Új privát üzeneted érkezett!

A nap mondása:
Amióta kikapcsolom lefekvés elött a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu
:lol: :lol: :lol: jah es laptetu 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

zsu
mondom én hogy terhes vagy! :D :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szoktalak olvasgatni benneteket mindig!
Bridget! Sajnálom, hogy ilyen problémával kell küszködnöd, és biztos nem könnyíti meg a helyzetet az sem, hogy külföldi dokikkal kell harcolnod. Remélem előbb-utóbb sikerül a kisbaba!

Képzeljétek, tegnap zebrásat teszteltem. Én PCO-s vagyok, és hat hónapja szedtem a metformint, második próbálkozós hónap volt. Remélem minden oké, most még nehezen hiszem el.

Most el is megyek tesztért, aztán ellövök párat még, mire dokihoz tudok menni.

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Bridg:
Jaja.... nekem is kijutott egy kis laptetü :lol: :lol: :lol:
Képzeld, itt megint szakad az eső egész nap :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

SZIASZTOK CSAK MOST TUDTAM JÖNNI MERT ANYÓST VITTEM A DOKIHOZ :twisted: PERSZE CSAK RECEPTIRÁSRA MENT DE OTT KELETT LENNI EGÉSZ NAP MIG SORA KERÜLTÜNK MERT NEM JÓ AZ AUTOM SZERELŐNÉL IGY ELKÉRTEM AZ ÖVÉT ÉS MOST ÉN FUVAROZOM MINDEGYLETT VOLNA NEM KÉREM EL IGY SE TUDOK MENNI SEHOVÁ MERT ŐT KELL VINNI MINDIG NA MINDEGY.MA ANNYIRA FÁJT A HASAM MINT AKINEK MEGJÖNN DE SEMMI NEM BÁNNÁM PEDIG MERT AKOR TUDOM MINDEN HELYRE ÁLLT NÁLAM :cry:
CSUCSU:AKKOR TE IS JÓ HELYZETBE VAGY DE LEGALÁBB MEGOLDODIK A TE PROBLÉMÁD IS HURÁ :lol:
BRIDGET:EGYETÉRTEK VELED ABBAN HOGY NEM KELLENE EGY DOKINAK IGY BELEVÁJNI AZ EMBER ÉLETÉBE HOL VAN ITT A KULTURA DE FE A FEJJEL MINDEN JÓ LESZ :lol: JA ÉS JÓK A KÉPEK :lol: :lol: :lol:
bévi

Baba: Álom, álom, édes álom :roll: :roll:

Kati: Egyenlőre halk gratula a teszthez :wink: Mikor mész dokihoz? Utána gyere a hírekkel és a megerősítéssel :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Baba: Huncutka válaszolt már neked, hogy mikor üldi a teszteket?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu
válasz a bromósban :wink:
Vendég

olvastam, válaszoltam :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jaj csajok annyit irtaok dejo :lol: megyek aludni jo ejt es holnap majd visszaolvaslak titeket.

ZSu
Jo,hogy jottel 8) itt se volt ma joido ne aggodj :?

Datolya
mar elfelejtettem mit is irtal a masik oldalon bocsi :shock: :roll: :oops: holnap visszanezem :oops:

Kati
Koszonom az egyutterzesed :wink: :? Igen nem olyan 1szeru am kulfoldi dokikkal bar a japan dokik sose bantak igy velem sooot nem tom olvastad-e de ngyon is szepen gondomat viseltek :roll: :oops: a magyar dokikrol meg ne is beszeljunk :? gratula a teszthez :!: fotot kerunk es vonalzot :wink: 8) :lol:

Bevi
En is ezt gondolom...mar ha csak etikusan is nezzuk...na mind1

ZSofi
Nem fogok veled leallni vitatkozni mert nincs ertelme...es megmagyarazni se szeretnem mert ha eddig nem ertetted meg ezutan sem fogod...en ilyet soha senkinek nem irtam volna...mert mint irtam nem ismersz annyira es az egesz tortenetet sem...pedig aztan mar neked kiveseztem 1-2 dolgot... :roll: igy pedig nem lehet ilyen velemenyt mondani..foleg nem 1szamodra "idegennek"...mert meg az,hogy a barinodnek megmondod kerek perec az egy dolog.
A velemenyt elfogadom de nem a kritikat.

