Sziasztok!
Kakukkfű,
igen, szoktam neki cicit adni, amikor éjszaka felsír, önzőségből, mert attól hamar visszaalszik. Szopizik úgy 10-15 percet, és alszik tovább, általában. Szerencsére eddig még csak néhányszor volt olyan, hogy úgy döntött, hogy ő most játszani akar. Eleinte megpróbáltam, hogy nem mentem oda, és nem adtam cicit, eredmény: vég nélküli sírás. Azt is próbáltam, hogy odamentem, és mindig visszafektettem, na az se jött be, egyfolytában újra négykézlábra állt, felült, felállt, és közben sírt. Szóval, ha akarok aludni valamennyit, akkor muszáj szopiztatnom.
Emmának gratula a fogacskához!!!
Réka,
nőgyógyászod
. Hát az még rosszabb lehetett. 5 hónapos Danidnak gratula!!!
Csucsuka,
enyém héthónapos meg 7,5 kg, és állítólag 64 centi, de ezt azért némiképp furcsállom, egy hónappal ezelőtt még 65 volt
.
Virga,
köszi! Végül ma voltunk az Elefániban, de mégsem vettem zoknit (fő a határozottság
). Pedig nagyon jók voltak, megnézegettem ám őket, de inkább most harisnyákat vettem Ankának, meg egy kiscipőt (csak olyan babakocsiba valót), meg muszáj volt vennem egy plüss birkát
. Szóval kiköltekeztem.
Kangi,
náthásbeteg szegényte!!! Gyógyulj meg hamar!!! Elaltatós történeted igazi sikersztori, gratulálok!
Nálunk nem igazán jött be az "otthagyom"-módszer, lásd fentebb, Kakukknak írtam.
Mariann,
nem tudom, mekkora konyhátok van, de a járóka nem biztos, hogy megoldás lesz a "hova-tegyem-amíg-a-konyhában-dolgozom" kérdésre! Anka, ha nem látott engem, egyből sirnyákolni kezdett. Szóval kénytelen voltam a konyhába is magammal vinni
. Régebben egy hordozkában ücsörgött, mostanság az etetőszékében.
Toffi,
hogy van oltott Zsombi? Oltott Anka már egész jól!
Barbi,
Ádámnak boldog kéthónaposságot, így utólag!
Sofka,
köszi a harisnyás választ. Hát, én őszintén szólva eddig nem adtam rá, sőt, még egy darabig nem is fogom, bár ma vettem kettőt is, majd ha hűvösebb lesz. Ma olyan meleg volt, hogy egy szál bodyban és rugiban beleizzadt a kenguruba szegénykém.
Mit akartál azzal mondani, hogy Corában Ft a bébiétel? Hány Ft?
Évi, Leszter,
Petráknak boldog névnapot!!!
Beu,
az Elefáni egy bolt, igen, amennyire én tudom, ugyanaz a cég, mint a bunkózós bolt. Legalábbis a Kismamában egy hirdetésben szerepelnek. A Kálvin térnél van, a Baross utca bal oldalán (ha a Kálvin felől mész).
Jobban van már Lőrinc? Képzeld, ma Anka csak fél 5-kor ébredt, persze a Germicid C-nek köszönhetően. Mondtam is apjának, hogy minden nap elviszem oltani a lányt, hogy adhassak neki este kúpot
.
Gombóc,
de jó, ülő Zsombi
!!! Etetőszékhez gratula! A babaszoba.hu-n van egy leírás, hogy mennyi idősen kb. mit kell tudnia a babának.
Elli,
hogy te milyen diplomatikus tudsz lenni
! Igazán ügyesen beszéltél Apával! Nna, úgy néz ki, jövő héttől én is megyek kicsit testedzeni, szomszéd lány rábeszélt, hogy menjünk együtt, még szerencse, mert magamtól nem mennék
.
Kiszuny,
boldog félévességet a gyönyörű hajasbabádnak!!!
Köszönöm a vigasztalást-biztatást, legyen igazad, és tényleg álljon vissza minden a fogzás után! Remélem, úgy lesz...
PsAndi,
neked is jobbulást, gyógyulj meg hamar!!!
Évi,
nagyon helyesek vagytok a képen!!!
Magdi,
jók a képek, tündéri a kiscsajszi!
Na meg a másik kettő is!
Momo,
szegény... hát ez megint nem a te napod (heted? hónapod?)! Jobbulást nektek!!! Nagyon ronda dolog a cégtől, hogy ennyire nem törődik veletek
. Viszont Zsebinek nagy-nagy gratula a fogacskákhoz, meg a mozgolódáshoz is!
Lányok, az én kis Ankám tiszta kerge, tudjátok, mit csinál? Evés után, amikor megpróbálom letörölgetni az arcát-kezét egy vizes szivaccsal, elkapja a kezem, kitépi belőle a szivacsot, és szívogatja ki a vizet belőle. De ez már olyan szinten megy, hogy egész evés alatt a szivacsot lesi, és alig várja, hogy kézbe vegyem, amíg törölgetem, iszonyú "anyamérnemadodmáride" visítást csap, aztán mikor otthagyom a kezében, kész a boldogság, elmélyülten szipákolja. Pohárból nem nagyon szereti a vizet, de a szivacsból...!!! Hát láttatok már ilyet??? Mondjuk, a szivacs tiszta, mert csak őt szoktam vele törölgetni, de hát akkor is...
Puszi
Franyó