Új privát üzeneted érkezett!

kedves Szerkesztők!

Szeretném egy (jó) pár hozzászólásom töröltetni, mert rájöttem hogy nem idevalók és enm szeretném az utókornak megőrizniKép
Anyaságról-"Friss" babák topicja
2003. aug. 19 13:46
2003. aug. 22 13:16
2003. aug. 23 17:38
2003. aug. 25 09:53
2003. aug. 25. 22:37
2003. aug. 26. 09:41

Életmód-Minek örültél ma?
2003. aug. 23. 20:36

Gyermekek-2002. május 1-2003. április 30 közötti gyermekek

2003. július 24. 14:18
2003. július 25 11:24
2003. aug. 11 11:28
2003. aug. 22 10:26
2003. aug. 24. 21:06

Előre is köszönöm a fáradozást, ezentúl jobban odafigyelek miről kotyogok itt a nagy nyilvánosság előttKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Gabó ha Internet Exlorer 6-os böngésződ van (súgó/névjegy alatt megnézheted) nyisd meg a kedvenc topikodat és válaszd a kedvencek/hozzáadás menüt. Netscape-en sajnos ez nem működik. Lehetséges, hogy régebbi exploreren sem.

:-)
ata
Eger

Kedves Szerkesztők!

Kérhetném az augusztus hónap archiválását a Gyermekek » 2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek topikban?

Köszi
Szila
szila

Gabo

Nyisd meg uj ablakba a kedvenc topicodat, ezt ugy tudod megtenni , hogy jobb eger gombbal kattintasz a kivant link felett es Nyitas uj ablakban/Open in new Window menut valasztod a felugro menubol.
Utana Kedvencek/Favorites-okban menube mesz a bongeszod felso savjaban es tedd kedvencekhez/ add to favorites lehetoseget valasztod.
Itt elso alkalommal csinalj egy uj mappat/new foldert es oda tedd be az oszeset egyenkent.
Amig nem lesz ujabb tarsalgo addig mukodni fognak a linkek.

Napocska
napocska

Kedves Szerkesztő!

BocsánatKépKépKép De megint kéne valamit törölni:
Anyaságról-Friss babák topicja
szeptember 19 12:51

Tényleg sorry, eddig sose jöttem ide a szerkesztő topicba, remélem hogy ezután már tényleg nem kell többetKép

manó

KépKép
manó

Szia manó!
Semmi rendkívülit nem írtál, nem vagy beazonosítható, törvénybe ütköző sincs az írásodba, így nincs semmi ok arra, hogy törölve legyen a szöveg. Ezek itt beszélgetések, ezért a moderálási elveink szerint nem lehetséges a beírások utólagos szerkesztése...
Egyébként meg nyugodtan gyere máskor is ide a szerkesztő topicba. Kép
apa
apa

Kedves apa!

sofka mégis azt szeretné, ha a hozzászólásait névtelenné tennéd. Nem csak törvénybe ütköző okok miatt kérhet ilyet az ember. És nem is az anyósomról van szó. Kérlek!

Mostantól vigyázok a számra : sofka
sofka

Kedves Attila!
A magánba írt leveledre sajnos nem tudtam válaszolni ugyanis már többször visszajött. Ezért most idemásolom a kérdéseidre írt válaszaimat, remélem még emlékszel mi volt a gondom. Előre is köszi a segítséget!
Andi
Pentium III. 533 Mhz proci.
Eredetileg 64 mega SD Ram memória, most kaptam + 256-ot.
Windows Me. az operációs rendszer
Internet Explorer 5.50 talán ez az emi elavult?
Remélem nem hagytam ki semmit!
andi68

Apa,
erdeklodnek, hogy a szerkeszto@babanet.hu mailcim az el még?! Mert még egy vacak automata valaszt sem kaptam....
-Afonya
afonya

Napocskának és Attilának köszönöm a segítséget!
gabó

Kedves Szerkesztő(k)!

Mit csinálok rosszul, hogy nem tudom használni a keresőt? Mindig ezt írja ki:
You have an error in your SQL syntax near 'BINARY '[[:<:]]hajhull\ás[[:>:]]';' at line 1

Előre is köszi a választ.
rjuli

Kedves Szerkesztők!

Regisztráltattam magam, a rendszer el is fogadta a nevemet (Móró) és írta hogy majd küld emailt, de nem kaptam semmit sem.
Utána tudnátok nézni hogy mi történt?

Köszönöm: Móró (sweeex@freemail.hu)
Móró

Kedves Szerkesztők!

Kérhetném az augusztus hónap archiválását a Gyermekek/2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek topikban?

Köszi
Szila
szila

Kedves Szerkesztők!

Szeretném megkérdezni, hogy lehetne e töröltetni az Ötletek, tippek-ben az Utazás külföldre c. topikot. Tudatlanként még tavaly én nyitottam, de mivel sok más hasonló témájú topik van, és amúgy se szólt hozzá senki, igy szeretném onnan eltávolittatni. Köszönöm!

