, azért rendes férjed van! És úgy tűnik, megértette, amit mondtál...
Jut eszembe, nálunk kéthetes por van a lakásban (a múlt hétvégén dolgoznom kellett), és Szonja tegnap takarítani kezdett - "felmosta" a szobáját popsitörlővel... Gyorsan átirányítottam a fürdőszobába is, ott is "felmostunk" már együtt :) Nagyon tetszett neki!!!

KépKép
szkagi

jaj igen! tényleg a fejvédőről akartam még irni. Tök szupi lett, de szivacs tényleg nem ártana bele. ha teszel bele, azt cipzáras megoldással vagy tépőzárassal tervezted? mert én is gondolkodtam azon hogy varratok a "varrónőmmel", csak anyagot kell szereznem hozzá. meg persze először kiságyat, hogy tudjam a méretet és csini legyen :)

Kép

Kép
timi1982

ibm! a zenélővel csak óvatosan! szerintem ne tedd tul közel. mikor mi autóban ülünk, és nem egy átlagos magnó szól a kocsiban... (párom hóbortja) szóval ha zenélünk, és kicsit extra mély van a zenében akor már nekem is zavaró. a magzatviz csak ugy visszhangzik. gondolom nem csak engem, hanem a babát is zavarhatja, mert pillanatok alatt megfájdul a hasam.
tehát ezzel csak óvatosan! a végén ha majd kibujik idővel, az lesz az első hogy kikapsz tőle :wink:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Nem tudom ki hogy vagy vele, de én olyan lusta vagyok ma! Semmihez sincs kedvem! Utálom ezt a rossz időt, jöhetne már a tavasz!

Adjatok valami jó ötletet mit főzek, gyorsat és finomat?

Ági- tudod voltak kétségeim, a névvel kapcsolatban, de mióta voltunk 4d apa csak kis Szoninak hívja és egyre jobban tetszik nekem is! :D
bencuri

Sziasztok!

A fejvédőben van egy bélés anyag, olyan mint a kistakaróban, és lehet bele csúsztatni egy vékony szivacsot, egyszerűen belehúzod mint a takarót a huzatába!
Vendég

timi, a fejvédőben nagyon vékony szivacslap szokott lenni, és egyben ki lehet mosni, szerintem nem kell cipzárral vagy tépőzárral bíbelődni. Nézzétek meg egy bababoltban.

Az én hasamat meg ne tekintsd mércének, sajnos túl nagy. Úgyhogy parázom is ezen (hátha a doki nem látja jól, és mégis előrébb tartunk, csak ahhoz meg nem eléggé fejlett... vagy bármi para ebben a témában, mind eszembe jut!!!) De nagyon jó a dokim, és elhiszem neki, amit mond. Ámbár hétfőn jól elkeverte az ultrahangképet :evil: . Most nincs semmi adatom, csak emlékszem: a képernyőn volt egy gömbölyű hasacska (nem az enyém 8) )

Timi, úgy látom, egy időben tartunk. Hogyhogy a vonalzód visszaszámlálója 185 napot ír még hátralévőnek?

KépKép
szkagi

Timi! Nagyon tetszik ez a babkocsi,de az ára nem!
Nekem túl drága!
De tényleg nagyon jól néz ki!

A zenélőt most kicsit mellőzöm!

Én is nagyon lusta vagyok,reggel óta itt ülök,csak csokiért álltam fel!!!!!!! :lol:
Úgyhogy nálunk ma mirelitt lángos lesz!

Kép

Kép
ibm

szkagi!

hát én ezt eddig észre se vettem. nem szeretném tulhordani... főleg ennyivel nem! egyébként fogalmam sincs miért igy irja. majd utánanézek :D

ok. a fejvédőt majd megnézem boltban hogy is van az megkreálva. aztán megnézem az anyagokat mennyibe kerülnek meg a szivacs aztán majd költségvetek :) mondjuk a multkor képzeljétek 6000 ft-ért láttam csomagot. volt benne baldahin, fejvédő, takaró meg egy kispárnahuzat. a takaróhuzathoz ráadásul volt belehuzható vékony nyári takaró is. ha még az megvan akkor viszont nem varratok. ennyiért simán megéri.