KépKép
bridget0801
Kulfold

baba te most babás vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bridg: Álmodj szépeket :!: :!: :!: Gondolj valami szép dologra alvás előtt :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Nita!
Hogy telt a mai nap?? Lakás? Intéződik, olvastam :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nitácska

még nem, de hétvégén dolgozni fogunk rajta :lol: én ezt a vonalzót használom ovus helyett, hátha szerencsét hoz! :D ez már a harmadik, de remélem hogy ez már marad 40. hétig :D
Vendég

Baba

:lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++

ahogy néztem, a vasárnap nagyon jó lesz az utódgyártáshoz :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu

beleadunk apait-anyait hétvégén! :lol: :lol:
Vendég

baba akkor drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!HAJRÁ!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Baba

Mindent bele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tessék már vágre összehozni egy babócskát..... valakinek a Bromo-ban is el kellene kezdeni a zebrásodást :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kösz csajok! rajta leszünk! :lol: :lol:
Vendég

Nita
Mikor dolgozhattok kisesón????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mi már dolgozunk rajta :oops: :lol: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

és mikor lehet drukkolni majd eredményért???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kati: Halk gratula:) Mikor mennél dokihoz?

Kép
csucsu05

Jo reggelt :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

mai kep
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: ez a mondás nagyon igaz !!

Kép
csucsu05

Csucsu
Koszi

minnya irom a beszamolot :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hat en mar reggel 8ota fent vgyok...azaz ti mar akkor javaban durmoltatok csak meg 10ig agyban forgolodtunk... :roll: utana keles mer 11re suliba mentem...aztan ugyesbajos dolgaim inteztem...es hazajottem enni...na meg elolvasni a fejlemenyeket 5utan megyek jogara...meg sosem voltam kivi leszek milyen :roll: bar mindenki csak jot mond rola :wink: aztan a csajokkal vacsizom es utana remelem haza...nem akarnak inni menni mer nem sok kedvem van ma hozza :? kulonbenis holnap koran kelek :? Tegnap volt akcio :lol: 8) :oops: es megint csak nem vedekezett... :P pedig a doki azt is mondta"...termeszetesen van 1kis esely arra hogy spontan is megtortenjen a dolog de nem sok..." szal nem 100%-osan lehetetlen...csak ngyon keves...szal ha o nem szeretne nem vallalna be azt a kis kockazatot....nem igaz :roll: meg mindig nem beszeltunk...vasarnapig kap haladekot aztan majd valahogy megprobalom szoba hozni a temat :roll: nem akarom ezzel terhelni a hetvegenket :?
Minnya a fejlemenyekhez is hozzaszolok csak visszaolvaslak titeket
:wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Én meg reggel 6-óta vagyok fent :(

Kép
csucsu05

Nos, a nevem:Nóri...még mindig.És a véleményem (nem kritika) az, hogy ha már megosztjuk egymással az intim dolgiankat is, a peteérésünket, ciklusunkat, nemi életünket, akkor szerintem nem is vagyunk annyira "idegenek" egymás számára.És igen, itt bíztatjuk egymást, segítjük...stb, de egy nagyon fontos dolog van...ez nem egy "bólogató" topik...itt vélemények vannak, netán olyanok is, amik neked, Bridg nem tetszenek.De ha egy kicsit is értelmeznéd, ezek mind építő vélemények, amik a te érdekedben hangoznak el.Viszont ha ezeket te nem érted, vagy nem fogadod el, akkor nem neked való a nyílvános fórumozás.
Mondjuk elgondolkodtató, hogy itt ebben a fórumban (bár régebben) de az eddigi vitáinkból sosem volt sértődés, meg árulkodás és egyéb gyerekes dolgok...pedig nem egy vita és eltérő vélemény volt már...
És ami még szerintem fontos...ha bántani akarnálak, nem reagáltam volna az eddigi dolgaidra...pl.elsőkörben szóltam hozzá a kapcsolatodhoz, amit megköszöntél, mert őszinte voltam, vagy a valentin esti vígasztalás, mikor úgy készültél otthon...stb.Akkor az nem volt gond?Hogy próbáltunk (próbáltalak) "idegenként" feldobni és megvígasztalni?.......
Vendég

Nori
A nevelirasert 1000bocs nem volt szandekos :oops: de ahogy latom eleg piti vgy gyorsan leirtad az en nevem is helytelenul :lol: nevetseges csak ez jutott hirtelen eszembe :? Mint irtam nem veszem fel a kesztyut es nem fogok magyarazkodni...azt irsz amit akarsz...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok valóban az őszinteség fontos. Én legalábbis szeretem ha valaki őszinte és megmondja a véleményét. Nem ebben a topicban de volt egy lány aki írt olyat ami nem tetszett és azóta azt a lányt imádom mert tudom őszinte volt és szerintem ez nagyon jó. Manapság mindenki csak képmutató és nem őszinte.Használjuk ki, hogy ez a topic az őszinteségről szól. Nem baj ha nem értetetk egyet egymással hisz ez így van rendjén. Minden ember más és más.

