Új privát üzeneted érkezett!

Andi! Kizárt.

KépKépKép
agmano

Agmano:én nem láttam az oktatás ügyi minisztert :oops:
Nem nagyon követem a politikát,de mióta pihenek és egész nap megy a tv azóta azért nyomon követem, és már tudom is melyik oldalon állok!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Évi.akkor nálatok is sokat változott a helyzet pár hónap alatt :(
amúgy konkrét indoka van?:wink:

de hátha pár év múlva könnyebb lesz. :wink:

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!

Vagyok, csak....... :roll: :roll: :roll:
Volt ügye az egészség délután a suliban pénteken, akkor fél 6-ig dolgoztam - kikészültem picit. :cry: :lol:

De próbálok olvasni!!!
Cak reagálni nincs időm :oops: :oops: :oops:
Olvastam, hogy Bárány még mindig ágynyugalommal "bünteti" magát! :lol: :lol: Hogy milyen egszerű volt a bárányhimlő -aminek örülök!!

Hogy múlnak a szemölcsök Éviéknél!!! Tök ügyes vagy, tényleg!!!
Mi a fene ez a hányós balhé??? Jobbulást a fiúknak!!

Döbbenten hallom, hogy Andi lemondott (egyenlőre) a harmadik babáról :cry: :cry: Jobbulást a fülecskéknek!!!!!

Garatmandulát 10 évesen kivenni???? Ez érdekes nézőpont!!! Ha addig kibirta és nem lett a gyerek halláskárosodott, akkor már ki sem kell venni!! 6-10 éves korra annyira megnőnek a szerveik, hogy már nincs meg az az alapprobléma, ami a sok füles problémát okozza a kicsiknél!!!
Én ezt az összefügést még nem hallottam: asztma és az orrmandula hiánya!!! De majd megkérdezem az asztmás ismerőseimet, hogy van-e orrmandulájuk. Mert azt tudom, hogy azoknak az ismerőseimnek, akiknek nincs orrmandulájuk nincs asztmájuk sem :lol: :lol: :lol: Viszont a füles betegségeik is megszüntek az orrmndula kivétele után!! Ez is egyfajta összefüggés!! De nagyon nehéz okosnak lenni a sok ellentétes véleményű dr között!!4 :roll: :roll: :roll:
De azt a homeos dolgot mindenképp ki kell próbálni!!!! És számoljatok be Ti is, mert tök jó lenne tudni, hogy ez segít többeknek is!!!

Tünde!! Jézusom: mekkora ez a gyermek??? :lol: :lol: :lol: És hogy paráztál, hogy nem elég a tej, itt a költözés és a kétlaki élet okozta feszültség és tessék!!! Mi is csak egy évesen rendelkeztünk ilyen adatokkal :lol: :lol: :lol: És "csak" 8 hónapos jöttek ki a csajknál az első fogak :lol:

Csokinyuff!! Néztem én is a videót!!! És éhes lettem :lol: :lol: :lol:
Kú..va édes ez a gyerek!!!! :lol: :lol: :lol: Így öröm etetni. Fájdítod itt mások szívét?? :lol: :lol: Az enyémek is jól ettek, de ilyen elégedett hangokat nem hallottam tőlük! Lehet nem volt olyan finom a kajcsi, mint amit Te csináltál :lol: :lol:

Megmutatom, hogy tényleg dolgozom :lol: :lol: , voltak bent nálam a csajok, apa meg fényképezett:
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Andi!!

Kardiológiára mikor mentek???
Valszeg tényleg a láz miatt volt a ritmuszavar - okzhat ilyet. De ha még nem hallotta a doki, akkor érthető, hogy alapos akar lenni.
Szerintem ha Sziszi lázas volt, akkor nem kell csodálkozni, ha Zsoltika is hőemelkedésel bajlódik. Csak biztos jobb állapotban találta a baci az immunrendszerét és nem lett beteg. :lol: :lol:

Évi! néztem a kis koraszülött babát a képen!! Gyönyörű!!! Nem is látszik így a képen, hogy korábban jött. Hurkás!!

ágyöngyi

Hali.

Gyöngyi.de jó,hogy jöttél :)
Nagyon jók a képek.bizti élvezték a csajok a "munkahely-vizitet":)

Ja....az asztmát a garatmandula korai eltávolítására mondta.,meg hogy ugye az immunvédelem szemp. szükség van rá...

Beadtam Sziszinek az első adag Lympho..izét,de most egyenlőre abba is hagyon,mert az antibio mellett lett nem tudom figyelni,hogy lesz-e gáz valamelyiktől+ugye alkoholos kivonat és azt az antibio mellett mellőzni kell--amúgy is okozott vmi gyakoribb székletet ma
:roll: :roll: .úgyhogy majd hétvégén kezdem el a cseppeket.

kardióra 28-án megyünk.most ott tartok,hogy majd előtte izgulok...addig talon... :roll: :P
Egyenlőre majd csütörtökön kontroll a fülészeten.
Marietta és Sára jól vannak?Ovizik a nagy csajszi?

Menek alukálni

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

És igen...3.babó úgyiscsak pár év múlva lett volna esedékes...addig meg hátha jobb lesz minden.ilyen beteges időszakban minden car...De LESZ JOBB ÉS KÉSZ

KépKép
KépKép
cleo27

Gyöngyi! Lehet de maja szinte minden kajának énekel :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hányás-fosás-lázzal Martin este fél 7 óta alszik (most van reggel fél 9). Norbi 6 nap hasmenés után kijött belőle, de nem volt ilyen brutál.
Itt Pécsen egész évben tele vannak az ovik bölcsik ezzel a vírussal és egyszerűen nem múlik el az egész városban. Máshol nem is hallottak felőle, pedig mindig kezet mosatok velük, mégis elkapják. :cry: Ebben a szezonban ez a 3-4-ik, már nem is tudom pontosan, de láz még eddig nem volt. És éjjle Marti na fülét is fájlalta, mikor itatgattam. Tegnap pár szál ropi és kb 2 dl folíadék volt az adagja, amit aztán ki is hányt.
Még jövök..