Brigitta
Névtelen

Nem lehetne módosítani a hozzászólások keltezésében az "Octóber" szót valami magyarosabbra? Pl. "Október" Vagy csak az én szememet bántja?

Köszönöm: titati
titati

Rjuli
Valószínű, hogy nem csinálsz semmit rosszul. Kérlek a Részleges egyezéssel próbáld meg a keresést. A problémát igyekszünk kijavítani.

Móró
A regisztrációkor két db "e"-vel írtad a "sweex@freemail.hu" -t. Ha ez a probléma, jelentkezz be a profil szerkesztőbe, ahol ki tudod javítani a címet, és újra megkapod a kulcsot.

Szila
Archiváltam

ata
Eger

Attila,
a minap én is megpróbáltam a keresést, névre, szerző nevében, egy adott témakörben. És nem adott ki minden hozzászólásomat. Csak a neki tetszőeket mutatta meg nekem is. Vajon miért? (Részleges egyezéssel kerestem.)
Köszi
Solya

ui.: Nem gondoltatok még rá, hogy egy naptárat felrakajatok? Sosem tudom, milyennévnap van. Ez nagyon megkönnyítené a dolgomat. Kép
solya

Nekem sem működik a keresés sajnos Kép Kb 2 hónapja. Előtte jó volt.
muter

Kedves szerkesztŐ!

Nem lehetne a Gyermekek/2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekek topikban az augusztust szétválasztani a szeptembertől az archívban?

Szila

Ui.: amúgy az archiválást kösziKép
szila

Titati,
nem csak a te szemedet bántja! Amúgy én már régen kértem a szerkesztőt arra is, hogy javítsa ki a főzős topikot is, ahol ...a gyerek a lábad alat...Tudom, hogy tördelési gond miatt van, de valamit csak lehetne csinálni!
Kíváncsi
kíváncsi

Szeretném töröltetni az egyik általam nyitott topicot. Gyerektartás a címe.

Előre is köszönöm: titati
titati

Kedves szerkesztő!
Meg lehetne azt oldani, hogy a "Mandulaműtét" topicot átrakni egy olyan helyre, ahol nem csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni? Szerintem sokkal több tapasztalatot lehetne összegyűjteni. Emiatt nem szeretnék új topicot nyitni. Szóval megoldható az áthelyezése?

titati
titati

Titati!
Igazad van, nem érdemes új topikot nyitni, de átpakolni sem lenne korrekt, mert a topik nyitója ott hozta létre.
szia, apa
apa

Kedves SZERK!Kép

Többször előfordult az utóbbi időben, hogy elküldtem a hsz-mat, az meg is jelent a topikban, majd később már csak a hűlt helyét találtam, ill. ha ott volt, akkor az "elmúlt napon"-ban nem látszott a hsz. Ez mitől lehet? A hiba az én készülékemben van? Kép
Köszi:
Solya
solya

Kedves Szerkesztő!
Nálam is fennál a Solyánál tapasztalt jelenség. Pl. a Vissza a munkahelyre topikba írtam a múltkor, nem jelent meg a listán a nevem, majd a topik is teljesen eltűnt.
A Titati és általam is több ízben jelezett nyelvhelyességi problémákat nem lehetne orvosolni? Vagy legalább megválaszolni a feltett kérdést?
Kíváncsi
kíváncsi

Kíváncsi! Úgy látszik mostanában nem nézik a szerkesztők az üzeneteinket Kép
Az általam törlésre szánt topicot se törörlték. Ismétlem: "gyerektartás topic törlésre vár!!!!"

titati
titati

Miért nem vagyok regisztrálva?? Úgy emlékszem anno megtettem, most mégis ismeretlen vagyok. A nevemen Zorkanya- nem tudok regisztrálni mert ezen már regisztráltam, (de akkor hol vagyok?), ill. megpróbáltam új néven regisztrálni, 2 napja megtettem, azóta is várom az üzenetet amiben vmi kódot küldtök...
Nézzétek meg légyszi mi van a régi kedves ZORKANYA nevemmel!!
Köszi!!
ZA

Kedves Szerkesztök!
Tegnap meg akartam valtoztatni a profilomban az email cimem, es azota valami kodot kellene, hogy kapjak, amivel tovabb maradhatok az a regisztralt, aki eddig is voltam. De nem kaptam megKép! Es most nem tudok regisztraltan irniKép!
SEGITSEG!!!
Kryss
Kryss

Kedves Szerk!

Én is úgy jártam, mint Kryss, igaz én kaptam kódot, de nem fogadja el a rendszer!!!

Betti
fodbetti

Gabi,
hogyan lehet új topikot nyitni? Mert egy fiam új téma létrehozása gombot nem látok sehol...
Zs.

