sziasztok,
remélem, jól telt a Húsvét mindenkinek,
mi voltunk a Skanzenben, a hideg ellenére, nagyon hangulatos volt.Sok sok gyerkőcöt hoztak ki a szülei, láthatóan nagyon élvezték.)
Vitpet, köszi a babakocsi szervíz infot, fel is írtam, remélem, nem lesz rá szükség egyhamar.Főleg, hogy nekünk nincs is másik kocsink, mert Boldi lesz az első babánk.)
Krisztimama, nagyon édes a kép, nem látszik a kisfiadon, hogy kicsit vehemens a húgával.
nem lehet egyszerű, egyszerre két picire figyelni.
és a
hentes, az a nevük, hogy Hufi húsbolt.POmázon is van boltjuk, és Budakalászon is.Én még csak a budakalásziban voltam, mert valahogy az esik inkább útba.Szóval, ha elmész a 11-esen egy pár kilométert Pest felé, nemsokára jobbra lesz egy felhajtó, ami Budakalászra visz, ki is van írva, hogy REnault Budakalász, stb.Ott le kell jönni a főútról, behajtani a körforgalomba, és az első kijáraton, BUdakalász felé kihajtani.Innentől kezdve csak menni kell egyenesen egy pár kilométert, elhyagod a REnault kereskedést, elhagysz egy zöldségest, meg egy fuji boltot, és nemsokára közvetlen a főút mellett jobbra ott lesz a bolt.hétfőn zárva vannak!ha valakit a pomázi érdekel, azt is szívesen leírom.)
Bandikaköszönöm kérdésed, érdekes módon most, hogy a 37.hétben vagyunk, mintha könnyebb lenne sok dolog, mint pár héttel ezelőtt.nem tudom, miért.)a hasam sem olyan nehéz már (gondolom, megszoktam), meg valahogy olyan felszabadult vagyok.Az alvás az már nehezebb kérdés, kb.óránként felébredek, mert zsibbad a medencém, meg a forgóm, meg a combom..gondolom, készülődik a szervezetem a szülésre.)frontokra szerencsére nem vagyok érzékeny, de azért mikor jön egy egy nagyobb, kíváncsian figyelem magam, hogy esetleg a Babára van-e valamilyen hatással.DE egyelőre rajta sem észleltem semmit, a megszokott napirend szerint tölti napjait a pocakomban.)
Az óbudai játszótérre én is kíváncsi vagyok!szimpatikus, hogy pl. van wc, meg pelenkázó.itt miért nincs ilyen?