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.

Sajnálom,hogy ti is így vagytok :( Gyógypuszim Martinnak.
De most dumáljuk meg,hogy max.csütörtökre mindenki meggyógyul nálatok is -nálunk is .okés? :wink:

Sajna olyan frányák ezek a vírusok,hogy a kézmosás apró dolog nekik.mi tavaly csak egy légtérben (nagy) tartózkodtunk -és összeszedte Sziszi.
Mondanom sem kell,hogy nekem ez a hányós-hasmenős az egyik mumusom :?
Normolit porod nincs otthon?
Gyógyit vmit adsz neki?

Majd jelentkezz,hogy mi van.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Már remélem hamar jön a jóidő és elmúlnak ezek a fránya kórságok,de addig is (remélem utoljára) jobbulást a betegeknek!!!

Gyöngyi már olyan gyenge vagyok,hogy napi fél óra talponlét remegést szívritmuszavart okoz!!Annyira szenvedelk!!!!!!!!!!!!!!!!

Jók a képek!!!Így képzeltelek el!!! :wink:
Vendég

Jézusom, Bárány, tarts ki!

Köszi az együttérzést! Felkelt Martin már eszeget, iszogat, nem lázas, de folyik a füle, még jó, hogy van tubus, most nem ordít a fájdalomtól, hanem szépen ürül neki. Ezen a héten nincs ovi. Pénteken meg nekem megint mh-i prezentációm lesz, jön az egyik főnök, tök jó.
Norbi pedig meggyógyult, egybe kaki volt.

Gyöngyi, olyan fura helyen dolgozol, engem kiráz a hideg a látványtól - ez egy orvosi rendelő, brrr...

Andi! Azért én még fűzöm apát! De most sok minden változóban van, így nem lehet babára vállalkozni.
Még jövök.

KépKépKép
agmano

Megjöttem.
Szóval most úgy tűnik, hogy júni végén felmond a munkahelyem és szerződést köt velem havi 50 órára, úgy hogy 1 napot hetente bent kell lennem. Nem lenne rossz pénz és én szabtam a feltételeket. Túl szép, hogy igaz legyen.
Meleltte apám mellett dolgoznék az építőipari vállalkozásukban, rugalmasban, általában délelőtt kell felmérni, du pedig otthon vagy náluk (ahol az iroda is van) megcsinálni a költségvetéseket.
Tényleg el sem hiszem, hogy ez összejöhet, mert tényleg túl szép.
Ha viszont újra babás lennék, akkor le kellene mondani a másodikról legalább 1 évre. Csakhogy apám már nyugdíjak korú és nagyon kell mellé a kontroll- vagyis én. Ráadásul férjemnek többet kellene a fiúkból vállalni, mert Martin addigra iskolás lesz. A suli a város másik oldalán van. Nagy dilemma.
Jólét vagy nagy család? Azért az sem mindegy, hogy most anyagilag kicsit könnyebb lenne. Az idő pedig szorít, mint már írtam. Én szívesen beneveznék ősszel egy babára, ha a feltételek kedvezően alakulnak, de Sanyi hevesen tiltakozik, hogy korai, mert még nem jöttünk egyenesbe, biológiailag pedig már majdnem késő.
Andi, én mindenképpen a kis korkülönbség híve vagyok akár hány gyerek esetében, persze Bárány az ellenpélda, működik úgy is.
És vitathatatlanul könnyebb, ha nincs kire támaszkodnotok, mert már könnyű a nagyobb(akk)al. Főleg, hogy írtad a férjed most nincs itthon- vagy nem Te voltál?
Majd meglátjuk, a vak is ezt mondta.

Amúgy Martin egész jól van tegnaphoz képest és nem fáj a füle csak kellemetlen.

Éva

KépKépKép
agmano

És egy pár kép a csajomról... Kép Kép Kép
Vendég

Még annyi, hogy a homeopátiával foglalkozó gyerekgyógyász is megerősítette Gyöngyit, sem a mandulákra, sem a szemölcsökre nincs homeós gyógymód.
Mi arra jutottunk, hogy ha jövőre tubust cserélünk, akkor szedetjük ki a mandulákat, ha addig nem okoz több gondot. Sajnos a mai éjszaka alátámasztja, hogy a tubusra bizony nagy szükségünk van Martin fülében. :(

Most már tényleg megyek dolizni, mert nem haladok.

Éva

KépKépKép
agmano

Vidám baba!
agmano

Hali.

Évi. örülök,hogy alakultok.
akkor ilyenkor nem kell megnézetni Martin fülét?mármint akkor a tubus végzi a dolgát és kész...? tényleg jó döntés volt :)
Hu...akkor Norbi is rendben.szupi :)

Tényleg jól hangzika munka dolog.hány évesek vagytok,hogy ennyire számolgatni kell csajszi?

