Sziasztok!
Többszöri próbálkozásom remélem ezúttal sikeres lesz. Mindig az elküldés előtt szállt el az oldal. Egy idő után feladtam a próbálkozást.
Lafead!
Olyan jó lenne, ha már apa is érezné a picit, mert most elég egyoldalú a beszélgetésük. Az elmúlt napokban többször is éreztem ezt a csikizés félét, ezért eldöntöttem, az csak a baba lehet!
De várom már nagyon, amikor biztosra fogom tudni, hogy Ő az!
Viri!
Kívánom, hogy a harmadik baba, spontán összejöjjön! Bár egyenlőre azért megelégszel ezzel a kettővel is ugye?
A cicim tegnap bebizonyította, hogy tud még olyan lenni, mint régebben, alaphelyzetben is csillagokat láttam, megmozdulni se volt kedvem. Mára aztán megint semmi.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Boniko!
Remélem nem sértettelek meg, nem olyan szándékkal írtam a választ.
Gratulálok a kisfiadhoz! Most már lehet gondolkodni a nevén. Vagy az már eddig is megvolt?
Fanni!
Gratulálok, és egyben irígyellek is érte. Apa már nagyon türelmetlen, hiába mondtam neki, még én sem érzem a mozgását, de hajthatatlan! Nagyon szép a babakocsitok. A Pandánál leírt kérdésem, neked is szól, már ami a közlekedés részére vonatkozik.
Kisfóka!
Gyönyörű a kislányod az UH-os képeken. És a neve is nagyon tetszik. Közös választás volt?
Pandácska!
Nagyon tetszik a babakocsitok! Nem nehéz vele megközelíteni a lépcsős bejáratokat? Gondolok itt arra, hogy a babakocsiknak kialakított feljárók is a négykerekűekhez van kitalálva. Engem csak ez riaszt vissza a három kerekűektől. Biztosan csak én maradtam le, de megírnád hogy hol vettétek?
Örülök, hogy rendeződött a dolog a kengyel körül.
Nyuszi!
Remélem hamarosan megoldódik a tejcsi kérdés! Nagyon aranyos Krisztián ezeken a képeken. Azt hiszem, én is kiegyeznék egy hasonló babával, aki hozzá hasonlóan jól végigalussza az éjszakákat.
Fendike!
Nekem nagyon tetszik a szoba! Igazi bababirodalom! A falon körbe tapéta van, vagy lambéria? Jó az összhatás közte és a függöny között. Megkérdezhetem, hogy a bútort hol vettétek?
Petitpois!
Örülök, hogy végre megnyugodtál, és hogy mindent rendben találtak!
Én is kinéztem egy babakocsit, de sajnos nagyon drága. Pedig apának is tetszett. Egyenlőre elteszem talonba, még korai lenne a vásárlás.
Lányok!
Ti a magzatvédő vitamint meddig szedtétek? Én még most is minden nap beveszem. Szerintetek kell még szednem, vagy elég kétnaponta, esetleg ne is szedjem? Az orvosomat elfelejtettem megkérdezni.
Szép napot mindenkinek!
Nők