Jo reggelt mindenkinek!
Volt valaki tegnap eloadason?
Egesz jo volt, szerintem, bar tenyleg olyan ize, hogy ezer meg ezer kerdese van az embernek, es amikor ott a lehetoseg egy sem jut eszebe. A szuleszno igen jo fej volt, olyan termeszetes, szokimondo, nem laca facazo.
Hat a szuloszoba latoagatas mar nem tett ram ekkora hatast. Oszinten nem annyira gaz, mint hittem a korhaz regi epuletet latva, de hat nem lettem nyugodtabb.
Ami nagyon nem tetszett az elmondottak alapjan, hogy az elso nap csak szopizni hozzak ki a babakat, kiveve ha az anyuka annyira erosnek erzi magat, es mar megmutattak neki az alapellatast, hogy az apuka is csak folyoson lathat minket- kiveve a fuzetos szobaban- na meg en nem igen ertettem, hogy azt mondta a noci az anti D-t csak akkor kapom mag 72 oran belul, ha a baba pozitiv. En azt olvastam minden esetben kapni kell, mert akkor a kesobbi terhessegek soran kisebb esellyel lesz baj. ennek most utana kell jarnom. Mert az egy dolog, hogy talan most nem lesz bajom, de jobb hosszu tavon gondolkodni.
No meg amin jot derultemmagamban, hogy amikor beer az ember a korhazba 30-40 perc csak a papirmunka. Eljen e papirok orszaga!!!!
Eleg nehezen kepzelem el, hogy fogok tudni arra koncentralni epp mit tesznek elem alairni, mikor kisebb nagyobb megszakitasokkal jonnek a fajasok- mindezt apuka nelkul.....
Bar tudom, ez nem a korhaz hibaja.
Fontolora veszem ezt az orvos dolgot. Mert tenyleg elgondolkodtato, kell e ezm eg nekem 18 heten at, hogy csak ugy kilodit a vizsgalobol, amikor kavarog a fejem a kerdesektol, na meg ugy nyul hozzam, mint egy guminohoz....
Csak en azt a terhesgondozos not sem birom, elotted bubaj, de ha kerdezel, a valasz: beszelje meg a doktorral, aha ha a doktor hajlando lenne velem beszelni! Na szoval batorsagot gyujtok es legkozelebb 26-28 het ugy megyek mikor Mecser rendel.
Mindenkinek szep napot!
MA fogorvoshoz kene mennem, aaaaaaaaaaa! Utalom
Ja jovo heten is lesz eloadas, dentalhigienes szakemberrel-az en temama:(, annyi rossz fogam van, es ugy utalom a fogorvosokat....