Ja,igen..Férjem is vállalkozó-Pesten doli hétközben-de hazajár minden nap-ami azt jelenti,hogy 5-kor elmegy itthonról,nagyon jó esetben 18-kor van itthon.tavasszal,nyáron a hétvégék 70%-a is munkával telik :(.Pluszban építkezünk-idén akarjuk tető alá tenni.még jó,hogy ugye valójában egy ház az egész és nem kell odajárkálni :twisted:

Bárány.tök érdekes.nekem a szívritmuszavar akkor volt a legrosszabb,mikor feküdtem.---tuti pszichés alapon is dolgozott a dolog :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo én arra gondoltam,hogy a fekvés gyengíti a szivem!
Én alapból erobikozok és futok!!
Akkor jobb a közérzetem!
De lelkileg is tropa vagyok,az sem segít a szívbajomon :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Gyöngyi!

Jó,hogy jöttél!
Szerintem szupi helyen dolgozol!
Ilyet én is eltudnék képzelni,ahol nincs ágytál és vér,az kibírható
hely az egészségügyben.

Évi,Andi!
Gyerkőcöknek jobbulást kívánok!
Még olvasni is rossz ezt a sok bajt nem még elszenvedni!
Az óvoda hozta ezt a sok bacit,vírust ,bajt,vagy előtte is megvolt?

Mi is készülünk az oviban,de csak készülünk,mert nem is gondoltam ilyen nehéz lesz az elválás.
Továbbra sem tetszik,h.pont Kinga csoportjában,ami ugye vegyes csoport csak egy óvónő van lassan egy éve,mert aki elment az helyett nem vesznek fel újat,szóval a gyerekeken spórol az önkormányzat!
Én meg óvodába és nem gyermekmegőrzőbe szeretném adni a lányomat.
Ráadásul nagyon tartok a betegségektől,egy a kicsire nézve!
Kettő:Kinga súlya miatt,ő addig még beteg 5-6nap,tényleg csak tiszta vizet iszik,és ez -60dkg,ami nálunk katasztrófa.
Itthon nem beteg,de majd ott?
Szóval ezektől tartok nagyon!
Hülye vagyok?
Mert előbb utóbb csak meg kell kezdeni a közösségi életet!

Na,és most jön Bárány!
Te tulajdonképpen miért is vagy 23 és fél órát ágyban?
Nem ezt mondta az orvos!!!!!
Megint átestél egy másik végletben!
Nem volt köztünk olyan ember aki nem tudott volna a méhszájas dologhoz hozzászólni.
Még a legfiatalabb Juditnak,aki első babás is volt gondja.
És buszozott,gyalogolt,hol ott a tömegközlekedési rázkódás a legnagyobb ellenség!
Te meg tiszta mártírt csinálsz már magadból és túlzásokba esel.
Nem jó ez a babának sem,amint írod,hogy lelkileg tropa vagy!
Miért vagy az?
Ott van a férjecskéd,aki tényleg teljes mellszélességben melletted áll
ott az anyukád,aki szintén mindent megtesz,főz és stb.
ott a két szép nagy gyerkőc,akik már ügyesek önállóak,megértőek.
Akkor miért kell ezt csinálni?
Teljesen tönkre vágod magad attól,hogy egész nap fekszel,így gondolkozol és fantáziálsz már előre,sok esetben rémeket..
Ne tedd ezt.
Ajánlottam olyan könyvet ami a gondolataidat elterelné,családias könyv,belátnál más családok gondjaiba,nehézségeibe,tutira veszem elterelné a gondolataidat,mert így csak magaddal vagy elfoglalva.
Nem vagyok gyenge elméjű,tudom,hogy írtad,hogy nem szeretsz olvasni,de ha ragaszkodsz a fekvéshez akkor mi mást lehet csinálni???
Gondolkodik,képzelegni?jobb ez?
Hát nem!
Akkor tessék rá venni magad!
Évi ajánlotta az alexandra.hu oldalt onnan tessék rendelni egy Danielle Steel könyvet,meglátod teljesen kicseréli a gondolataidat!
Ajánlom ezek a könyvek közül Az áldott teher címűt
amiben elolvashatod 3család életét,hogy küzdenek ,hogy gyermekük legyen,milyen szörnyűségeken mennek keresztül testileg,lelkileg!
Neked meg ott van a pocidban egy egészséges kisfiú ,te meg hálából szomorú vagy???
Bárány!Tessék örülni!
Remélem elég volt a lélekbeszéd!!!!!!!!!!!!!!
Csajok!Egyetértetek?

Kép

Kép
kory

Kory:szerintem neked vannak pszihológiai képességeid!!!
És igazad van!!
Az orvos pontos fogalmazása:pihenés inaktív életmód semmi emelés!!
De én azért próbálom jobban betartani mert mindíg előjön a rémálmom egy koraszülött baba aki 1 kiló....és a rémálmom befejezését inkább haggyuk!!!
Annyira szeretnék boldog lenni de valahogy nem én irányítok ez valami vegetatív dolog...független az akaratomtól :( :(
Komolyan fogok valamit olvasni...de ha lehet akkor ne szörnyű sorsú emberek küzdelmét!!!Én túlon túl átélem mások problémáját,hát elég nekem a magamé is.
Vendég

Sziasztok!

