Hát sziasztok.
Megvagyok még én is, csak picit ziláltan. Az én lányom se alszik éjjelente, és a foga még sehol. Ma oltást kapott, az öthónapost, így, hét hónaposan és egy hetesen. Volt egy kis sírás, most durmol az ágyacskájában, beborogatva.
Viszont meghalt a gyerekdokink, olyan szomorú vagyok, nagyon kedves, aranyos néni volt
. Egyelőre nem tudni, ki lesz helyette, én nem ismerem a többi dokit, nem tudom, ki mást válasszak.
Zulu,
de jó, akkor nálatok már kint van a várva várt fogacska!!!
Lehet, hogy most Anka lett a rangidős fogatlan?
Habár, legutóbb még Kangi Julcsijának se volt, ő meg egy nappal öregebb Ankánál... tényleg, hol van Kangi??
Leszter,
hát igen, akkor jól tippeltünk, gratula a házhoz!!! Szuper hír, ennél már csak a másik (a nem rohangászós
) lenne jobb!
Heni,
szegény Dorina, hát, nem csodálom, hogy megijedtél, én szívbajt kaptam volna! Remélem, hamar meggyógyul!!!
Egy kérdés: ti a harisnyát mikor, mihez adjátok rájuk??? Télen majd, az overall alá? Vagy? Most még nem kell, ugye? Mert én egyelőre láb nélküli rugit és zoknit adok rá. Ja, erről jut eszembe, Ankánál is egy problémás dolog a zokni, mert ugyan van olyan, amelyik nem vágja (én is vissza szoktam hajtani fölül), de akkor az meg lecsúszik. Tegnap vettem neki térdzoknit, egyelőre úgy néz ki, az műxik.
Beu,
szegény Lőrinc, ajjajj. Nagyon drukkolok nektek, hogy elmúljon végre. Olyan rossz, amikor betegek.
Enyém lány is ébred másfél-kétóránként, de van, hogy óránként, ma fél 5-től fél 6-ig játszás volt, meg anyahajtépkedés, meg apaorrkapirgálás, meg csujjogatás. Helyettes dokit kérdeztem, de csak annyit mondott, hogy hát ma, mivel oltva lett, adjak neki éjszakára Germicid C-t, attól aludni fog. Jó. De a többi éjszaka? Asszem, ha nem változik egy héten belül, én felhívok valami alvásklinika-féleséget, mert már kezdek besokallni. És nálunk szerintem nem segítene a sírnihagyás, mert nem "rosszaságból" csinálja, csak valamiért éberebben alszik. Megfigyeltem, miután elaludt, néha összerázkódott, meg-megnyikkant.
Ja és: körtét én már pár hete adok neki, semmi baja nincs vele. Szerintem adjál nyugodtan, ha ízlik Lőrincnek.
Maci 2,
köszi a hiányolást, jól esett
!!!
Orsoly,
Lackó csuda jóképű!!!
Dentinoxot ti hogy kenegetitek fel az ínyükre??? Nekem sehogy sem megy, mindig pont becsukja a száját, az egész az ajkára kenődik, ahonnan jóízűen lenyalogatja
.
Virga,
ha megnézted majd, megírod, hogy milyen márkájú az az Elefánis zokni? Mert mostanában valamikor szeretnék oda elnézni, hátha nekünk is jó lenne...
Sofka,
nekem még mindig hullik a hajam... mintha valahol azt olvastam volna, hogy addig tart, amíg a szoptatás... de lehet, hogy ez hülyeség. Mindenesetre engem már kezd nagyon zavarni.
Na pussz mindenkinek
Franyó