Köszi lányok! Krisztiánnak is tetszik!
Nagbri, most jutott eszembe, még nem kérdeztem meg, ismeri-e az öcsédet...??
De most már felírom ide a gép mellé, és akkor nem felejtem el...
Mogyó, van benne igazság, hogy majd megnő.... ha meg jól is áll, akkor meg minek újra megnöveszteni!
Szerintem sem fázott meg, elég jó idő lehet nálatok...
Noémi, nagyon ügyes férjurad van, hogy festi a hajad!
Jaj, látom, kapunk képeket...
Húúú, micsoda motor!!! Az a maci meg talán még nagyobb is Bálintnál....
Nagyon szépek voltatok!!!!! Nekünk mondtak valami fehér lepelt, vagy mit, amit rá lehet teríteni majd Bendére... Nektek is volt, vagy ezt hogy oldottátok meg????
Mennyi ajándék!!! az az üveg ital + 2 pohár is Bálinté....?????????????
Kipróbáltátok már a fürdetőszéket???? Hogy tetszik Bálintnak?
Andi, örülök, hogy sikerült eljutni a tornára. Akkor jól lefáradt Petike!
legalább nyugisan aludt....
Ez jól hangzik, hogy "elvarázsoljátok" a hisztit!
Aranyos lehet!
A végén azért fog hisztizni, csak hogy varázsolhasson......
Cumi: ügyik vagytok, hogy már elhagyja a cumit. Mi még nem tudjuk, mit vetünk majd be Bendénél egyszer..... De még várunk egy kicsit....
Ez a kinti szél meg borzalom!!
Délelőtt muszáj volt kimennünk, mert Apának ajándékot kellett elhozni, de még ráadásul feleslegesen is mentünk, mert még nem lett kész!
Így délután majd nem tudom, hogyan is megyünk el, hogy Apának meglepi legyen.... Valószínűleg ott lesz, és akkor meg is kapja.
Egyébként tényleg annyira nem vészes, csak a huzatos helyeken fúj nagyon.....
Kriszti, tényleg rossz lehet néha nektek is, hogy csak Azizzal vagy napközben. De anyud akkor hamarosan megy hozzátok, és akkor majd mehettek mindenfelé!
Aziz meg szerintem símán bírja majd a tengert! Apja fia, nem????
Tényleg miért nem ünneplitek mindkét ország ünnepeit???? Így mindkettőtök kultúrájából kapna.
Húsvét: mi sem ünnepelünk, max egy kis csoki!
Plusz hatalmas evés-ivás: sonka, kalács, tojás, torma.... stb. Ami ilyenkor dukál!
Nagbri, de jó volt olvasni, hogy eldugjátok az udvaron.... Régen mi is így kerestük anyuéknál + nagyiéknál a húsvéti nyuszikat....
De régen is volt! Azért remélem, otthon majd meglepjük ezzel a gyerkőcöket, hogy az udvaron keresgélhetnek... Talán 1-2 év múlva!