szupi ez a nap! vasárnap éreztem először hogy megmozdult a baba. azóta semmi. az előbb viszont... megint egy apró rugica. de tényleg csak kicsi és max vagy 2-3. remélem kezdi aktivizálni magát. már ideje lenne. biztos mondom még fordítva is :D kicsit megnyugodhatna :lol: 8)

a kocsi ára tényleg huzós. de ehhez legalább megvan minden. nem külön kell vásárolgatni. habár az esővédő az nem a legjobb... igaz a többin sem különb. az valahogy nekem nagyon kiábrándító. szegény gyerekek... inkább el se indulok esőben :D minthogy ilyen nylont huzzak a gyerekre. mint a mirelit csirkék :shock:

Kép

Kép
timi1982

Te jo eg, mennyi minden!

Igy meg sem probalok mindenkinek kulon irni.
A sok fotot latva tegnap reklamaltam is paromnal, hogy nekem nincs is meg a hasamrol kep- kiveve amiket en keszitgettem amikor meg nem volt itthon, hogy lathassa hogy novekszunk-pedig most mar tenyleg latszik. Idegenek nem veszik eszre minden esetben, en meg neha igy is nagynak latom.

Most utoljara nekem is azt mondtak az uh-nal, hogy talan egy hettel nagyobb a baba. De mar annyi ide oda ugralas volt a hetek teren hogy nem lepodom meg.
Sajna a genetikai uh-t illetoen nekem is nagyon negativ elmenyem volt. 40 percetr vartunk a dokira, majd 3 perc mulva kesz is volt, foto nuku, szivhangot nem kapcsolt be, semmit nem magyarazott- meg jo, hogy elotte voltam magandokinal is igy nem voltam tok hulye hozza mikor mit mericskel- es annyi volt az ossz, amit mondott, a nemet nem tudja megmondani , minden mas rendben van. HAt nem voltam tul boldog. Marmint az orvos viselkedeset illetoen. Remelem a kovetkezo korhazi uh-nal valami jobb doki lesz. De magamat ismerve nem fogom tudni megallni, hogy ne menjek el a magan dokihoz is...

Hat a 4d-t illetoen megint elbizonytalanottam, mert tegnap este ferjecskem eroteljesen elelnezte az egeszet, hogy o nem szeretne ilyen kepet a mi babnkrol , mert olyan ijesztoek a kepen. Talan elmegyek egyedul es csak a vegeredmenyt mutatom meg neki- ha nem tul ijeszto:)
Csak hat sana nincs semmi sajat, vagy dugi penzem...

Ma ha minden igaz elore hozzuk a husveti ajandekozast, a hazassagi evfordulonkat- ugyis hetfon lesz- es mar ma megveszi a fotelt az ikeaban. Ami semmi extra, a legolcsobb, de tegnap este megelegelte, hogy allandoan hisztizek mennyire szar a muanyag szek amin uldogelni szoktam ha filmet nezunk. Az megy ki az erkelyre, anposabb idoben eluldogelek majd rajta amikor mar akkora leszek mint egy a balna es lemenni mar ne lesz tul nagy kedvem.

BAr a napos idore is varhatunk meg:( Jovo hetre megint nagy lehulest mond! Pedig en a husvetot jo idoben szeretem! HA lehet a kertben lenni, vagy setalni- merthogy videken a csaladnal leszunk es ott lehetne- de hat minusz fokokban vagy 5 fokban nem fogok az tuti, mert mar egy kabatom sem jon ossze rajtam.Es azert poncsoban vagy nyitott kabatban meg szetfagynek.
Teganap is 3 utan mar vacogtam, akkora volt a szel.

No azt hiszem abba hagyom ,mert ha nem kenyszeretitem magam, soha nem hagyom abba:)

Szep napot!
Vendég

Ibm!

Csooookiiiiii??!!
:roll:

Én most nyomtam be 2 almát...

Mellesleg el kellett mennem, és a spagetti, amit terveztem még a habokban....

Na, mindjárt!

Szóval a Spar-ban voltam, és most ott van akcióban AEG fülhőmérő.
Azt vettem.
Emlékszem még rá, hogy a Laura mennyire félt a hőmérőzéstől.
Akkor az ilyet még horror árakon lehetett beszerezni.