Bárány! Engem meggyőztél a szívpanaszaiddal, azt hittem, hogy gond van. Ezért nem is adok tanácsot, azt csinálsz, amit akarsz, de 1 könyvet válassz ki és olvasd el, kérlek! Utána már rászoksz és nem tudod abbahagyni júniusig :wink:

Kory, én ugyanígy nem akartam Martint elengedni, mint Te. És pont ugyanennyi idős is volt, mikor ovis lett.
Nagyon jól fogja magát érezni, csak a beszoktatásnál légy okos és bíztasd, hogy ismerje meg a többieket, ne csak az öledben tartogasd. Fontos, hogy kezd el mosni az agyad, jó helyre megy, vigyázni fognak rá, nem fog éhen halni délután 4-ig, utána meg ottnon bekajál a maradékból, vagy amivel várod.
Ha nem engeded szívesen, nem is fog szívesen menni. Többször kéretőzzetek be az udvarra majd nyár eleje felé, és ne aggódj, biztos lesz óvónénije is. A nagylányok pedig majd elbabusgatják az aranyos kicsiket. Vegyél neki szép ruhákat az ovira, válaszson ágyneműt és sokat mesélj neki, miért jó ott lenni. Akár vannak spéci könyvek is erről. Én csak úgy magamtól meséltem.
Szüksége van a közösségre és szerencsére megteheted, hogy mindne köhhintésnél itthon tartod. Ha havonta 1-2 hetet jár majd, az mindnekinek jó lesz. Nem akarlak elkeseríteni, de Martin sem volt komolyabban beteg az ovi előtt és Norbiról is azt hittem, már megszerezte az immunitást. Egy fenét. Ezt a 1,5-2 évet végig kell betegeskedeni, tiszetlet a kivételnek. De Kinga étvágyát ismerve sajnos ő sem lesz valami vasgyúró a bacikkal szemben.
Martin - mátr írtam- a játszótéren is csak egyedül játszott, de az óvónők mindnebe bevonták, mert szófogadó volt. Nem volt barátja fél évig, volt, hogy egyedül játszott, de jól érezte magát. És nyafi miatt sosem maradt itthon. Ez az ő munkahelyük, ahová be kell járni, ha tetszik, ha nem.
Biztos szar, ha üvölt minden reggel a gyerek, de próbálj meg kedvet csinálni neki, és nem lesz gond.
Sokat mesélj, hogy milyen jó lesz.

Andi az építkezéssel kapcsban 1-2 dologra figyeljetek oda nagyon! A belsó ajtókat találjátok ki jó előre milyet szeretnétek, mert nem mindegy a mérete, hogy magyar vagy német szabvány szerinti. Mi egy németet néztünk ki, amúgy 8-12 hét mire meghozzák, de magyar méretrendre készültek a nyílásaink, így vagy túl kicsi, vagy túl nagy ajtóink lettek volna. Így maradt a magyar, ami tök olcsó volt és nem bántuk meg (Brewer) csak éppen nem mahagóni színű lett. Ha csináltattok, akkor mindegy.
Még annyit, hogy mi minden szobára 100 cm széleset raktunk, de elég lett volna a háló és gyerekszobákra a 90-es. Viszont máshová (konyha, mosókonyha) a gépek miatt nem elég a 75-ös és oda azért kell a 90-es lehetőség szerint. Jó a budin elmegy a 75-ös is.
Most már eldufulok a szuper ötelteimmel... Bocsi.

Éva

KépKépKép
agmano

Bárány!
Igenis olvassál ilyen tartalmú könyvet,azért,hogy lássad,hogy mások
helyzete mennyivel szarabb a tiednél!!!!!!!!!
Azt akkor majd tudod értékelni a te kis egyújnyi tágulásodat!
Még örülni is fogsz neki.
Majd láthatod,hogy mások minn mennek keresztül,azt akkor majd értékelni tudod a saját helyzeted!!!!
Mert most nem értékeled,hogy szerető család vesz körül,mindenki érted van,sikerült terhesnek lenni,van egy jó afp eredményed,nincs magas vérnyomis,cukrod!Ezeket elfelejted!Csak a rossz dolgokat látod meg!
Te életuntan feküdsz,gondolkozol,képzelegsz.
Szívesen végig vezetnélek nálunk az új kórházba a veszélyeztetett
terhesek között,akiknek az ágya lába alá 2tégla van betéve,mert félidősen olyan mértékben ki van nyilva,hogy a fejéhez menjen a súly.
Vagy nem győzik leállítani a szülés beindulást,mert mindig fájásai vannak.
Te meg az otthonodba keseregsz,mert a 4.terhességnél éppen meg mert nyílni a méhszáj egy újnyira!
Érdekes Juditnak nem volt választása,hogy keseregjen-e!
Ha már így alakult,iskolába így is mennie kellett.
Jó,ne emeljél,ne hajoljál,tornázni sem kell.
De sétálni,levegőn lenni lehet.
Emelni nem kell,gyerekeid nem hozatják kézbe magukat a játszóról,de én Kingát nem egyszer hoztam úgy haza a játszóról,mert elesett a motorral.
Próbáljál már meg örülni,hiszen nincsen baj,elég akkor emészteni magunkat,ha baj van.
A semmiért nem kell.
Mutasd már ki az örömöd,hogy sikerült terhesnek lenni,veled és a babával is
minden rendben!
Hagy merjen már örülni a családod is,mert ha rád néznek nem mernek örülni a jó dolgoknak sem.
És igen is te irányítod!
Fogadd meg a tanácsunkat,vonatkoztassál el önmagadtól,olvassál,ne mindig saját magadon meg a nem létező bajokon agyalgassál.
És sétáljál,mert akkor aktív az ember keringése és az kell a kisbabának.
Estére várom,hogy melyik Danielle Steel könyvet választottad!!!!!!!!
Alexandra .hu., a szerzőnél beírod a nevet ,elolvasod a könyvek tartalmát és választasz.
500ft.-ért vannak könyvek,500ft a házhoz szállítás,de megéri,mert
a könyvesboltban csak az új könyvei vannak ami 2000ft felett vannak.
1hét múlva meg várom,hogy hogy tetszett!!!!!!!!
Csak nehogy júniusig gyűjteményed legyen!
Ha a kisfiút egy nappal is tovább mered hordani a kiírt időpontnál akkor személyesen billentünk fenéken!!!!!!!!
Ezt biztosra veheted.
Évi!
Köszi az eligazítást,nagyon jó gondolatok!
Kinga csak félnapos lenne!
:lol:
Baciknak mondjuk elég!
Na,megyek megtömöm valami csellel a gyerekeim.

