Szép napot!
Viki, Czinke: Hát hiába vártam a manókat, nem jöttek, úgyhogy tegnap kitakarítottam.
Czinke: Gratula a szép ruhácskához! Gondolom, már alig várod, hogy felvehesd majd.
Előfordulhat, hogy a barnázás arra utal, hogy jönni fog a mensi, nekem is szokott 2-4 napot lenni ilyen, bár én nem vagyok PCO-s. Vagy pedig.. nem vagy Te egész véletlenül babás?
Nemone: Az időzítés tökéletes volt!
Remélem, ez a másság jót jelent. Én múlt hét szerdán voltam, és akkor sem volt ágy, csak a II. kórteremben lévő kanapén tudtam elnyúlni kicsit.
Vicuska: Nagyon furi, ami Veled történik. Az biztos, hogy terhes vagy, van HCG, terhes tünetek.. csak nehogy méhenkívüli legyen. De nem görcsöl a hasad.. szóval nem lehet az, de akkor miért nem látják. A nyilalgatás ha jól tudom, lehet attól, hogy nyúlnak a méhtartó szalagok.
Kata: Most olvastam vissza, és nézem a görbid..
meg ez a barna.. Próbálnálak bíztatni, de hozzám ilyenkor néhány napon belül megérkezett az a bizonyos nem kívánatos, a 2. inszemnél az utró sem tartotta vissza, a 4.nél pedig a 10-12 dpo-n volt barna, aztán abbamaradt 4 napra, majd szintén a nem kívánatos jött. Bízom benne, hogy Nálad más a helyzet, kíváncsian várom a holnapi tesztedet!
A sorozat nekem is tetszene.
Nekem is most 5. volt, mint Nemone-nak, szívesen átengedem neki ezt, ha a 6. hely biztosra az enyém lehet.
Évi: Dórinak gyógyító puszikat küldök! Szegényke, remélem hamar elfelejti a szurkodást.
Viki: Várjuk a képet a kis Lackó kuckójáról!
Aluszékonyság? Én mindig az vagyok.
Boni: Drukk az UH-hoz! Mit néznek most?
Szezso: Neked is hamarosan teszt. Mennek a drukkok! ++++++++