Van közöttünk néhány gyermekorvos, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Soha nem csináltam a lázból problémát.
Igazából már a kezemben van a hőmérő, mert két gyerek után a néhány tizednyi eltérést is megérzem, szerintem a hőmérő csak egy támpont, és felesleges a picik hátsójában kotorászni, ha nem feltétlenül muszály... :roll:

No, mindegy, szóval én most örülök ennek, mert így csak akkor kell kínozni vele, ha nincs más megoldás.

A kedvem tényleg jobb....!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Amikor Lillát vártam, akkor voltunk egy koncerten apával.
Közel álltam a hangszóróhoz, brutális élmény volt.
Rezgett az egész hasam... Gyorsan el is jöttünk onnan!)
Vendég

lányok!!!

csöngetett a postás. hozza a szopipárnám :D rohanok nyitom az ajtót

Kép

Kép
timi1982

Szia Timi!

Na,, milyen?
Honnan rendelted?
Vendég

maria.

mennyi volt a lázmérö?????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Timi!

Tényleg minden van hozzá,nagyon jól néz ki!
Ha ennyit szántok rá és persze élőben is tetszik akkor mindenképp szuper választás!
Én már annyi fajtát néztem,kíváncsi vagyok mien lesz a befutó!
De eddig csak a aneten láttam olyat ami tetszett,üzletben nem!
Majd meglátjuk!

Anyjuk! Amíg nem voltam terhes nekem is ijesztőnek tűntek ezek a neten látott fotók,de olyan más amikor te fekszel ott ás a te babaádat látod!
A páromnak nagyon tetszett,pedig ő sem nagyon bírja az eféle dolgokat,nem is jön be velem szülni és megkértem a kísérőmet is,hogy véres fotó ne is készüljön!!!!!!!!!
Csak akkor láthatja ha már le van mosva és gyönyörű!!!!!!
Egyszerűen nem bírná és ezt nem akarom,nem kell mindent látnia!
A végeredmény a lényeg!
Szegényt mikor meglátta a mellszívót még attól is a hideg rázta!
A 4d-n a szívhang elsőre kicsit ijesztő volt,másodszorra már tudtuk mi követkzik!
Viszont most felvette a köldökzsinór áramlását és az agyi keringésének a hangját is!
Hát nemtudom!
Biztos van aki bírja,én eü-is vagyok,pontosan tudom,hogy mi zajlik odabenn,de nem voltam elájulva a hangoktól!
Szóval szerintem próbáld meg egyedül és ha úgy látod hogy nézheti otthon megtudod mutatni! :wink:

Kép

Kép
ibm

lányok-nagyon nem érzem jol magam az arcüregem még mindig nem jo már a 2.ik doboz antibiotikumot eszem----

apának még mindig nincs munkahelye,ráadásul megjött az apehos csekk is 6 hónapig 28 ezer(((((((((((((((

azt hiszem éhen fogunk halni

Képimg][/url]
Kép
ronix

Maria! Mennyi volt a lázmérő?
Én tegnap vettem egy digitálisat,mert ruhátcseréltem a bababoltba és még 1000 ft-ot le kellett vásárolnom,ezt választottam!
Én ma iszonyatosan lusta vagyok!!!!
12-ig adtam magamnak haladékot,aztán megyek veszek legalább kenyeret és összedobom a lakást!
Egyszerűen nincs kedvem innen felállni!
Csak elfekszem a fotelba és ütöm a billentyűzetet!
Apa mindig röhög ,mikor hazajön kérdezi: na mivan babanet?
Volt ma nyüzsi???
Sok ráérős kismama!!!!!!!!! :lol:
Régen ki sem lehetett innen robbantani,de mostmár próbálom,hogy ha hazajön ne üljek már ide!!!!!!
Akkor meg ő ül!!!!!!!!!! :lol:
Szegény! Valamikor neki is kell,nagyon díjjazza mikor kedden tornára megyek,szerdán meg szülésfelkészítőre!!!!
De már csak jövő héten lesz!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

mária!

ez tényleg szopipárna... sőt őszintén szólva felért egy kib...sal is, mert mire a huzatába belehuztam a töltetet!!! :shock:

tesz-veszről rendelte barátnőm, de vadi uj. a szopipárna.hu-n van egy csomó fajta. ez is onnan származik eredetileg. és kaptam ajándékba egy kis nyaktámaszt is majd a gyerkőcnek, de szeirntem az jó lesz majd töltésnek, mert mikrogyöngyös. aztán azokat majd tölteni kell kb. fél év mulva egy kicsit. de egyébként ahogy irják az oldalon is, tényleg tul van töltve, ugyhogy szerintem veszek majd ki belőle, és elteszem a mikrogyöngyöt utántöltésnek.
100 ft-tal olcsóbban kaptam meg mint a szopiparna.hu-n hirdetik.