Kép

Kép
kory

Kory:igazad van de tényleg!
De sokat görcsöl a hasam és félek,hogy egyszer idő elött beindul a szülés!Valahogy a lelkiismeretem azt diktálja,hogy nagyon kell vigyáznom.Nem mártírkodásból döglök ennyit...ma köntöst és hálóinget is vetem!!legalább egy órát talpon voltam
Én már átéltem mi az egy babát elveszíteni 8 napos gyönyörű szép babát!!!Lehet akinek tégla van az ágy lába alatt még nem élt át hasonlót!!És tud optimista lenni!!De ha egyszer a saját gyereke sírjánál áll majd a kövbetkező terhességeit végigrettegi majd!!!
Ezt boritékolom neked!!!!!!!!!
Vendég

Ovi :én 4 éves koruk elött nem engedtem őket!!
Annyira túlféltettem őket,hogy nem mertem elengedni 3 évesen!!
A kicsit el fogom engedni 3 évesen!!!
Most ezt mondom de ki tudja...
Vendég

Bárány!
Én ezt aláírom,minden értelmes ember rettegne!!!!!!!
De benned most nem ezeket az érzéseket kell előtérbe helyezni,erősíteni.
És nem is azt mondom,hogy kezdjél el fizikai munkát csinálni,ha úgy érzed ,hogy a fekvéssel nagyobb biztonségban tudod magad akkor feküdjél.Ezzel nincs is baj,csak a gondolataiddal,a rossz gondolataiddal azzal van a baj nem a fekvéssel.
A fekvéssel semmi bajom,csak lelkileg nem kellene trapán lenni.
Mert nincs rá okod,minden rendben van veletek.
Szóval az arany középút,hogy fekszel és közben nem a rossz dolgokon,1kilós babán merengsz,hanem olvasással eltereled a gondolataidat.kicsit kikapcsolsz,és boldogabb leszel.
Nem szeretném ha a rossz gondolataiddal,magad figyelgetésével beidéznéd a bajt.
Hidd el nem akarunk rosszat,hogy olvass!
Estére várom a könyv címet!
:lol:
Kinga 1 tejszeletet bírt megenni!Hát nincs nekem sem röhöghetnékem.

Kép

Kép
kory

Most rádlicitálok, Kory, Martin tegnapi és mai kajája:
kb. 10 szál ropi, fél kakaós csiga, 1 db grízgombóc a levesből
ivás: tegnap 1, ma 2 dl víz
mindehhez rendszeres hányás és fosi :cry: és láz :x
Kinga nagyon szép kis balerina alkat, mint Szindi. Bárcsak nekem lenne ilyen szép kislányom, vagy bármilyen csúnya és kövér....

Éva

KépKépKép
agmano

Menj már Éva...vagy bármilyen,csúnya és kövér..
Dehogy lenne,amikor ilyen két helyes kisfiú tulajdonosa vagy,csak
szép lenne az biztos!Garantálom!!
Na,megnézzük kilenc hónap múlva? :lol: :lol:
Nem egy a mérleg Martinnal,mert Martin sajnos beteg..
Ha Kinga beteg lenne ne adj isten én semmit nem tudnék leírni csak a
napi 2dl hideg vizet.
És senkitől ne halljak panaszt az evésre,mert senkinek sem volt 3 évesen 11,1kg.-mos gyereke!!!
Na,etetem a kicsit a tápival,ha ő sem eszik akkor úgy érzem estére lesz egy utam a szoliba.

Kép

Kép
kory

Nemrég tettem fel az iwiwre képeket,nézzétek meg ha van időtök.
Sárköziné .... ....

Kép

Kép
kory

Kory:nekem 12 kilós három évesem volt..aki szintén semmit nem evett!92 cm volt 3 évesen.Kinga mennyi??
ja 6 éves koráig nem hízott semmit!!!Tartotta azt a baró kis 12 kilót :D :D :D
Vendég

Megyek megnézem az iwiwed!

És igazad van csak pozitív dolgokon fogok gondolkodni!!
De olvasni ne kelljen :oops:
Vendég

Kory:nagyon szépek vagytok...Kinga csúcsformában,és tök jó a szerkója!!!(barna kabát a rózsaszín sapkával)
Nekem is lesz babahintám pont olyan mint Olinak :wink:
Már meg van csak egy 7 hónapos kislány hintázik még benne...tőle kapom kölcsön :D
Vendég

Nagyon jók a képek Kory!
Oli fürcsije szuper! Lesz vele bajod, van ereje a kislegénynek!
Amúgy tablettázom, úgyhogy 9 hónap múlva még semmi nem lehet :lol:
Te rendbejöttél, vagy az "ünnepnapjaid" még mindig erősek?
Bárány, csak 1 könyvet! Nem fogod tudni letenni, hidd el!
Most ilyen babás hangulatom van, de majd elmúlik.
Figyelem már egy ideje, ki milyen taktikával "gyárt" fiút vagy lányt. Most van a neten vki, aki a Jónás módszerrel csinált magának fiút, de lányt szeretett volna. Vannak még delikvensek, de még nincs eredmény. A peteérés előtti akcióval - nem kb, hanem teszttel figyelve- már sikerült pár lányt "legyártani" ellenpéldák nem nagyon jelentkeztek eddig. Szóval ezt Ti biztos nem nagyon értitek meg, de nekem ez már húsbavágóan fontos lenne, ha babaprojectre adnánk a fejünket.

