Hali Csajok!
Egész délelött (úgy kb du. 2ig) hulla voltam, megint jó kis hányós migrén
. Most meg kinyílt a csipám...
Petrusokat istenke éltesse, Kiszuny, a jány félévességéhez nagy grat
! És a négyhónapos Rékának és Zsanettnak, és a kéthónapos Ádámnak is gratula
Momo, no enyimlány se értékeli fagyasztott tejcit, így frissenfejtet (na jó másnaposat, mert esténként fejek) teszek neki bele. Remélem mostmár kimásztok a gödörből, annyira sajnálom, hogy ennyire rátok jár a rúd... Nagylány pocakjára küldöm a gyógypuszit, hátha neked is használ
Kiscsaj mozgásfejlődése nem semmi, nálunk is hasít a kisebb, ezerrel
Hófordulóhoz gratula
Gombóc, Danó 8 hónaposan ide-oda forgott. 2 hétre rá kúszott, újabb kéthét és felült, aztán felállt, majd elkezdett mászni. Zsófi ezzel szemben már jóideje üldögél, mármajdnem teljesen feláll, és szerintem napok kérdése, hogy szabályosan másszon. (Már most halad, de inkább hátra
)
Franyó, szóval te nem növeszted a lányt, hanem csökkented?
De a szivacsból itatós módszered se rossz
Kangi, gyógyúlgassá má meg, de gyorsangyorsan!! Nem vagy döganya, mert kicsit önállóbb szeretnél lenni! Viszont a hezitálást picilányod (akarom mondani nagylányod
) megérzi ám, és olyankor mégjobban csüng... Suliba helyileg hova és mikor jársz? Mert ha közel, és egyidőben, véletlenül
összefuthatnánk.
Beu, én gyümihez nemadtam tejet, mert azt könnyen és szívesen benyalta magában. Főzihez rakom, víz helyett.
Magdi, képek nagyonjók
, hajrá!
Andi78, neked nem tudok méltküldeni... mindig visszadobja
Ari, képek szupik, neked is jobbulást!
Zulu, bár hozzánk még nem jár takinéni - minő felelőtlenség, mit felelőtlenség, óriási hiba
- "csak" a bébicsősz, de ő is sokat besegít. És nagyobb lakásban nagyobb rumlit lehet csinálni, ez tény
, de ha központi lesz a porszopó... azér engem is esz a fene
. 10 hónapos öreglány, hogyvan?
Ekkora súly? Mivel tömöd, valld be!
Urszila, esés remélem nem volt olyan vészes, mint ahogy a bátyó érzékelte... Danó eccerűen intézi, ha szerinte baja van a csajnak: "anya gyere, sír Ófi, vegyed fel!!" jó, mondom erre, mindjárt. Na ilyenkor odaszalad Zsófihoz és 5 centiről kellő hangerővel elkezdi a vígasznyújtást: " ne íjjál óófika, migyá jön anya" és ezt addig, amíg meg nem teszem
de nagyon gyorsan, mert a lányt EZ nem igazán nyugtatja meg... nemistudom, miért is?
Miszike, jaj de jó, hogy újra itt!
Húúú 8 fog? Háát szopi miatt most nem irigyellek...
Na kezdek álmosodni, meg a végére is értem...
Pussz