póthuzatot nem rendelek hozzá, mert ugy látom ezt tök egyszerű megvarrni ha elkopik a huzat és olcsóbban jövök ki ha varratom.
jah egyébként ha megnézed az oldalt nekem a sárga alapon macimintás van :D
de majd ha kéritek teszek fel képet róla.

este már ezzel alszom :D és végre a takaróm az igazi célját szolgálhatja :D betakarózom vele és nem gyűröm a lábam közé :lol:

Kép

Kép
timi1982

A lázmérő 3990 Ft volt.

Sajnálom a csekket... :cry:

hidd el, ezután csak jó jöhet! :lol: :lol:

Mire fizettek ennyit?
Vendég

lázmérő... nekem van gyógyszerész ismerősöm és az orvos se nagyon erölteti a digi lázmérőt vagy a 2 perceset. azt mondják hogy fals eredményt mutat és nagyon hamar tönkremegy.

ugyhogy én maradok a réginél. eleinte digit szerettem volna a gyerek miatt :D meg az milyen menő :)
de meggyőztek hogy hanyagoljam. a 2 perces még talán elfogadható, de a digi nagyon csalóka és nem ér annyit. ha meg gagyit veszel a digiből az még annyit se ér.

hát nekem ezt mondták. persze mindenki maga dönt.

Kép

Kép
timi1982

Ronix!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom!
Remélem mostmár történik valami jó is!
Anyukám mindig azt mondja,valahogy majdcsak lesz,olyan még nem volt,hogy ne legyen sehogy!
És ezt így is gondolja,irigylem a pozitivitása miatt!
Pedig sokszor volt már nagy sz.rban,de sose tudott elkeseredni!
Én meg a legapróbb dolgon is ezt teszem és akkor mindig megvígasztal!

Arcüregeddel mikor kell menned a dr-hez?
nekem is sokszor volt régen,bár inkább homlok,de azért ez mostmár neked elég gáz!!!
Mit szedtél??

Kép

Kép
ibm

Én a vérnyomásmérővel is így voltam,nem szeretem az automatát,de használtam,ha nem volt jól a beteg akkor úgysem azzal mértem,vagy ha nagyon gyanús értéket mutatott!
Meg mindig megfogtam a pulzusát és ha nem találtam jónak akkor jött a régi bevált higanyos!
Anyu is itthon méri magának,de sokszor ellenőrzöm a régivel!
A lázmérővel szerintem ugyanígy leszek!
Ha nagyon tüzel a gyerek és nem mutat csak 37,1-et,akkor jön a higanyos!!
Majd kitapasztaljuk!
Na 12 óra lett úgyhogy én most kicsit lelépek,aztán még benézek mielőtt Apa hazajön!

Szép napot addig is mindenkinek!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Nekem is van hagyományos lázmérőm, a nagyokkal nincs is gond, mert simán meg tudjuk vele mérni a hőjüket.
De a picinek csak akkor dugnék a seggébe lázmérőt, ha tényleg indokolt.
Mert azt szörnyen tudják utálni...
(És igazuk van.)
Vendég

Sziasztok!

Szerintem lázat néha azért mérni kell- márcsak hogy támpont legyen, honnan hová tartunk-, de senki sem ragaszkodik a végbélben való méréshez, ha másképp is megoldható...csecsemőknél szerintem mondjuk az a legegyszerűbb, de én még mint anyuka nem próbáltam...
Digitálissal se szokott gond lenni, csak ha már merül le.

Az én párom már vett egy olyan " hajlékony végűt", mondta, hogy az a babáé lesz, mi csak akkor használhatjuk, ha tönkrement a régebbi :D

Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

ronix, fül-orr-gégésznél voltál? Nekem is arcüreggyulladásom volt négy hétig, de csak egy hete mentem el dokihoz. Antibiotikumos orrcseppet kaptm meg egy orrkenőcsöt (unguentum nasale, csupa gyógynövény), és négy nap alatt elmúlt. Addig rémes dolgok voltak a zsebkendőimben... :evil: Hiába volt minden inhalálás és egyéb trükk.