Pá, ma már nem jövök! :cry: Hi-hi.

Éva

KépKépKép
agmano

Na jó majd megpróbálok egy könyvet de nem tudom,hogy menni fog-e :oops: :oops: Ma este még inkább a bariköztöt választom :D

Agmano.legfeljebb 3 fiad lesz...ruha szempontból jobban járnál :wink:
Vendég

Bárány!
Csak egyet!
Kérem a címet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem olvasol,nem tereled a gondolataidat.
Most azt mondod igen,mert most volt a fejmosás :lol: :lol:
Köszi a sok dicséretet,a gyerekeket imádom öltöztetni!

Kép

Kép
kory

Bárány!
és nem este a BK helyett kell olvasni,hanem napközben amikor
magad vagy!
Ez szorakoztató dolog lesz,nem tankönyv vagy lexikon!
Kérem a címet!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!

Kory!!

Ámulok és bámulok leesett állal!!! Szuper voltál Báránnyal!!! (Hallod!! egyetértek teljesen!!! :lol: :lol: ) Hihetetlenül jól megfogalmaztad, hogy mit is kellene csinálnia!! :lol: :lol: Szerintem ez olyan észheztérítő volt - remélem!!! :lol: :lol: :lol:

A képek tényleg szuperek!!! És akármit mondasz gyönyörű formás lány Kinga!! És valóban a súlyhoz hozzátartozik a magasság!!!! Ő olyan kis törékeny virágszál, nem?! Van olyan kis barátnőnk, aki a Mariettával egyidős és a Sárával egy magas.
Meg is keresem a képeket:
Kép

Nézzétek meg: A két négyves között három hónap van és mekkora magasságkülönbség!! És ebből adódóan súlykülönbség is!

Kép
Itt Sára két éves, mellete a kiscsaj 1 hónappal öregebb, a szélen Roxi pedig két évvel idősebb!!

Ovi!! Nekünk nagyon könnyen ment, mert a Marietta két éves kora óta készült rá!! Nagyon akarta, pedig én nagyon nehezen engedtem el. Az ovónéni és a barátnőm is "megszidott" miatta.
Azt gondold végig, hogy szerinted mennyire akar menni Kinga! Semmit sem veszit, ha vártok még egy évet. Ha be is íratod (szerintem tedd meg), akkor sem kötelező vinni, ha nagyon ágál ellne. Meg van az a kiváltsága, hogy nem muszáj menni, mert otthon vagy. De ha akar, akkor támogasd, mert nagy élmény a gyereknek. És nem feltétlenül lesz betegebb, mintha "csak" játszótérre és ismerősökhöz viszed!! Jó ez egy kis túlzás, de ennyi kell az immunrendszerének. És valóban nagy-nagy előny, hogy ha folyik az orra otthon kúrálhatod, ha köhint egyet maradhat otthon és nem kell rögtön az első láztalan napon visszadobni az oviba, mert mnned kell dolgozni. ÉS a kicsi is átvészeli. Az utóbbi két ovis betegséget, amit hazahozott a Marietta (kis náthák), a Sára el sem kapta!!!!!!!!!

Bárány!!!!

Hallgass egy kicsit Koryra!!!!Lécci-lécci-lécci!!! :oops: :roll:

Éva!!

Mi két lányt gyártottunk és nekem ehhez egy sanyira volt szükségem :lol: :lol: :lol: Nem tudom, akkor nektek miért nem sikerült?? :lol: :lol: :lol:
De komolyan: akkor Te is gyurj a peteérés előtti akcióra!!! ÉS tanuld meg mikor van peteérésed - tesztelj!! És kívánok neked kislányt! Bár képzeld annak ellenére, hogy mennyire szerettem volna fiút, ha harmadikra vállalkoznék, akkor azt hiszem jobb lenne azonos nemű a másik kettővel. De ha mégsem, akkor azért örülnék!!! De csak úgy vágjatok bele a harmadikba, ha el tudod fogadni azt is, ha újra fiacskád születne!! Hiszen olyan gyönyörűek a fiaid, hogy nem lenne kár!!!!!!

:lol: :lol: :lol:
A munká(ka)t meg megérdemled igy ebben a csudi felállásban!!! Drukkolok!!!
Fiúk??? Remélem gyógyultak!!

Andi!!

Bocsi félreértettem (olvastam) a mandula dolgot!! :oops: :oops: :oops: De akkor sem értem az öszefüggést. Mindegy. A garatmandulát ritkábban kell kivenni , mint az orrmandulát.

Csajok jól vannak - köszi a kérdést. Csak én érzem magam gaz, alávaló anyának, amiért szegény Sárát jobbra-balra csapom délelőttönként. Olyan szívesen lennék még vele itthon!!!! Biztos könnyebb lesz a lelkemnek, ha már ő is ovis lesz :roll:
Nektek is jobbulást és ne aggódj nem lesz semmi gond a kardiológián!!

Csokinyuff!!

Dögség ennyi képet felrakni egy ilyen szép csajról!!! :lol: :lol: :lol:
Csúszi ki a spirálom!!!! :lol: :lol:
Bár már akkor elkezdett, amikor megláttam Olivér fényképét az iwiw-en!! És még fiú is, és még hurkás is - olvadok!!!!!