Zsóka
zsóka

Zsóka,
ha rámész a Társalgóban a Topikok címszóra, ott a felsorolások alján mindenhol szerepel, hogy új téma indítása. Ha arra kattintasz, már nyertél is egy új topikot! Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Kíváncsi,
eddig valóban így volt. De most sehol nincs Kép.
Vagy csak az én monitoromon nem látszik... Kép
Zs.

Zsóka
zsóka

Zsóka,
az alsó kék csíkban apró betűvel... Arra klikkelj. Akkor sikerülni fog. Az Anyaságban néztem, máshol nem.
Remélem ezt Te is látod. Régen tényleg feltűnőbb volt!
Solya
solya

Solya, köszönöm. Ha nem írod így le, hát bizisten, sosem találom meg Kép.
Elgondolkodtam, hogy direkt ilyen rosszul látható, hogy ne nyíljon úton-útfélen új topik, vagy véletlenül sikeredett ilyen észrevehetetlenre?
Zs.

Zsóka
zsóka

Szerintem az új "dizájn" része. Kép
solya

Kedves Szerkesztők!

Szeretném kérni a Veszprémi topik archiválását,mert már régen túllépte a 60 üzenetet isKép!

Köszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Hónapok óta nem tud senki segíteni, Attila sem válaszol, pedig igérte. Van valaki aki megszán engem???
ANdi
andi68

Szerk,
Lécci archiváld le a "2002. május 1 - 2003. április 30. közötti gyermekek" topicban az augusztus, szeptember hónapokat.

Előre is köszike,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Szia!
Annyira de annyira sokat kell várni mire végre megjelenik amit írunk.KépNéha már azt hiszem elveszett.Nem lehetne ennek érdekében valamit tenni?Légyszi,légyszi.Örök hála:linatoKép
linato

Kedves Szerk!

Nem tudom hozzátok tartozik-e a "Te történeted" C. rovat a főoldalon szereplő "fejléc" szerűségben, de jelezném, hogy az új történet a "Másodlagos meddőség" tartalma az elötte lévő történetet tartalmazza. Ha rákattintok, hogy elolvassam, akkor a "Közlekedés a babakocsival" tartalma jelenik meg.

sasha

Kép
sasha

Apa(Bár nem tudom te ki vagy , miért nem vagy regisztrált és hogy te vagy e a szerkesztő)!

Köszi szépen a hozzááálást, pár történés késztett arra hogy töröltetni szertném, ja, és nagyon is beazonosítható vagyok. És szerintem jó lenn ha az aki írja tudná szerkeszteni a saját írásait később is, mivel az egész mindneki számára olvasható, nem csak a regisztráltaknak. Na mindegy, néha elmegy a kedvem az egésztől, csak olyna jó a társaság.Kép

Manó

KépKép
manó

Manó!

Lehet szerkeszteni a hozzászólást, de csak 30 percen belül. De szerintem ennyi idő elég, hogy az ermber átgondolja, jót mondott-e Kép

Annamari
muter

Köszönet a dolgos kezeknek!
Kedves szerkesztők ezúton is köszönjük/öm, hogy archiváltatok néhány GByte-nyi hozzászólást, sokkal gyorsabban lehet elérni a kedvenc topicjainkat.

Judit
holophernes

Zorkanya,
elküldtem az azonosítód, a regisztrált címedre(...gabor@chello.hu)

Kryss, Betti,
kérlek próbáld meg mégegyszer elküldeni magadnak az aktivációs kódot:
Lépj be a profil szerkesztőbe, és az alúl megjelenő "Change e-mail address to" bejegyzést jelöld ki, a mellette levő mezőbe pedig add meg az új e-mail címed.
Ha nem kapod meg a válaszlevelet, vagy már próbáltad ezt, írd meg és, aktiválom máshogy a profilod.

ata
Eger

Annamari!

Örülök hogy te meg vagy elégedve, de sokan nem! Szerintem fél óra semmire sem elégKép

Tisztlet SzerkesztŐ!

Tényleg ekkora nagy gond lenne technikailag ha az ember a saját üzenetét bármikor szerkeszthetné?

manó

KépKép
manó

Kedves Szerkesztők!

Szerettem volna fotóalbumot nyitni, de a belépésnél folyamatosan azt irja ki, hogy nincs ilyen nick név!!!Kép
Mi lehet a probléma?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!
Oda régen a chat belépő kellett. Más jelszóval. Lehet, hogy most is?
solya

De nyitottál! Kép
solya

Solya!

Sikerült végül!Kép Nem tudtam, hogy ott újra regisztrálni kell! De rájöttemKépKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Látom elindult némi rendezés a topikok között!! Szuper nagyon örülök neki, csak igy tovább!!! köszönjük!!!!!

Ildi

Ildi
pildi

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?