Az anyukám orvos, és azt tartja, hogy ha az antibiotkum nem segít, akkor nem jó antibiot kapsz, nem arra a bacira van. Úgyhogy ki kellene tenyésztetni, ne tömd magad ilyen gyógyszerekkel.
(Lányok, aki orvos, mondja, ha valamit nem jól írok, én csak az emlékezetemben kotorászom! Nagyon sajnálom Ronixot :cry: !!!)

Megkérdezhetem, milyen állást keres a férjed? Nem tudok segíteni? Itt ülök egész nap az internet mellett, amikor ráérek, akár keresgélhetek is.

T.maria, zenélős a lázmérő?
Csak azért kérdezem, mert nekünk homloklázmérőnk van, 3másodperces, digitális (nem az a fejszalag vagy mi, ez hasonló a fülhőmérőhöz), na és zenél, mint az állat. Rövid, de hangos dallam, gondolom, szórakoztatónak szánták. Viszont ha alvás alatt akarnád megmérni :evil: Úgyhogy leragasztottuk a hangszóróját, de még így is irtóra hangos.
Mennyiért vetted? A miénk állatira drága volt három éve. De azzal mér az egész család.

KépKép
szkagi

Andkata!
Köszönöm!
Én is csak támpontnak szántam ezt a fajta hőmérőt, hiszen a legpontosabb a végbélben.
De azt csak ha muszály...

Ági!
Nem, nem zenélős...
Olyan is van!!!! :shock: :shock: :shock:

(Szerintem, aki a zenélős dolgokat kitalálta, annak sohasem volt gyereke!)
Vendég

ja, és a digitális hőmérő megbízhatóságához: a homlokhőmérő alacsonyabbat mér a valósnál, tuti!!! Úgyhogy ebből a szempontból a fülhőmérő jobb. De a miénkkel egyszerűen meg lehet mérni a gyerkőc hasán is, és a kettő között van valahol az érték.

Én csak a saját gyerekemből tudok kiindulni, de ő nem nagyon tud nyugisan ülni még két percet sem, hiába van ölben. (kivéve amikor 40 C-fokos láza volt, akkor csak ült kábán... még a fenekébe is dughattam volna szegénynek)
szerintem a popsis hőmérőzést csak néhány hónapig viselik el - amíg nem tudnak eléggé tiltakozni :D

KépKép
szkagi

Lázmérő nekünk is van, digitális is és hagyományos is, ja meg egy homloklázmérő( ez szerintem semmire nem jó :? , véleményem szerint). Mi a digitálist szoktuk használni általában, megbízható és sokkal gyorsabb és ez elég fontos mivel Bence még azt is alig bírja kivárni sokszor! :wink:
bencuri

tök jó a hason is meglehet mérni? :shock: Nekünk a homlokos csak egy egyszerű lap :oops:
bencuri

Ági!
Egyetértek veled!
Hát, nem tudom, beválik e, majd meglátjuk!

Az árát fenntebb írtam. Nem volt vészes, 3990 volt.
Vendég

Igazad van Marcsi, menet közben kiderül, hogy bevállik-e! Legyen minél kevesebbszer szükségünk lázmérőre!
bencuri

Ibm, Bencuri!
Gratulálok nektek!
Már 100 nap alatt vagytok! :lol: :lol:
Vendég

bencuri,
gondolom, az a fekete szalag homlokmérőtök van, az tényleg nem túl bizalomgerjesztő nekem sem.
Nekünk digitális, van rendes "teste" (minek nevezzem, nyele?), meg egy feje van, amit hozzá lehet illeszteni a homlokhoz, vagy bármelyik testfelülethez. De - mint írtam - torzítja az eredményt, alacsonyabbat mér. És vagy 7000 pengő volt akciósan, 3 éve!!! :shock:

Szonja amúgy szereti, állandóan lázat akar mérni vele mindenkinek, még a babáinak is :lol:

KépKép
szkagi

Maria! Igen! 99 nap!!!!!!!
El sem hiszem!!!!!!!!
Megjöttem a közértből és volt kakaóscsiga,úgyhogy most egyet benyomtam,addig még ideültem,aztán megyek összerámolok!
Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?