Én legalábbis kérek mindenkit ha nem ért velem egyet írja meg mert örülök neki.
Mindenkinek puszi. Itt süt a nap olyan jó:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Amikor otthon reggel 6volt en mar az utat rottam :lol: de miert is keltel reggel 6kor? :shock: lassan megyek jogara....meg a vacsi...de nem sok kedvem van hozza :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

jaj most latom a masik hozzaszolasod...engem az a reszlet "dobott fel" amikor az oszintesegrol volt szo...mert olyan oszinte mint en a parommal nem hiszem,hogy barmelyikotok is volt a parjaval...es ezt most halal komolyan mondom...se titok se hazugsag soha meg a legkisebb se!De ez a nem mindennapi uj,es rossz hir a leleteimrol sokkolo...es vartam az alkalmat ra amikor is elmondhato lesz...nem arrol van szo,hogy mi nem vgyunk oszintek egymassal... :oops: es nori masrol irt...ami nem ugy van..ezzel minositve engem es a kapcsolatom...marpedig nem tudja a kerek tortenetet...es igy velemenyt sem alkothat legalabbis nem ilyet...de tenyleg nem akarok tobbet beszelni rola...mert nem ezert vgyok itt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Olvaso uzemmodban levoknek 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Én minden ne reggel 6-kor kelek. Együtt kávézunk a férjemmel útnak inditom és utána kel is a lánykám indul a napi munka.
Nekem már fő a kaja készül az ebéd aztán irány sétálni a lánykámmal. Ma motorozni fogunk :)

Kép
csucsu05

Bridget: Szerintem Nóri nem rossz szándékkal írt neked. Ő a saját véleményét leírta nehogy már most ezen legyen félre értés.
Igy van rendjén csajok. Te irsz valamit a másik reagál rá.De most vissz is olvastam. Nem értem mi a gond.
Túl szőke vagyok??????:) :)

Kép
csucsu05

Tyuhuu...motorozas :shock: Nekem parom 3/4 10kor megy dolgozoba es elotte csak tusol,oltozik es megy is :? se kave se reggeli...ha felkelne elobb emiatt akkor csinalnek neki :wink: :P en meg megyek mer minnya itt a lanyzo aztan irany joga :? remelem tetszeni fog :wink: seta utan kerek jelentest milyen volt a motorozas :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én meg azt üzenem az olvasó módban lévőknek, hogy jöjjenek hozzánk mert hiányoznak:)

Kép
csucsu05

csucsu
en mar temat lezartam nem foglalkozom vele... 8) mint irtam nem ezert vgyok itt es mas sem azert van itt,hogy ezt olvasgassa :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép napot mindenkinek!

Szerintem is nagyon fontos, hogy őszinték legyünk egymáshoz.... aztán vagy megfogadja, amit a másik tanácsol, vagy nem.... de jó, ha az embert időnként fejbe kólintja egy "kívülálló", hátha ő valahogyan jobban látja a dolgokat és észre vesz olyanokat is, amit mi nem.

Én is hatkor keltem.... kávéfőzés, reggeli párommal, majd elvitt melózni :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu: Használjátok is ki a jó időt, mostanában úgyis olyen hülye idő van :roll: :roll:

Bridg:
A kolléganőm sokat jár jógázni és imádja.... sokkal jobban van tőle.... hátha neked is bejön :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jóreggelt csajok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsuzska
en is azt szeretem ha oszintek velem...de ez nem annak mondhato dolog volt...o ugy erzem a szememre hanyta a dolgokat...de konyorgom ne hozzuk fel allandoan a temat...
Viszont egyetertek az oszinteseggel mikor en sem tom mi van mas velemenye hogyne erdekelne..de itt epp elmeseltem a kinos szitumat mire jott a hidegzuhany Noritol... :roll: en tudom ha mar elmondtam volna nem lett volna 1-2dolog kinos a sokbol....de valszinu valamiert nem m ondtam el..ezzel nem lettem okosabb,hogy a szememre veti...mindenki tudja miert nem mondtam el...aki nem az nem olvas .... :roll: es egyaltalan nem tartozik a paromra,hogy az exeimmel kivel mikor meg hol,hogyan es hanyszor :?

Itt most 2kulonbozo dologrol beszelunk... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jo reggelt hetalvo :lol:

Meg nem jott a barinom de mar barmelyik percben csongethet :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen ajóga nagyon szupi. Én is kipróbálnám. Biztos jó lehet. nagyon sok jót hallottam róla.

Kuzsanna: Mai viccünk hol van???

Nita: Szia

Kép
csucsu05

Szia Nita, szép napot neked is!!!

Csucsu: Sajna nem kaptam vicceket mostanában, de mihelyst kapok, azonnal hozom őket, ígérem :wink:

Bridg: Jó szórakozást nektek, kapcsold ki az agyad és relaxálj egyet..... szúúúúúszááááááááááá....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

meg nem jott a lany... :shock: lehet,hogy 6:30ra jon :? mar korog a gyomrom :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor tessék enni valami finom lájtosat!!!!!
Nekem is korog, pedig nem is oolyan régen ettem :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem lehet mer joga utan kajcsizunk :? na mar jott is a lany :wink: mentem bye 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?