Jó éjt, jó olvasást!!! :wink: :wink:

ágyöngyi

GYöngyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És jók a képek aranyosak a lányok :wink:
Vendég

Jaj, itt mindnekinek nagyon szép gyereke van... persze velünk együtt.
Ha babaprojectre vállalkoznánk, akkor persze benne van a pakliban, hogy megint egy fütyis lenne :? De jobb lenne egy kis tündérke. Na mindegy, most még nem aktuális. Sanyi adott hozzá :wink:
Gyögyni, Te nagyon jó anyuka vagy! A mai világban, ha meló van el kell vállalni. Hátha jövőre még kicsúszhat az a spirál... :lol:
Sárának szerencséje van, hogy nem egy zsúfolt bölcsiben senyved, hanem szerető gondoskodás veszi körül. Nem azt mondom, hogy minden bölcsi rossz, de Nektek ez így jó erre a fél évre.
Andi? Sziszi füle? Zsolti?
Bárány, hányadik oldalon tartasz?
Judit, Maja egy kis tündér. Apukája szokta látogatni? Lehet, ha kiszórakozta magát visszajön hozzátok, vagy kizárt?
Tündi, hajrá felújítás, nyárra szépek lesztek!
Sajnos Martin még mindig hány, most már 3. napja. Tegnap már délután több mindent evett, de 1 órán belül visszajött. Viszont éjjel sokat ivott, ami bentmaradt és reggelizett is, ami csak második nekifutásra jött ki. Tehát talán ma már abbahagyja. Szegény sápadt és gyenge és nagyon éhes :cry:
Ez asszem a 3 napos hányás kategória, eddig csak 1 naposaink voltak. El leszek keseredve, ha nem múlik el ma.

Éva

KépKépKép
agmano

Gyöngyi!
Köszi a dicséretet neked is!
Kinga csúcs formában van,télen nagy kabátban!
De látnád ruha nélkül sírva fakadnál,mint egy éhező!
Főleg a kis végtagjai,keze,lába...
Jó,hogy tettél fel képet,elnézegettem tényleg mekkora
különbségek vannak cm.-ben.
Kinga szerintem átlagos 96-97cm.
És Sára már 2évesen is mekkora volt :shock: !
És akkor is husi-musika volt.Sokkal nagyobbnak néz ki a koránál!
Próbáljál már olyan képet is keresni,ahol nem a cm-rek ,hanem a kg-ok látszanak. :lol:
Nekem az a véleményem,Évihez hasonlóan :) (nagyon egy húron pendülünk),hogy ne érezd magad rossz anyának,hiszen nem rossz helyen van akárhol is van.
Szerintem neki jobb is,hogy nem minden délelőtt a mamával van.
Változatosabb,nagyobb kedvel megy,és bármelyik helyen nagyobb központban van,mintha egy 15fős bölcsiben lenne.
Sokkal több figyelmet kap!És nem sírva szoktad elhozni egyik helyről sem!Szóval ezen ne is gondolkozzál.
Köszi,h.azt mondod jó tanácsokat adtam,de csendben megjegyzem(bár bárány most úgyis elmélyülten olvassa mások kis élettörténetét,bár a könyv címét még nem tudjuk!!!!!!!!!),hogy csak másokkal szemben vagyok én is optimista!
Egyébként elég magas fokon jellemző rám(családom tudna mesélni),hogy állandóan töprengek,10évvel előbbre gondolkodok,mindent felfújok,kétszer akkora bajnak látom,amit más észre sem venne.Éjjeleket nem alszok,ha valami bántja a lelkem.
Gyerekeket nagyító alatt lesem..és sorolhatnám.
Na,és a rendmánia.
Naponta kézzel összecsipkodom a szőnyegről a szöszöket.
Fésű ilyen a fürdőszobába nem lehet elől,csak a mániám a kagylók.
Gyerekek után folyton pakolok.Ruha csak a szekrényben,játék befejezte után játék a helyére..,na hagyjuk...
Éva!
Én hányáskor szoktam adni Kingának daedalon kúpot(nem jól írtam szerintem).
Jó szokott lenni.
Jaj,csak ilyen el ne érjen minket,mert a kilók! :cry:
Úgyhogy egyenlőre ne jöjjön udvarolni Martin :lol:
Bárány!
Egyenlőre nem szólok.....

Kép

Kép
kory

Áháááááá csak másokkal vagy optimista!!! :D :D :D :D :D
Az nekem is megy!!! :lol: Kép

szép vagyok??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Majd a könyv címe után megírom,hogy milyen a pocakod!

Kép

Kép
kory

bárány!
csini a poci és irigykedek is én nagyon csikos voltam.. :cry:
Vendég

Van egy könyv apámtól tudom a 40-es években írodott majd be lett tíltva!!
Némely emberek (öregek) könyvtárában még létezhet
FRENOLÓGIA
Na az nagyon érdekelne!!!Segítsetek hozzájutni és azonnal olvasni fogom!!
Gyerekkorom óta érdekelne!!
Vendég

Sziasztok!

Egyet értek veletek csajok. :)

Bárány csak nyugodt és örömteli pocakos létet. :) Huu szép a hasad és egy csík se??? Milyen dolog :oops: :) irigykedünk ám. :)

Mi elvagyunk,bibi kijött a felső 1es fogak,egy-egy sarka. Szegénykém egyszerre ennyit,no de túl leszünk ezen is.

