Sziasztok!
Hú, de sok időm lett
Mióta Veronika bölcsibe kezdett el járni, kicsit furán érzem magam a nagy időmilliomosság miatt!
Rima, köszi, jól vagyok. Egyre terhesebben
Még jól bírom, de nem bánom, hogy Veronika után kell rohangászni, mert annyit eszem (sok édességet), hogy legalább utána kevesebb gondom lesz az alakformálással. Persze nyugisabb volt vele terhesnek lenni.
Xéna, olyan jó hallani, hogy ilyen elégedett vagy! Én is hálás vagyok az égnek, meg magunknak, hogy itt szülhetek. Otthon sok barátnőm van, akiknek végighallgattam a szülési (rém)híreit. Egyetlen boldog szüléssztorit sem tudnék most elmesélni Nektek... És ez nagyon szomorú. Bár sokan mondják, hogy ez "csak" egy szülés, de mivel gyakran nem éli át az ember, és mivel a gyerek életbe való indulását/indítását jelenti, ezért úgy gondolom, hogy rettentő fontos, hogy jó szájízzel menjen haza az ember a kórházból az újszülött gyerekével.
Nálunk Veronika vákummal született, de otthon már megcsászároztak volna, az tuti. Így viszont a szülés után két nappal már teljesen rendben voltam.
Na, örülök, hogy tetszik itt.
Ha a második gyereked lenne itt, tuti még ennyi macerát sem kéne átélned. Én meg is voltam lepve. Eddig 3x találkoztam a védőnővel, és ugye 30. hétben vagyok... (6. hét, 16. és 28.) Orvost még nem láttam. Kicsit fura, de legalább nem megy feleslegesen az időm, és nem érzem betegnek magam. A gyerek pedig tuti odabent van, mert érzem
Rima, nevek vannak már a kis babócnak? izgultok már, hogy milyen nemű gyerkőc lesz? nem tudom, hogy kibírtam volna-e, hogy megvárjam mire jön.
Mostmár nem dolgozol, ugye? Otthon vagy? Készülődsz a bababára?
Sensie, majd írj, hogy hogy reagál a párod! Örülök, hogy megnyugodtál azért! Vannak rosszullétek? Hogy alakulnak a papírjaid?
Berni, Neked akartam mesélni, hogy emlékszem, még Te hoztad fel a GBS dolgot anno. Képzeld, rákérdeztem a védőnőnél, és azt mondta, hogyha kérem, a 36. héten megcsinálják a tesztet (ingyen, mert árat nem mondott). Szóval lehet, hogy érdemes rákérdezni a védőnőnél vagy a GP-nél.
Boldog házassági évfordulót Nektek!
Jah, akartam még írni, hogy Veronika ugye bölcsibe fog járni, hivatalosan hétfőtől. A beszoktatás elég fura volt itt. Mivel csak heti két napot lesz 9 és 3 között, ezért azt mondta a fődadus, hogy elég csak egy héttel előtte két napra, 1-2 órára otthagynom... Na, ettől bepipultam, és sikerült nagynehezen kialkudnom még egy hetet... Múlt héten voltunk 1-1 órát, amikor én is ott voltam Vele. Aztán hétfőn 1 órát nélkülem, és mivel annyira jól ment, ezért kedden már 9-től délig otthagytam - nem kellett volna. Szegényre könnyek között találtam rá. Tiszta lelkifurdalás lettem, gondolhatjátok! Éjjel egész végig én akartam foglalkozni Vele, átmenni hozzá, pedig a férjem szokott (mert ugye a pocakkal már nem ugrálok olyan könnyen). Majdnem vele bőgtem... Pénteken megyünk még, és akkor 9-től 2-ig lesz, hogy egy alvás is benne legyen. De már előre félek tőle. Majd mesélek.
Viszont szereti a babákat, meg az új játékokat. Remélem. És tanulja az angolt is.
Szélmentes időt Mindenkinek!
Taram