Sziasztok!
Már épp kérdezni akartam, hogy kihalt-e a topic vagy mi van
Kata!
Ugyehogyugye? Nem kell aggódni, nincs miért
UH értékekkel kapcs 2 lehetőség van:
1. elmérték valamelyik baba fejméretét (ha kicsit elmozdítja a fejét, már nagyobb BPD értéket mutat a készülék)
2. nem egy sablonra készülnek a gyerekek
Most lehet, hogy lesz egy hosszabb, de kisebb fejű babád, na puff
Legalább lesz esélyed gátvédelemre
Shine mindenkit puszil, jövő héten már dolgozik, úgyhogy majd bejelentkezik a hírekkel
Jól van, mensis görcsei vannak, megpróbáltam rábeszélni a magnéziumra, nem tudom, sikerült-e
Én amúgy puffogni jöttem: egymás után kétszer fordult elő, hogy felszálltam a metróra a háti hordozóval és senki de senki nem állt fel. Félre ne értsétek, nem várom el és nem azért tettem Balázst háti hordozóba, hogy akkor majd biztos átadják a helyet, de azért az durva, hogy mikor a hátam mögött feláll valaki, akkor egy 20 éves kiscsaj odébb lök minket azért, hogy leülhessen!
És mikor Balázs a hátamon van, nem tudok felül kapaszkodni, mert akkor a vállpánt elszorítja a kezemet és két megálló közt teljesen elzsibbad. Olyan bunkók tudnak lenni az emberek!!!
Balázs szépen javul, tegnap voltunk kontrollon, a jobb füléből azóta is dől a genny (szegényke, hogy fájhatott Neki és én nem is vettem észre, csak mikor már belesápadt
), a bal dobhártyája viszont már be is záródott, ami nem tudni, hogy jó vagy rossz, mert tegnap szép volt az a füle, de még naponta 2-3 alkalommal felmegy a láza és nem tudni, hogy nem az okozza-e. Úgyhogy hétfőn kontroll, ha addigra jól van, akkor okés, ha nem és nem tiszta a bal füle, akkor sajnos mégegyszer fel kell szúrni. Szegénykém tegnap a folyosón futottunk össze a gégésszel, meglátta és elkezdett zokogni. Most kapja az Amoxicillint max dózisban és a Panadolt, ha lázas vagy nincs jól. szerencsére kúp már nem kell, meg Cataflam sem.
Jó hosszú lettem, bocsi,
Annamari