Bizti szép lesz a szoba,csak már tartanánk ott. :(

Kory hasonló képp vagyok én is,bár most a ruhák és játékok nagy része zsákban vannak,így csak a gyerekeket meózom minden este. :lol:

Szegény Benit meg lekislányozták ma,ez már a 3dik :lol: . Hát igen lánynak készült. :lol: :lol:
varga tünde

Eddig nem voltam az a csíkosodó fajta...de még jöhet!!
Minden terhességgel egyre egyre nagyobb hasat növesztek :D
Vendég

http://www.kello.hu/Shop(bD1odSZjPTUwMA==)/Public/showbookout.htm?matnr=3000024968

Ezt szeretném de fogalmam sincs hol és hogy lehet hozzájutni
Vendég

sziasztok.

Évi.holnap megyünk a fülészetre.majd megírom mi volt.ráadásul holnap orvosi vízsgálat lesz az oviban is-úgyhogy rendbetettem ma Zsoltit is (körömvágás,fültörlés stb.)...és esre nagy-nagy örömére hajmosás is lesz (úúúúútálljaaaaa).amúgy azóta egyszer mondta Szisz,hogy fáj a füle-közben röhögött.:roll: -erre mondtam neki,hogy mi lesz ha nem mond igazat st. stb. De tényleg...ezek után honnan tudom,hogy tényleg fáj-e neki?!ááááááááá
Ti hogy vagytok?

Bárány.nagyon formás pocid van.csini vagy nagyon.milyen hájakról beszéltél te múltkor????!!!!! :twisted: -mert ami látszik az 0% :lol:

ha járok itt Szolnokon az antikvárium felé megnézem neked a könyvet :D

Dr. Salgó SándorÖnismeret-Emberismeret-Frenológia
Lazi Könyvkiadó -ez lenne az ? a netes antikváriumban kerestem ki...igaz nincs nekik ilyen ..most..de legalább a címe :wink:

Tündi.kislány? mellesleg Zsoltimat is sokszor nézik lánynak :?
gratula a fogkezdeményekhez.szegénynek nincs nyugta tőlük,de legalább túllesztek rajta.az enyémeknek 2éves koruk előtt már mind a 20fog megvolt.

kory.szép vagy....te meg elígéred itt Martinnak a lányodat...nem baj,marad még itt csajszi-választék Zsoltimnak :lol: :lol: .
Pedig most nézte meg Kinga képét+Bárány pociját.és azt mondta,hogy nagyon tetszik neki a lányod 8) -szép a haja és a szeme-ez az üzi.

Nyuff.bizti odabenn is énekelt+táncizott Maja azért csíkozott ki :wink: Mennyivel is született amúgy?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Egy előadásra szeretném az érdeklődőket meghívni!
Márc.13-án 18-19,30-ig webkonferencián meghallgatható
Petendi Zsolt
gyógyszerész tudományos, de hétköznapi ember számára is érthető előadása a
noniról, hatásairól a szervezetünkre. Az előadás témái:

1. A xeroninrendszer és a Morinda citrifolia (6 perc)
2. TNJ: hatékony, széles spektrumú, mellékhatásmentes, tiszta,
biztonságos, értékes (9 perc)
3. A hormonális egyensúlyvesztés (II. rész): a progeszteron jótékony
hatásai (kb. 35 perc)
4. Kábítószer-addikciók kezelésének lehetősége nonival:
opiátreceptor-gátlás (kb. 20 perc)
5. Autizmus, Candida albicans és a noni � II. rész (kb. 20 perc)
6. A hallgatóság kérdései
Töltsd le az alábbi linket

http://www.hotconference.com/software/c ... d=67346582
Terem neve: JADE
Jelszót e-mailben küldöm (erikatunde@freemail.hu)

Tücsök
bimbam

Cleo igen én is a google-ban megtaláltam,csak egy új cenzúrázott változat!!!
Salgó Sándor:önismeret-emberismeret frenológia
De amit én láttam az 2001es kiadás tehát nem annyira antik.
Már próbáltam keresni itt a neten de eggyenlőre semmi :(
Na ha meglesz akkor olvasni fogok!!!!!!!!!!!!!!!!

0%háj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Akkor mi az a 12 kiló amit fölszedtem?izom?vagy a jelenleg 1 kiló körüli baba?
Vendég

Sziasztok!

Bárány, csúcs a pocid, hogy is fogják hívni a picit?
Andi, mi is készülünk a fülészetre, de ha már tuti nem fog hányni Martin. Ma du. csönd volt, de bevacsorázott és futott egyet, de nem jött semmi, sajna az még ma ki fog jönni.
Szóval remélem holnap eljutunk dokihoz, mert óránként vattát cserélek a fülében és zavar a dolog. Láza nincs, de sztem húsvét előtt már nem lesz ovi. És csütörtökön írásbelizek, a többit a fantáziátokra bízom.
Engem is volt, hogy leszivattak fülfájással, de mindig vigyorognak, ha pedig elkezd görbíteni vagy kéri a füles sapit akkor nem kamu.
A könyvet most nem keresgélem, majd holnap, bocsi.
Martint is lelányozták néha, örülj neki, mert szép és bájos arca van Beninek. Persze a lökött nyugdíjasok is a talpig kék gyerket lánynak nézni?! Domi is korán kezdi a fogasodást!
Ma volt a férjem teniszezni, jól leizzadt, kell a mozgás, mert sok a kiló és az ülőmunka. Örülök neki, remélem tud még majd járni. Mondjuk annyival kevesebbet van velem, de megéri az egészségért.
Na megyek, már tiszták a palánták, csak még mese és fektetés :roll:

Éva

KépKépKép
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?